| Kızlar Yatakhanesi | |
|
+8Senta Weasley Elisabeth Christie Black Lisa Mina Lysse Sea Luna Lovegood Beyonce Weasley Emma Spinley Melissa Lilith Armstrong G.Tarja Grenier 12 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Melissa Lilith Armstrong Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 337 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Pff sanane yha... Aile : ARMSTRONG AİLESİ RP Partneri : Keşke olsaydı... Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 23/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Kızlar Yatakhanesi Paz Ara. 09 2007, 23:45 | |
| Rachel sessizce içeri girdi ve pembe geceliğini üzerine geçirdi.Bavulundan günlüğünü çıkartıp birşeyler karaladıktan sonra.Sıcacık yatağına uzandı ve baloda geçenleri düşünerek uyuyakaldı. | |
|
| |
Lisa Mina Lysse Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 988 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Karanlık Sokaklar Aile : Lysse RP Partneri : Emilie Lysse(Aslında bir Lucas'a asla hayır demem) Kayıt tarihi : 29/10/07
| Konu: Geri: Kızlar Yatakhanesi Cuma Ara. 28 2007, 18:43 | |
| Cho kalktı bu gün klasikleşmiş birgündü önemli bişey yoktu! Üstünü giyip oradan ayrıldı. | |
|
| |
Samantha Daria R. Wind Ravenclaw 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1040 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Dumbledore'un Ordusu Aile : Wind Ailesi RP Partneri : Teklifleri deerlendirebülürüm... xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 05/01/08
| Konu: Geri: Kızlar Yatakhanesi Paz Ocak 06 2008, 02:17 | |
| Ginny yatakhaneye girdi.Derin derin uyuyan,yavaş nefesleri duyuyordu. Yatsam mı diye düşündü.Henüz uykusu yoktu.Vazgeçti.Atkısını alıp bahçeye indi...=) | |
|
| |
Reese Hilary Garcia Biçim Değiştirme Profesörü & Şifacı Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 401 Savaş Tarafın : Ölüm Yiyoruz xD Aile : Garcia RP Partneri : Yok!.. Aranıyor!.. Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 05/01/08
| Konu: Geri: Kızlar Yatakhanesi Paz Ocak 06 2008, 02:23 | |
| Rihanna'yı uyku tutmamıştı. Yatakta dönüp duruyordu. "Dur Ginny beni bekle!" diye bağırdı ve arkasından koşarak gitti. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1040 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Dumbledore'un Ordusu Aile : Wind Ailesi RP Partneri : Teklifleri deerlendirebülürüm... xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 05/01/08
| Konu: Geri: Kızlar Yatakhanesi Paz Ocak 06 2008, 02:33 | |
| - Rihanna R. Lysse demiş ki:
- Rihanna'yı uyku tutmamıştı. Yatakta dönüp duruyordu. "Dur Ginny beni bekle!" diye bağırdı ve arkasından koşarak gitti.
Ginny duyduğu sesle irkildi.Arkasını döndü.Ona doğru koşarak Rihanna geliyordu.''Selam Rihanna''dedi gülümseyerek.''Benimle bahçeye gelmek istermisin?'' | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 401 Savaş Tarafın : Ölüm Yiyoruz xD Aile : Garcia RP Partneri : Yok!.. Aranıyor!.. Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 05/01/08
| Konu: Geri: Kızlar Yatakhanesi Paz Ocak 06 2008, 02:34 | |
| Rihanna "Evet isterim. Zaten onun için kalktım." dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kızlar Yatakhanesi Paz Ocak 06 2008, 02:40 | |
| - Rihanna R. Lysse demiş ki:
- Rihanna "Evet isterim. Zaten onun için kalktım." dedi.
''Peki tamam o zaman''dedi Ginny sakince.''Atkını almayacakmısın? Hava soğuk sanırım'' | |
|
| |
| Konu: Geri: Kızlar Yatakhanesi Paz Ocak 06 2008, 03:05 | |
| Yorulmuşum diye düşündü Ginny kendini soğuk yatağına bırakarak.Uykusu vardı.Yan yatakta uyuyan Rihanna'ya baktı.Gülümsedi.Birden Harry geldi aklına.Onu ne kadar çok sevdiğini düşündü.Harry ve Cho'nun İhtiyaç Odasında yalnız kaldıkarı zamanı hatırladı.Cho'ya karşı inanılmaz bir nefret doğdu içine.Sessiz gözyaşları indi burnuna doğru.''Hayır''dedi sessizce.''Hayır ağlamamalıyım''dedi yanaklarını silerken.Rihanna derin bir nefes aldı.Ginny korktu.Sonra rahatladı çünkü Rihanna onu duymamıştı.Artık gözlerine karşı koyamıyordu.Gözkapakları yavaşça gözlerini kapadı.Ve Ginny uykuya daldı....=) | |
|
| |
| Konu: Geri: Kızlar Yatakhanesi Paz Ocak 06 2008, 12:43 | |
| Rihanna hemen kalktı. Yan tarafında uyuyyan Ginny'nin yanına gidip "Hey Ginny! Hadi uyan harika bi gün!" diye bağırdı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kızlar Yatakhanesi Ptsi Ocak 07 2008, 16:37 | |
| Ginny büyük bir mutlulukla uyandı.Sanki bütün dertleri gitmişti.Arkadaşının yüzüne baktı.Kocaman bir gülümseme vardı Rihanna'da.Karşılıklı olarak kahkaha atmaya başladılar.Ginny kalktı.Hemen giyindi ve saçlarını toplamak üzere Kızlar Tuvaletine doğru koşmaya başladılar.....=) | |
|
| |
Melissa Amy Armstrong 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 1060 Savaş Tarafın : istanbul Aile : Armstrong RP Partneri : Y.O.K. Kayıt tarihi : 20/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Kızlar Yatakhanesi C.tesi Ocak 12 2008, 15:59 | |
| Lisa sinirli bir şekilde buraya kanlı elbiselerini değiştirmesi gerekiyordu.Bavulunda elbiselerini çıkardı ve üstünü değiştirdi.Eve dönmesine az birzaman kalmışken bunları yaşaması çok kötü olmuştu.Sinirden elleri titriyor olduğu yerde kalamıyordu.Biraz dolaşmaya ihtiyacı vardı.Hızlıca oradan ayrıldı. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 988 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Karanlık Sokaklar Aile : Lysse RP Partneri : Emilie Lysse(Aslında bir Lucas'a asla hayır demem) Kayıt tarihi : 29/10/07
| Konu: Geri: Kızlar Yatakhanesi Perş. Ocak 17 2008, 18:57 | |
| Cho içeri girdi baya baya mutsuzdu sevdiği erkekle hiç görüsemiyordu.Bu nefret verici bi duyguydu en son biraz tartışmışlardı ama aklına kötü birşey geldi Muggle Kenti Çağkan'la orada küsmüşlerdi ve sınıflarının kapısından geçmek için elinden geleni kendisi değildi arkadaşları yapıyordu.Hatta bazen ona açılanlarda vardı ben onu seviyorum diye bunları düşündükçe içinde bi sinir doluyordu...Neyse boşver dedi kendi kendine ve gözünden akan bi iki damla göz yaşını sildi etrafa bakındı herşey gözüne bulanıklaştı ve ağlıyordu bu göz yaşlarından dolayıydı.Oturdu ve hüngür hüngür ağladı okadar ağlıyorduki...Gitti yatağından peçeteler aldı suratını sildi..Sonra kendi kendine bişeyler mırıldanmaya başladı "bir derdim var artık tutamam içimde..." sonra bir atkı aldı boynuna taktı yeşil ceketini giydi dışarı çıkmak için kapıya yöneldi ve çıktı.. | |
|
| |
Melissa Lilith Armstrong Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 337 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Pff sanane yha... Aile : ARMSTRONG AİLESİ RP Partneri : Keşke olsaydı... Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 23/09/07
| Konu: Geri: Kızlar Yatakhanesi Perş. Ocak 17 2008, 20:31 | |
| OuT:Cho tatildeyiz, Hogwarts'da olman biraz saçma olmaz mı? | |
|
| |
| Konu: Geri: Kızlar Yatakhanesi Cuma Ocak 18 2008, 18:45 | |
| out: pardon cnm özür dilerim unuttum ya :d kafa kalmadı ... | |
|
| |
| Konu: Geri: Kızlar Yatakhanesi Perş. Şub. 21 2008, 16:52 | |
| Jane içeri girdi. Yüzünden mutsuz olduğu çok iyi anlaşılıyordu. Yatağına oturdu. Düşüncelere dalmış gibiydi. Sonra "Off!" dedi ve yatağına girip uyumaya çalıştı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kızlar Yatakhanesi Perş. Şub. 21 2008, 21:24 | |
| Lisa, kızlar yatakhanesine girdi.Etrafa bir göz attı. Kendi kendine: "Bi Jennifer'a bakayım!" dedi. Jennifer'ın yanına gittiğinde Jennifer'ın morali biraz bozuk galiba hemen yanına oturdu ve :
-Sakın bana uyuyo numarası yapma kuJu! Ben seni tanırım sen böyle uymuzasın ! Eee... Anlat bakalım neymiş moralini bozan ? dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kızlar Yatakhanesi Paz Şub. 24 2008, 12:55 | |
| Jennifer arkası dönük bir şekilde "Yok bişey kuJu yaa.." dedi. Ama Lisa kolay lokma değildi ve sonuçta kuzeniydi. Ona yalan söyleyemezdi. Mutsuz bir şekilde dönüp "Mutsuzum.. Canım çok sıkılıyor.. Ama nedenini bilmiyorum.." dedi. Yüzünden anlaşılıyordu. Gözlerindeki ışık bile sönmüştü. Sonra "Ve.. ve.. Justin.. Onu hiç göremiyorum. Ona bir şey olmasından çok korkuyorum.." dedi mutsuz bir şekilde. | |
|
| |
| Kızlar Yatakhanesi | |
|