| Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 2 | |
|
+17Melis Özen Deborah P. Scarlett Melodia Spinley Pheobê Jane Weasley Carter R. Schwetzen Bill C.Weasley Emma Spinley Kioko Yumiko Yamaguchi alns armstrong Pelin V. Karahan Hillary Duff Amy Lynn Lee Prof. Amy Bluff Jiména W. L'moné G.Tarja Grenier Harry Potter Nickholas Ryan Scofield 21 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
pearl as Misafir
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 2 Paz Ekim 21 2007, 18:19 | |
| pearl göl kenarından çıktıktan sonra üç süpürgeye gidip bişeyler içmek istedi üç süpürgeye geldiğinde içeride prof hazal ve tanımadık biri vardı pearl merhaba dedi yeni biriyle tanışmak üzereydi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 2 Paz Ekim 21 2007, 18:19 | |
| "Hiç.Canım sıkıldıda biraz.O yüzden geldim" dedi prof. hazal kayba'ya gülümseyerek. |
|
| |
Bill C.Weasley Slytherin Sınıf Başkanı
Mesaj Sayısı : 410 Savaş Tarafın : Ölümyiyen Aile : WEASLEY RP Partneri : ♥♥ Melis Özen♥♥ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 20/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 2 Paz Ekim 21 2007, 18:21 | |
| kayba döndü ve "merhaba ben kayba okula yeni kaydoldum "dedi | |
|
| |
pearl as Misafir
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 2 Paz Ekim 21 2007, 18:22 | |
| memnun oldum kayba bende pearl ben kaydolalı baya oldu dedi binan hangisi? |
|
| |
Mesaj Sayısı : 410 Savaş Tarafın : Ölümyiyen Aile : WEASLEY RP Partneri : ♥♥ Melis Özen♥♥ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 20/10/07
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 2 Paz Ekim 21 2007, 18:23 | |
| "slytherine seçildim ya sen pearl "dedi kayba | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 2 Paz Ekim 21 2007, 18:24 | |
| Profesör Hazal Kaya iki öğrenciyi rahat bırakmak istedi.Eğer yanlarında bir profesör olmazsa daha rahat konuşabileceklerini düşündü. "Hadi ben gidiyorum.İyi sohbetler." dedi Profesör Hazal Kaya en sıcak gülümsemesiyle. |
|
| |
pearl as Misafir
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 2 Paz Ekim 21 2007, 18:25 | |
| güle güle prof dedi pearl bende hufflepuflıyım dedi |
|
| |
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 2 Paz Ekim 21 2007, 18:29 | |
| "hmm güzel "dedi kayba ve devam etti" hiç arkadşaın var mı "dedi | |
|
| |
pearl as Misafir
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 2 Paz Ekim 21 2007, 18:30 | |
| arkadaşlarım var yha samara harry ronald emma var baya daha senin varmı kayba |
|
| |
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 2 Paz Ekim 21 2007, 18:34 | |
| "evet emma,samara,sen,luna şimdilik bu kadar arkadaş edindim hatta hayatımda özel biri bile var"dedi | |
|
| |
pearl as Misafir
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 2 Paz Ekim 21 2007, 18:36 | |
| yha ciddimisin bunu söylemen kötü utanmaya başladım kendimden dedi ve gülümsedi |
|
| |
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 2 Paz Ekim 21 2007, 18:37 | |
| "hmm neden utanuyorsun kendinden" dedi kayba tuhaf bir şekilde | |
|
| |
pearl as Misafir
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 2 Paz Ekim 21 2007, 18:38 | |
| yha uzun zamandır burdayım öyle bişiy yaşamadım daha doğrusu etkilendiğim kimse olmadı out:geçelim bu konuyu yha rp sevgilim yok yha sinir oluyorum |
|
| |
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 2 Paz Ekim 21 2007, 18:40 | |
| "hmm anlıyorum kiokoyu tanıyo musun" | |
|
| |
pearl as Misafir
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 2 Paz Ekim 21 2007, 18:41 | |
| yha kiokomu kız arkadaşın dedi pearl |
|
| |
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 2 Paz Ekim 21 2007, 18:42 | |
| "evet ondan çok etkilendim çok iyi biri"dedi kayba | |
|
| |
pearl as Misafir
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 2 Paz Ekim 21 2007, 18:44 | |
| hım güzel dedi paerlin aklına kiokoyla tanıştığı ilk gün geldi sonraa hemen unutmaya çalıştı kaybaya tebrik ederim çok sevindim dedi kocaman bir gülümsemeyle |
|
| |
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 2 Paz Ekim 21 2007, 18:47 | |
| "teşekkürler umarım yakında seninde olur"dedi kayba ve devam etti "sen çok iyi birine benziyorsun" | |
|
| |
pearl as Misafir
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 2 Paz Ekim 21 2007, 18:48 | |
| teşekkür ederim kayba ve umarım olur dedi derin bir nefes aldı ben britneyden portakal suyu alıcam sana ne ısmarlim dedi kaybaya bu arada kayba sende çok iyi birine benziyosun |
|
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 2 Paz Ekim 21 2007, 18:49 | |
| Ron sıkılmıştı bişiler içmek üzere üç süpürgeye girdi | |
|
| |
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 2 Paz Ekim 21 2007, 18:52 | |
| "bnada portakal suyu alabilirsin "dedi kayba ve birini gördü ona doğru gitti ve "merhaba bn kayba "dedi | |
|
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 2 Paz Ekim 21 2007, 18:53 | |
| "meraba" dedi ron karşısındakine "sni buralarda ilk kez görüorum hogwartstanmısın" die sordu | |
|
| |
pearl as Misafir
| pearl britneyin yanına gitti ve 2 portakal suyu aldı geri geldiğinde kaybayı ronaldın yanına giderken gördü masaya oturdu ve gelmelerini bekledi |
|
| |
| "evet daha yeni kaydoldum "dedi | |
|
| |
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 2 Paz Ekim 21 2007, 18:54 | |
| "hoşgeldin ozaman " diyerek gülümsedi "bn Ronald genelde Ron derler" "sen?" | |
|
| |
| Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 2 | |
|