| Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 2 | |
|
+17Melis Özen Deborah P. Scarlett Melodia Spinley Pheobê Jane Weasley Carter R. Schwetzen Bill C.Weasley Emma Spinley Kioko Yumiko Yamaguchi alns armstrong Pelin V. Karahan Hillary Duff Amy Lynn Lee Prof. Amy Bluff Jiména W. L'moné G.Tarja Grenier Harry Potter Nickholas Ryan Scofield 21 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Pelin V. Karahan Hogwarts Müdüresi, Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2358 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Tarafsız! Aile : KARAHAN RP Partneri : ~James Compton~ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 2 Paz Ekim 21 2007, 14:25 | |
| "hmm size afiyet olsun o zmn"dedi prof. pelin | |
|
| |
Emma Spinley Ravenclaw 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 793 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Spinley RP Partneri : İsteyen Varmı ki?? Kayıt tarihi : 16/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 2 Paz Ekim 21 2007, 14:27 | |
| "Bizde kalksakmı artık?Senle konuşmam gereken özel bi konu varda istersen göl kenarına gidelim" dedi emma samaraya | |
|
| |
Pelin V. Karahan Hogwarts Müdüresi, Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2358 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Tarafsız! Aile : KARAHAN RP Partneri : ~James Compton~ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 2 Paz Ekim 21 2007, 14:29 | |
| "yok çocuklar zaten bn gidiyom siz kalın istedinisi konşuun tamam mı bnm biraz işşlerm wwar "dedi ve ordan ayrıldı | |
|
| |
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 2 Paz Ekim 21 2007, 14:38 | |
| Samara emmaya baktı ve "istersen göl kenarına gidebiliriz ya da burdada anlatabilirsin cinsinden bir bakış attı sonrada neanlatıcaksın şeklinde bir bakış gönderdi | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 793 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Spinley RP Partneri : İsteyen Varmı ki?? Kayıt tarihi : 16/10/07
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 2 Paz Ekim 21 2007, 14:41 | |
| "istersen göle gidelim burası üstüme üstüme geliyo" dedi | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 2 Paz Ekim 21 2007, 14:42 | |
| olur dedi ve masadan kalktı ne konuşacaktı acaba merak etmişti | |
|
| |
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 2 Paz Ekim 21 2007, 14:44 | |
| Birlikte üç süpürgeden çıktılar. | |
|
| |
Kioko Yumiko Yamaguchi BANLI!!
Mesaj Sayısı : 47 Yaş : 33 Savaş Tarafın : yok Aile : Yok RP Partneri : Kayba Lighte Kayıt tarihi : 18/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 2 Paz Ekim 21 2007, 15:38 | |
| Kioko yavaşça içeri girdi dışarısı çok soğuktu ve oda uzun zamandır dışarı çıkmamıştı .Bu soğuk hava ona çok fazla gelmişti.Bu yüzden kapıdan uzak bir yere oturmak istiyordu.Köşede çok güzel bir masa gördü ve oraya oturdu.Sonra elerini ısıtmaya çalıştı ardından elerini yüzüne deydirdi.Ve başını basaya koydu.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 2 Paz Ekim 21 2007, 15:42 | |
| selam kioko bak sen bişey demeden ben başlıyayım ben öyle demek istemedim konuşmanlada dalga geçmedim ama yinede özür dilerim hatalıyım beni affedersende çok sevinirim dedi en şirin halini takınarak. Umarım affetmişsindir dedi samara sonra devam etti: buraya seni bulmak için geldim ama şimdi gitmeliyim sonra görüşürüz dedi ve gülümsedi ardından son hız 3 süpürgeden çıktı | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 47 Yaş : 33 Savaş Tarafın : yok Aile : Yok RP Partneri : Kayba Lighte Kayıt tarihi : 18/10/07
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 2 Paz Ekim 21 2007, 17:06 | |
| Kioko başını masadan kaldırdı ve tam özrün kabul edilmiştir dicekken Samara'nın gittiğini fark etti ve oda hızlı adımlarla üç süpürgeden ayrıldı.. | |
|
| |
Bill C.Weasley Slytherin Sınıf Başkanı
Mesaj Sayısı : 410 Savaş Tarafın : Ölümyiyen Aile : WEASLEY RP Partneri : ♥♥ Melis Özen♥♥ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 20/10/07
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 2 Paz Ekim 21 2007, 17:37 | |
| kioko ve kayba içeri girdiler ve bir msaya otrdular kayba söze nsl başlayacağını bilmiyordu ve kendini tutamadı "şeyy ben snaırım senden çok hoşlandım kioko"dedi | |
|
| |
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 2 Paz Ekim 21 2007, 17:40 | |
| Kioko birden kıpkırmızı olmuştu gerçekten utanmıştı birşey diyemedi sadece kayba'ya küçük bir gülücük attı.. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 410 Savaş Tarafın : Ölümyiyen Aile : WEASLEY RP Partneri : ♥♥ Melis Özen♥♥ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 20/10/07
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 2 Paz Ekim 21 2007, 17:41 | |
| "bu gülücüğün anlamı ne "dedi ve kendini tutamadı kaybada güldü ve ardından onu öptü ne yaptığını bilmiyordu | |
|
| |
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 2 Paz Ekim 21 2007, 17:43 | |
| Kioko elma gibi kızarmıştı artık üşümüyordu sonrada oda onu öptü.Utançtan ölüyordu ama bir hayli de sevinmişti.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 2 Paz Ekim 21 2007, 17:56 | |
| sonra kayba dediki "birşeyler içmek ister misin" | |
|
| |
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 2 Paz Ekim 21 2007, 17:58 | |
| Şey olur dedi sonrada ama alkolsüz bir şey olsun dedi.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 2 Paz Ekim 21 2007, 18:00 | |
| kayba "tamam"dedi ve britney'e doğru ilerledi 2 tane elma suyu istedi ve biraz bekledikten sonra elma sularını getirdi birini kiokoya verdi ve "afiyet olsun"dedi kendininkindende bir yudum aldı sonra kiokoya baktı ve "seni seviyorum" dedi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 2 Paz Ekim 21 2007, 18:02 | |
| Profesör Hazal Kaya Üç Süpürgeye geldi.İçeri girdi.Boş masaların arasından ilerlerken Kayba ve Kioki'yi gördü.Onlara merhaba diyerek başka bir masaya oturdu.Ve derin duygulara daldı. |
|
| |
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 2 Paz Ekim 21 2007, 18:03 | |
| Kioko elma suyunu içerken kaybanın söyledikleri çok hoşuna gitti.Sonrada kaybaya bakıp kayba sana bir sorum olcak ama doğru cevap vereceksin dedi.Sonrada senin hiç benden önce kız arkadaşın oldumu? | |
|
| |
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 2 Paz Ekim 21 2007, 18:04 | |
| "hayır olmadı zaten ilk kez aşık oluyorum kioko bana inan"dedi | |
|
| |
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 2 Paz Ekim 21 2007, 18:07 | |
| Kioko kaybaya seni çok sevi yorum dedi... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 2 Paz Ekim 21 2007, 18:07 | |
| Profesör Kioko ve Kayba'ya tekrar baktı.Emindi ki bu güzel bir aşk olucaktı.Daha sonra susadığını farketti.Britney'e seslendi.Meyveli kokteyl istedi.Britney hemen profesöre kokteylini getirdi.Profesör kokteylinden yavaş yavaş yudum alarak içmeye başladı. |
|
| |
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 2 Paz Ekim 21 2007, 18:08 | |
| kayba bü sözlere çok mutlu olmuştu ve şuan hayatının en mutlu gününü yaşıyordu | |
|
| |
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 2 Paz Ekim 21 2007, 18:13 | |
| Kioko Kayba'nın gülmesinden çok mutlu oluyordu ardından dışarı baktı çok geç olmuştu.Ardından canım çok mutluyum ama benim gitmem lazım dedi ve onu yanağından öptü ve oradan hızla uzaklaştı.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 2 Paz Ekim 21 2007, 18:15 | |
| kayba sonra prof.hazal kayanın yanına doğru gitti ve "selam profösör napıyorsunuz burda" dedi | |
|
| |
| Birşeyler İçmek İsteyenlere _ no : 2 | |
|