| ARMSTRONG Aile Alımı | |
|
+21Eva J. Akira Heraschais Amy Armstrong Emilie Lysse Carmen Elizabeth Garcia Nicole Lilly alns armstrong Melissa Lilith Armstrong Gabriella J. Armstrong Justin Tımberlake Amy Lynn Lee Ashley Sienna Gaunt Stesha Irina Murder Nil Karaibrahimgil Harry Potter Nickholas Ryan Scofield G.Tarja Grenier Dr.PenéLope Mia Armsrtong Melissa Amy Armstrong Bill C.Weasley Jiména W. L'moné Pelin V. Karahan 25 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Melissa Lilith Armstrong Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 337 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Pff sanane yha... Aile : ARMSTRONG AİLESİ RP Partneri : Keşke olsaydı... Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 23/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| |
| |
Amy Armstrong Slytherin 2. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 17 Yaş : 30 Savaş Tarafın : yalova Aile : armstrong RP Partneri : yok Kayıt tarihi : 10/02/08
| Konu: Geri: ARMSTRONG Aile Alımı Cuma Şub. 15 2008, 20:31 | |
| bişey sorucam bu asaları nerden alıyoruz?? | |
|
| |
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: ARMSTRONG Aile Alımı Paz Şub. 17 2008, 23:30 | |
| | |
|
| |
Amy Armstrong Slytherin 2. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 17 Yaş : 30 Savaş Tarafın : yalova Aile : armstrong RP Partneri : yok Kayıt tarihi : 10/02/08
| Konu: Geri: ARMSTRONG Aile Alımı Paz Şub. 24 2008, 17:14 | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
| |
| |
Eva J. Akira Heraschais Ravenclaw 2. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 32 Savaş Tarafın : ... Aile : ... RP Partneri : ... Kayıt tarihi : 05/04/08
| Konu: Geri: ARMSTRONG Aile Alımı C.tesi Nis. 05 2008, 22:39 | |
|
En son Eva J. Akira Heraschais tarafından Paz Nis. 06 2008, 16:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Angel Emilie Armstrong Gryffindor Sınıf Başkanı
Mesaj Sayısı : 125 Savaş Tarafın : Ölüm Yiyen Aile : Armstrong! RP Partneri : ♥ღBiri gider,biri gelir!ღ♥ Kayıt tarihi : 06/04/08
| |
| |
Gaspard Ulliel Armstrong Sihirli Yaratıkların Düzenlenmesi ve Denetimi Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 392 Savaş Tarafın : Londra Aile : Armstronglar RP Partneri : Deborah P. Scarlett Kayıt tarihi : 16/04/08
| Konu: Geri: ARMSTRONG Aile Alımı Perş. Nis. 17 2008, 17:04 | |
| herhangi birinin abisi veya kardeşi olabilirim...
Kişilik özellikleri Hırslı, Soğukkanlı, Mantıklı, Cesur...
Hobiler Gezmek, Sevdikleriyle Zaman Geçirmek, Savaşmak, Süpürgeyle Uçmak...
Fobiler yok...
Neden Armstrong olamak istiyorsun havalı ve büyük bir aile, çok da seviyorum... Not : eğer aileye alınırsam adım Gaspard Ulliel Armstrong olarak değiştirilsin... | |
|
| |
Deborah P. Scarlett Gelecek Postası Editörü
Mesaj Sayısı : 2171 Yaş : 31 Savaş Tarafın : ist Aile : Scarlett RP Partneri : Gaspard Ulliel Armstrong Kayıt tarihi : 21/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| |
| |
| Konu: Geri: ARMSTRONG Aile Alımı C.tesi Nis. 19 2008, 08:55 | |
| - Angel Keira Knightley demiş ki:
- İşte aradığım aile.
Birinin kardeşi olabilirim.
Kişilik özellikleri: Acımasız,zeki,cesur,çevik ve en önemlisi soğukkanlı Hobiler: Kitap okumak,müzik dinlemek,arkadaşlarıyla takılmak Fobiler: Yenilmek ve ölüm Neden Armstrong olamak istiyorsun: Asil bir aile olduğunu düşünüyorum
Ben aslında ve gerçekten Slytherin olmalıydım Tam özelliklerim onu tutuyordu
https://hogwarts-rpg.all-up.com/secmen-apka-f2/angel-keira-knightley-t1451.htm
Kızım sen n'apıyosun gry^ler de Transfer olmalısın sly^e... Ama özelliklerin de süper hani Seni almamak aileye hakaret olur Ben diyorum ki alalım seni... Sly aile üyelerimizden nasıl iylik timsali oluyor... Bir Gry^de kötülük timsali oluversin ne yapalım Alındın Soyadını rice et değiştirivesin adminlerimizz - Alıntı :
- herhangi birinin abisi veya kardeşi olabilirim...
Kişilik özellikleri Hırslı, Soğukkanlı, Mantıklı, Cesur...
Hobiler Gezmek, Sevdikleriyle Zaman Geçirmek, Savaşmak, Süpürgeyle Uçmak...
Fobiler yok...
Neden Armstrong olamak istiyorsun havalı ve büyük bir aile, çok da seviyorum...
Not : eğer aileye alınırsam adım Gaspard Ulliel Armstrong olarak değiştirilsin... Gayet iyi ve aileye yetişkin istiyordum zaten Alındın İsim değiştirme bölümünden soyadını değiştirebilirsinn
Bu arada... Kim ne olmuş bir bakıp ona göre soy ağacımızı yazmayı planlıyorum + malikanemizde odalarınızı açabilirsiniz İkinizde ailemize hoş geldiniz | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 125 Savaş Tarafın : Ölüm Yiyen Aile : Armstrong! RP Partneri : ♥ღBiri gider,biri gelir!ღ♥ Kayıt tarihi : 06/04/08
| Konu: Geri: ARMSTRONG Aile Alımı C.tesi Nis. 19 2008, 14:37 | |
| Teşekkürler... Gaspard abim olur musun? | |
|
| |
Gaspard Ulliel Armstrong Sihirli Yaratıkların Düzenlenmesi ve Denetimi Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 392 Savaş Tarafın : Londra Aile : Armstronglar RP Partneri : Deborah P. Scarlett Kayıt tarihi : 16/04/08
| Konu: Geri: ARMSTRONG Aile Alımı C.tesi Nis. 19 2008, 14:42 | |
| tamam, sanırım sen, ben ve Samara kardeş olacağız zaten... | |
|
| |
| |
| |
Eloisé Melodie Armstrong Slytherin 2. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 17 Yaş : 29 Savaş Tarafın : Satürn Aile : Armstrong RP Partneri : Hmm daha düşünmüyorum Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/05/08
| Konu: Geri: ARMSTRONG Aile Alımı Cuma Mayıs 09 2008, 20:04 | |
| Kişilik özellikleri: Isabéll dik başlıdır. Düşündüğünü hemen söyler. Fikirlerinin yanlış olsalar bile arkasında durur. İkiyüzlüdür. Bu yüzden ona güven olmaz. Çabuk sinirlenir. Sinsi ve kurnazdır. Soğukkanlıdır. Birinin acı çekişini hiç acımadan izleyebilir.Yalan söylemeyi pek sevmez. Hırslı, şeytani, zeki ve kibirlidir. Güzel ve büyüleyicidir.
Hobiler: Müzik dinlemek ve söylemek, kitap okumak, birilerini azarlamak, yanlız kalıp hayal kurmak, çikolata yemek, konuşmak...
Fobiler: Örümcekler...
Neden Armstrong olamak istiyorsun: Ase var yav burada xD Daha önemli neden mi var? xD
Bir de kardeşiniz olsam xD | |
|
| |
| |
| |
Mesaj Sayısı : 17 Yaş : 29 Savaş Tarafın : Satürn Aile : Armstrong RP Partneri : Hmm daha düşünmüyorum Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/05/08
| Konu: Geri: ARMSTRONG Aile Alımı Cuma Mayıs 09 2008, 20:13 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: ARMSTRONG Aile Alımı Cuma Mayıs 09 2008, 20:23 | |
| Tamam XD ALdım gitti... Nasılsa temizledik aileyi XD Angel&Emilie ikizler XD | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: ARMSTRONG Aile Alımı Cuma Mayıs 09 2008, 20:29 | |
| Teşekkürler yav xD İkizcağızım odana uçuyorum odamı açıp xD | |
|
| |
Nicole Lilly Ravenclaw 2. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Yalova Aile : yok RP Partneri : yok Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/02/08
| Konu: Geri: ARMSTRONG Aile Alımı Cuma Haz. 20 2008, 16:45 | |
| bende ailenize katılabilir miyim? | |
|
| |
| ARMSTRONG Aile Alımı | |
|