| ARMSTRONG Aile Alımı | |
|
+21Eva J. Akira Heraschais Amy Armstrong Emilie Lysse Carmen Elizabeth Garcia Nicole Lilly alns armstrong Melissa Lilith Armstrong Gabriella J. Armstrong Justin Tımberlake Amy Lynn Lee Ashley Sienna Gaunt Stesha Irina Murder Nil Karaibrahimgil Harry Potter Nickholas Ryan Scofield G.Tarja Grenier Dr.PenéLope Mia Armsrtong Melissa Amy Armstrong Bill C.Weasley Jiména W. L'moné Pelin V. Karahan 25 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
alns armstrong Ravenclaw 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 134 Yaş : 33 Savaş Tarafın : -->fernandonun geldiği yerden!!! Aile : ARMSTRONG AİLESİ RP Partneri : Y.O.K. Kayıt tarihi : 14/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: ARMSTRONG Aile Alımı C.tesi Şub. 09 2008, 14:23 | |
| | |
|
| |
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| |
| |
Mesaj Sayısı : 134 Yaş : 33 Savaş Tarafın : -->fernandonun geldiği yerden!!! Aile : ARMSTRONG AİLESİ RP Partneri : Y.O.K. Kayıt tarihi : 14/10/07
| Konu: Geri: ARMSTRONG Aile Alımı C.tesi Şub. 09 2008, 16:14 | |
| bu bizi tanımlayan ifade oldu "Şizofren egoist deli danalar" | |
|
| |
Nicole Lilly Ravenclaw 2. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Yalova Aile : yok RP Partneri : yok Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/02/08
| Konu: Geri: ARMSTRONG Aile Alımı C.tesi Şub. 09 2008, 17:59 | |
| bende ailenin bir parçası olmak istiyorum | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
| |
| |
Melissa Lilith Armstrong Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 337 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Pff sanane yha... Aile : ARMSTRONG AİLESİ RP Partneri : Keşke olsaydı... Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 23/09/07
| |
| |
Melissa Amy Armstrong 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 1060 Savaş Tarafın : istanbul Aile : Armstrong RP Partneri : Y.O.K. Kayıt tarihi : 20/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: ARMSTRONG Aile Alımı Paz Şub. 10 2008, 13:32 | |
| Evet yhaa şu temizliği yapalım birde şu soy ağacını tekrar halledelim.Kim kimin nesi?Yine karıştı.Bu arada artık ikinci dönem cidden kötü mü olcaz?Yani eğer kötü olcaksak gryffindor ve hufflepufflılarla arkadaş olmamamız lazım.Samara senin sevgilin gryffindorlu değil mi o nasıl olcak?... | |
|
| |
| Konu: Geri: ARMSTRONG Aile Alımı Paz Şub. 10 2008, 19:49 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: ARMSTRONG Aile Alımı Paz Şub. 10 2008, 19:50 | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: ARMSTRONG Aile Alımı Paz Şub. 10 2008, 21:43 | |
| ARMSTRONG AİLESİNDE KİMLER VAR?
1...Samara Armstrong
2... Alns Armstrong
3...Will C. Armstrong
4...Lisa Armstrong
5...Penélope Mia Armstrong-----> Ailede ki tek yetişkin bir de Cemre... Bence kalsın
6...Nil Karaibrahimgil------> bei bei
7...Stesha Irina Murder------> Düşünülebilir bazen online olabiliyor
8...Ashley Sienna Gaunt-------> Siteye girerken 1 kere rastladım bei bei
9...Fleur Armstrong------> Bei bei sana
10..Daphne Virginia Wasseliné-----> Bei bei diyorum
11...Gabriella J. Armstrong
12...Dakota Lily Armstrong
Benim düşünvem bu siz ne diyorsunuz? Bu arada aile alımlarında bundan sonra;
Kişilik özellikleri Hobiler Fobiler Neden Armstrong olamak istiyorsun
Soruları sorulsun diyorum + Alımlarda tek başıma karar veriyorum ya ... Dedim tek ben yokum ailede... Herkes kararını bildirsin yeni biri alınırken ve eğer sitede ben online değilsem aramızda en çok online olanlardan ve uzun süredir ailede olan + ailemize çok katkısı bulunan Lisa aile üyeliğini onaylasın diyorum... Olmadı birlikte karar alırız... Siz ne diyorsunuz? | |
|
| |
Carmen Elizabeth Garcia Muggle Bilimleri-Sihir Tarihi Profesörü & Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 479 Yaş : 37 Savaş Tarafın : Ölümyiyorummm..Kötüyüm ben kötüyümm x)) Aile : Garcia Ailesinden Olmanın Ayrıcalığını yaşıyorumm :P RP Partneri : Carter R. Schwetzen Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/02/08
| Konu: Geri: ARMSTRONG Aile Alımı Paz Şub. 10 2008, 21:46 | |
| hermonie77 ne yapmak istediğine karar ver
En son tarafından Paz Şub. 10 2008, 21:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1060 Savaş Tarafın : istanbul Aile : Armstrong RP Partneri : Y.O.K. Kayıt tarihi : 20/10/07
| |
| |
| |
| |
Emilie Lysse Ravenclaw 2. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 124 Yaş : 29 Savaş Tarafın : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Aile : Lysse Ailesi RP Partneri : yok Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/02/08
| Konu: Geri: ARMSTRONG Aile Alımı Salı Şub. 12 2008, 18:17 | |
| bende katılmak istiyorum bu aileyeeeee | |
|
| |
| Konu: Geri: ARMSTRONG Aile Alımı Salı Şub. 12 2008, 18:19 | |
| Kişilik özellikleri Hobiler Fobiler Neden Armstrong olamak istiyorsun
Formu doldurmalısın... | |
|
| |
Emilie Lysse Ravenclaw 2. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 124 Yaş : 29 Savaş Tarafın : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Aile : Lysse Ailesi RP Partneri : yok Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/02/08
| Konu: Geri: ARMSTRONG Aile Alımı Salı Şub. 12 2008, 18:54 | |
| Kişilik özellikleri : Soğuk kanlıyım ama çok komik ve neşeliyim Hobiler : uçmak,büyü yapmak... Fobiler : yok Neden Armstrong olamak istiyorsun : Slytherinlere daha uygun bir aile olduğunu düşündüğüm için... | |
|
| |
Melissa Lilith Armstrong Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 337 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Pff sanane yha... Aile : ARMSTRONG AİLESİ RP Partneri : Keşke olsaydı... Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 23/09/07
| |
| |
| Konu: Geri: ARMSTRONG Aile Alımı Salı Şub. 12 2008, 21:39 | |
| Dakota'ya katılıyorum.Hem soğuk kanlı olduğunu hemde komik ve neşeli olduğunu yazmışsın.Aile özelliklerine uygun değil.Başka bir aile bul istersen.Ya da kendinden daha çok bahset.Eğer gerçekten kötüysen aileye alınabilirsin... | |
|
| |
| Konu: Geri: ARMSTRONG Aile Alımı Salı Şub. 12 2008, 21:51 | |
| Bencede doğru demişler Emillie canım gel biz Sly^li iyi kız arkadaşlar olalım En iyisi | |
|
| |
Amy Armstrong Slytherin 2. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 17 Yaş : 30 Savaş Tarafın : yalova Aile : armstrong RP Partneri : yok Kayıt tarihi : 10/02/08
| Konu: Geri: ARMSTRONG Aile Alımı Çarş. Şub. 13 2008, 21:27 | |
| bende ailenize katılabillirmiyim???? | |
|
| |
| |
| |
Nicole Lilly Ravenclaw 2. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Yalova Aile : yok RP Partneri : yok Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/02/08
| Konu: Geri: ARMSTRONG Aile Alımı Çarş. Şub. 13 2008, 21:38 | |
| ben hermonie77 ben kötüyüm ailenize katılmak istiyorum | |
|
| |
Amy Armstrong Slytherin 2. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 17 Yaş : 30 Savaş Tarafın : yalova Aile : armstrong RP Partneri : yok Kayıt tarihi : 10/02/08
| Konu: Geri: ARMSTRONG Aile Alımı Çarş. Şub. 13 2008, 21:42 | |
| Kişilik özellikleri:kötü,sinirli Hobiler:kötülük yapmak Fobiler:iyilik yapmak Neden Armstrong olamak istiyorsun:çünkü bu aileyi seviyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: ARMSTRONG Aile Alımı Cuma Şub. 15 2008, 19:52 | |
| - hermonie granger demiş ki:
- Kişilik özellikleri:kötü,sinirli
Hobiler:kötülük yapmak Fobiler:iyilik yapmak Neden Armstrong olamak istiyorsun:çünkü bu aileyi seviyorum Alınmış bulunmaktaın, şimdilik kuzen... soyadını değiştirirsen sevvinirim... Herhangi biriyle kardeş olmak istermisin? Hermione77 canım sende formu doldurursan senin hakkında da konuşuruz | |
|
| |
| ARMSTRONG Aile Alımı | |
|