| Quidditch Takımlarına Alımlar | |
|
+12Aldorion Fort Dleapart Onegmus O. Simpson Eliana Lia B'Lady Gabriella Montez Pénolopé Tiffany Weasley Onur Kırış Karahan Angel Emilie Armstrong Melis Özen Nickholas Ryan Scofield Pelin V. Karahan Melissa Lilith Armstrong David Kevin Malfoy 16 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Sheila Garcia Hogwarts Şifacısı
Mesaj Sayısı : 80 Yaş : 34 Savaş Tarafın : Savaştan değil barıştan yanayım. RP Partneri : Kalbime giden yol rpden geçer :) Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 05/04/08
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Quidditch Takımlarına Alımlar Paz Haz. 29 2008, 19:35 | |
| karışmak gibi olmasın ama örnek rp en az 7 satır olacak diyor. | |
|
| |
Pelin V. Karahan Hogwarts Müdüresi, Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2358 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Tarafsız! Aile : KARAHAN RP Partneri : ~James Compton~ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
| Konu: Geri: Quidditch Takımlarına Alımlar Paz Haz. 29 2008, 20:33 | |
| Söylemene gerek yoktu ama yinede sağol canım evet 7 satırdan az kabul edilmez.. | |
|
| |
Blossom Powerpuff Hufflepuff 1.sınıf öğrencisi
Mesaj Sayısı : 28 Savaş Tarafın : BEŞİKTAŞ!! Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: Geri: Quidditch Takımlarına Alımlar Cuma Tem. 04 2008, 14:06 | |
| Ad Soyad:Blossom Powerpuff Mevki:kovalayıcı veya kaptan Bina:hufflepuff Örnek Rp(En az 7 satır): Blossom'ın içi o gün dolup taşıyordu. Çünkü o gün takım seçmeleri vardı. Blossom dönemin başından beri bunu bekliyordu.Hufflepuff için her şeyi yapmaya hazırdı. Sevgili binası Hufflepuff'un kupasını kendi elleriyle kaldırmak istiyordu. Seçmelere gitmeden önce aynanın karşısına geçip küçük bir prova yaptı. -Merhaba ben Blossom Powerpuff. Hufflepuff'ın takımına girmek istiyorum. Yol boyunca bu iki cümleyi tekrarlayarak seçmelerin yapılacağı salona geldi. -Merhaba ben Blossom Powerpuff. Hufflepuff'un takımına girmek istiyorum. Mevkiim takım kaptanı veya kovalayıcı olursa çok sevinirim efendim. Blossom görevliye bir papağan gibi önceden çalıştığı cümleleri sıralayıvermişti.Dili tutulmamış veya söyleyeceği şeyleri unutmamıştı. Bu da iyiye işaretti.Ve sıra görevlinin vereceği o kritik cevaba gelmişti. -Seni sevdim Blossom. Hufflepuff'a faydalı olacağını düşünüyorum. Bu yüzden seni kaptan yapıyorum. Haydi bakalım maçlrda iyi şanslar. Blossom mutuluktan uçuyordu.Evet kararlıydı:Bu sene Hufflepuff şampiyon olacaktı... | |
|
| |
Pelin V. Karahan Hogwarts Müdüresi, Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2358 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Tarafsız! Aile : KARAHAN RP Partneri : ~James Compton~ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
| Konu: Geri: Quidditch Takımlarına Alımlar Cuma Tem. 04 2008, 14:13 | |
| | |
|
| |
Blossom Powerpuff Hufflepuff 1.sınıf öğrencisi
Mesaj Sayısı : 28 Savaş Tarafın : BEŞİKTAŞ!! Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: Geri: Quidditch Takımlarına Alımlar Cuma Tem. 04 2008, 21:43 | |
| peki kaptan olabilir miyimm??? | |
|
| |
diloş 5. dönemi bekliyor
| Konu: Geri: Quidditch Takımlarına Alımlar Ptsi Ekim 27 2008, 18:02 | |
| giny piglove griffindor vurucu kızıl | |
|
| |
diloş 5. dönemi bekliyor
| Konu: Geri: Quidditch Takımlarına Alımlar Ptsi Ekim 27 2008, 18:05 | |
| okey çok teşekkür ederim mucukk... | |
|
| |
Alexander Almao 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 9 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Felsefe Taşı Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 02/06/09
| Konu: Geri: Quidditch Takımlarına Alımlar Salı Haz. 02 2009, 19:49 | |
| Alexander Almao / Tutucu Yarışmanın başlamasına günler kala bende çok büyük sevinç başlamıştı belki kendimi o büyük stadta kanıtlarım diye hogwatrs benim için yeni bir başlangıç oldu... Yarışmaya katılacak öğrenciler zeki ve sihir kabiliyeti uçuş yönü üstün olan öğrenciler alınacak olması benim işimi kolaylaştırıyordu kalbimde tık tık sesi hiç eksik olmamıştı sihir kongeyi ve müdüre hanım beni alırmı bu olağanüstü yarışmaya diye kendime teselli vermeye devam ettim artık sabrım kalmadı ve başvurumun kabül edilmesini istiyordum... Sabah olmuştu karar bugün verilecekti karar günü benim için kader günü olup çıkmşıtı kader deyince kadere inanan birisiyimdir zatende ondan buradayım bilmiyorum karar nasıl olacak benide etkilemeye başlamıştı... Yeterince hazırmıyım ona müdür ve sihir konseyi karar verecek... | |
|
| |
Alexander Almao 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 9 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Felsefe Taşı Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 02/06/09
| Konu: Geri: Quidditch Takımlarına Alımlar Salı Haz. 02 2009, 20:59 | |
| Adım Ve Soyadım: Alexander Almao Mevki: Uçucu Örnek Rp: Benim yanımda 2 kişi vardı büyücülük tarihinin en önemli 4. yarışması yapaılacaktı bende katılmak istiyorum dedim ve başvuru yaptım benim gibi binlerce büyücü öğrenci hep başvuru yaptı umarım benim başvurum kabül edilir... | |
|
| |
| Quidditch Takımlarına Alımlar | |
|