Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Puan Tablosu Çarş. Nis. 23 2008, 09:53 | |
| Derslerde verilen ve ödevlerinize karşılık verilen puanları buradan öğrenebilirsiniz! Karne tablosu yıl sonunda oluşturulacaktır...
Ödev Not Baremi:
-20 ile 0 arası ifrit [İ] 0 ile 10 arası felaket [F] 10 ile 20 arası zayıf [Z] 20-30 arası uygun [U] 30 ile 40 arası beklenenin üstünde ]B] 40 ile 50 arası olağanüstü[O]
Yukarıda ki notlar karneye verilecektir. Ancak aşağıda ki notlar binanıza verilecektir.
İlk Ödev--> +5 Ödev Yapmamak : -10
Ders İçi Not Baremi:
Eklemeler: İçeriğe göre değişeceği gibi puan alamayabilirsiniz... Rp : Maksimum +20, minimum 0... Binanıza puan kazandırmak için iyi bir yol... Söz Almadan Konuşmak : -2
Devamsızlık Dahilinde;
Bir Ders Devamsızlık: - 5 İki Ders Devamsızlık : -7 Üç Ders Devamsızlık: -15 ve Karnenizde "İfrit" görmenize neden olacaktır...
En son Jiména S. Armstrong tarafından C.tesi Mayıs 10 2008, 08:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Puan Tablosu C.tesi Mayıs 10 2008, 08:48 | |
| Bitkibilim Dersi Sınıf Listesi: Gryffindor: 3.Sınıf: -Daffny Reese W. Lysse: İlk Ödev: +5 Derse girmedi: -5 Ödev Notu: B
Ravenclaw: 1.Sınıf: -Onegmus O. Simpson Ders Rp'si: 12 Nedeni: Sürekli alıntı yapmışsın, duyguları ve tasvirleri az kullanmışsın... Bir daha ki sefere daha iyi olacağına inanıyorum! Ödev Notu: B
Hufflepuff: 1.Sınıf: -Gabriella Montez Derse girmedi: -5 Ödev Yapmadı : -10
TotaL: Rawenclaw : +12 Gryffindor : 0 Hufflepuff: -15 | |
|