Carmen Elizabeth Garcia Muggle Bilimleri-Sihir Tarihi Profesörü & Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 479 Yaş : 37 Savaş Tarafın : Ölümyiyorummm..Kötüyüm ben kötüyümm x)) Aile : Garcia Ailesinden Olmanın Ayrıcalığını yaşıyorumm :P RP Partneri : Carter R. Schwetzen Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/02/08
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Karne Tablosu Paz Nis. 06 2008, 07:23 | |
| | |
|
Carmen Elizabeth Garcia Muggle Bilimleri-Sihir Tarihi Profesörü & Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 479 Yaş : 37 Savaş Tarafın : Ölümyiyorummm..Kötüyüm ben kötüyümm x)) Aile : Garcia Ailesinden Olmanın Ayrıcalığını yaşıyorumm :P RP Partneri : Carter R. Schwetzen Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/02/08
| Konu: Geri: Karne Tablosu Paz Nis. 06 2008, 07:35 | |
| Geçen Senenin 1. Sınıfları ;
Nicole Simpson = O Cho Lysse = O Ginny Elisebeth Weasley = O Emilie Lysse = O Hazalico Whisper = U Bob Weasley = U Cho Chang = İ Bethany Joy Galeotti = İ Morwen S. Culmano Grace = U Wendy Smith = İ Bellatrix Black = İ Flora Lysse = İ Cedric Diggory = İ | |
|
| Konu: Geri: Karne Tablosu Paz Nis. 06 2008, 07:38 | |
| Geçen Senenin 2. Sınıfları
Pearl Drew Lysse = O Melodia Spinley = O Lisa Mina Lysse = O T. Violette Jane Weasley = O Ronald Weasley = Z Lisa Ellen Armstrong = Z Dokato Lily Armstrong = Z | |
|
| Konu: Geri: Karne Tablosu Paz Nis. 06 2008, 07:39 | |
| Açıklama ;
Kayıt yaptırıp derse katılmayan öğrencilere verdiğim not diğer derslere katılıp katılmamalarıyla orantılı olarak Zayıf ya da İfrit
Derse çok az katılanlara katıldıkları İçin Uygun
Derste bir kaç rpsi olanlara Olağanüstü | |
|