| /{1.Sınıfların 1. Dersi ( 12 - 18 Şubat 2008) | |
|
+7Rochelle Emilie Simpson Deborah P. Scarlett Michelle Angelina Simpson Michelle Laura Whisper Morwen S. Culnámo Grace Bob Weasley David Kevin Malfoy 11 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: /{1.Sınıfların 1. Dersi ( 12 - 18 Şubat 2008) Salı Şub. 12 2008, 18:57 | |
| Daren bahçeye dersinin yapılacağı alana hızlı adımlarla gelmişti geç kalmamıştı ancak kendisinden önce birileri gelecek olabilirdi -erkenci öğrenciler- dersi zorunlu olduğu için çok kişinin derse gelmesini bekliyordu bugün çok nadir bir hayvanı işleyecekti yasak ormanda birtane olduğunu bildiği için derslikten yasak ormana geçti alan ile yasak orman zaten çok yakındı içeri girdikten sonra asasını çıkardı.
"Lumos Maxima." yasak orman gündüz dahi olsa karanlık idi sık ağaçların arasında pek ışık girmiyordu içeri etrafta atadamların olmasından şüpheleniyordu çünkü bu ormanın hertarafında atadamlar vardı ama kendi istediği bir atadam değildi çok nadir ama fazla tehlikeli olmayan bir hayvan idi. İleride bir hareketlilik görmüştü atlar daha doğrusu atadamlar koşturuyorlardı ama önlerinde kendisine lazım olan hayvan diğerlerinden kaçıyordu hemen koşturdu kendi gücünün yeteceği hızla ancak hayvanların yanından geçecek olması ile durdurabildi .
"Heyyy . Durun o bana lazım ...." dedi atadamlar sinirli sinirli Daren'e baktıktan sonra geri dönüp karanlığa karıştılar Daren hayvanı alıp dersliğin olacağı yere götürdü ormanda dersliğe yakın ama karanlığa sakladı hayvanı ve gelecek kişileri bekledi.Beklerken arada bir gidiyor ve hayvanı kontrol ediyordu bu onun ilk Sihirli Yaratıkların Bakımı dersi idi acaba yanlış birşey yaparmıydı pek umutlanmıyordu kendini rezil etmeye ama etme olasılığıda vardı . |
|
| |
David Kevin Malfoy Hogwarts Müdür Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 1921 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Death Eaters Aile : Malfoy RP Partneri : aranmıyor! Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 15/12/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
| Konu: Geri: /{1.Sınıfların 1. Dersi ( 12 - 18 Şubat 2008) Salı Şub. 12 2008, 19:25 | |
| David koşar adımlarla Sihirli Yaratıkların Bakımı Dersliği'ni aradı. En sonunda üst sınıflardan bir öğrencisin yardımı ile dersliğin bahçede olduğunu öğrendi. Hızlı adımlarla, hatta koşarcasına, dersliğe gidiyordu. Dersliğe vardığında derslikte profesörden başka kimse yoktu. Şaşırmıştı. Bir de o kadar acele etmişti,ilk günden derse geç kalmamak için. Meğer daha erkenmiş. Derslikteki profesörü tanımıştı. Bu profesör Uçuş Profesörü'ydü ayrıca. Onu ilk Uçuş Dersi'nde de görmüştü. Yanına gitti ve: "Günaydın profesör, nasılsınız?" dedi ve bir sıraya oturdu. | |
|
| |
Bob Weasley Gryffindor 2. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 44 Yaş : 31 Savaş Tarafın : saNaNe.... Aile : Weasley RP Partneri : >MoRwen S. CuLnámo Grace< (-_-) Kayıt tarihi : 08/02/08
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: /{1.Sınıfların 1. Dersi ( 12 - 18 Şubat 2008) Salı Şub. 12 2008, 21:03 | |
| Bob Hogwartstaki ilk dersini Profesör Grace'den alıcaktı.Bugün mutlu,heyecanlıydı, içinde anlatılamayacak bir duygu vardı. İlk derse katılmak için Sihirli Yaratıkların Bakımı Dersliği'ne gitmesi gerekiyordu. Biraz uğraşla dersin nerede olduğunu buldu.Ders bahçedeydi ve profesörü beklemeye koyuldu. Profesör Grace'yi beklerken kasvetli şatoya aktı.Gerçekten anlatılanlar kadar mükemmeldi hatta daha iyiydi.Dün akşam aşırı derecede yediği yemeklerden sonra kendini hayli rahatsız hissediyordu. Profesör Graceyi gördü ve ona :" Günaydın profesör." dedi. | |
|
| |
Morwen S. Culnámo Grace Gryffindor 4. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 165 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Grace (H) RP Partneri : _..Bob Weasley_.. Kayıt tarihi : 08/02/08
| Konu: Geri: /{1.Sınıfların 1. Dersi ( 12 - 18 Şubat 2008) Salı Şub. 12 2008, 21:18 | |
| Morwen sabah zar zor uyanmıştı.Evdeki gibi rahat değildi tabiki..Hemen cüppesini giyip syb dersi için ormanın yolunu tuttu.. Syb ddersinin alıcakları yere telaşla geldi..Oldukça heycanlıydı.Babasının dersiydi ;ama burda Profesörüydü tabiki de..İçindeki duygular bir anda ciddileşti...Hemen cüppesini düzeltti.Yanında belki ihtiyaç olabilir diye getirdiği parşomenini sıkı sıkı tuttu... Profesör oradaydı.Morwen oldukça sevimli görünüyordu.. "Merhaba profesör.." diyerek Bob'un yanına gitti..Dersin biran önce başlaması için sabırsızlanıyordu.. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 44 Yaş : 31 Savaş Tarafın : saNaNe.... Aile : Weasley RP Partneri : >MoRwen S. CuLnámo Grace< (-_-) Kayıt tarihi : 08/02/08
| Konu: Geri: /{1.Sınıfların 1. Dersi ( 12 - 18 Şubat 2008) Salı Şub. 12 2008, 21:20 | |
| Bob Morwen'i görünce çok sevindi.Yanına geldiğini görünce azıcık kızardı ve "Günaydın Morwen.Nasılsın?" dedi. Hiç değilse yanında tanıdığı biri vardı.Beraberce dersi takip edebileceği biri... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 165 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Grace (H) RP Partneri : _..Bob Weasley_.. Kayıt tarihi : 08/02/08
| Konu: Geri: /{1.Sınıfların 1. Dersi ( 12 - 18 Şubat 2008) Salı Şub. 12 2008, 21:33 | |
| Morwen Bob'un yanına geldiğinde Bob'un da yorgun olduğunu hissetti.Diğerleri gelene kadar biraz sohbet etmekte bir zarar olamıyacağını düşündü.. "Günaydın Bob..İyiyim ;sadece biraz uykum var..Ya sen.?" diyerek gülümsedi.Profesör o sırada pek bir şeyle ilgileniyor gibi görünmüyordu..Ormanı izliyor ve öğrencileri süzüyordu.. -Kesin bir şeyler sezdi birileri hakkında..-diye düşündü Morwen.. | |
|
| |
| Konu: Geri: /{1.Sınıfların 1. Dersi ( 12 - 18 Şubat 2008) Salı Şub. 12 2008, 21:45 | |
| "Bende iiyim" dedi Morwen'e."Fakat çok heyecanlıyım.Dün gece neredeyse hiç uyumadım."diye ekledi. O sırada Profesör Grace'nin artık derse başlamak istermiş gibi bir hal aldığını gördü. Ama bahçede çok az öğrenci vardı. Erken mi geldim diye düşündü Bob.Neyse ki yanında Morwen vardı.Onunla konuşup zamanı geçirebilirdi. "Morwen sence bu seneki en zor dersler ne olabilir?" diye sordu Morwen'e... | |
|
| |
Michelle Laura Whisper Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 2151 Savaş Tarafın : Hogwarts=) Ruh Halin : Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: /{1.Sınıfların 1. Dersi ( 12 - 18 Şubat 2008) Çarş. Şub. 13 2008, 00:40 | |
| Hazal ağır adımlarla dersliğe gidiyor, bir yandan da çevresine bakınıyordu. Sonunda Sihirli Yaratıklar Bakımı dersliğine geldiğinde, Profesör Daren hemen gözüne çarpmıştı. Uçuş dersi öğretmeni de olduğundan onu tanıyordu. Yanına gidip "Merhaba Profesör Daren" diyerek selam verdi ve etrafına baktı. Saat daha erken olmasına karşın, sınıf beklediğinden kalabalıktı. İleride tek başına oturan David'i gördü, yanına giderek "Merhaba David, nasılsın?" dedi ve derse katılan diğer öğrencilerin gelmesini bekledi. | |
|
| |
| Konu: Geri: /{1.Sınıfların 1. Dersi ( 12 - 18 Şubat 2008) Çarş. Şub. 13 2008, 14:00 | |
| Morwen yeni gelenleri süzerken aynı zamanda da Bob'u dinliyordu.Yeni bir kız dersin işleneceği yere geldiğinde babasına yani profesörüne selam verdi.Bu da bir 1.sınıf öğrencisiydi kendisi gibi çok belli oluyordu çünkü..Ancak bilmiş bir kız diye geçirdi içinden..Daha sonra Bob'a döndü..
"Bilmiyorum..hepsini çalışırsak kolay giib geliyor...ama zihindend,iksir ve ksks biraz zorlıyabilir sadece.."
diyerek düşünüyormuş gibi bir tavır aldı.Ama ancak düşündüğü falan yoktu.Dersin bir anca önce başlayıp bitmesi için sabrediyordu sadece..
"Ders bir an önce başlasa artık..Çok sıkıldım burada.."
diyerek sıkıldığını belli etmeye çalıştı.Bob'unda sıkıldığı oldukça belliydi.. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: /{1.Sınıfların 1. Dersi ( 12 - 18 Şubat 2008) Çarş. Şub. 13 2008, 17:43 | |
| Daren bir süre beklediğinde öğrenciler teker teker geldi herkez gelir gelmez selam veriyor etrafında yuvarlak oluşturuyorlardı ama Morwen gelir gelmez kendisine selam verip başka bir Gryffindor'lu çocuğun yanıma geçmişti ve koyu bir sohbete dalmış gibi idi derse 4 kişi gelmişti saatine baktı zaman gelmişti derse başlamalıydı önce bir giriş yapma gereği duydu sesli bir şekilde
"Ehem..." dedikten sonra konuşacağını herkez anlamış gibi idi önce kendini tanıtmalıydı kendisini ikinci sınıflar tanırdı sadece
"Merhaba , bu yıl Sihirli yaratıkların Bakımı dersini benim ile işleyeceksiniz . İstesenizde istemesenizde . Eylenceli ders geçireceğimize söz verebilirim . Şimdi , aranızda Unicorn yani tek boynuzlu at gören varmı hiç ?" dedi daha getirmemişti hayvanı buraya çünkü.
Ama öğrenciler 1. sınıf idi pek gördüklerini sanmıyordu çünkü çok nadir bir hayvan idi Unicorn. |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1921 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Death Eaters Aile : Malfoy RP Partneri : aranmıyor! Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 15/12/07
| Konu: Geri: /{1.Sınıfların 1. Dersi ( 12 - 18 Şubat 2008) Çarş. Şub. 13 2008, 18:08 | |
| David Hazalico'nun yanına gelmesi üzerine ve: "Merhaba David, nasılsın?"
demesi üzerine David Hazalico'ya: "İyiyim sen nasılsın?" dedi ve bir müddet sonra profesör derse ilk adımını attı: "Merhaba , bu yıl Sihirli yaratıkların Bakımı dersini benim ile işleyeceksiniz . İstesenizde istemesenizde . Eylenceli ders geçireceğimize söz verebilirim . Şimdi , aranızda Unicorn yani tek boynuzlu at gören varmı hiç ?" dedi. David hemen parmak kaldırdı ve söz aldı: "Ben gördüm profesör. Ben Unicorn'ları çok severim; hatta ikinci adım Unicorn." dedi gülümseyerek. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: /{1.Sınıfların 1. Dersi ( 12 - 18 Şubat 2008) Çarş. Şub. 13 2008, 18:19 | |
| Daren gülümsedi bir baktığında David'in anında parmak kaldırdığını gördü ama kendisinin söz vermesine gerek kalmadan konuşmaya başlamıştı
"Ben gördüm profesör. Ben Unicorn'ları çok severim; hatta ikinci adım Unicorn."
Daren biraz şaşırmıştı çünkü Unicorn bir hayvan ismi idi bunun bir insana takılması saçma geldi kendine ardından
"Unicorn . Kimden söz aldın ?"
dedi çünkü kendisi vermemişti sözü biraz daha beklemeyi düşünüyordu ama kendiside sabırsız idi hemen gidip hayvanı getirmek istiyordu ve hızla ormana daldı birkaç dakika içinde unicorn'a binmiş halde geldi bembeyaz tüyleri yatmış , parlak boynuzu çok güzel gözüküyordu inip
"Artık hepiniz gördünüz değilmi Morwen!"
dedi çünkü Morwen ile Bob koyu bir sohbete girmiş gibi idiler. |
|
| |
| Konu: Geri: /{1.Sınıfların 1. Dersi ( 12 - 18 Şubat 2008) Çarş. Şub. 13 2008, 18:38 | |
| Morwen profesörün derse başladığını farketmesiyle pür dikkat kesildii!!!!...ve Dersi dinlemeye başladı...Syb sevdiği bir daldı.. Merhaba , bu yıl Sihirli yaratıkların Bakımı dersini benim ile işleyeceksiniz . İstesenizde istemesenizde . Eylenceli ders geçireceğimize söz verebilirim . Şimdi , aranızda Unicorn yani tek boynuzlu at gören varmı hiç ? demesi üzerine Morwen kendine geldi..Profesör artık derse tam anlamıyla başlamış hatta sorular bile sormaya başlıyordu..Morwen dikkatle parmağını havağa bir ok gibi kaldırdı...Profesörden tepki gelmesini bekledi... ama profesör bir anda David'le konuşmasını bitirince Morwen'a set bir bakış attı.O anda arkalarında bir unicorn belirdi.. "Artık hepiniz gördünüz değilmi Morwen!" dedi bir anda sert bi sesle..Morwen babasına bakakaldı..Dha önce hiç böyle görmemişti.. | |
|
| |
Michelle Angelina Simpson İksir Profösörü
Mesaj Sayısı : 2604 Savaş Tarafın : Hogwarts=) Aile : Simpson RP Partneri : Nickholas Ronald Scofield=) Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 25/01/08
Bilgiler Büyücü Gücü: (30/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: /{1.Sınıfların 1. Dersi ( 12 - 18 Şubat 2008) Çarş. Şub. 13 2008, 19:19 | |
| Angelina dersin işlendiği dersliğe geldi..Sihirli Yaratıkların Bakımı dersliğinini bulmakta güçlük çekmişti.Bir süre sonra dersliği bulmuştu ama ders başlamış gibi gözüküyordu.Profesörde oradaydı ve birkaç arkadaşını şimdiden görebiliyordu... Utanarak ve kızararaktan, "Şey...Sanırım derse geç kaldım...Derse katılabilir miyim profesör..."dedi. Gözüne David ilişmişti birden onu uzun zamandır görmüyordu...Kendini toparladı ve profersöre bakmaya çalışıyordu... İlk defa kendini bu kadar kızarmış hisssediyordu.Bir profesörle bu durumda karşı karşıya kalmak çokta kolay sayılmazdı...Hele ilk defa derse giren biri için daha da farklıydı durum... | |
|
| |
Deborah P. Scarlett Gelecek Postası Editörü
Mesaj Sayısı : 2171 Yaş : 31 Savaş Tarafın : ist Aile : Scarlett RP Partneri : Gaspard Ulliel Armstrong Kayıt tarihi : 21/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: /{1.Sınıfların 1. Dersi ( 12 - 18 Şubat 2008) Çarş. Şub. 13 2008, 19:44 | |
| Pearl Angelina'nın ardından koşarak ''Sihirli Yaratıkların Bakımî'' dersinin işlendiği yere geldi.Profesör Daren'ın yüzünde gerginlik hissediyordu.umarım geç kalmama sinirlenmemiştir diye düşündü içinden sonra Profesöre dönerek: ''Üzgünüm Profesör geç kalmamalıydım'' diyerek uygun bir yere geçti.Pearl Profesör'ün yanındaki Unicornları incelemeye koyuldu. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: /{1.Sınıfların 1. Dersi ( 12 - 18 Şubat 2008) Çarş. Şub. 13 2008, 20:01 | |
| Daren biraz gülümsedi çok mu sert davranmıştı fazla sert gibiydi bir ara kendinden utandığını hissetti sonra özür dileyecek bir zaman bulabilirdi herhalde ama bunları tam düşünürken
"Şey...Sanırım derse geç kaldım...Derse katılabilir miyim profesör..."
Başka bir öğrenci derse daha yeni gelmişti ve kendisinden izin istiyordu garip bir duygu sarmıştı içini ama
"Tabiki katılabilirsin . Evet Morwen ." dedi şimdi belki kendini biraz daha rahatlamış hissediyordu ama birbakımada hiç rahatlamamıştı . Morwen'in konuşmasını bekledi. |
|
| |
| Konu: Geri: /{1.Sınıfların 1. Dersi ( 12 - 18 Şubat 2008) Çarş. Şub. 13 2008, 20:57 | |
| David profesörün ona söylediği söz üzerine biraz sinirlenmişti .Sonuçta profesör derstekilere bir soru sormuştu ve David da söz alıp cevaplamıştı. Ama takmıyordu. "Belki de benim hatam." diye düşündü ve o sırada profesör ormandan bir Unicorn getirdi. David mükemmel Unicorn'a bakıyordu. Daha önce çok görmüştü; ama bu gördüklerinden en güzelleri arasındaydı. David şimdi profesörün bir şey demesini veya derse devam etmesini bekliyordu. | |
|
| |
Michelle Laura Whisper Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 2151 Savaş Tarafın : Hogwarts=) Ruh Halin : Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: /{1.Sınıfların 1. Dersi ( 12 - 18 Şubat 2008) Çarş. Şub. 13 2008, 22:03 | |
| Hazal hayatında ilk defa Unicorn görüyordu, fakat bu hayvanı gerçekten sevmişti. Atın duru bir güzelliği vardı. Ayrıca, kar kadar beyaz tüyleri ve bir yıldız kadar parlak boynuzu, Hazal'ın ve büyük ihtimalle diğerlerinin de, en dikkatini çeken özellikleriydi. Hazal, sihirli yaratıklardan ilk olarak bir Unicorn'u incelemek için sabırsızlanıyordu. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2604 Savaş Tarafın : Hogwarts=) Aile : Simpson RP Partneri : Nickholas Ronald Scofield=) Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Geri: /{1.Sınıfların 1. Dersi ( 12 - 18 Şubat 2008) Çarş. Şub. 13 2008, 22:25 | |
| Angelina profesörün onu derse kabul etmsiyle birlikte Pearl'de gelmişti.Onun yanında kendine bir yer buldu... Bir yandan da ilk defa gördüğü bu muhteşem hayvana bakıyordu.İlk kez gördüğü Unicorn adındaki yaratığı inceliyordu.At tabiki görmüştü fakat tek boynuzlusunu ilk defa görüyordu...Yaratık öyle saf ve kötülüklerden yoksun görünüyordu ki ister istemez Angelina'nın dikkatini çekiyordu... Kafasını karıştıran başka birşey de vardı tabi...David onun burada olduğunu bile bile niye onunla konuşmuyordu ki...Bir an daldığını farkedip kendini toparladı...Sonuçta dersteydi ve derse odaklanması gerekiyordu. Yeniden hayvanı incelemeye başladı.Ne kadar da beyazdı...Tüyleri pamuk kadar yumuşak görünüyordu. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: /{1.Sınıfların 1. Dersi ( 12 - 18 Şubat 2008) Perş. Şub. 14 2008, 14:27 | |
| Daren öğrencilerin hayvanı incelemesini bekledi ama sadece uzaktan bakmanın yetmeyeceğini çok iyi bilirdi kendi zamanında dersler hep yazmakla geçerdi yazmaktan kolları yorulur ama yazmak zorunda kalırdı bir yada iki dersinde öğrencilere çeşitli hayvanlar göstermişti proffesörü içten bir gülümseme ile
"Kim bir unicorn'a binmek ister?" dedi Unicorn'un tüylerini okşayarak.
"İsteyen not alsın ; Unicorn'lar çok nadir hayvanlardır karanlık ormanda bir tane bulunması benim için büyük bir şans idi. Ama unicornların bir başka önemli özelliği : Kanı. Unicorn kanı insanı ölümden kurtarabilir ölümden birkaç saniye önce Unicorn kanı içerseniz canlı kalırsınız yeni bir hayat başlar sizin için ama yarım bir hayat lanetli bir hayat... "
dedi biraz ürkütmüş olabilirdi ürkütücü anlatmıştı ardından
"Evet kim biniyor unicorn'a ." |
|
| |
Rochelle Emilie Simpson Eski Yazılar & Zihinbend Profesörü
Mesaj Sayısı : 1213 Savaş Tarafın : Hogwarts!!!=) Aile : Simpson ailesi RP Partneri : Sean Faris !! =) Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 20/01/08
| Konu: Geri: /{1.Sınıfların 1. Dersi ( 12 - 18 Şubat 2008) Perş. Şub. 14 2008, 18:24 | |
| Nicole hızlı adımlarla S.Y.B dersliğine doğru ilerliyordu.Hatta yürümüyor koşuyordu.Dersliği bulmakta oldukça zorlanmıştı.Biraz daha koştıktan sonra dersliği bulmuştu.Yavaşça kapıyı tıklattı.Geç kaldığım için özürdilerim Profesör...Dersliği bulmakta oldukça zorlandım.Dedi utanarak Nicole...Profesör Nicole geldiğinde kim Unicorn'a binmek ister?Diye soruyordu.Demek ki ilk derslerinde Unicorn'u işliyorlardı.Hemen kendine uygun bir yer buldu.Profesörü dikkatlice dinlemeye koyuldu.Bir parça parçömen ve tüy kalem çıkardı.Yazısını oldukça düzgün tutmaya çalışarak Profesörün söylediklerini not aldı.Kimse binmek için birşey söylemeyince..Nicole utanarak ve sıkılarak ayağa kalktı:"Başka kimse binmek istemiyorsa,ben deneyebilir miyim profesör?Dedi ve cevabı beklemeye koyuldu. | |
|
| |
| Konu: Geri: /{1.Sınıfların 1. Dersi ( 12 - 18 Şubat 2008) Perş. Şub. 14 2008, 18:34 | |
| David ilgi ile profesöre bakıyordu. Profesör: "Kim bir unicorn'a binmek ister?" dedi. David tam parmak kaldıracaktı ki, profesör yine devam etti: "İsteyen not alsın ; Unicorn'lar çok nadir hayvanlardır karanlık ormanda bir tane bulunması benim için büyük bir şans idi. Ama unicornların bir başka önemli özelliği : Kanı. Unicorn kanı insanı ölümden kurtarabilir ölümden birkaç saniye önce Unicorn kanı içerseniz canlı kalırsınız yeni bir hayat başlar sizin için ama yarım bir hayat lanetli bir hayat... " dedi. David not alıyordu. Aslında bildiği şeylerdi. Ama yine de not aldı. Not aldıktan sonra profesör: "Evet kim biniyor unicorn'a ."
dedi. David parmak kaldırdı ve: "Ben binebilirmiyim profesör? Çok istiyorum." dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: /{1.Sınıfların 1. Dersi ( 12 - 18 Şubat 2008) Perş. Şub. 14 2008, 18:43 | |
| Angelina farklı bir havası olan yaratığa baktı.Nedense onu izlemekten sıkılmıyordu.Aslında fazlasıyla ilginç geliyrdu hayatında ilk defa gördüğü bu yaratık... Tüy kalemini ve defterini çıkarıp not almaya başladı.Profesörün söylediklerini aynen yazmaya çalışıyordu.Kalemi deftere değdirip, Unicorn kanı insanı ölümden kurtarabilir ölümden birkaç saniye önce Unicorn kanı içilirse canlı kalınır... Yeni bir hayat başlar ama yarım bir hayat lanetli bir hayat olur... yazdı ve yazdıklarını gözden geçirdi... "Yarım ve lanetli bir hayat.."dedi kendi kendine...Profesör lanetli derken ne demek istediğini merak etmişti fakat kafasında nasıl olduğunu canlandırabiliyordu... Unicorn'a baktı...Hangi cani bu yaratığı öldürebilirdi ya da kim içebilirdi ki kanını...Bu eşszi yaratığı kanı için öldürmek fikri korkunç geliyordu... Yeniden profesörü dinlemey başlamıştı...Profesörün kim binmek ister sorusu üzerine kendini hayal etti...Ama biraz korkuyor saylırdı.Yaratığın zarasız olduğundan emindi ama zaten Nicole kendinden önce binmek istediğini söylemişti bile...Ama yinede ona dokuynak istiyordu... "Profesör izin verirseniz Unicorn'a dokunmak isterim..."dedi sessizce.. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: /{1.Sınıfların 1. Dersi ( 12 - 18 Şubat 2008) Perş. Şub. 14 2008, 19:20 | |
| Daren gülümsedi öğrencilerin binmek siteyeceği yada dokunmak isteyeceğini tahmin edebiliyordu hatta emin sayılırdı univorn'un eşsiz güzelliği boynuzu insanı çok iyi etkiliyordu ardından
"Evet önce Nicole , David , Angelina.Nicole gel bakalım sakin ve yavaş." dedi ani birşey onu ürkütebilir korktuğu zamanda kaçar yada saldırabilirdi pek saldırgan bir hayvan olmasada ani bir hareket onuda korkutmaya yeterdi.Fazla teknik bilgi vermek istemiyordu ama önemli şeyleri yazdırmak gerekirdi. Unicorn'un boynundan çekti uysal hayvandı . Tüylerini çekmiyordu sadece yönünü değiştirdi ve Nicole'un binmesine yardım etti... |
|
| |
Rochelle Emilie Simpson Eski Yazılar & Zihinbend Profesörü
Mesaj Sayısı : 1213 Savaş Tarafın : Hogwarts!!!=) Aile : Simpson ailesi RP Partneri : Sean Faris !! =) Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 20/01/08
| Konu: Geri: /{1.Sınıfların 1. Dersi ( 12 - 18 Şubat 2008) Perş. Şub. 14 2008, 19:44 | |
| Nicole oldukça heyecanlıydı.Profesörün de söylediği gibi yavaş yavaş hareket ediyordu.Yavaşca profesörün yanına gitti...Ani bir hareket onu korkutabilir diye tekrar ediyordu sesizce...Eşsiz bir hayvan diye geçirdi içinden...Yavaş yavaş Unicorn'a doğru ilerliyordu.Onu ürkütmek veya korkutmak istemiyordu...Sessizce:"Çok heyecanlıyım Profesör..."Dedi ..Profesörün yardımıyla yavaşça Unicorn'un üzerine çıktı...Yumuşacık ve parlak tüyleri vardı...Tüylerini çekmemeye dikkat ederek o yumuşacık tüyleri okşadı..Kendini harika hissediyordu..İçinden kendini"tüylerini sakın çekme"diye uyarıyordu..Unicorn'un canını acıtmak asla istemezdi... | |
|
| |
| /{1.Sınıfların 1. Dersi ( 12 - 18 Şubat 2008) | |
|