| \\1. Sınıflar İlk Ders (11 - 18 Şubat 2008)// | |
|
+3Michelle Laura Whisper Hilary Duff David Kevin Malfoy 7 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Emilie Lysse Ravenclaw 2. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 124 Yaş : 29 Savaş Tarafın : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Aile : Lysse Ailesi RP Partneri : yok Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/02/08
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: \\1. Sınıflar İlk Ders (11 - 18 Şubat 2008)// C.tesi Şub. 16 2008, 22:52 | |
| Emilie Hazal'a : Evet.Bende çok şaşırdım.Açıkcası Ginny'nin yerinde olmak istemezdim.Korkunç bişeydir sanırım.Ben Ginny'nin yerinde olsam bu kadar güçlü çıkmazdım herhalde...dedi Telaşla ve içindeki ürpertiyle Profösör ve Ginny'i beklemeye başladı... | |
|
| |
Michelle Laura Whisper Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 2151 Savaş Tarafın : Hogwarts=) Ruh Halin : Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: \\1. Sınıflar İlk Ders (11 - 18 Şubat 2008)// Paz Şub. 17 2008, 00:06 | |
| Hazal, Emilie'nin sözlerini başını sallayarak onayladı ve birlikte Profesör Daren ve Ginny'i beklemeye başladılar...
Bu sırada Hazal'ın aklına süpürgeyi eline nasıl çağırdığı geldi, yüzünde bir gülümseme ifadesi belirdi. Elinde duran, yepyeni Ateşoku'na baktı ve hayaller kurmaya başladı. | |
|
| |
Reese Hilary Garcia Biçim Değiştirme Profesörü & Şifacı Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 401 Savaş Tarafın : Ölüm Yiyoruz xD Aile : Garcia RP Partneri : Yok!.. Aranıyor!.. Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 05/01/08
| Konu: Geri: \\1. Sınıflar İlk Ders (11 - 18 Şubat 2008)// Ptsi Şub. 18 2008, 17:06 | |
| Jane sabah uyanamamıştı. Bir an yataktan doğruldu ve korkulu gözlerle sadece baktı. İçinden 'Olamaz! Derse geç kaldım!' dedi. Hızlıca giyinmeye çalışıyordu. Aceleyle yaptığı için herşey dolanmıştı. İçinden 'Kahretsin! Hemen giyinmem gerek!' diyordu. 5. dk. içinde sonunda giyinebilmişti. Giyindikten sonra koşmaya başladı. Ayrıca utanıyor ve korkuyordu. Bir süre sonra alana vardığında yanakları kıpkırmızıydı. Nefes nefese kalmıştı. Koşmaya devam edip arkadaşlarının yanına gitti. Profesör yoktu. İçinden bir 'Ohh..' çektikten sonra Hazal'ın yanına gidip "Hazal bugün geç kaldım da ne yaptınız?" diye aceleyle sordu. Hala korkuyordu. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: \\1. Sınıflar İlk Ders (11 - 18 Şubat 2008)// Ptsi Şub. 18 2008, 20:30 | |
| Daren Ginny'yi göle götürüp hava aldırmıştı bu temiz hava ona gayet iyi gelmişti Ginny ile beraber dersliğe geri dönüp öğrencilerin karşısına geçti ve yeni gelmiş kişiye baktı ravenclaw'lı bir öğrencinin zeki olacaüını sanıyordu -derse geç kalmaması gerektiğini bilecek kadar zeki-. Ardından
"Evet . Herkez ellerini süpürgelerinin üzerinde tutsun ve 'yukarı' diye haykırsın ." dedi ve ikincii kez kendi süpürgesini havaya kaldırıp eline aldı .
Biraz bekledikten sonra herkezin yaptığını görünce devam etti
"Ve süpürgenin üzerine yavaşça binip ayaklarınızı hafif şekilde yere vurun."
dedi ve kendiside süpürgeye binip ayaklarını yere vurdu süpürgenin ucunu kaldırarak havalandı ve onlara yukarıdan bakaran yapan ve yapamayanları incelemeye başladı. |
|
| |
Samantha Daria R. Wind Ravenclaw 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1040 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Dumbledore'un Ordusu Aile : Wind Ailesi RP Partneri : Teklifleri deerlendirebülürüm... xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 05/01/08
| Konu: Geri: \\1. Sınıflar İlk Ders (11 - 18 Şubat 2008)// Ptsi Şub. 18 2008, 20:45 | |
| Profesör Daren,Ginny'i göle götürüp,hava almasını sağlamıştı.Bu Ginny'e çok iyi gelmiş,şoku atlatmıştı. Birlikte dersliğe döndüklerinde Ginny,Lana'nında geldiğini görerek sevindi.Emilie ve Hazal'ın yanına gidip;
''İyiyim kızlar,merak etmeyin.'' dedi.Kendine benzeyen kıza bakmamaya çalışıyordu.
Profesör ;
"Evet . Herkez ellerini süpürgelerinin üzerinde tutsun ve 'yukarı' diye haykırsın ." dedi ve süpürgesini eline aldı.
Ginny; ''Yukarı !'' diye bağırdı.Biraz fazla bağırmıştı.
Süpürgesini elinde hissettiğinde gülümsedi.
Profesör devam etti ;
''Ve süpürgenin üzerine yavaşça binip ayaklarınızı hafif şekilde yere vurun." dediği gibi süpürgesiyle havalandı.
Ginny süpürgesinin üstüne heyecanla bindi.Ayaklarını hafifçe yere vurdu ve aniden havalandı.İlk havalanan oydu.Sanki onun yerine başkası bayılmıştı..Elinde olmadan küçük bir çığlık attı.Süpürgesini sabit tutmaya çalışıyordu.. | |
|
| |
David Kevin Malfoy Hogwarts Müdür Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 1921 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Death Eaters Aile : Malfoy RP Partneri : aranmıyor! Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 15/12/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
| Konu: Geri: \\1. Sınıflar İlk Ders (11 - 18 Şubat 2008)// Ptsi Şub. 18 2008, 20:53 | |
| David zaten elinde olan süpürgesine bindi. Ayağını yere vurdu, profesörün dediği gibi. Uçuyordu. ateşokunun üzerindeydi ve havalanmıştı. Daha önce uçtuğu için korkmuyordu. Profesörün yanına kadar uçtu ve: "Sizce fena sayılır mıyım?" dedi muzipçe gülümseyerek. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2151 Savaş Tarafın : Hogwarts=) Ruh Halin : Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: \\1. Sınıflar İlk Ders (11 - 18 Şubat 2008)// Ptsi Şub. 18 2008, 20:56 | |
| Hazal, Jennifer'in geç de olsa derse katılmasına sevinmişti. Jennifer'in yanına gelip "Hazal bugün geç kaldım da ne yaptınız?" demesi üzerine Profesör Daren'in Ginny'i götürmeden önce yaptıklarını anlattı.
Az sonra Profesör Daren, geri dönmüştü. Hazal'ın Jennifer'a anlattıklarını o da,
"Herkes ellerini süpürgelerinin üzerinde tutsun ve 'yukarı' diye haykırsın" diyerek kısaca tekrar etmişti.
Bu sırada Ginny'nin Hazal'ın yanına gelip durumunun iyi olduğunu söylemesi, Hazal'ı rahatlatmıştı. Ginny ile Hazal yanyana duruyorlardı.
Profesör Daren sonra da, "Süpürgenin üzerine yavaşça binip ayaklarınızı hafif şekilde yere vurun." diye ekledi.
Hazal, elinde duran Ateşoku'nu yere bıraktı ve yanına geçerek, elini süpürgenin tam üzerine getirdi.
"Yukarı !" diye haykırdı ve süpürge ilk denemesinde olduğu kadar hızlı bir şekilde elindeydi.
Profesör'ün sonra da "Süpürgenin üzerine yavaşça binip, ayaklarınızı hafif şekilde yere vurun."
demesi üzerine Hazal, mıknatıs gibi eline yapışmış olan parlak Ateşoku'nun üzerine yavaşça bindi. Bu sırada Ginny ayaklarını yere vurmuştu ve havalanmaktaydı. Ginny'de gördüğü heyecanla karışık mutluluğu paylaşmak için, hemen Hazal da ayaklarını hafifçe yere vurdu...
Ve havadaydı. Böylelikle Hazal da Ginny'den sonra uçabilen ikinci kişi olmuştu. Yaşadığı duyguyu anlayamıyordu... Uçmak... Sonunda en büyük hayallerinden biri de gerçek olmuştu...
| |
|
| |
Samantha Daria R. Wind Ravenclaw 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1040 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Dumbledore'un Ordusu Aile : Wind Ailesi RP Partneri : Teklifleri deerlendirebülürüm... xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 05/01/08
| Konu: Geri: \\1. Sınıflar İlk Ders (11 - 18 Şubat 2008)// Ptsi Şub. 18 2008, 21:37 | |
| Ginny,Hazal'ın ve David'in de havalandığını gördüğünde sevindi.Hazal'ın yanına uçtu. ''Süper bir duygu..Ne dicemi bilemiyorum..Ya sen?'' dedi Ginny mutlulukla gülerek.Dersten önce yaşadıklarını unutmuştu.. | |
|
| |
| Konu: Geri: \\1. Sınıflar İlk Ders (11 - 18 Şubat 2008)// Ptsi Şub. 18 2008, 22:00 | |
| Hazal da süpürgesiyle kendisine doğru gelen Ginny'nin yanına uçarak,
"Evet Ginny, bu muhteşem. Ben de kendimi çok garip hissediyorum. Daha önce hiç süpürgeyle uçmamıştım"
dedi ve Ginny'le gökyüzünde dolanmaya devam ettiler... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: \\1. Sınıflar İlk Ders (11 - 18 Şubat 2008)// Ptsi Şub. 18 2008, 22:11 | |
| Daren öğrencileri havada gezerek izliyordu en iyi David uçmuştu daha önce uçtuğu çok belli idi üç kişi havallanmıştı . Bir süre uçmanın keyfini çıkarmalarını izledi ardından hepsinin dikkatini çekerek
"Hadi yere inmek için süpürgenin ucuna ağırlığınızı verin." dedi ve süpürgenin önüne doğru eğildi ve yere doğru ilerlemeye başladı yere az kaldığında önünü kaldırıp havada patanaj çekti ve iniş yaptı ardından inmelerini izlerken
"Bugünlük bu kadar yeter." dedi ve süpürgesinden inip süpürgeyi yere koydu ve devam etti
"Ödeviniz -not alın- : Quiddicht nedir ? Sadece Quiddicht'in ne olduğunu en az 2 cümle ile anlatın fazla uzun olması gerekmiyor."
dedi ve süpürgesine atlayıp hızla HOgwarts'a doğru gitti kapıya doğru süpürgesinden inip yürüdü. |
|
| |
| \\1. Sınıflar İlk Ders (11 - 18 Şubat 2008)// | |
|