| {}00==SaMArA ArmSTroNG}*== | |
|
+15Michelle Angelina Simpson David Kevin Malfoy Amy Lynn Lee Michelle Laura Whisper Rachel Krista Valancé Prof. Amy Bluff Melissa Amy Armstrong Hillary Duff Kioko Yumiko Yamaguchi Carmen Alice Way Nickholas Ryan Scofield Pelin V. Karahan Harry Potter G.Tarja Grenier Jiména W. L'moné 19 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: {}00==SaMArA ArmSTroNG}*== Ptsi Ekim 01 2007, 21:51 | |
| ~~~K A R A K T E R B E L G E S İ~~Ad ve Soyad: Samara Dawn ArmstrongYaşı: 12 olduk bir yaş daha büyüdük Cinsiyeti: CadıMesleği: Slytherin 2. Sınıf ÖğrencisiKişiliği +Çılgındır...{...Hayatı olduğu gibi yaşamaz...} +Maceraperesttir...{...Monoton bir hayat mı? Asla...} +Farklıdır...{...Farkımı fark etmenin zamanı gelmedi mi?} +Emir almaz...{...Deneme bile!...} +Hakkını arar...{...Bana haksızlık yapmadan 2 kere düşün!} +Adildir...{Her kim olursa!} +Bulanık / Melez / Safkan / Muggle ayrımı yapmaz...{...Karşımda ki aptal olmasın yeter!...}.~~~~F İ Z İ K S E L G Ö R Ü N Ü Ş~~Saç rengi: Siyah Saç şekli: Düzdür,genellikle toplamaz Göz rengi: Siyah Göz şekli: I-ım kare... Büyük diyelim biz ona Ten rengi: Beyaz Boy: Kısa... Kilo: Zayıf ... Ama çöp gibi değil... hmmm.... Normal kiloda Tarz: Bol kıyafetlerden hoşlanır, muggle kıyafetleri giymekten hoşlanmaktadır. Renk olarak oyu renkleri tercih eder. [/b] ~~RESİM~~ ~~K A R A K T E R Ö Z G E Ç M İ Ş İ~~
Samara 27 Temmuz günü İngiltere/ Londra^da doğmuştur.Armstrong Malikanesi^nde büyümüştür. Bir süre simya, iksir, KSKS, biçim değiştirme konusunda teknik bilgiler öğrenmiştir. Sosyal alanlarda resim, dans ve Quidditch hakkında çalıştırılmıştır. 11 yaşında Hogwarts^dan bir mektup gelmiş ve öğrenimini görmek amacıyla buraya gelmiştir. Slytherin binasına seçilmiş, Sınıf başkanı olmuş ve okul takımında Vurucu pozisyonunda oynamıştır.
[b]BAŞINDAN GEÇEN EN KÖTÜ OLAY:
]Dört yaşındayken edindiği ilk arkadaşını - Bir Muggle - evlerine getirmiş, ona sihir dünyası hakkında bildiği her şeyi anlatmış ve onu malikanelerinde gezdirmek için evine çağırmıştı. Zindanlara sıra geldiğinde, önce korkmuşlar sonra içeri girmişlerdi. Zindanların en ucunda bir kaç adamı birisine işkence yaparken görmüşlerdi. Arkadaşı çığlık atınca maskeli bir adam onları yakalamış ve muggle kıza 'AVADA KEDAVRA' lanetini yapmııştı. Sonradan öğrenmişti ki O adam aslında babasıydı Samara^nın. Samara bu olayı asla unutmadı ve ailesine karşı büyük bir nefret besledi.BAŞINDAN GEÇEN EN İYİ OLAY:Hogwarts^a geldiği yıl vurucu olduğunu öğrendiğinde çok sevinmişti. Bir de Hogwarts^dan mektup geldiğinde. İkizine bakıp: "Sonunda bu tımarhaneden kurtulduk!" diye bağımıştı.Aile Geçmişi: Safkan bir ailedir. Çağlar boyunca Slytherin ve Ravenclaw binalarına öğrenci vermişlerdir. Ailenin salt çoğunluğu karanlık tarafa mensuptur ama arada istisnalarda vardır. Çok zengin bir aile olduğu için Sihir Bakanlığında söz sahibidirler. Armstrong Ailesi büyücü çevre tarafından tanınırlar. Soğuk ve tavırlı olarak bilinirler. SEVDİKLERİ
* Çikolata * Macera * Siyah * Müzik * Quidditch * Dans etmek * Resim çizmek * Farklı olmak * Zeka...(Aptallarla İşim Olmaz] *Asalet [...Asil olmak farklıdır... Asalet Farklıdır...} *Karanlık [...Gece Tüm Sırlarınızı Saklar..] *Dostluk...(...Yalnızca Hak edene/} *Gizem..{//Her Sır bir Şekilde Açığa çıkar}SEVMEDİKLERİ
*Ders çalışmak..(BunalTıcı...} *özentiler...{Kendin Olmayı öğren!] * Tikiler...{İnSan Olmalısın...] * Gereksiz insanlar...(Gerekli Olduğunda Gel!] * Kendini ön plana çıkarmaya çalışanlar.../Ne özelliğin var sanki?} *Şımarıklar.../Bebek gibi davranmanın anlamı nedir?\ *Ağlamak.../Çok zayıfça} *Ukalalar...(Daha İyi mi Biliyorsun? Gel de sen yap o zaman!}~~Zayıf Oldukları~~
* Zindanlar.../Gerçekten Çok Korkuyor! Hiç iyi anıları yok!} *Çikolata ...(Karşı Koyamıyor!} *Sevdiği Birisine Zarar gelmesi...[Maskesi Hemen düşüveriyor!\Güçlü oldukları*Alay...(Vız gelir Tırıs giDer../ *Göz yaşı...(Daha Etkili Yöntemler bulmalısın) Dostları
* Pearl Aslee Simpson
--> Pearl ondan bir yş küçük ama buna rağmen o kadar iyi anlaşıyorlarki*
*Ronald Weasley
--> Samara^ya hep iyi davranıyor! İyi bir dost!
* Emma Spinley
-->Samara^nın çocukluk arkadaşı. Bir zamanlar safkan toplantısında perdeyi aşağı indirmişlerdi.
*Melodia Spinley
-->Samara onunla ilk kez Hogwartsarazisinde karşılaştı. Fakat iyi anlaştılar.Arada br sürtüşmeleri de olsa Samara onu çok seviyor.
*T. Violette Jane Weasley --> Samara^ya oldukça iyi davranmıştı ve Samara^da ona bunun karşılığını verdi.Arkadaşlar *Elisabeth Christie Black * Ginny Weasley * Sidney Amy Lysse * Jack Weasley * Billur Yazgan * Hazalico Whisper *David Unicorn * Jamie Lynn Weasley *Breeze Angelina Simpson
Arada Sadece Selam olanlar
*Rihanna Wizard * Isabella Eva Yasah * Legolas Handry * * Sevdiği Profesörler
* Prof.Gothella Baslee * Prof.Pelin KArahan * Prof.Carmen Alice Way * Prof.Hillary Duff * Prof. Amy Bluff * Prof. Avril Lavigne *Prof.Amy Lynn LeeSevmediği profesörler
* * * * * * Hoşlanmadıklarım
*Harry Potter -->Belki Samara^yı ölüm yiyenlikle suçlamayı bıraksa daha iyi anlaşabilir.
* Sea Luna Lovegood --> Tom^dan uzak durmalı öncelikle. *
Nefret ettiklerim
* * * *
[i]Ölümcül Derecede Düşman(yetişkinler için)
* * * * * Aile(kardeşin v.s. başvuruyla buda tabi)
* Alns Armstrong *Lisa Armstrong * Will C.Armstorng * Stesha Irina Armstrong * Dr.Zyxell Mia Armstrong * Dakota Lily Armstrong *
En son tarafından Cuma Şub. 08 2008, 11:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 40 kere değiştirildi | |
|
| |
G.Tarja Grenier Sihirli Afetler Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 1103 Savaş Tarafın : bilip te napçan??XP Aile : sanne RP Partneri : Yok:) Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: {}00==SaMArA ArmSTroNG}*== Salı Ekim 02 2007, 20:25 | |
| nie ailendn nfretmi edion | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
| Konu: Geri: {}00==SaMArA ArmSTroNG}*== Salı Ekim 02 2007, 20:28 | |
| ya aslında nefret değil ama bazen boğasım geliyo onları gerçi onlarında beni boğası geliyo biliyorum bunu... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1103 Savaş Tarafın : bilip te napçan??XP Aile : sanne RP Partneri : Yok:) Kayıt tarihi : 16/09/07
| Konu: Geri: {}00==SaMArA ArmSTroNG}*== Salı Ekim 02 2007, 20:52 | |
| ama bnc kaldır onu yada yanın(bazenleri)yaz çünkü ailemiz bzm en deeerli vrlklarmz ama bu bnmde onları boasmn gelmedii anlamına gelmiy | |
|
| |
| Konu: Geri: {}00==SaMArA ArmSTroNG}*== Salı Ekim 02 2007, 20:56 | |
| cidden haklısın... buraya yazmam ilk olarak hata olur.. ayrıca onlarla yeni kavga etmiştim o yüzden o gün ne yaptıysam onlardan nefret ettiğimi bi köşeye eklemiştim... şimdi okuyunca tekrar bi garip oldum...sen haklısın kaldırıyorum... bu arada seni sevdiğim profesörler kısmına eklesem olur mu? çok sevdim nedense seni | |
|
| |
| Konu: Geri: {}00==SaMArA ArmSTroNG}*== Salı Ekim 02 2007, 21:02 | |
| oluurr bana uyar yani:D bu arada mesela bnd kavga etiimde istemedim şeyleri hatta gebersinler bile diom ama snr çk pşmn oluom | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: {}00==SaMArA ArmSTroNG}*== Salı Ekim 02 2007, 21:05 | |
| | |
|
| |
Harry Potter Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü
Mesaj Sayısı : 952 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Potter Ailesi RP Partneri : Clémence Jamié Schwetzen Kayıt tarihi : 29/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (60/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: {}00==SaMArA ArmSTroNG}*== Paz Ekim 07 2007, 21:12 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: {}00==SaMArA ArmSTroNG}*== Paz Ekim 07 2007, 21:28 | |
| - Harry Potter demiş ki:
- ekle
olur | |
|
| |
| Konu: Geri: {}00==SaMArA ArmSTroNG}*== Ptsi Ekim 08 2007, 21:08 | |
| uff yanlışlıkla alıntı yapmışım sildim
En son tarafından Ptsi Ekim 08 2007, 21:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Pelin V. Karahan Hogwarts Müdüresi, Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2358 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Tarafsız! Aile : KARAHAN RP Partneri : ~James Compton~ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
| Konu: Geri: {}00==SaMArA ArmSTroNG}*== Ptsi Ekim 08 2007, 21:26 | |
| bnyde ekle | |
|
| |
| Konu: Geri: {}00==SaMArA ArmSTroNG}*== Ptsi Ekim 08 2007, 21:26 | |
| tabikidee | |
|
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: {}00==SaMArA ArmSTroNG}*== Perş. Ekim 11 2007, 17:49 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: {}00==SaMArA ArmSTroNG}*== Perş. Ekim 11 2007, 17:50 | |
| |
|
| |
| Konu: Geri: {}00==SaMArA ArmSTroNG}*== Cuma Ekim 12 2007, 12:41 | |
| ya bn herkesi dostlarıma ekliom ama bakam sonum nolcak sizide dostlarıma ekliyom | |
|
| |
Carmen Alice Way 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 124 Yaş : 31 Savaş Tarafın : HoLLYoAkSS HiGH ScHooLL Aile : =WaY= RP Partneri : Yoxx :D Kayıt tarihi : 16/09/07
| Konu: Geri: {}00==SaMArA ArmSTroNG}*== Paz Ekim 14 2007, 21:29 | |
| bana bir yer | |
|
| |
| Konu: Geri: {}00==SaMArA ArmSTroNG}*== Paz Ekim 14 2007, 21:30 | |
| tabiikide | |
|
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: {}00==SaMArA ArmSTroNG}*== Salı Ekim 16 2007, 17:30 | |
| | |
|
| |
pearl as Misafir
| Konu: Geri: {}00==SaMArA ArmSTroNG}*== Cuma Ekim 19 2007, 17:57 | |
| samara aşkolsun yha ben seni dostlarıma atim sen beni arada sadece selam olanlara yaz aşkolsun |
|
| |
Kioko Yumiko Yamaguchi BANLI!!
Mesaj Sayısı : 47 Yaş : 33 Savaş Tarafın : yok Aile : Yok RP Partneri : Kayba Lighte Kayıt tarihi : 18/10/07
| Konu: Geri: {}00==SaMArA ArmSTroNG}*== Cuma Ekim 19 2007, 19:01 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: {}00==SaMArA ArmSTroNG}*== Cuma Ekim 19 2007, 19:09 | |
| - pearl aslee simpson demiş ki:
- samara aşkolsun yha ben seni dostlarıma atim sen beni arada sadece selam olanlara yaz aşkolsun
o eski ya o sadece aramızda selam olan dönemde yazmıştım düzeltiyorum şimdi senide dostlarıma ekliyorumm | |
|
| |
Kioko Yumiko Yamaguchi BANLI!!
Mesaj Sayısı : 47 Yaş : 33 Savaş Tarafın : yok Aile : Yok RP Partneri : Kayba Lighte Kayıt tarihi : 18/10/07
| Konu: Geri: {}00==SaMArA ArmSTroNG}*== Cuma Ekim 19 2007, 19:15 | |
| | |
|
| |
pearl as Misafir
| Konu: Geri: {}00==SaMArA ArmSTroNG}*== Cuma Ekim 19 2007, 19:16 | |
| |
|
| |
Hillary Duff 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 557 Yaş : 34 Savaş Tarafın : İzmir Aile : Yok RP Partneri : yok Kayıt tarihi : 07/10/07
| Konu: Geri: {}00==SaMArA ArmSTroNG}*== Cuma Ekim 19 2007, 22:42 | |
| | |
|
| |
| {}00==SaMArA ArmSTroNG}*== | |
|