Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Samara Armstrong Ptsi Ekim 01 2007, 21:21 | |
| Ad:Samara Soyad:Armstrong Yaş: 15 Kişisel Özellikler:Genellikle haddinden fazla çılgın olarak tanımlanırım. Ama bu özelliğimi seviyorum, sırandanlık diye bir şey olmaz bende. Ayrıca bütün kuralları delmek gibi bir özelliğim var. Aşırı dik başlıyımdır. Zekiyimdir ama ders çalışmam bana böyle şeyler çok sıkıcı gelir yani benim hayatım maceralı olmalı. Bunlara rağmen insanlarla hemen iletişim kuramam bazen çok agresifte olabilirim. Fiziksel Özellikler: Uzun siyah saçları ve lacivert gözleri var. Boyu kısa değil ama uzunda değil ortalama 1.65 diyelim. Kilo olarak: çıt kırıldım bir zayıflığa sahip değil. Normal kiloda. Özgeçmiş:Bütün ailesi safkan ama o bunun pek umurunda değil. Annesi ve babası safkanlar arasında çok saygıdeğer bir konumda. Bakanlıkta söz sahibi bir aile ama aynı zamanda üstü kapalı bir şekilde karanlık yandalar.Samara ailesini sevmiyor. Daha önce en yakın arkadaşının- ki kendisi bir muggle- ölümüne sebebiyet verdiler ve Samara o günden beri ailesi ile zorunda olmadan konuşmuyor. | |
|
Pelin V. Karahan Hogwarts Müdüresi, Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2358 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Tarafsız! Aile : KARAHAN RP Partneri : ~James Compton~ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
| Konu: Geri: Samara Armstrong Ptsi Ekim 01 2007, 21:23 | |
| -----SLytherin-----
-----KiLiT-------- | |
|