| Büyücü Konseyi | |
|
+15Pelin V. Karahan Nickholas Ryan Scofield Deborah P. Scarlett Shakira Weasley Melissa Amy Armstrong Reese Hilary Garcia Sarah Black Almina Lysse Carter R. Schwetzen Michelle Laura Whisper Bill C.Weasley Clarie Jane D. Reeser Melodia Spinley Hermione Granger Harry Potter 19 posters |
|
Büyücü Konseyi'nde Öğrenci Temsilcisi Kim Olsun? | Lisa Armstrong | | 0% | [ 0 ] | Samara Armstrong | | 15% | [ 4 ] | Louis Bill R.Weasley | | 11% | [ 3 ] | Melodia Spinley | | 4% | [ 1 ] | Hazalico Whisper | | 22% | [ 6 ] | Pearl Aslee Simpson | | 15% | [ 4 ] | Fred Tom Weasley | | 0% | [ 0 ] | Ronald Weasley | | 30% | [ 8 ] | T.Violette Jane Weasley | | 0% | [ 0 ] | Rihanna R. Lysse | | 3% | [ 1 ] |
| Toplam Oylar : 27 | | Anket kapatıldı |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Shakira Weasley Hufflepuff 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 97 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Londra Aile : weasley RP Partneri : barış potter:) Kayıt tarihi : 28/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Büyücü Konseyi Paz Ocak 13 2008, 11:16 | |
| ben ron'a verdim bence en çok hakediyorr.... | |
|
| |
Deborah P. Scarlett Gelecek Postası Editörü
Mesaj Sayısı : 2171 Yaş : 31 Savaş Tarafın : ist Aile : Scarlett RP Partneri : Gaspard Ulliel Armstrong Kayıt tarihi : 21/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Büyücü Konseyi Paz Ocak 13 2008, 11:52 | |
| yha bi kere ben 2. sınıf sayılırım biliyonuz sitenin en eskilerindenim ama yenilerin hepsiylede iyi anlaşıyorumbu arada Sedacım tşk ederim bana oy verdiğin için | |
|
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Büyücü Konseyi Paz Ocak 13 2008, 14:31 | |
| - Lisa Armstrong demiş ki:
- Arkadaşlar kimse yalnış anlamasın.Yeni eski ayrımı yapmıyorum.Sadece en azından bu konseye 2. sınıfların katılması gerektiğini düşünüyorum.Çünkü siteyi daha iyi tanıyoruz.Ayrıca büyücü konseyi bu göreve en azından 2. sınıfların katılması gerektiğini düşünüyorum.1. sınıftaki arkadaşlarımız sakın yalnış anlamasınlar.Hepsi güzel rp yapan iyi insanlar.Ama en azından böyle bir görevi 2.sınıflardan birinin layık olacağını düşünüyorum.Tabi adminler 1.sınıflarıda uygun görmüşlerki aday olarak koymuşlar.Ben sadece yorumumu söylemek istedim.Kimse beni yalnış anlamasın.Yeni gelenleride çok seviyorum.Karar sizin ben sadece yorumladım.Oyumu kime verdiğimi söylemicem.Gizli kalsın istiyorum.Umarım hakkeden alır...
tuğçe çok haklı bnde onun gibi düşünüorum ama adminler karar vermiş zaten... ayrıca yeni gelenlerle ilgilenilmemiş deniliyor bn elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım...
bana oy verenlere teşekkürler... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Büyücü Konseyi Paz Ocak 13 2008, 14:35 | |
| Tamam arkadaşlar.Şimdi sadece ilk beşe girmeye bakın.Sonrası önceki mesajımda yazıyor. |
|
| |
Melodia Spinley Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 765 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Godric's Hallow Aile : Spinley RP Partneri : Keşkeee Kayıt tarihi : 16/11/07
| Konu: Geri: Büyücü Konseyi Paz Ocak 13 2008, 18:09 | |
| Anlaşılan benim ilk 5'e girceim yok | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Büyücü Konseyi Paz Ocak 13 2008, 18:11 | |
| - Prof.Hazal K. Grace demiş ki:
- Evet...Sitemize Büyücü Konseyi kurmuş bulunmaktayız.Büyücü Konseyi'ne asla önüne gelen alınmayacaktır.Siteye gerçekten büyük katkıları olan kişiler katılacaktır.Ben ve Pelin'in başkanlık edeceği konseye Hogwarts öğrencileri arasından sadece bir tanesi seçilecektir.Konseye katılacak yetişkinleri biz seçeceğiz ama öğrenciyi sitemizin değerli üyeleri seçecektir.Vereceğiniz bir oy çok önemli olduğu için lütfen doğru karar verin.Özelliklede aday gösterilmemiş kişiler üzülmesin.Çünkü bu ankete aday gösterilmiş her öğrenci özenerek seçilmiştir.Oylarınızı dikkatli verin.
Yetişkinlerden katılacaklar; -Prof.Hazal Kaya -Prof.Pelin Özen -Prof.Avril Lavigne -Prof.Gökhan Özen -Daren Grace
Ayrıca; Konsey'deki toplantılar diğer üyelerimiz tarafından görülemeyecektir. Öyle olsun hazal herkez prof. ben değilim |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Büyücü Konseyi Paz Ocak 13 2008, 18:14 | |
| Emre yha yapma şöyle.Sen değil miydin isminin başında prof. olmamasını isteyen?? |
|
| |
Pelin V. Karahan Hogwarts Müdüresi, Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2358 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Tarafsız! Aile : KARAHAN RP Partneri : ~James Compton~ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
| Konu: Geri: Büyücü Konseyi Paz Ocak 13 2008, 18:16 | |
| evet yha bn özellilke sormuştm sna bide | |
|
| |
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| |
| |
Fred Tom Weasley Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 692 Yaş : 32 Savaş Tarafın : Londra Aile : Weasley RP Partneri : Y.O.K Kayıt tarihi : 21/10/07
| |
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
| Konu: Geri: Büyücü Konseyi Paz Ocak 13 2008, 20:07 | |
| | |
|
| |
Melodia Spinley Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 765 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Godric's Hallow Aile : Spinley RP Partneri : Keşkeee Kayıt tarihi : 16/11/07
| Konu: Geri: Büyücü Konseyi Paz Ocak 13 2008, 22:57 | |
| Profedörler de oy veriyomı? Bide bence de 2. sınıflardan olmalı. | |
|
| |
Pheobê Jane Weasley Aritmansi Profesörü
Mesaj Sayısı : 957 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : Weasley RP Partneri : ı-ıh yok valla xD aranıyor sahibi ruhumun xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/20) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Büyücü Konseyi Salı Ocak 15 2008, 14:00 | |
| Ben şahsen 3 kişi arasında kararsız kaldım...Açıkcası kendime vermeyi hiç düşünmüyorum.Bill Hande ve Ron arasında kime versem diye düşünüyorum.Aslında hepside hakediyor ama kararsız kaldım.En iyisi ben Ron'a verim.Düşüncelerimide Hande söylemiş zaten açıklama yapmama gerek yok sanırım. | |
|
| |
Carter R. Schwetzen Astronomi Profesörü
Mesaj Sayısı : 2739 Yaş : 29 Savaş Tarafın : İzmir-Buca Aile : Schwetzen RP Partneri : Léonora Valénciâ McGaurt Kayıt tarihi : 21/10/07
| Konu: Geri: Büyücü Konseyi Salı Ocak 15 2008, 16:12 | |
| Fred Tom Weasley dısında herkesle küstüm..Konusmayın benimle.Ikizim canım benim.
En son tarafından Salı Ocak 15 2008, 20:21 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| |
| |
G.Tarja Grenier Sihirli Afetler Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 1103 Savaş Tarafın : bilip te napçan??XP Aile : sanne RP Partneri : Yok:) Kayıt tarihi : 16/09/07
| Konu: Geri: Büyücü Konseyi Salı Ocak 15 2008, 21:08 | |
| | |
|
| |
Deborah P. Scarlett Gelecek Postası Editörü
Mesaj Sayısı : 2171 Yaş : 31 Savaş Tarafın : ist Aile : Scarlett RP Partneri : Gaspard Ulliel Armstrong Kayıt tarihi : 21/11/07
| Konu: Geri: Büyücü Konseyi Çarş. Ocak 16 2008, 10:27 | |
| bencede Eren'in olması çok iyi olur siteyle ilgili daha çok fikri oluyo umarım sen olursun cnm | |
|
| |
Pelin V. Karahan Hogwarts Müdüresi, Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2358 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Tarafsız! Aile : KARAHAN RP Partneri : ~James Compton~ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
| Konu: Geri: Büyücü Konseyi Çarş. Ocak 16 2008, 21:34 | |
| arkadşalar sonuçlar belli olmuştur temsildi RONALD WEASLEY seçilmiştir...Tebrikler. | |
|
| |
| Büyücü Konseyi | |
|