| Büyücü Konseyi | |
|
+15Pelin V. Karahan Nickholas Ryan Scofield Deborah P. Scarlett Shakira Weasley Melissa Amy Armstrong Reese Hilary Garcia Sarah Black Almina Lysse Carter R. Schwetzen Michelle Laura Whisper Bill C.Weasley Clarie Jane D. Reeser Melodia Spinley Hermione Granger Harry Potter 19 posters |
|
Büyücü Konseyi'nde Öğrenci Temsilcisi Kim Olsun? | Lisa Armstrong | | 0% | [ 0 ] | Samara Armstrong | | 15% | [ 4 ] | Louis Bill R.Weasley | | 11% | [ 3 ] | Melodia Spinley | | 4% | [ 1 ] | Hazalico Whisper | | 22% | [ 6 ] | Pearl Aslee Simpson | | 15% | [ 4 ] | Fred Tom Weasley | | 0% | [ 0 ] | Ronald Weasley | | 30% | [ 8 ] | T.Violette Jane Weasley | | 0% | [ 0 ] | Rihanna R. Lysse | | 3% | [ 1 ] |
| Toplam Oylar : 27 | | Anket kapatıldı |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Büyücü Konseyi C.tesi Ocak 12 2008, 00:37 | |
| Evet...Sitemize Büyücü Konseyi kurmuş bulunmaktayız.Büyücü Konseyi'ne asla önüne gelen alınmayacaktır.Siteye gerçekten büyük katkıları olan kişiler katılacaktır.Ben ve Pelin'in başkanlık edeceği konseye Hogwarts öğrencileri arasından sadece bir tanesi seçilecektir.Konseye katılacak yetişkinleri biz seçeceğiz ama öğrenciyi sitemizin değerli üyeleri seçecektir.Vereceğiniz bir oy çok önemli olduğu için lütfen doğru karar verin.Özelliklede aday gösterilmemiş kişiler üzülmesin.Çünkü bu ankete aday gösterilmiş her öğrenci özenerek seçilmiştir.Oylarınızı dikkatli verin.
Yetişkinlerden katılacaklar; -Prof.Hazal Kaya -Prof.Pelin Özen -Prof.Avril Lavigne -Prof.Gökhan Özen -Daren Grace
Ayrıca; Konsey'deki toplantılar diğer üyelerimiz tarafından görülemeyecektir. |
|
| |
Harry Potter Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü
Mesaj Sayısı : 952 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Potter Ailesi RP Partneri : Clémence Jamié Schwetzen Kayıt tarihi : 29/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (60/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Büyücü Konseyi C.tesi Ocak 12 2008, 00:42 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Büyücü Konseyi C.tesi Ocak 12 2008, 00:44 | |
| Üzgünüm...Sen siteden bir süre banlandın.Ama bizim Büyücü Konseyi'ne öğrenci almada kriterlerimiz var ve banlananlar alınmaz.Eğer her binadan bir öğrenci alınsa şansın olurdu ama sadece bir öğrenci.O yüzden üzgünüm.Ekleme yok.Çok önemli bir konu olduğu için yoruma izin veriyorum.Ama sadece yorum. |
|
| |
Mesaj Sayısı : 952 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Potter Ailesi RP Partneri : Clémence Jamié Schwetzen Kayıt tarihi : 29/09/07
| Konu: Geri: Büyücü Konseyi C.tesi Ocak 12 2008, 00:49 | |
| Üzülmene gerek yok adminler kararı vermiş bana saygı duymak gerekir... | |
|
| |
Hermione Granger Hogwarts Şifacısı
Mesaj Sayısı : 422 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : yok RP Partneri : Aranıyorr :) isteyen öm atabilir. :) Ruh Halin : Kayıt tarihi : 28/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Büyücü Konseyi C.tesi Ocak 12 2008, 01:07 | |
| benide alabilirmisin Hazal | |
|
| |
| Konu: Geri: Büyücü Konseyi C.tesi Ocak 12 2008, 01:08 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Büyücü Konseyi C.tesi Ocak 12 2008, 01:09 | |
| Tamam.Buraya sadece yorum yazılacak.Kime ve niçin oy verdiğinizi yazmanız yeterli.Eğer yetişkinseniz ve siteye gerçekten büyük katkıda bulunduğunuza inanıyorsanız pm ile bana veya Pelin'e bildirmeniz yeterli. |
|
| |
Melodia Spinley Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 765 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Godric's Hallow Aile : Spinley RP Partneri : Keşkeee Kayıt tarihi : 16/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Büyücü Konseyi C.tesi Ocak 12 2008, 11:27 | |
| Ben kendime verdim, hakettiğime de inanıyorum. | |
|
| |
Clarie Jane D. Reeser Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 944 Savaş Tarafın : En karanLık En Ateşli YerlerDen ;) Aile : POTTER... RP Partneri : HYR YOK... Ruh Halin : Kayıt tarihi : 11/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (10/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Büyücü Konseyi C.tesi Ocak 12 2008, 15:26 | |
| Pearl Aslee Simpson bence o hakediyor başka hakedenlerde war ama oyunumu hilal'e verdim | |
|
| |
Bill C.Weasley Slytherin Sınıf Başkanı
Mesaj Sayısı : 410 Savaş Tarafın : Ölümyiyen Aile : WEASLEY RP Partneri : ♥♥ Melis Özen♥♥ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 20/10/07
| Konu: Geri: Büyücü Konseyi C.tesi Ocak 12 2008, 17:32 | |
| ben hazalico whisper dedim | |
|
| |
Michelle Laura Whisper Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 2151 Savaş Tarafın : Hogwarts=) Ruh Halin : Kayıt tarihi : 24/12/07
| |
| |
| Konu: Geri: Büyücü Konseyi C.tesi Ocak 12 2008, 19:38 | |
| Valla Şimdilik Kararsızım | |
|
| |
Carter R. Schwetzen Astronomi Profesörü
Mesaj Sayısı : 2739 Yaş : 29 Savaş Tarafın : İzmir-Buca Aile : Schwetzen RP Partneri : Léonora Valénciâ McGaurt Kayıt tarihi : 21/10/07
| |
| |
Almina Lysse Gryffindor 4. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 415 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Lysse RP Partneri : şu an yok.... Kayıt tarihi : 08/01/08
| Konu: Geri: Büyücü Konseyi C.tesi Ocak 12 2008, 22:04 | |
| ben Hazalico Whisper dedim.. | |
|
| |
Carter R. Schwetzen Astronomi Profesörü
Mesaj Sayısı : 2739 Yaş : 29 Savaş Tarafın : İzmir-Buca Aile : Schwetzen RP Partneri : Léonora Valénciâ McGaurt Kayıt tarihi : 21/10/07
| Konu: Geri: Büyücü Konseyi C.tesi Ocak 12 2008, 22:14 | |
| Ohh masallah eskiler hep satılıyor... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2151 Savaş Tarafın : Hogwarts=) Ruh Halin : Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: Büyücü Konseyi C.tesi Ocak 12 2008, 22:18 | |
| - Flora Lysse demiş ki:
- ben Hazalico Whisper dedim..
sağol Deniz'cim | |
|
| |
Almina Lysse Gryffindor 4. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 415 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Lysse RP Partneri : şu an yok.... Kayıt tarihi : 08/01/08
| Konu: Geri: Büyücü Konseyi C.tesi Ocak 12 2008, 22:19 | |
| bir şey değil görevimiz... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 944 Savaş Tarafın : En karanLık En Ateşli YerlerDen ;) Aile : POTTER... RP Partneri : HYR YOK... Ruh Halin : Kayıt tarihi : 11/11/07
| |
| |
Sarah Black BANLI!!
Mesaj Sayısı : 16 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Antalya Aile : şimdilik yok RP Partneri : Burak Potter Kayıt tarihi : 08/01/08
| Konu: Geri: Büyücü Konseyi C.tesi Ocak 12 2008, 22:37 | |
| | |
|
| |
| |
| |
Melodia Spinley Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 765 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Godric's Hallow Aile : Spinley RP Partneri : Keşkeee Kayıt tarihi : 16/11/07
| Konu: Geri: Büyücü Konseyi C.tesi Ocak 12 2008, 22:49 | |
| cidden eskiyiz, yeniler sattı direk | |
|
| |
| Konu: Geri: Büyücü Konseyi C.tesi Ocak 12 2008, 22:52 | |
| - Sarah Black demiş ki:
- Bende Hazalico diyorum:)
sağol cnm benim | |
|
| |
Reese Hilary Garcia Biçim Değiştirme Profesörü & Şifacı Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 401 Savaş Tarafın : Ölüm Yiyoruz xD Aile : Garcia RP Partneri : Yok!.. Aranıyor!.. Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 05/01/08
| Konu: Geri: Büyücü Konseyi C.tesi Ocak 12 2008, 22:53 | |
| - Melodia Spinley demiş ki:
- cidden eskiyiz, yeniler sattı direk
Bence öyle söylemeyin ya. Ben kararsızım... | |
|
| |
Melissa Amy Armstrong 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 1060 Savaş Tarafın : istanbul Aile : Armstrong RP Partneri : Y.O.K. Kayıt tarihi : 20/10/07
| Konu: Geri: Büyücü Konseyi Paz Ocak 13 2008, 00:30 | |
| Arkadaşlar kimse yalnış anlamasın.Yeni eski ayrımı yapmıyorum.Sadece en azından bu konseye 2. sınıfların katılması gerektiğini düşünüyorum.Çünkü siteyi daha iyi tanıyoruz.Ayrıca büyücü konseyi bu göreve en azından 2. sınıfların katılması gerektiğini düşünüyorum.1. sınıftaki arkadaşlarımız sakın yalnış anlamasınlar.Hepsi güzel rp yapan iyi insanlar.Ama en azından böyle bir görevi 2.sınıflardan birinin layık olacağını düşünüyorum.Tabi adminler 1.sınıflarıda uygun görmüşlerki aday olarak koymuşlar.Ben sadece yorumumu söylemek istedim.Kimse beni yalnış anlamasın.Yeni gelenleride çok seviyorum.Karar sizin ben sadece yorumladım.Oyumu kime verdiğimi söylemicem.Gizli kalsın istiyorum.Umarım hakkeden alır... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Büyücü Konseyi Paz Ocak 13 2008, 00:42 | |
| Lisa'cım ve diğer öğrencilerimiz...Yorumlarınızı okudum ve bir karara vardım.Belki 2. sınıfların siteyi daha iyi tanıdıkları doğru olabilir.Ama şunu da düşünün.Pelin'in hiç siteye girmediği zaman 1. sınıf olanlar hep yeni arkadaşlar edinmişler.2. sınıflar ise sitede yeni olan arkadaşlarımızla pek ilgilenmemişler.Ben bunu gördüm.Belki bana öyle gelmiş olabilir.Sizin yorumlarınızdan sonra, haftaya cumartesi gününe kadar bu anket kalacak.İlk 5'e kalan öğrencilerden Büyücü Konsey'ine katılmaları için bir tür sınav gibi bir şey düşünüyorum.Sınavda herşey ile ilgili olabilir.Bu sınavda yeni ve eskiliği, arkadaş canlısı olmayı ve kimseyi umursamamayı, bilgiyi ve tembelliği göreceğiz.Bu yüzden sadece ilk 5'e girmeye bakın. |
|
| |
| Büyücü Konseyi | |
|