| Flora'nıın Odası | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Almina Lysse Gryffindor 4. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 415 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Lysse RP Partneri : şu an yok.... Kayıt tarihi : 08/01/08
| Konu: Flora'nıın Odası Perş. Ocak 10 2008, 15:55 | |
| Oldukça rahat bir Odadır...
En son tarafından Çarş. Şub. 06 2008, 20:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 415 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Lysse RP Partneri : şu an yok.... Kayıt tarihi : 08/01/08
| Konu: Geri: Flora'nıın Odası Paz Ocak 13 2008, 01:13 | |
| Flora'nın çok uykusu gelmişti.Hemen dolabına yönelip pjamalarını aldı.Giyerkende bir yandan durmadan esniyordu.Deniz mavisi pjamsını giydikten sonra yatağına uzandı vedüşüncelere dalıp uyumaya başladı.... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Flora'nıın Odası Ptsi Ocak 14 2008, 13:48 | |
| Sabah olduğunda onu bir sürpriz bekliyordu Bart -son zamanlarda onu fazla göremediği için - görmeye gelmişti.Kapıyı çaldı ''Girebilir miyim? ''dedi
(Rp sevgilisi kalalım işim çıktı online olamadım) |
|
| |
| Konu: Geri: Flora'nıın Odası Ptsi Ocak 14 2008, 20:28 | |
| Birden sesle irkildi ama Bart olduunu anlayıp rahatladı Flora sonra "Tabi gelebilirsin" dedi.Bart'ın gelmesine çok şaşırmıştı ama içeri girdiğinde onu çok özlemiş olduğunu fark etti.Yatağından kalkmadan "seni çok özledim" dedi.Yüzünde ağlamakla karışıkbir sevinç vardı.
out:biraz daha online olmaya çalış | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Flora'nıın Odası Ptsi Ocak 14 2008, 23:21 | |
| Bart ona ''Artık uzun süreli ayrılmayalım'' dedi ve yanına geçti. |
|
| |
| Konu: Geri: Flora'nıın Odası Ptsi Ocak 14 2008, 23:25 | |
| "Bencede" dedi Flora nerdeyese ağlıyacak şekilde.Yanına oturduğu an ona sıkıca sarıldı ve "Seni gerçekten çok özledim dedi".O anda gözlerinden yaşlar boşaldı. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Flora'nıın Odası Ptsi Ocak 14 2008, 23:33 | |
| Bart buna dayanamazdı ''ağlama çök üzgünüm bir daha ayrılmayacağız'' dedi ve ''Seninle Zümrüdüanka Yoldaşlığına'mı yoksa Ölüm Yiyenlere mi katılalım demeye geldim aslında'' dedi uzun süreli ayrılıklarını unutturmaya çalışarak |
|
| |
| Konu: Geri: Flora'nıın Odası Salı Ocak 15 2008, 16:39 | |
| "Biliyorsun" dedi Flora ciddileşmeye çalışarak "Ailem asırlardan beri karanlık tarafta olmadı benimde olmamam lazım yani kesinlikle Zümrüdüanka Yoldaşlığı"dedi artık ciddi bir şekilde.Onun ne diyeceğini gerçekten merak ediyordu ayrıca Ölüm yiyen olmak isteğini belirtmesi karşısından ne yapması gerektiğini bilmiyordu. | |
|
| |
Reese Hilary Garcia Biçim Değiştirme Profesörü & Şifacı Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 401 Savaş Tarafın : Ölüm Yiyoruz xD Aile : Garcia RP Partneri : Yok!.. Aranıyor!.. Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 05/01/08
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Flora'nıın Odası Salı Ocak 15 2008, 17:40 | |
| Tam konuşurlarken Rihanna içeri girmişti. Girdiğindeyse çok utanmıştı. Bart ve Flora birlikte oturuyorlardı. Sonra "Aa.. Afedersiniz bir şeyi böldüm galiba.. Özür dilerim.. Neyse bay bay.." dedi ikizine göz kırparak. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Flora'nıın Odası Salı Ocak 15 2008, 18:31 | |
| ''Atalarım zaten seherbaz olduğu için ona bben de karşıyım'' der ve ''O zaman zümrüdüanka yoldaşlığına katılıyoruz'' diye ekledi |
|
| |
| Konu: Geri: Flora'nıın Odası Salı Ocak 15 2008, 22:27 | |
| "Ben çok sevindim yoldaşlığa katılmamıza canım" dedi Flora ona gülümseyerek Rihhanna'nın odaya dalmasına şaşırmıştı ama garip karşılamadı".Ee solana inelim mi canım?" | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Flora'nıın Odası Salı Ocak 15 2008, 23:21 | |
| ''olur ''dedi Bart kısa sürede mutlu olmasına sevinerek. |
|
| |
| Konu: Geri: Flora'nıın Odası Salı Ocak 15 2008, 23:29 | |
| "Tamam canım" dedi Flora gülümseyerek."Sen in ben giyinip gelicem canım..." | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Flora'nıın Odası Salı Ocak 15 2008, 23:32 | |
| Bart dışarı çıktı ve kapıda onu beklemeye başladı. |
|
| |
| Konu: Geri: Flora'nıın Odası Salı Ocak 15 2008, 23:42 | |
| Flora yatağından kalktı hızlı bir şekilde dolabına gitti ve ne giysem diye düşündü bir türlü karar veremiyordu.Sonunda mor bir bluz ve siyah bir pantolan giymeye karar verdi.Üzerine onları geçirdikten sonra aynada saçlarını düzelti ve kapının önünde bekleyen Bart'a "sen aşağı in ben geliyorum" dedi. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Flora'nıın Odası Salı Ocak 15 2008, 23:45 | |
| Bart ona ''Ben beklerim merak etme ''der |
|
| |
| Konu: Geri: Flora'nıın Odası Salı Ocak 15 2008, 23:50 | |
| "Tamam hemen geliyorum ben o zaman canım" dedi Flora gülümseyerek odaya tekrar daldı aynada saç şeklini düzelti üzerindeki mor bluzu çıkartıp yerine kırmızı bir bluz giydi ve odadan çıktı.Kapıda bekleyen Bart'a "Artık aşağı inebiliriz" dedi. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Flora'nıın Odası Salı Ocak 15 2008, 23:53 | |
| Bart onunla beraber aşağı indi. |
|
| |
Pénolopé Tiffany Weasley Hufflepuff 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 209 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Hogwarts # İzmir Aile : LYSSE Ailesi Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 21/01/08
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (20/100)
| Konu: Geri: Flora'nıın Odası C.tesi Şub. 02 2008, 21:01 | |
| | |
|
| |
Pénolopé Tiffany Weasley Hufflepuff 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 209 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Hogwarts # İzmir Aile : LYSSE Ailesi Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 21/01/08
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (20/100)
| Konu: Geri: Flora'nıın Odası Çarş. Şub. 06 2008, 18:02 | |
| Cho okul alışverişinden sonra eve geldi ve Almina'nın odasına koştu .Ona anlatması gereken şeyler vardı ama Almina uyumuştu...
"Canım ben şimdi geldim eve ve sana anlatmam gereken şeyler vardı ama uyumuşsun" diye bir not yazdı Cho ve Almina'nın yanağına bir öpücük kodurarak odadan ayrıldı
out: bu ara fazla online olamadım ama arkadaşlığımızı ilerletmek isterim canım | |
|
| |
| Flora'nıın Odası | |
|