| Masa 4 | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Pelin V. Karahan Hogwarts Müdüresi, Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2358 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Tarafsız! Aile : KARAHAN RP Partneri : ~James Compton~ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
| Konu: Masa 4 Paz Ocak 06 2008, 20:49 | |
| | |
|
| |
Samantha Daria R. Wind Ravenclaw 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1040 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Dumbledore'un Ordusu Aile : Wind Ailesi RP Partneri : Teklifleri deerlendirebülürüm... xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 05/01/08
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Masa 4 Paz Ocak 06 2008, 22:48 | |
| Ginny heyecanla kütüphaneye girdi.Çok heyecanlanlıydı.Oldu olası onda kitap hastalığı vardı.Hemen kitapları incelemeye koyuldu.Kucağı dolmuştu bile.Aldığı kitapları masanın üstüne yığdı.Sabırsızlıkla seçtiği kitaplara bakıyordu.2 tane Karanlık Sanatlara Karşı savunma,1 tane Kehanet ve 1 tane Eski yazılarla ilgili olmak üzere 4 tane kitap almıştı.Kehanet ile ilgili olan kitabı okumaya başladı.Okudukça kendini kaptırıyordu.... | |
|
| |
Michelle Laura Whisper Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 2151 Savaş Tarafın : Hogwarts=) Ruh Halin : Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: Masa 4 Paz Ocak 06 2008, 22:57 | |
| Hazal da bir elinde Bitkibilim ve İksir kitaplarını tutarken, diğer eliyle de kitapların üstündeki yazıları okuyor, bir Kehanet kitabı arıyordu. Fakat saatlerdir onu bir türlü bulamıyordu. Aramaya devam ederken, Kehanet kitabının tam arkasınaki masanın üstünde öylece durduğunu gördü. Tam uzanacakken, kitabın başka birinin olduğunu farketti. Sahibini görmek için masanın diğer ucuna geçti ve bunun Ginny olduğunu gördü : " Merhaba Ginny " dedi kısık sesle. | |
|
| |
Samantha Daria R. Wind Ravenclaw 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1040 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Dumbledore'un Ordusu Aile : Wind Ailesi RP Partneri : Teklifleri deerlendirebülürüm... xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 05/01/08
| Konu: Geri: Masa 4 Ptsi Ocak 07 2008, 16:24 | |
| ''Selam Hazal''dedi Ginny.''Ne yapıyorsun burada??''dedi ve gülümsemesini sürdürdü.... | |
|
| |
Michelle Laura Whisper Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 2151 Savaş Tarafın : Hogwarts=) Ruh Halin : Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: Masa 4 Cuma Ocak 11 2008, 22:39 | |
| "Bi Kehanet kitabı arıyordum, sendeymiş meğersem" dedi Hazal ve "Neyse ben sonra bakarım o kitaba, şimdi gitmeliyim. Hoşçakaal" die ekledi. Sonra da 3 no'lu masaya geri döndü. | |
|
| |
Anahi Colucci BANLI!!
Mesaj Sayısı : 109 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Fransa Aile : Colucci RP Partneri : İstemiyorum!!! Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Geri: Masa 4 C.tesi Ocak 26 2008, 17:20 | |
| Anahi aritmasi ile ilgili kitaplara bakıyordu. Aritmasiyi sevmiyodu. Biraz uğraşması gerekti. Ama canı çalışmak istemiyordu. ''Birisi gelsede sohbet etsek !'' diyordu içinden... | |
|
| |
Almina Lysse Gryffindor 4. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 415 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Lysse RP Partneri : şu an yok.... Kayıt tarihi : 08/01/08
| Konu: Geri: Masa 4 C.tesi Ocak 26 2008, 17:27 | |
| Flora biraz komik bir şekilde kapıdan içeri girdi 4.masada oturan ve yanlız olduğunu gördü bir kız vardı.Onu hiç görmemişti daha yanına gitti ve; "Merhaba ben Flora Nerissa Lysse oturabilir miyim?" dedi ve tedirgin bir şekilde gülümsedi. | |
|
| |
Anahi Colucci BANLI!!
Mesaj Sayısı : 109 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Fransa Aile : Colucci RP Partneri : İstemiyorum!!! Kayıt tarihi : 25/01/08
| |
| |
Mesaj Sayısı : 415 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Lysse RP Partneri : şu an yok.... Kayıt tarihi : 08/01/08
| Konu: Geri: Masa 4 C.tesi Ocak 26 2008, 20:01 | |
| Bu iltifat üzerine gevşeyen Flora oturur;
"Bende memnun oldum Anahi tanıştığıma galiba sende Gryffindorlusun dimi" dedi ve kalkıp eline bir kitap aldı ve yeniden yanına gitti.Oldukça sessiz konuşmaya özen gösteriyordu. | |
|
| |
Anahi Colucci BANLI!!
| |
| |
| Konu: Geri: Masa 4 C.tesi Ocak 26 2008, 21:01 | |
| "Tamam olur gezelim" dedi Flora ve masanın üzerinde kitaplarını toplamaya başladı. Ekledi kitapları çantasına koyarken; "Gryffindorlu olmana sevindim" | |
|
| |
Anahi Colucci BANLI!!
| |
| |
| Masa 4 | |
|