| Carrion Crawler//Gryfinndor | |
|
+7Fred Tom Weasley Miley Lynn Weasley Nickholas Ryan Scofield David Kevin Malfoy Almina Lysse Michelle Laura Whisper Carrion Crawler 11 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Carrion Crawler Hufflepuff 2. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 32 Savaş Tarafın : İzmir Aile : Yok RP Partneri : Müzik Kayıt tarihi : 29/12/07
| Konu: Carrion Crawler//Gryfinndor C.tesi Ara. 29 2007, 22:30 | |
| Ad ve Soyadı: Carrrion Crawler Yaşı: 15 Cinsiyeti: ERKEK Mesleği: Seherbaz olmak istiyorum. Kişiliği ürüst, başarılı, çalışkan, akıllı, çevik, düzenli bir kişiliğe sahibim. Fiziksel Görünüş :Spor olarak çok uzmanım çevik zıplamasını bilen iyi süpürge kullanak fiziksel görünüşümü kullanabilirim. Aile Geçmişi: Annesi babası ölmüş bir şekilde sokaklara sürüklendim ve beni zengin bir aile buldu.Çok zenginler diye birbirlerine bana ve diğer insanlara çok kötü davranıyorlardı ve para için kavga ediyorlardı. SEVDİKLERİ * Sevgi * Saygı * Hoşgörü * Doğru sözlülük * Mertlik SEVMEDİKLERİ * Yalan söylemek * Hırsızlık yapmak * Emek çalmak * Saygısızlık * Sevgisizlik Dostları * David Unicorn * Sinem Kobal * Eva Green * Stesha Irina Murder * Daphne Virginia Wasseliné İyi Arkadaşlar * Fred Tom Weasley * Ashley Chang * Burak Potter * Samara Armstrong Arkadaşlar * Yok * Yok * Yok * Yok * Yok * Yok * Yok * Yok Arada Sadece Selam olanlar * Yok * Yok * Yok * Yok * Yok * Yok * Yok * Yok Sevdiği Profesörler * Prof.Gökhan Özen * Prof.Hazal Kaya * Prof.Amy Lynn Lee * Prof.Pelin Karahan(en sevdiğim prof. jnm benim) * * Sevmediği profesörler * YOK * YOK * YOK * YOK * YOK * YOK Hoşlanmadıklarım * Yalan * Dolandırmak * Hırsızlık * Kötülük Nefret ettiklerim * Kin * Kötülük yaptırmak ve yapmak * Sevdiklerini üzmek * Sözünü tutmamak * Ölümcül Derecede Düşman(yetişkinler için) *YOK * YOK * YOK * YOK * YOK Aile | |
|
| |
Michelle Laura Whisper Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 2151 Savaş Tarafın : Hogwarts=) Ruh Halin : Kayıt tarihi : 24/12/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Carrion Crawler//Gryfinndor C.tesi Ocak 12 2008, 17:38 | |
| | |
|
| |
Almina Lysse Gryffindor 4. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 415 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Lysse RP Partneri : şu an yok.... Kayıt tarihi : 08/01/08
| Konu: Geri: Carrion Crawler//Gryfinndor C.tesi Ocak 12 2008, 17:45 | |
| bende eklenmek isterim... | |
|
| |
David Kevin Malfoy Hogwarts Müdür Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 1921 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Death Eaters Aile : Malfoy RP Partneri : aranmıyor! Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 15/12/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
| |
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Carrion Crawler//Gryfinndor Çarş. Ocak 30 2008, 12:00 | |
| | |
|
| |
Miley Lynn Weasley Hufflepuff 2. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 2155 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Kovuk :) Aile : Weasley RP Partneri : :) Kayıt tarihi : 19/01/08
| Konu: Geri: Carrion Crawler//Gryfinndor Çarş. Ocak 30 2008, 12:47 | |
| | |
|
| |
Fred Tom Weasley Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 692 Yaş : 32 Savaş Tarafın : Londra Aile : Weasley RP Partneri : Y.O.K Kayıt tarihi : 21/10/07
| Konu: Geri: Carrion Crawler//Gryfinndor Çarş. Ocak 30 2008, 16:02 | |
| Lejantıma yazmadan kendi kafana göre eklemişsin!!??Belki ben kabul etmiycem seninle ii arkadaş olmayı,lejantıma yazarsın iyi arkadaşlara ekle die!! Ayrıca 1.sınıf öğrencisi 15 yaşında olamaz!! | |
|
| |
Bob Weasley Gryffindor 2. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 44 Yaş : 31 Savaş Tarafın : saNaNe.... Aile : Weasley RP Partneri : >MoRwen S. CuLnámo Grace< (-_-) Kayıt tarihi : 08/02/08
| Konu: Geri: Carrion Crawler//Gryfinndor C.tesi Şub. 09 2008, 15:25 | |
| ya kardeşim utanmadın mı knight online deki en güçsüz canavarın adını yazmışın yav.Neyse beni de ekler misin bir yere | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Carrion Crawler//Gryfinndor Ptsi Şub. 11 2008, 14:22 | |
| - Bob Weasley demiş ki:
- ya kardeşim utanmadın mı knight online deki en güçsüz canavarın adını yazmışın yav.Neyse beni de ekler misin bir yere
Hoop en güçsüzü worm ne diyon sen |
|
| |
Melissa Lilith Armstrong Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 337 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Pff sanane yha... Aile : ARMSTRONG AİLESİ RP Partneri : Keşke olsaydı... Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 23/09/07
| Konu: Geri: Carrion Crawler//Gryfinndor Ptsi Şub. 11 2008, 17:07 | |
| | |
|
| |
Morwen S. Culnámo Grace Gryffindor 4. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 165 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Grace (H) RP Partneri : _..Bob Weasley_.. Kayıt tarihi : 08/02/08
| Konu: Geri: Carrion Crawler//Gryfinndor Ptsi Şub. 11 2008, 17:36 | |
| | |
|
| |
Melissa Lilith Armstrong Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 337 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Pff sanane yha... Aile : ARMSTRONG AİLESİ RP Partneri : Keşke olsaydı... Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 23/09/07
| Konu: Geri: Carrion Crawler//Gryfinndor Ptsi Şub. 11 2008, 17:53 | |
| | |
|
| |
Carmen Elizabeth Garcia Muggle Bilimleri-Sihir Tarihi Profesörü & Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 479 Yaş : 37 Savaş Tarafın : Ölümyiyorummm..Kötüyüm ben kötüyümm x)) Aile : Garcia Ailesinden Olmanın Ayrıcalığını yaşıyorumm :P RP Partneri : Carter R. Schwetzen Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/02/08
| Konu: Geri: Carrion Crawler//Gryfinndor Ptsi Şub. 11 2008, 18:31 | |
| o kadar kötü değil yaa =)) | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Carrion Crawler//Gryfinndor Salı Şub. 12 2008, 20:24 | |
| |
|
| |
| Carrion Crawler//Gryfinndor | |
|