Lisa Mina Lysse Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 988 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Karanlık Sokaklar Aile : Lysse RP Partneri : Emilie Lysse(Aslında bir Lucas'a asla hayır demem) Kayıt tarihi : 29/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Sayı-1 Cuma Ara. 28 2007, 18:33 | |
| RÖPÖRTAJ [url]Bu haftaki konuğumuz cadıların dilinden düşmeyen yakışıklı bir profösör:[/url] -ASH:Sevgili PRF. GÖKHAN ÖZEN OKULUN EN POPÜLER ÖĞRETMENLERİNDEN BİRİSİNİZ BUNUN HAKKINDA NELER DÜŞÜNÜYORSUNUZ? PRF:FAZLA POPÜLER OLDUĞUMU DÜŞÜNMÜYORUM.ASLINDA BU BİRAS YAKIŞIKLA OLMAMDAN KAYNAKLANIYOR -ASH:SEVGİLİ PRF. GÖKHAN ÖZEN NEDEN İKSİR DERSİNİ SEÇTİNİZ SİZE GÖRE DERSİN EN GÜZEL YANLARI NELERDİR? PRF:ÖZEL BİR NEDENİ YOK.ASLINDA DENEY YAPMAKTAN HOŞLANIYORUM.DERSİN GÜZEL YANI İSE HEP DEĞİŞİK FAALİYELER YAPMAK. -ASH:PRF.PELİN KARAHAN İLE EVLENMEYİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ ..NEDEN BU KADAR ERKEN DAHA OKULUN 1.YILI BİTMEDİ SİZCE BU KADAR SÜRE YETERLİMİ? PRF:ASLINDA ERKEN DEĞİL BİZ SİZE BELLİ ETMESEKTE UZUN ZAMANDIR BU KONUYU DÜŞÜNÜYORUZ VE SONUNDA KARAR VERDİK. BİZE EN UYGUN 24 ARALIK 19.00 OLDU -ASH:OKULDA EN SEVDİĞİNİZ ŞEYLER NELERDİR? PRF:OKULUN HER ŞEYİ ÇOK ZEVKLİ...PELİNDE.. -ASH:KENDİ DERSİNİZ HARİÇ BİR ÖĞRENCİ OLSAYDINIZ HANGİ DERSİ SEÇERDİNİZ? PRF:UÇUŞ DERSİNİ (ÖZEL BİR NEDENİ YOK) -ASH:OKULDA SESİNİZİN ÇOK GÜZEL OLDUĞU HAKKINDA SÖYLENTİLER DUYDUK HATTA KAPANIŞ BOLOSUNDA BİLE ŞARKI SÖYLEMENİZ İSTENDİ BUNUN HAKKINDA NELER DÜŞÜNÜYORSUNUZ? PRF:EVET ÖYLE BİR YETENEĞİM OLDUĞU DOĞRU.. -ASH:SON OLARAK DERSİNİZ DE EN BAŞARILI ÖĞRENCİ KİMDİR? PRF:HENÜZ DERSLERE BAŞLAMADIM AMA BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİN BAŞARILI OLACAĞINA İNANIYORUM ...EE ÖĞRETMENLERİ KİM
ASHLEY CHANG
AŞK
Bu Hafta Aşk Meşk Konularında Pelin-Gökhan Aşkını ele alıyoruz.... Merak edilen sorular 2. sayıda cevapları da olucak inşallah!!!
1.Acaba İlişkileri nasıl başladı dillerden düşmüyor??? 2.Neden Bu kadar ÇAbuk davrandılar?? 3.İlk Aşkları kendileri mi??? 4.Sevdikleri özellikleri neler??
İŞTE BÜTÜN BU SORULARIN CEVABI 2. SAYIDA!!!
DURUMLAR: Cho-Çağkan:Bu aralar Çağkan ortada yok Cho buna sinirleniyor Amy-Luuis:Birbirine resmen tapıyorlar Sİnem-Kayba:Daha yeniler Fred-Samara:Daha yeniler Hazal-Daren:Bu aşkın sonu evliliğe gidecek mi?Hazal Daren'dan cevap bekliyor. Ronald-Pearl:Ortalık biraz sıcak terledik :d :d Pelin-Gökhan:Evleniyorlar.....
CHO CHANG
Ünlü Biyografi
Amy Lynn Lee
Adı :Amy Lynn Lee Dogum Tarihi: 13 Aralık 1983 Dogum Yeri: Riverside,California - Parkview Hastanesi Burcu: Yay Kardesleri: Erkek kardesi Robby, Carrie, Lori Saç Rengi : Kahverengi Göz Rengi: Mavi Yaptigi sarkilar: "Hello", "Give Unto Me", "Going Under", "Bring Me To Life", "Taking Over Me", "Solitude"
Fallen albümünde en çok sevdigi sarki Going Under Amy adını 70'li yıllardaki "Amie" adlı sarkıdan almıs. Amy'nin hobileri resim yapmak ve günlük yazmak
Amy'den Sözler
Amy'den Evanescence hakkında açıklamalar...
- "Ben'le Arkansas'ta bir yaz kampında tanıştık (Arkansas'a yeni taşınmıştık ve ailem arkadaş edinmem için beni kampa göndermeye kara vermişti). Bir gün spor salonunda kendi kendime piyano çalarken Ben gelip bana iltifat etti. Konuşmaya başladık ve neredeyse bütün zevklarimizin aynı olduğunu fark ettik. Şarkı söylediğimde ise ağzı açık kaldı; şoktan kurtulunca birlikte bir grup kurmamızı teklif etti ve işte !"
- "kadın şarkıcıların ve aktrislerin birbirlerine saygı duyduklarını görünce çok gururlanıyorum çünkü onların kuvvetli olduklarını düşünüyorum. "
- "Müziğimizle bizi dinleyenlere sadece onların zaman zaman ümitsiliğe kapılmadıklarını ve melankolinin hayatın vazgeçilmez bir parçası olduğunu iletmek istiyoruz."
- "Üzüntü, bazen muhteşemdir..."
- "Bir gün bana biri Evanescence'ı çok sevdiğini ve Nirvana'dan beri hiçbir grubun onu müziğiyle bu kadar etkilemediğini söyledi. Inanılmazdı !"
- "Başından beri bizimle birlikte olan müzisyenler sadece Ben ve benim yazdığımız müziği yorumlamamıza yardımcı oldular. Ve bunun değişmesi için hiç bir neden yok..."
- "Her zaman üzgün değilim ! Bir sürü kişi çok mutsuz bir tip olduğumu sanıyorlar halbuki, aksine, çok neşeliyimdir !"
- "Yazdığımız herşey kalbimizden geliyor, ve satıcılara ayak uydurmak için müziğimizi değiştirmemiz söz konusu değil !"
- "Birçoğunun bize uydurduğu 'gotik' kelimesini reddediyorum çünkü müziğimizin bu türle hiçbir alakası yok !"
- "'Evanescence' bir gaz gibi havada yok olan bir şeyi anlatan, çok güzel, çok gizemli ve bizim müziğimize tamamiyle uyan bir kelime."
LaFee Şarkı sözü Ich heb ab Kenn keine Grenzen mehr Ich schwebe Mein Kopf läuft planlos meinem Herzschlag hinterher Ich lebe
Was - Was ist das Was hier passiert Was da einfach explodiert Hab ich so noch nie erlebt Was hier mit mir abgeht Was - Was ist das
Was - Was ist das Was in mir schreit Und mir sagt ich bin bereit Ich soll's heute noch riskiern Was ist los mit mir
Was ist das und wer bin ich Ich erkenn mich selber nicht Ich bin doch klein und fühl micht groß Was ist nur mit mir los
Was - Was ist das Was hier passiert Was da einfach explodiert Hab ich so noch nie erlebt Was hier mit mir abgeht
Was - Was ist das Was in mir schreit Und mir sagt ich bin bereit Ich soll's heute noch riskiern Was ist los mit mir Was - Was ist das
Nicht nur du Auch ich steh neben mir Ich schwimme Warum zitter ich so Dass der Boden vibriert Ich spinne Was - Was ist das Was hier passiert Was da einfach explodiert Hab ich so noch nie erlebt Was hier mit mir abgeht Was - Was ist das
SİDNEY AMY LYSSE
Sağlık:
Onur Kırış weasley'in Baloda Dİşi Kırıldı ve Dr. Hermonie ye geldi. ----------------------------------------------------------------------------- Samara ve Ashley Weasley baloda çok yemek yediklerinden Dr. Hermonie ye gittiler ve yanından kaçtılar....
SİDNEY AMY LYSSE HOGWARST BİNA PUANLARI GRYFFİNDOR:142 SLYTHERİN:38 HUFFLEPUFF:195 RAVENCLAW:72
HOGWARST BÜYÜCÜLÜK OKULUNDA OKULUN SON GÜNLERİNDE LİDERLİĞİ HUFFLEPUFF SÜRDÜRÜYOR.BU SON GÜNLERDE ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUZ....AYRICA HUFFLEPUFF ÖĞRENCİLERİ VE BİNA SORUNLUSU PRF.PELİN KARAHAN'I TEBRİK EDİYORUZ.. ACABA OKUL SONUNDA HANGİ BİNAMIZ BİRİNCİ OLUCAK???
BEKLEYELİM VE GÖRELİM
HOGWARST'TAKİ DURUMLAR
---HOGWASRT'TA SON GÜNLERDE KAPANIŞ BOLOSU DÜZENLENDİ.HERKES ÇOK MUTLUYDU OKULUN SON GÜNLERİNDE BÖYLE BİR PROGRAM OLMASI HERKESİ RAHATLATTI... ---HOGWARST QUİDDİTCH TURNUVASI 22 ARALIKTA OYNANACAK ACABA HANGİ OKUL KAZANACAK...PRF.HAZAL KAYA VE TÜM QUİDDİTCH'TEKİ ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLİYORUZ... ---HOGWARST OKULUN SONGÜNLERİNDE PRF.LERDEN ÖĞRENCİLERE MESAJLAR VAR..LÜTFEN DERSLERE GİRSİNLER ÖDEVLERİ YAPSINLAR DİYORLAR..LÜTFEN GİRİNKİ BİNA PUANLARINA SİZİNDE KATKILARINIZ OLSUN SHAKİRA WEASLEY
MODA
güzellik ve bakım uzmanları, 2000'li yılların, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de kendini renkleriyle hissettirdiğini, son 6 yıldır ''milenyum'' rengi olarak bilinen gümüşün gündemden düşmediğini, ancak bu yıl yerini altının pırıltısına bıraktığını ifade ediyor. Bu yıl makyajda, gölgeler, gözlerde yeşil ve mor renkler, dudaklarda pembe ve şeftali tonlar tercih ediliyor. Göz kapaklarında ise altın renginin parıltısı kendini hissettiriyor. Göz rengine uygun far kullanın Gözlerdeki altın rengi ve haki yeşili farlar, özellikle yeşil, ela ve kahverengi gözlü kadınlara öneriliyor. Mavi gözlüler ise, far renginde, yine altın sarısının yanı sıra pembe, mor, mürdüm, kahverengi ve siyahı tercih edebiliyor. Kat kat rimeller moda Kirpiğe sürülen kat kat rimellerin de 1980'li yıllara dönüşü en belirgin şekilde gözler önüne serdiği belirtilirken, esmer, sarışın ya da kumral olsun her ten rengindeki kadınlara rimelin yanı sıra eye-lineri mutlaka öneriliyor. Kaşlara kavis vermek doğallığı yok ettiğinden önerilmiyor. Saçlar ve takılar da altın rengine büründü Altın renginin makyajın yanı sıra saçlarda da görülüyor. Altın rengi saçlar, altın rengi balyajlar ve kızıl röflelerin bu yılın modası... Ayrıca, abartılı altın ya da altın rengi takılar, saatler, zincirler, asimetrik, uzun ve kısa saçların sadece bu yıl ve yeni yılda değil, önümüzdeki 2-3 yıl modasının süreceği tahmin ediliyor
Cho Chang
Yemek Tarifi Arkadaşlar Bu Tarifin GErçek Bİr Ürünü Vardır Cevhayir Alışveriş MErkezini Dolaştım ve Tadını Beğendim.
MAGİC CORN
Tarifi: 1 ADET KONSERVE MISIR MARGARİN 1 ÇAY KAŞIĞIYLA ALMANIZ YETERLİ BİRAZ TUZ iSTEĞE GÖRE:acı biber, limon suyu, ketçap, mayonez eklenebilir.
Yapılışı:İlk önce mısırımızı konserveden çıkarıp suyunu bir süzgeç ile süzelim daha sonra mısırımıza göre bir tencere veya tava ayarlıyalım süzdüğümüz mısırları kısık ateşe tencerenin içinde koyalım daha sonra yağla karıştırıp pişirelim.Sonra tuzunu ilave edelim ve bir tabağa koyalım isteğe göre konulacak şeylerden koyun karıştırdıktan sonra afiyetle yiyin!!! | |
|