Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
5...Penélope Mia Armstrong{İkinci dereceden Kuzeni}
6...Dakota Lily Armstrong{kuzeni}
7... Angel Keira Armstrong{kuzeni}
8...Gaspard Ulliel Armstrong{kuzeni}
Dakota Lily Armstrong
1...Samara Armstrong{kuzeni}
2... Alns Armstrong{kuzeni}
3...Will C. Armstrong {kuzeni}
4...Lisa Armstrong{kuzeni}
5...Penélope Mia Armstrong{İkinci dereceden Kuzeni}
6..Amy Armstrong{Kuzeni}
7... Angel Keira Armstrong{kuzeni}
8...Gaspard Ulliel Armstrong{kuzeni}
Angel Keira Armstrong
1...Samara Dawn Armstrong{Kardeşi}
5...Penélope Mia Armstrong {İkinci dereceden kuzeni}
6..Amy Armstrong {kuzeni}
7...Dakota Lily Armstrong {kuzeni}
8...Gaspard Ulliel Armstrong {Kardeşi}
Gaspard Ulliel Armstrong
1...Samara Dawn Armstrong {Kardeşi}
5...Penélope Mia Armstrong {İkinci dereceden kuzeni}
6..Amy Armstrong {Samara'nın kuzeni}
7...Dakota Lily Armstrong { kuzeni}
8... Angel Keira Armstrong { küçük kardeşi}
En son Samara Dawn Armstrong tarafından C.tesi Nis. 19 2008, 16:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Melissa Lilith Armstrong Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 337 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Pff sanane yha... Aile : ARMSTRONG AİLESİ RP Partneri : Keşke olsaydı... Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 23/09/07
Evet ekleme zamanı da gelmiş... Aklınızda bulunsun ilk Gryffindorlu acımasız aile üyesiyim Hem sizin hem gry için bir ilk
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Gry^i dağıtmanı bekliyorum Temizleyeceğim şimdi Eklemeleri de yapacağım + Samara çok değişti... Kendini karanlığa yakın hissediyor nihahah Kimin ablası
Angel Emilie Armstrong Gryffindor Sınıf Başkanı
Mesaj Sayısı : 125 Savaş Tarafın : Ölüm Yiyen Aile : Armstrong! RP Partneri : ♥ღBiri gider,biri gelir!ღ♥ Kayıt tarihi : 06/04/08
Benim ablam Neyse sen temizle şu iyi niyetli cesurcuk insanları bende o sırada plazmalı bir oda açıyorum teknolojiden geri kalmışız ailecek
De o koskocaman salonda kitap da okunmaz. En iyisi sadece otuma takımı yapalım Evet düşündümde plazma abartı...