| melez prens filmi hakkında yeni röportaj | |
|
+3David Kevin Malfoy Jiména W. L'moné Nickholas Ryan Scofield 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: melez prens filmi hakkında yeni röportaj Cuma Ara. 14 2007, 23:32 | |
| MTV Harry Potter ve Melez Prens filminin oyuncu ve yapım kadrosuyla yaptığı kısa bir röportajı yayınladı. Röportajda Harry - Ginny ve Hermione - Ron -Lavendar arasındaki aşk olaylarından bahsedilirken Harry ve Dumbledore sahnelerinden de bahsedildi. Makaleden alıntılar şöyle…
David Yates “Ron ile Hermione arasındaki ve Ron ile Lavender arasındaki ilişkilerin gelişmesini dört gözle bekliyorum. Ortada hoş bir aşk üçgeni var.”
Evanna Lynch “Dumbledore’un olduğu her sahneyi kıskanıyorum. Ama çektikleri sahneler harika”
Katie Leung’da filmdeki varlığı hakkında bir açıklama yapmış:
“Hala Ginny ile arasında çözülmesi gereken bir kıskançlık olayı var.”
Bonnie Wright ise yaklaşan öpüşme sahnesi için şu yorumda bulundu:
“Muhtemelen bizim ilişkimiz Cho ve Harry’ninkinden daha uzun sürecek fakat altıncı kitabın sonunu hatırlarsanız Harry ve ben birlikte olamaıyoruz. Öpüşme sahnesi ise çok eğlenceli olacak çünkü sadece bir film.”
Evanna Lynch ayrıca altıncı filmin kadrosuna katılan ve Tom Riddle’ın 11 yaşındaki halini canlandıran Frank Dillane hakkında da konuştu.
“Onu gördüm ama yanına gidip “Merhaba? O voldemort!” demedim fakat belki derim. O çok sessiz ve karanlık bir yanı var, onu insanlar henüz pek tanımıyor bu yüzden. Çok fazla konuşmuyor. Eminim tatlı bir çocuktur. Öyle bir havası var.”
En son tarafından Cuma Şub. 01 2008, 19:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: melez prens filmi hakkında yeni röportaj Cuma Ara. 14 2007, 23:39 | |
| paylaşımın için teşekkür ederim. |
|
| |
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: melez prens filmi hakkında yeni röportaj Cuma Ara. 14 2007, 23:43 | |
| Ya bu David Yates kitabın duygusal yönleri üstünde çok fazla duruyor. Mesela 5. filmdede böyle oldu Harry'nin duygusallıklarıyla koyabiliceği bütün güzel sahneleri heba etti bence. Neyssse bu kitapta duygu yoğunluğu aşırı fazla ve buda David Yates'in işini kolaylaştırır bence...Bu da gelmiş geçmiş en iyi hp filmi olabilir gibi geldi bana...
Von-Von Lav-Lav ve Hermione sahneleri bahse girerim filmin en komik sahneleri olacak.
Harry Ginny taraftarı değilim! Gerçi Harry-Cho taraftarıda değilim. Harry yalnız ölsün puhahah... (Draco Ginny olsun diye bekledim ama olmadı....) Neyse işte yavru voldiyi daha önce bi resimde görmüştüm küçük datlu bi çocuk... Tabii doğru hatırlıyosam. Paylaşım için teşekkür! | |
|
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
| |
| |
David Kevin Malfoy Hogwarts Müdür Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 1921 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Death Eaters Aile : Malfoy RP Partneri : aranmıyor! Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 15/12/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
| Konu: Geri: melez prens filmi hakkında yeni röportaj C.tesi Ocak 19 2008, 09:36 | |
| | |
|
| |
Almina Lysse Gryffindor 4. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 415 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Lysse RP Partneri : şu an yok.... Kayıt tarihi : 08/01/08
| Konu: Geri: melez prens filmi hakkında yeni röportaj Ptsi Ocak 21 2008, 15:58 | |
| | |
|
| |
Michelle Laura Whisper Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 2151 Savaş Tarafın : Hogwarts=) Ruh Halin : Kayıt tarihi : 24/12/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| |
| |
Mesaj Sayısı : 1921 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Death Eaters Aile : Malfoy RP Partneri : aranmıyor! Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 15/12/07
| Konu: Geri: melez prens filmi hakkında yeni röportaj Salı Ocak 22 2008, 17:52 | |
| - Ronald Weasley demiş ki:
Bonnie Wright ise yaklaşan öpüşme sahnesi için şu yorumda bulundu:
“Muhtemelen bizim ilişkimiz Cho ve Harry’ninkinden daha uzun sürecek fakat altıncı kitabın sonunu hatırlarsanız Harry ve ben birlikte olamaıyoruz. Öpüşme sahnesi ise çok eğlenceli olacak çünkü sadece bir film.”
Bonnie de kendini Harry'e bağlamaya mı çalşıyo napıyo | |
|
| |
Samantha Daria R. Wind Ravenclaw 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1040 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Dumbledore'un Ordusu Aile : Wind Ailesi RP Partneri : Teklifleri deerlendirebülürüm... xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 05/01/08
| |
| |
| |
| |
Miley Lynn Weasley Hufflepuff 2. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 2155 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Kovuk :) Aile : Weasley RP Partneri : :) Kayıt tarihi : 19/01/08
| |
| |
| Konu: Geri: melez prens filmi hakkında yeni röportaj Salı Ocak 29 2008, 09:53 | |
| Tamam da filmde sulanması lazım gerçkete değil | |
|
| |
| |
| |
Samantha Daria R. Wind Ravenclaw 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1040 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Dumbledore'un Ordusu Aile : Wind Ailesi RP Partneri : Teklifleri deerlendirebülürüm... xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 05/01/08
| Konu: Geri: melez prens filmi hakkında yeni röportaj Çarş. Şub. 06 2008, 04:47 | |
| | |
|
| |
| |
| |
| melez prens filmi hakkında yeni röportaj | |
|