| Avril mi Özenti Amy mi? (kim kimi taklit ediyor?) | |
|
+6Michelle Laura Whisper Melodia Spinley Jiména W. L'moné Nickholas Ryan Scofield Barış Potter Melissa Lilith Armstrong 10 posters |
Amy mi Özenti Avril mi? | Kesinlikle Avril Özenti | | 62% | [ 8 ] | Tabikide Amy | | 15% | [ 2 ] | Bence ikiside değil öyle denk gelmiş. | | 23% | [ 3 ] |
| Toplam Oylar : 13 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Melissa Lilith Armstrong Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 337 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Pff sanane yha... Aile : ARMSTRONG AİLESİ RP Partneri : Keşke olsaydı... Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 23/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Avril mi Özenti Amy mi? (kim kimi taklit ediyor?) Cuma Ara. 14 2007, 13:54 | |
| LÜTFEN BU FORMU KİLİTLER MİSİNİZ?
En son tarafından C.tesi Ara. 29 2007, 01:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Barış Potter Hufflepuff 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 332 Yaş : 30 Savaş Tarafın : londra Aile : Potter RP Partneri : Shakira Weasley Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 29/10/07
| Konu: Geri: Avril mi Özenti Amy mi? (kim kimi taklit ediyor?) C.tesi Ara. 15 2007, 20:05 | |
| Avril sen benim herşeyimsin Avril tabikide | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 337 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Pff sanane yha... Aile : ARMSTRONG AİLESİ RP Partneri : Keşke olsaydı... Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 23/09/07
| Konu: Geri: Avril mi Özenti Amy mi? (kim kimi taklit ediyor?) C.tesi Ara. 15 2007, 20:20 | |
| Nasıl ya.Hem avril herşeyimsin diyon hemde avril özenti diye oy verion abi senide anlayamadım ha | |
|
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Avril mi Özenti Amy mi? (kim kimi taklit ediyor?) C.tesi Ara. 15 2007, 20:27 | |
| yha pardon ama amy kime veya neye özensinki kızın yeri belli tarzı belli ama avril tam bi rock özentisi orası kesin ama bn avril ıda severim çok güzel hatun | |
|
| |
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Avril mi Özenti Amy mi? (kim kimi taklit ediyor?) C.tesi Ara. 15 2007, 20:37 | |
| şimdi ben oy vermiyorum hemen sonra vericem çünkü bir soru takıldı aklıma hangisinin hangisine özendiğinimi saptamaya çalışıyoruz yoksa kim özenti onu mu? | |
|
| |
Melodia Spinley Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 765 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Godric's Hallow Aile : Spinley RP Partneri : Keşkeee Kayıt tarihi : 16/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Avril mi Özenti Amy mi? (kim kimi taklit ediyor?) C.tesi Ara. 15 2007, 21:27 | |
| Daha oy vermiyorum. Avril özenti bence ama bazı resimlerde de Amy özenti. O sonradan yapmış | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Avril mi Özenti Amy mi? (kim kimi taklit ediyor?) Paz Ara. 16 2007, 00:36 | |
| ya hangisinde bu özentilik? |
|
| |
| Konu: Geri: Avril mi Özenti Amy mi? (kim kimi taklit ediyor?) Paz Ara. 16 2007, 15:08 | |
| - Samara Armstrong demiş ki:
- şimdi ben oy vermiyorum hemen sonra vericem çünkü bir soru takıldı aklıma
hangisinin hangisine özendiğinimi saptamaya çalışıyoruz yoksa kim özenti onu mu? Hangisinin hangisine özendiği. | |
|
| |
| Konu: Geri: Avril mi Özenti Amy mi? (kim kimi taklit ediyor?) Paz Ara. 16 2007, 15:11 | |
| Ya bence Amy tatlı,güzel,süper ötesi sesi ve çok güzel bir kariyeri var.Bütün bunlarla Avril'e bin basar.Bunun için Amy'nin Avril'e özenmesini bekleyemem ben şahsen.Ama Avril rock özentisi olduğu gibi Amy'ede özeniyo bence.Güzel olmasına güzel Avril ama benim için bir numara Amycimmm | |
|
| |
Michelle Laura Whisper Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 2151 Savaş Tarafın : Hogwarts=) Ruh Halin : Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: Avril mi Özenti Amy mi? (kim kimi taklit ediyor?) Ptsi Ara. 24 2007, 23:28 | |
| ya bn ikisini de beğeniorum ve ikisi de özenmio gibi oylamıştım, ama resimlere bakılırsa Amy Avril'i taklit etmiş | |
|
| |
Pheobê Jane Weasley Aritmansi Profesörü
Mesaj Sayısı : 957 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : Weasley RP Partneri : ı-ıh yok valla xD aranıyor sahibi ruhumun xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/20) Uçuş Hızı: (0/0)
| |
| |
Emma Spinley Ravenclaw 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 793 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Spinley RP Partneri : İsteyen Varmı ki?? Kayıt tarihi : 16/10/07
| Konu: Geri: Avril mi Özenti Amy mi? (kim kimi taklit ediyor?) Salı Ara. 25 2007, 17:05 | |
| Ya siz yine Avril ve Amy mi kıyaslıyosunuz.Son bi kez daha açıklama yapıyorum.Bu iki kız çok farklı kulvarlarda.Amy asi rock yapıyo seside kendide güzel birkız.Avril ise eskiden punk-rock yapan şimdiysede Pop-Punk yapan seside kendiside güzel bir kız.Yani hiçbir zaman Avril Ben Rock çıyım diye ortalarda dolaşmadı sadece daha Rock ın ne olduğunu bilmeyen birkaç cahil ona rock çı diyince herşey avril in üzerine kaldı.Ayrıca Avril ile Amy i kıyaslamak Şebnem Ferah ile Gökçe yi kıyaslamaya benziyor.Lütfen Artık son verin bu karşılaştırmalara. | |
|
| |
Clarie Jane D. Reeser Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 944 Savaş Tarafın : En karanLık En Ateşli YerlerDen ;) Aile : POTTER... RP Partneri : HYR YOK... Ruh Halin : Kayıt tarihi : 11/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (10/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Avril mi Özenti Amy mi? (kim kimi taklit ediyor?) Salı Ara. 25 2007, 19:56 | |
| katılıyorum kesinlikle haklısınız.. | |
|
| |
Melissa Amy Armstrong 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 1060 Savaş Tarafın : istanbul Aile : Armstrong RP Partneri : Y.O.K. Kayıt tarihi : 20/10/07
| Konu: Geri: Avril mi Özenti Amy mi? (kim kimi taklit ediyor?) Salı Ara. 25 2007, 20:24 | |
| Ya bende mantıksız buluyorum aslında.İkisi çok farklı insanlar aynı kefeye koYmak doğru değil.Birde resimlerde Avril Amy'yi taklit ediyo demişsin ama tarihlere bakılırsa Amy hep Avril'dan sonra çekinmiş resimleri.Yani resimler Amy'nin özenti olduğunu kanıtlıyo.Ama bana sorarsanız ben Amy taraftarıyım tabiki herzaman.Avril pek sevmiyorum.Sadece resimlerin bunu gösterdiğini söyledim.Bence bu forumu kapatın.Oy atmıcam.Artık Amy-Avril tartışmalarınada son verilsin bence... | |
|
| |
| Konu: Geri: Avril mi Özenti Amy mi? (kim kimi taklit ediyor?) C.tesi Ara. 29 2007, 01:02 | |
| Ya kendi düşüncelerimi paylaşmak istemiştim eğer istemiyorsanız kapatıyorum konuyu tamam birdaha da Amy-Avril fln duymazsınız benden.Ayrıca bütün tartışmaları ben çıkarmışım gibi oldu böyle yha tamam resimleride siliyorum herşeyi siliyorum AMY-AVRİL FLN YAPMIYCAM BİR DAHA!!! ayrıca ikisinind eçok farklı olduğunu bende biliyorum.Sadece bulduğum resimlerde benzerlikler vardı acaba birbirlerini taklit ediyor olabilirlermi diye soru takıldı aklıma.Ayrıca haerkes fikrini paylaşmakta özgür değil mi istenmiyorsa hayatta bir daha konuşmam ben bu konuda. | |
|
| |
Melissa Amy Armstrong 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 1060 Savaş Tarafın : istanbul Aile : Armstrong RP Partneri : Y.O.K. Kayıt tarihi : 20/10/07
| Konu: Geri: Avril mi Özenti Amy mi? (kim kimi taklit ediyor?) C.tesi Ara. 29 2007, 13:05 | |
| - Rachel Hurd Wood demiş ki:
- Ya kendi düşüncelerimi paylaşmak istemiştim eğer istemiyorsanız kapatıyorum konuyu tamam birdaha da Amy-Avril fln duymazsınız benden.Ayrıca bütün tartışmaları ben çıkarmışım gibi oldu böyle yha tamam resimleride siliyorum herşeyi siliyorum AMY-AVRİL FLN YAPMIYCAM BİR DAHA!!! ayrıca ikisinind eçok farklı olduğunu bende biliyorum.Sadece bulduğum resimlerde benzerlikler vardı acaba birbirlerini taklit ediyor olabilirlermi diye soru takıldı aklıma.Ayrıca haerkes fikrini paylaşmakta özgür değil mi istenmiyorsa hayatta bir daha konuşmam ben bu konuda.
Ya üstüne alınma böyle bir başlığı ilk defa açan sen değilsin.Ama diğer başlıklarada bakılırsa bu konuda ortak bir noktaya varamıyoruz.Herkesin düşünceleri farklı.Ben böyle düşündüğüm için öyle yazdım.Herkes düşüncesini yazıyo sonuçta.Bence fazla üzerinde durulmaması gereken bir konu o kadar... | |
|
| |
| Konu: Geri: Avril mi Özenti Amy mi? (kim kimi taklit ediyor?) C.tesi Ara. 29 2007, 19:37 | |
| Ya bişey dediğim yok zaten birdaha bu konudan falan konuşmayacağım ayrıca adminlere sesleniyorum lütfen bu formu kilitler misiniz? | |
|
| |
| Avril mi Özenti Amy mi? (kim kimi taklit ediyor?) | |
|