| Köşe Yazarları Baksın ! | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Köşe Yazarları Baksın ! Çarş. Ara. 12 2007, 17:46 | |
| köşe yazarı olmak için abşvuru yapanlar ve başvuruları kabul edilenler lütfen burayada yazın başvurduğunuzu
Ad : Soyad : Yazacağı Konu :
bunu duldurup bu başlığa cevap yazın
gazetelerimiz çıkıor ve daha doğru düzgün köşe yazısı yazabilmiş deiliz !
buraya mesaj yazmanızın ardından sizlere tarih vericez (pearl ve bn yani) sizde o tarihten önce bna veya pearl e pm atıcaksınız (biz kime pm atıcağınızıda sölücez)
Saygılarımla... _Ronald Weasley_ | |
|
| |
Carter R. Schwetzen Astronomi Profesörü
Mesaj Sayısı : 2739 Yaş : 29 Savaş Tarafın : İzmir-Buca Aile : Schwetzen RP Partneri : Léonora Valénciâ McGaurt Kayıt tarihi : 21/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Köşe Yazarları Baksın ! Çarş. Ara. 12 2007, 19:16 | |
| Ad : Louis Bill Robert Soyad : Weasley Yazacağı Konu : [aslinda ben konumu degistirerek sole yazsam;] Muzik ile ilgili hersey(Muzik aletleri, muzik turleri gibi)|[bunun gibi mesela] | |
|
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
| Konu: Geri: Köşe Yazarları Baksın ! Çarş. Ara. 12 2007, 19:28 | |
| tamamdır
bu arada herkesin mesajının ardından buraya cevap yazmak istemiorum çünkü mesaj kirliliği oluyor snra "aa bnim mesajımdan snra cevap yazmamış bni dikkate almıor" diye düşünmeyin...!.!.!
Saygilarımla... _Ronald Weasley_ | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Köşe Yazarları Baksın ! Cuma Ara. 14 2007, 21:43 | |
| ben sana vermiştim bu sayı için ama yayınlanmadı.bana yayımlanacağı söylenmişti.eğer bir daha yazdıklarım yayınlanmayacaksa köşe yazarlığı falan istemiyorum |
|
| |
| Konu: Geri: Köşe Yazarları Baksın ! Cuma Ara. 14 2007, 21:54 | |
| sana pm attım ! şiirini kaybettiğimi söledim tekrar gönderirmisin dedim | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Köşe Yazarları Baksın ! Cuma Ara. 14 2007, 21:57 | |
| valla bilmiyorum bana gelmedi yada ben görmedim. |
|
| |
| Konu: Geri: Köşe Yazarları Baksın ! Cuma Ara. 14 2007, 22:09 | |
| valla bn gönderdim hatta gönderilmiş mesajlarımı tekrar kontrol ettim sna öle bi mesaj göndermişim hernese olmak istemiosan sn bilirsin olmak istiosan buraya başvurunu yazmanı rica edicem başka bişey yazcaksan buraya yazma yorumlar bölümünden yada özel mesajdan bna ulaşabilirsin
Saygılarımla _Ronald Weasley_ | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Köşe Yazarları Baksın ! Cuma Ara. 14 2007, 22:17 | |
| Ad : Hazal Soyad : Kaya Yazacağı Konu :Güncel Konular, Felsefe |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Köşe Yazarları Baksın ! Cuma Ocak 25 2008, 00:48 | |
| Ad : Daren Soyad : Grace Yazacağı Konu :Bakanlık.Azkaban. |
|
| |
Carter R. Schwetzen Astronomi Profesörü
Mesaj Sayısı : 2739 Yaş : 29 Savaş Tarafın : İzmir-Buca Aile : Schwetzen RP Partneri : Léonora Valénciâ McGaurt Kayıt tarihi : 21/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Köşe Yazarları Baksın ! Salı Ocak 29 2008, 18:12 | |
| Ya neden çıkmıyor gazete, bende yapayım köşe yazarlığımı | |
|
| |
Deborah P. Scarlett Gelecek Postası Editörü
Mesaj Sayısı : 2171 Yaş : 31 Savaş Tarafın : ist Aile : Scarlett RP Partneri : Gaspard Ulliel Armstrong Kayıt tarihi : 21/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Köşe Yazarları Baksın ! Perş. Ocak 31 2008, 11:00 | |
| Çıkıcak en kısa zmnda(amanın Eren gibi oluorum) yani sen pm at çıkartcass | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Köşe Yazarları Baksın ! Perş. Ocak 31 2008, 17:53 | |
| - Prof.Daren Grace demiş ki:
- Ad : Daren
Soyad : Grace Yazacağı Konu :Bakanlık.Azkaban. |
|
| |
| Köşe Yazarları Baksın ! | |