| ...:::Dakota Lily Armstrong:::... | |
|
+13Michelle Angelina Simpson Miley Lynn Weasley David Kevin Malfoy Lisa Mina Lysse Amy Lynn Lee Lily Evans Potter Melodia Spinley Michelle Laura Whisper Nickholas Ryan Scofield Jiména W. L'moné Melissa Amy Armstrong Carter R. Schwetzen Melissa Lilith Armstrong 17 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Amy Lynn Lee 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 1193 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Lee ailesi RP Partneri : yoq... Kendimi mesleğime verdim x) Kayıt tarihi : 30/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: ...:::Dakota Lily Armstrong:::... Paz Şub. 10 2008, 03:09 | |
| | |
|
| |
Samantha Daria R. Wind Ravenclaw 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1040 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Dumbledore'un Ordusu Aile : Wind Ailesi RP Partneri : Teklifleri deerlendirebülürüm... xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 05/01/08
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: ...:::Dakota Lily Armstrong:::... Paz Şub. 10 2008, 03:49 | |
| Benide eklermisin ? | |
|
| |
Morwen S. Culnámo Grace Gryffindor 4. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 165 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Grace (H) RP Partneri : _..Bob Weasley_.. Kayıt tarihi : 08/02/08
| Konu: Geri: ...:::Dakota Lily Armstrong:::... Paz Şub. 10 2008, 11:50 | |
| Kusummm..saoll yer için [dostum;) | |
|
| |
Melissa Lilith Armstrong Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 337 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Pff sanane yha... Aile : ARMSTRONG AİLESİ RP Partneri : Keşke olsaydı... Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 23/09/07
| |
| |
Melissa Amy Armstrong 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 1060 Savaş Tarafın : istanbul Aile : Armstrong RP Partneri : Y.O.K. Kayıt tarihi : 20/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: ...:::Dakota Lily Armstrong:::... Paz Şub. 10 2008, 16:40 | |
| Aileye al artıkın beni bu arada neyiz biz senle kardeş kuzen tam olarak kan bağımız ne?... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 337 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Pff sanane yha... Aile : ARMSTRONG AİLESİ RP Partneri : Keşke olsaydı... Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 23/09/07
| Konu: Geri: ...:::Dakota Lily Armstrong:::... Paz Şub. 10 2008, 16:46 | |
| - Lisa Armstrong demiş ki:
- Aileye al artıkın beni bu arada neyiz biz senle kardeş kuzen tam olarak kan bağımız ne?...
Şu anda kuzeniz.Ama Hande aile bağlarını yenilicekmiş, çok iyi olur çünkü baya karışmış yani.Aile ağacı arap saçına dönmeden kurtarmayı düşünüyor sanırım.Bu arada seni aileye ekliyorum Lisacımm | |
|
| |
Carmen Elizabeth Garcia Muggle Bilimleri-Sihir Tarihi Profesörü & Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 479 Yaş : 37 Savaş Tarafın : Ölümyiyorummm..Kötüyüm ben kötüyümm x)) Aile : Garcia Ailesinden Olmanın Ayrıcalığını yaşıyorumm :P RP Partneri : Carter R. Schwetzen Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/02/08
| Konu: Geri: ...:::Dakota Lily Armstrong:::... Paz Şub. 10 2008, 17:05 | |
| benide eklersen sevinirim canım =)) | |
|
| |
| |
| |
Carmen Elizabeth Garcia Muggle Bilimleri-Sihir Tarihi Profesörü & Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 479 Yaş : 37 Savaş Tarafın : Ölümyiyorummm..Kötüyüm ben kötüyümm x)) Aile : Garcia Ailesinden Olmanın Ayrıcalığını yaşıyorumm :P RP Partneri : Carter R. Schwetzen Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/02/08
| Konu: Geri: ...:::Dakota Lily Armstrong:::... Paz Şub. 10 2008, 17:46 | |
| | |
|
| |
| |
| |
Lisa Mina Lysse Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 988 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Karanlık Sokaklar Aile : Lysse RP Partneri : Emilie Lysse(Aslında bir Lucas'a asla hayır demem) Kayıt tarihi : 29/10/07
| Konu: Geri: ...:::Dakota Lily Armstrong:::... Cuma Şub. 22 2008, 16:51 | |
| Vardım ama göremedim nese Ekler Misin? | |
|
| |
| Konu: Geri: ...:::Dakota Lily Armstrong:::... C.tesi Mart 01 2008, 11:57 | |
| | |
|
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: ...:::Dakota Lily Armstrong:::... C.tesi Nis. 19 2008, 15:36 | |
| Ronald Weasley'i lejantından silip, yeni karakterimi tekrar eklermisin?... | |
|
| |
Angel Emilie Armstrong Gryffindor Sınıf Başkanı
Mesaj Sayısı : 125 Savaş Tarafın : Ölüm Yiyen Aile : Armstrong! RP Partneri : ♥ღBiri gider,biri gelir!ღ♥ Kayıt tarihi : 06/04/08
| Konu: Geri: ...:::Dakota Lily Armstrong:::... C.tesi Haz. 07 2008, 14:59 | |
| Bide kuzenin ben varım XD | |
|
| |
| ...:::Dakota Lily Armstrong:::... | |
|