| Bodrum kattaki gizli geçidin açıldığı oda. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Bodrum kattaki gizli geçidin açıldığı oda. Paz Ara. 09 2007, 13:02 | |
| Daren zorlanarak kapıyı açtı baya karanlık bir yerdi asasını etrafa gezdirdi ardından arkasına bakarak
"Ashley geldik." dedi . Aynı zamanda etrafı kontrol ediyordu. |
|
| |
Pheobê Jane Weasley Aritmansi Profesörü
Mesaj Sayısı : 957 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : Weasley RP Partneri : ı-ıh yok valla xD aranıyor sahibi ruhumun xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/20) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Bodrum kattaki gizli geçidin açıldığı oda. Paz Ara. 09 2007, 13:04 | |
| ''İnanmıyorum sonunda vardık demek.Hiç bitmicek sanmıştım''dedi ve bağıran brakanın bodrumuna çıktı | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bodrum kattaki gizli geçidin açıldığı oda. Paz Ara. 09 2007, 13:06 | |
| Daren biraz ilerledi ve kapıyı bulduktan sonra
"Gidelimmi." dedi kapının kolunu açmaya çalışırken . |
|
| |
Mesaj Sayısı : 957 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : Weasley RP Partneri : ı-ıh yok valla xD aranıyor sahibi ruhumun xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/11/07
| Konu: Geri: Bodrum kattaki gizli geçidin açıldığı oda. Paz Ara. 09 2007, 13:08 | |
| ''Ömürün geri kalanını bu iğrenç odada geçireceğimi sanıyorsan yanılıyorsun bencede gidelim''dedi ve yürümeye başladı | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bodrum kattaki gizli geçidin açıldığı oda. Paz Ara. 09 2007, 13:12 | |
| Daren tamam anlamında kafasını salladı ve kapıyı tekrar açarak içine girdi ve emin adımlarla ilerlemeye başladı
"Şimdi işimiz biraz zor olucak ." dedi ve arkasına bakarak Ashley'i kontrol etti. |
|
| |
| Konu: Geri: Bodrum kattaki gizli geçidin açıldığı oda. Paz Ara. 09 2007, 13:14 | |
| ''Neden ki alt tarafı yürücez sabah sabah ölümyiyenlerin burda olacağını sanmıyorum''dedi ve biraz düşündü ''Acaba sabah mı geliyolar''diye mırıldandı kendi kendine. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bodrum kattaki gizli geçidin açıldığı oda. Paz Ara. 09 2007, 13:16 | |
| Daren gülümseyerek
"Sorun ölümyiyenler değil , şamarcı söğüt . Altından çıkmamızdan hiç hoşlanmaz bence." dedi ve ilerlemeye devam etti
"Aslında Ölümyiyenlerle karşılaşmak isterdim." |
|
| |
| Konu: Geri: Bodrum kattaki gizli geçidin açıldığı oda. Paz Ara. 09 2007, 13:23 | |
| ''Ne ister miydin.Iyy asla istemezdin.Hem bence ağaç bizden kurtulduğunu sevinir''dedi ve güldü | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bodrum kattaki gizli geçidin açıldığı oda. Paz Ara. 09 2007, 13:27 | |
| Daren biraz düşündükten sonra
"Onları öldürmek istediğini sanıyordum . Yanılmışmıyım." dedi . Arada bir elini duvarlara koyuyor etrafına bakıyordu. |
|
| |
| Konu: Geri: Bodrum kattaki gizli geçidin açıldığı oda. Paz Ara. 09 2007, 13:33 | |
| ''İstiyorum karşılaşırsam öyle olucak ama neyse ya yolumuza devam edelim''dedi ve yürümeye devam etti | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bodrum kattaki gizli geçidin açıldığı oda. Paz Ara. 09 2007, 13:40 | |
| Daren hızını artırırken
"Onların karşısına çıkmak istiyorsunda ne kadar büyü biliyorsun?" |
|
| |
| Konu: Geri: Bodrum kattaki gizli geçidin açıldığı oda. Paz Ara. 09 2007, 13:42 | |
| ''Neredeyse tüm büyüleri sadece derslerde öğrenmiyorum kütüphanelere gitmekten hepsini öğrendim''dedi Ash | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bodrum kattaki gizli geçidin açıldığı oda. Paz Ara. 09 2007, 13:45 | |
| "Eh kütüphaneden öğrendiklerinin yeteceğini pek sanmıyorum . Ama uzun süre karşına çıkmazlar merak etme." dedi tedbirlice ve adımlarını hızlandırdı. |
|
| |
| Konu: Geri: Bodrum kattaki gizli geçidin açıldığı oda. Paz Ara. 09 2007, 13:48 | |
| ''O zaman onlarla savaşırken ölürüm.Sonuçta onlarla yüzyüze gelicem ya''dedi ve hızını bozmadı | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bodrum kattaki gizli geçidin açıldığı oda. Paz Ara. 09 2007, 13:55 | |
| "Ben pek ölmeği isteyeceğini sanmıyorum . Değilmi. Onlarla savaşırken öldürmek istersin elbette." |
|
| |
G.Tarja Grenier Sihirli Afetler Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 1103 Savaş Tarafın : bilip te napçan??XP Aile : sanne RP Partneri : Yok:) Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| |
| |
| Bodrum kattaki gizli geçidin açıldığı oda. | |
|