| Masa 7 | |
|
+14Gülçin Chang Bill C.Weasley Fred Tom Weasley Melodia Spinley Pheobê Jane Weasley Shakira Weasley Nickholas Ryan Scofield Melissa Amy Armstrong Clarie Jane D. Reeser Deborah P. Scarlett Emma Spinley Jiména W. L'moné Carter R. Schwetzen Pelin V. Karahan 18 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Fred Tom Weasley Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 692 Yaş : 32 Savaş Tarafın : Londra Aile : Weasley RP Partneri : Y.O.K Kayıt tarihi : 21/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Masa 7 C.tesi Ara. 08 2007, 15:41 | |
| Tom şaşkınlıkla dole bir ifadeyle Samara'ya döndü:"Sen dans eğitimi aldın vay canına-"dedi güldü.O sırada çalmaya başlayan slov müziğ idyunca yan gözle Samara'ya baktı.Kısa bir süre sonra ayağa kalktı,Samara'ya elini uzatarak:"Benimle bu garip müzikte dans eder misiniz güzel bayan?"dedi gülerek. | |
|
| |
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Masa 7 C.tesi Ara. 08 2007, 15:44 | |
| Samara Tom'a baktı ve kararsızlıkla "Tabii ki" dedi. İçinden bir ses kalkmamasını söylüyordu çünkü emin olduğu bir şey varsa o da Tom'un ayağını ezip rezil olacağıydı. | |
|
| |
Fred Tom Weasley Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 692 Yaş : 32 Savaş Tarafın : Londra Aile : Weasley RP Partneri : Y.O.K Kayıt tarihi : 21/10/07
| Konu: Geri: Masa 7 C.tesi Ara. 08 2007, 15:45 | |
| Tom gülerek kızın elinden tuttu ve dans pistine doğru gittiler... | |
|
| |
Pheobê Jane Weasley Aritmansi Profesörü
Mesaj Sayısı : 957 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : Weasley RP Partneri : ı-ıh yok valla xD aranıyor sahibi ruhumun xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/20) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Masa 7 C.tesi Ara. 08 2007, 18:46 | |
| Ashley balo salonuna geldi.Sandalyeye oturdu.Elinde kolasıyla beraber.Dans edenlere bakıyordu.Birbirlerine takılıp düşen çiftlere gülüyordu | |
|
| |
Bill C.Weasley Slytherin Sınıf Başkanı
Mesaj Sayısı : 410 Savaş Tarafın : Ölümyiyen Aile : WEASLEY RP Partneri : ♥♥ Melis Özen♥♥ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 20/10/07
| Konu: Geri: Masa 7 C.tesi Ara. 08 2007, 19:06 | |
| kayba oradan geçiyordu canı sıkılmılştı ashleyi oturuken gördü bir anda ona baktı ve gözleri parladısonra kendi kendine "hayır kayba bunu yapma"dedi dün onca kavgadan laftan sonra ona dönemezdi..ve oradan hızla ayrıldı | |
|
| |
Melissa Amy Armstrong 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 1060 Savaş Tarafın : istanbul Aile : Armstrong RP Partneri : Y.O.K. Kayıt tarihi : 20/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Masa 7 C.tesi Ara. 08 2007, 19:24 | |
| Lisa balo salonuna gelmişti tekrar.Masaya oturdu.Dans edenlere bakıyordu.O sırada gözüne Samara ve Tom çarptı.Lisa şaşırmıştı.Bir yandanda sevinmişti Samara için.Birbirlerini seviyorlardı ve Samara oldukça mutlu görünüyordu.Daha sonra müzik bitti ve balodan ayrıldılar.Lisa gülümsedi ve elinde ki koladan bir yudum aldı.Etrafına bakmaya devam etti. | |
|
| |
Gülçin Chang Ravenclaw 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 51 Yaş : 31 Savaş Tarafın : izmir Aile : yok RP Partneri : ARANIYOR Kayıt tarihi : 10/11/07
| Konu: Geri: Masa 7 C.tesi Ara. 08 2007, 21:43 | |
| gülçin önüne gelen masaya oturdu ve "arkadaşlar meraba" dedi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Masa 7 C.tesi Ara. 08 2007, 21:44 | |
| out:Arkadaşlar balo salonunda yangın çıktı!Herkese duyrulur. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Masa 7 C.tesi Ara. 08 2007, 21:49 | |
| "Aquementi!" giriş salonundan ortalığa cız cız sesleri geliyordudumanlar artmaya başlamıştı Daren bir oraya bir buraya
"Aquementi!" diye haykırıyordu millet çığlık atıyordu. Masalar yavaş sönüyordu. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Masa 7 C.tesi Ara. 08 2007, 21:56 | |
| Hazal Daren'in arkasından balo salonuna girdi.Asasını eline alarak bu yangının birisinin yaptığı ihtimali yüzünden büyünün etkisini yitirmesi için "Finite Incantatum" diye bağırdı. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Masa 7 C.tesi Ara. 08 2007, 21:58 | |
| dm : sadece büyüyü yaptığın yerdeki ateş sönmüştü diğer heryer yanıyordu alev alev. |
|
| |
G.Tarja Grenier Sihirli Afetler Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 1103 Savaş Tarafın : bilip te napçan??XP Aile : sanne RP Partneri : Yok:) Kayıt tarihi : 16/09/07
| Konu: Geri: Masa 7 C.tesi Ara. 08 2007, 22:12 | |
| gothella sadece daren bey sussun diye gelmişti"Aquementi asasını rasgele çeviriyodu(yön olrak) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
| Konu: Geri: Masa 7 Paz Ara. 09 2007, 11:56 | |
| Samara ertesi gün buraya tekrar geldi herşey normal gözüküyordu. Sanki hiç yangın çıkmamış gibi ev cinleri iyi çalışmış olmalıydı. Masaya oturup etrafına bakınmaya başladı.Balo için giydiği elbisenin ahı gitmiş vahı kalmıştı. İşte bu yüzden normal hayatına geri dönmüş özellikle spor ayakkabılarını büyük bir mutlulukla giymişti | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 957 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : Weasley RP Partneri : ı-ıh yok valla xD aranıyor sahibi ruhumun xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/11/07
| Konu: Geri: Masa 7 Paz Ara. 09 2007, 12:00 | |
| Ash dün gece çıkan yangından dolayı çok kötü şeyler yaşamıştı.Üstündeki elbise 2 gündür hiç çıkmamıştı fakat elbise artık güzelliğini kaybetmişti.Taradığı saçları yine eski haline dönmüştü.Ama hala uçları rengarenkti.Balo salonuna gitti.Çünkü balo daha bitmemişti.Samara'yı gördü el sallayarak yanına gitti fakat sadece sol kolunu kullanabiliyordu sağ kolu sarılıydı ve fazla oynatamıyordu.Ama değdiğine inanıyordu Gothella profesör'ün artık eskisi gibi kötü olmiyacağına umuyordu.''Merhaba Samara.Dün geceden sonra nasıl oldun''dedi Ash | |
|
| |
| Konu: Geri: Masa 7 Paz Ara. 09 2007, 12:05 | |
| Samara mırıldanarak "Bütün gece gözüme uyku girmedi" dedi sonra Ashley'e bakarak "Beni geçte senin yaptığın çok cesurcaydı. Yani Profesör Gothella'nın öyle davranmasına rağmen senin verdiğin tepki! Bana öyle davransa ne hali varsa görsün der giderdim." dedi ve ağzı yırtılırcasına esnedikten sonra "Senin kolun nasıl"diye sordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Masa 7 Paz Ara. 09 2007, 12:11 | |
| ''İyi işte biraz acıyo o kadar.Hem daha geçen güne kadar kayalıklarda kendimi öldürmeyi planlıyordum ve hayatın ne kadar güzel olduğunu şimdi anladım.Ve profesörede bunu anlatmaya çalıştım.Kim olsa aynı şeyi yapardı.Bir kolum gitmiş çok mu 2 gün sonra kapanır yara.''dedi ve gülümsedi ardından dudağını ısırıp koluna baktı 'Umarım düzelir''diye ekledi.Eğer Gothella ölseydi meydan kötülere kalcaktı savaşması güçlü olduğunu belirtmesini diye düşünüyoırdu | |
|
| |
| Konu: Geri: Masa 7 Paz Ara. 09 2007, 12:17 | |
| "Aslında Gothella o kadar kötü biri değil ama hani gelip tam damarına basıyor insanın ve sürekli olarak herkesi etrafından uzaklaştırıyor." dedi sonra ekleyerek "Belki Dr. Hermione'ye ve ya Mia'ya gösterirsen kolunu onlar daha çabuk iyleştirebilirler." dedi | |
|
| |
| Konu: Geri: Masa 7 Paz Ara. 09 2007, 12:21 | |
| ''Mugglelardan farkımız bu zatn herşeyi büyüyle halledioruz.Ben acı çekerek bu yaranın geçmesini istiyorum''dedi Ash ''Evet Gothella çok iyi.Onada dedim zaten insanlarrdan hep kaçıo.Hepsini kalbinin içindeki aleve atıyor.Ama güzelliğinden mahrum bırakıyo''dedi ve esnedi.''Eee bu arada akşam Bill'i gördüm yangından kurtulmuş.Tom nerde bilio msun?''dedi | |
|
| |
| Konu: Geri: Masa 7 Paz Ara. 09 2007, 12:24 | |
| Samara "Bill için gerçekten sevindim! Ama eminim Tom iyidir. Yani umarım. Biliyorsun ortadan bir kayboluyor pir kayboluyor.Yangından haberi olmadığından da eminim. Büyük ihtimalle Gryffindor'un ortak salonu neredeyse orada uyukluyordur." dedi | |
|
| |
| Konu: Geri: Masa 7 Paz Ara. 09 2007, 12:26 | |
| Ashley gülmeye başlamıştı ''Lütfen yani tamam çok uykucu bir kardeşim var ama yangını anlamicak kadar da değil diimi ama''dedi ve ekledi ''Şakayı bırakmak lazm umarım iyidir''dedi | |
|
| |
| Konu: Geri: Masa 7 Paz Ara. 09 2007, 12:29 | |
| Samara'da endişeli görünüyordu. "Şu çocuğa endişelendiğim kadar kimseye endişelenmiyorum" dedi"Ben bi Tom'a bakayım bulurum belki"diyerek uzaklaştı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Masa 7 Paz Ara. 09 2007, 12:47 | |
| ''Tamam bulursan bana haber ver''diye arkasından seslendi Samara'nın. | |
|
| |
Lisa Mina Lysse Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 988 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Karanlık Sokaklar Aile : Lysse RP Partneri : Emilie Lysse(Aslında bir Lucas'a asla hayır demem) Kayıt tarihi : 29/10/07
| Konu: Geri: Masa 7 Paz Ara. 09 2007, 18:33 | |
| Cho bu sefer 7. masaya oturmayı tercih etti.Çünkü profösösrlerin yanında 1. msada oturmaktan sıkılımıştı.Cho bir sandalyeyi çekerek oturdu. | |
|
| |
Shakira Weasley Hufflepuff 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 97 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Londra Aile : weasley RP Partneri : barış potter:) Kayıt tarihi : 28/10/07
| Konu: Geri: Masa 7 Paz Ara. 09 2007, 18:36 | |
| shakira choyu görünce hemen yanına gitti cho çok güzel görünüyordu cho ya kibarca gülerek nasılın diye sordu | |
|
| |
Lisa Mina Lysse Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 988 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Karanlık Sokaklar Aile : Lysse RP Partneri : Emilie Lysse(Aslında bir Lucas'a asla hayır demem) Kayıt tarihi : 29/10/07
| Konu: Geri: Masa 7 Paz Ara. 09 2007, 18:55 | |
| Cho merhaba canım iyiyim sen nasılsın dedi Cho ve Bu arada çok güzelsin canım, göz kamaştırıyorsun dedi. | |
|
| |
| Masa 7 | |
|