Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Saddle Club dergisinin Şubat/Mart sayısından... Perş. Ara. 06 2007, 20:32 | |
| Yani Harry Potter' ın beşinci kitabını da bitirdin? Doğru, değil mi? Yedincisine kadar tüm filmlerde bulunacak mısın?
- Evet, yapabildiğim sürece tüm filmlerde rol almak istiyorum, çok eğleniyorum.
Altıncı filmin yapımına başlanma tarihi açıklandı mı?
- Evet, bu yıldan sonra başlıyoruz. Yani oldukça büyük bir aramız var.
Bu Emma ve Daniel' ın okullarına devam etmeleri için mi?
- Evet, sanırım. Bu yıl çok geç başlamadığımızı bilyorum ve bundan dolayı yapabildik. Fakat tüm olanları hazırlamak oldukça uzun bir süreç.
Ve okulun bitti, öyle mi?
- Evet, 16 yaşımda okulumu bitirdim. Şimdi 18 oldum.
Emma Watson' ın seri bitmeden ayrılabileceğini duydum. Olay ne biliyor musun?
- Emin değilim. Gerçekten detayları bilmiyorum, fakat duydum. Bilmiyorum. Onsuz gerçekten tuhaf olurdu, ve o olmaz biraz uygunsuz olurdu. Bana bağlı birşey değil çünkü hayatınızın çok büyük bir kısmını alıyor.Bilmiyorum ne düşünüyor ama umarım ayrılmaz.
Hiç çekimlerde " Daha fazla dayanamıyorum " gibi şeyler söyledi mi?
- Hayır, gerçekten. O bunun hakkında konuşmazdı. Biliyorum ki ben ve Dan devam edeceğiz. Bundan dolayı biz sadece bekleyip görmek zorundayız. Umarım ayrılmaz.
Harry' den sonra planların var mı?
- Evet. Yani, Harry Potter filmlerini bitirmek istiyorum ve dah fazla düşük bütçeli film yapmak istiyorum. Çünkü eğlenceli ve iyi bir atmosphere sahipler ve bu oldukça sade ve rahat.
Alıntıdır
2007 yılından sanırım | |
|
Amy Lynn Lee 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 1193 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Lee ailesi RP Partneri : yoq... Kendimi mesleğime verdim x) Kayıt tarihi : 30/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Saddle Club dergisinin Şubat/Mart sayısından... Salı Ara. 11 2007, 19:42 | |
| süper röportaj paylaşım için saol | |
|
Michelle Laura Whisper Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 2151 Savaş Tarafın : Hogwarts=) Ruh Halin : Kayıt tarihi : 24/12/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| |