| Çimlerin Üzerinde... | |
|
+19Reese Hilary Garcia Samantha Daria R. Wind Michelle Laura Whisper Sea Luna Lovegood David Kevin Malfoy Sinem Kobal Clarie Jane D. Reeser Carter R. Schwetzen G.Tarja Grenier Shakira Weasley Deborah P. Scarlett Fred Tom Weasley Rachel Krista Valancé Prof.Gökhan Özen Pelin V. Karahan Lisa Mina Lysse Jiména W. L'moné Pheobê Jane Weasley Nickholas Ryan Scofield 23 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Pheobê Jane Weasley Aritmansi Profesörü
Mesaj Sayısı : 957 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : Weasley RP Partneri : ı-ıh yok valla xD aranıyor sahibi ruhumun xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/20) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... Çarş. Ara. 19 2007, 21:34 | |
| Ash'ın tamda beklediği yanıt gelmişti ''Bak kendi ağzınla söyledin bilmiosun.Çünkü beni hiç umursamadın.Ne sen ne Bill nede Ron.İşte bu yüzden hala beni çözebilmiş değilsiniz.Şimdi seni daha fazla rahatsız etmicem ama şunu sölim Samara'yı asla kaybetme.Herşeyi bana verdiğiniz değeri ölçmek için yaptım''dedi ve yavaş yavaş yürümeye başladı | |
|
| |
Fred Tom Weasley Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 692 Yaş : 32 Savaş Tarafın : Londra Aile : Weasley RP Partneri : Y.O.K Kayıt tarihi : 21/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... Çarş. Ara. 19 2007, 21:36 | |
| Tom yürümeye başlayan kardeşinin ardından:"Hadi tamam gel otur yanıma"diye seslendi. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 957 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : Weasley RP Partneri : ı-ıh yok valla xD aranıyor sahibi ruhumun xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/11/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... Çarş. Ara. 19 2007, 21:38 | |
| Ash arkasını döndü gözyaşlarını sildi ve abisinin yanına oturdu ''Ben biraz uzak durim sevmiyon ya belki rahatsız olursun''dedi | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 692 Yaş : 32 Savaş Tarafın : Londra Aile : Weasley RP Partneri : Y.O.K Kayıt tarihi : 21/10/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... Çarş. Ara. 19 2007, 21:40 | |
| Tom gülümseyerek ona yaklaştı ve bir kolunu onun omzuna atarak:"Ash çocukluğundan beri böylesin...Alıştık artık!!"dedi. | |
|
| |
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... Çarş. Ara. 19 2007, 21:41 | |
| SAmara göle yaklaşmıştı. Tom'a hiç bu kadar sinir olduğunu hatırlamıyordu. Sonra ileride duran iki siluet gördü, yanlarına gidip : "Barıştıınız mı?" dedi. Tom'un suratına bakmamaya kararlıydı. Çok sinir olmuştu çoook. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... Çarş. Ara. 19 2007, 21:42 | |
| Tom Samara'nın geldiğini görünce kardeşine göz kırpıp ayağa kalktı ve Samara'nın knouşmasına izin vermeden onu yanağından öptü:"Aşkım özür dilerim"dedi. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... Çarş. Ara. 19 2007, 21:46 | |
| Samara ona ters ters bakıp "Bana aşkım deme" dedi içindende ne kadar kalın kafalı diye geçiriyordu. Sonra Ash'in yanına oturdu ve çimleri yolmaya başladı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... Çarş. Ara. 19 2007, 21:48 | |
| Ash biraz üzülmüştü ardından iki yanınada baktı bir yanında Samara diğer yanında Tom vardı aradan yavaşça süzülerek aralarından ayrıldı ve onları göz göze getirdi ''Şimdi manzara daha güzel''dedi ve güldü | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... Çarş. Ara. 19 2007, 21:48 | |
| Tom afallamış bir şekilde:"Tamam öyleyse,özür dilerim Bayan Armstrong,iyi geceler!!"dedi.Kardeşine bir bakış atıp MP3'ün kulaklığını kulağına taktı ordan gitti. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... Çarş. Ara. 19 2007, 21:53 | |
| Samara arkasından bakmadan Ash'e : "Hep böyle hemen çekip gidiyor mu bu ?" dedi suratını asarak. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... Çarş. Ara. 19 2007, 22:12 | |
| Ash giden abisine baktı ardından Samara'ya döndü ''Aslında dünyanın en iyi abisidir.Eğer tepki göstermeseydin gitmezdi.Herşey benm yüzümden oldu..''dedi ve suratını astı | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... Çarş. Ara. 19 2007, 22:16 | |
| Samara başını sallayarak "Hayır tabii ki senin yüzünden olmadı" dedi. "Bu yüzden kendini suçlamamalısın, yani ne olduysa benim yüzümden oldu bilirsin işte. inatçılık"dedi suratını asarken. Sonra gülümseyerek "Ama biraz mutlu ol hadi, dünyanın en iyi abisine sahipsin sen" dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... Çarş. Ara. 19 2007, 22:52 | |
| Ash gülmeye başladı ''Abilerine dicektin galiba.Unutma bir ikizi var ve bir abim daha''dedi ardından Samara'ya sarıldı ''Ama abime sahip olan dünyanın en iyi arkadaşınada sahibim''dedi | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... Çarş. Ara. 19 2007, 22:57 | |
| Samara kızardığını hissederek, "Ama o çekip gitti ve bence benimle bir daha konuşmayacak" dedi başını sallayarak. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... Çarş. Ara. 19 2007, 23:14 | |
| Ash kaşlarını çatarak Samara'ya baktı yüzünde biraz gülümseme ifadesi vardı ''Gör bak neler olucak.Bence abim seninle konuşucak''dedi Ash ve Samara'ya sarılmaya devam etti ''Çünkü o seni seviyor''dedi ve ''Keşke benide seven biri olsa''diyede ekledi | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... Çarş. Ara. 19 2007, 23:18 | |
| Samara Ash'e "Ah be Ash sen çok güzelsin, ama daha önemlisi çok iyi irisin. Seni seven biri mutlaka vardır" dedi hüzünle. Neden üzüldüğünü bilmiyordu ama işte şu an gerçekten çok üzgündü. Nefes alış verişi bile değişmişti. | |
|
| |
Shakira Weasley Hufflepuff 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 97 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Londra Aile : weasley RP Partneri : barış potter:) Kayıt tarihi : 28/10/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... Perş. Ara. 20 2007, 20:30 | |
| shakira akşam üstü hava almak için biras dışarı çıktı hava soğuktu çimlerin üstüne oturdu ve düşünmeye başladı.. | |
|
| |
Shakira Weasley Hufflepuff 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 97 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Londra Aile : weasley RP Partneri : barış potter:) Kayıt tarihi : 28/10/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... Perş. Ara. 20 2007, 20:41 | |
| shakira gülçini bekliyordu.. saat geç olmuştu yatsa iyi olcaktı sanırsa gülçinde gelmicekti zaten çimenlerin üstünden kalkarak yürümeye başladı..
acaba gülçin nie gelememişti.. düşünerek kızlar yatakhanesinin yolunu tuttu.. | |
|
| |
Lisa Mina Lysse Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 988 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Karanlık Sokaklar Aile : Lysse RP Partneri : Emilie Lysse(Aslında bir Lucas'a asla hayır demem) Kayıt tarihi : 29/10/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... Cuma Ara. 21 2007, 11:44 | |
| Cho Çimlerin üzerine gelerek yürümeye başladı yorulduğunu hissetti.Bİraz dinlenmek amacıyla yere oturmaya karar verdi ve bu kararına uyarak çimlerin üzerine bağdaş kurdu. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... Cuma Ara. 21 2007, 11:46 | |
| ashley oralarda boş boş dolaşıyordu....ağaçların arkasında yerde oturan bir kız gördü kim olduğunu hemen çıkaramadıııı dikkatlice baktı ve sonra cho olduğunu anladı gülümseyerek yanına gidip oturabilirmiyim dedi? |
|
| |
Mesaj Sayısı : 988 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Karanlık Sokaklar Aile : Lysse RP Partneri : Emilie Lysse(Aslında bir Lucas'a asla hayır demem) Kayıt tarihi : 29/10/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... Cuma Ara. 21 2007, 11:50 | |
| Tabikide oturabilirsin canım dedi Cho. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... Cuma Ara. 21 2007, 11:51 | |
| ashley chonun yanına oturdu....uzun süre gölü izledii...etraf çok sezsiz di birasda ürlütücüydü ... ashley choya dönerek nerelerdeydin ne zaman dır seni göremedm dedi.? |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... Cuma Ara. 21 2007, 12:10 | |
| Kendimi biraz yanlız bırakmak istedim dedi Cho. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... Cuma Ara. 21 2007, 12:13 | |
| ash. choya gülümseyerek tamam dedi..ama şuan gitmem gerek daha sonra konuşuruz dedi......ve oradan ayrıldı .. cho yu orada o durumda bıraktığı içn vicdan azabı duyuyordu amaa.....yapıcak bişey yoktu kahvaltı solonuna gidip kahvaltı edicekti ..belki cho da gelmek ister diye düşündü koşarak geriye dönüp choya gülerek ben kahvaltı solonuna gidiyorum gelmek istermisin dedi.. |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... Cuma Ara. 21 2007, 12:16 | |
| Cho sağol canım zaten benimde işlerim var onları halletmem gerek dedi. ve oradan ayrıldı. | |
|
| |
| Çimlerin Üzerinde... | |
|