| Çimlerin Üzerinde... | |
|
+19Reese Hilary Garcia Samantha Daria R. Wind Michelle Laura Whisper Sea Luna Lovegood David Kevin Malfoy Sinem Kobal Clarie Jane D. Reeser Carter R. Schwetzen G.Tarja Grenier Shakira Weasley Deborah P. Scarlett Fred Tom Weasley Rachel Krista Valancé Prof.Gökhan Özen Pelin V. Karahan Lisa Mina Lysse Jiména W. L'moné Pheobê Jane Weasley Nickholas Ryan Scofield 23 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Fred Tom Weasley Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 692 Yaş : 32 Savaş Tarafın : Londra Aile : Weasley RP Partneri : Y.O.K Kayıt tarihi : 21/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 15:03 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 15:05 | |
| Daren asasını at-adamdan almayarak Fred'in yanına giderek onu biraz dürttü
"Fred iyi misin , değilsin tamam . " dedi asasını ona doğrultmuştu şimdi içinden büyülü sözleri söyledi ve ayılmasını beklemeye başladı. |
|
| |
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 15:07 | |
| "Tom uyan lütfen"dedi Samara sesi son derece üzgün ve titrek çıkıyordu. "Bak sen uyan yemin ederim bir daha ters davranmıycam sana, hadi uyan" Samara'nın omuzları sarsılmaya başladı en nefret ettiği şeyi yapıyordu. Ağlıyordu. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 692 Yaş : 32 Savaş Tarafın : Londra Aile : Weasley RP Partneri : Y.O.K Kayıt tarihi : 21/10/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 15:09 | |
| Tom gözlerini hafif araladı.Hala herşeyin devam ettiğini ve Samara'nın başında ağladığını görünce:"Be-ben iyiyim tamam-"dedi.Ayağa kalktı,asasını yerden alarak:"SERSEMLET"dedi.Atadam bu sefer geri geri gitmiş ve şaşkınlaşmıştı.. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 15:11 | |
| Samara ne yaptığını bilmez bir halde ani bir hareketle Tom'a sarıldı.Hala ağlıyordu. Atadamların gitmesine sevinmişti amaTom'a bir şey olmamasına daha çok sevinmişti. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 15:13 | |
| Tom şaşkınlık dolu bir ifadeyle,kıza sarıldı.Kısa bir süre sonra:"Tamam ağlama artık-"dedi.Sonra kızın yüzüne baktı,ellerini onun ıslak yüzüne sürdü ve:"Sakın bir daha ağlama"dedi.Sonra onun yanağından öptü... | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 15:16 | |
| Samara burnunu çekti ve "Tamam" dedi gülümsemeye çabalamadan. Tom'a bir keredaha sarıldı sonra ne yaptığının farkına varıp ayrıldı ondan. "Sana bir şey oldu sandım"dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 15:18 | |
| Tom gözlerini ona çevirerek:"Yani korktun bana birşey oldu diye?"dedi.Yüzünde gülümseme belirdi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 15:20 | |
| Samara hala gülmüyordu, gerçekten çok korkmuştu. Hatta daha önce hiç o kadar korktuğunu hatırlamıyordu ama ağzından sadece "Evet" kelimesi çıktı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 15:21 | |
| Tom:"İlginç-"dedi.Sonra Samara'ya döndü:"Gidelim mi burdan?"dedi.Kardeşinin iyi odluğunu görünce tekrar Samara'ya döndü. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 15:23 | |
| Samara evet manasında başını salladı. Sonrada "Gidelim"dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 15:25 | |
| Tom,Samara'yla birlikte ordan ayrıldı... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 16:20 | |
| Daren tekrar Hazal'ın yanına giderek başucunda oturdu hayla uyuyordu onu izlemeye başladı. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 20:52 | |
| Hazal süpürgesiyle çimlerin üzerine indi.Çok sinirlenmişti.Gecesi mahvolmuştu.Oysa o neler hayal etmişti.Daren'le geçireceği ilk baloydu.Ve o da berbat olmuştu.Sinirle çimlerin üzerine oturdu.Tuvaletinin mahvolacağı endişesi yoktu.Bu sinirle çimleri yolmaya başladı. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 21:07 | |
| Daren koşarak Hazal'ın yanına geldi ve başını öne eğerek
"Özür dilerim." dedi suçun tamamı kendisindeydi . |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 21:25 | |
| Hazal, Daren'i gördü:
"Hayır!Senin suçun değil.Aslında kimsenin suçu değildi.Ya.. Neyse boşver.Zaten gecemiz mahvoldu mahvolacağı kadar."
dedi sinirle.Sonra gözlerinden yaşlar aktı. |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 21:29 | |
| Samara ve Ash buraya geldiler. Samara Profesör Hazalın yanına giderek " İçeride yangın çıktı"dedi nefes nefese. | |
|
| |
G.Tarja Grenier Sihirli Afetler Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 1103 Savaş Tarafın : bilip te napçan??XP Aile : sanne RP Partneri : Yok:) Kayıt tarihi : 16/09/07
| gothella sakindi,yangın falan hiç sallamıoydu"nooldu sen mi yaptın?"dedi ve zehrli bir bkş fırlattı(daren'a)[/i] | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1103 Savaş Tarafın : bilip te napçan??XP Aile : sanne RP Partneri : Yok:) Kayıt tarihi : 16/09/07
| gothella sakindi,yangın falan hiç sallamıoydu"nooldu sen mi yaptın?"dedi ve zehrli bir bkş fırlattı(daren'a)[/i] | |
|
| |
Misafir Misafir
| Daren hemen Hazal'ın yüzünü eliyle sildi ve
"Lütfen ağlama , benim için lütfen." dedi ona sarıldı onun üzülmesini istemiyordu. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 21:30 | |
| Hazal
"Ne yangını?Ne zaman oldu?" dedi....
Yangından haberi bile yoktu. |
|
| |
Pheobê Jane Weasley Aritmansi Profesörü
Mesaj Sayısı : 957 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : Weasley RP Partneri : ı-ıh yok valla xD aranıyor sahibi ruhumun xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/20) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 21:31 | |
| Ash artık dumandan öksürüyordu ''Öhö öhö öhö.Bu ne ya.''dedi Samara'ya | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 21:33 | |
| out = Duman buraya gelmiyo .
in = Daren suskundu hemen zihinben uyguladı kendine çünkü Goth aklındaki herşeyi öğrenebilirdi ve bu konuda proffesyönel olmuştu Daren
"Hayır ben yapmadım." dedi ardından ekleyerek
"Kimse söndürmeye çalışmıyor mu ?" |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 21:34 | |
| evet daren byler saolsun nedense daren'a karşı öfke duymaya başlamıştı son zamanlarda. daren eklemek isterim bana hiç bi zihn bnd daynmaz tabi o mahlukat diilsen!!merk etme snn o grksiz dşnclerine mrklı diilim.
En son tarafından C.tesi Ara. 08 2007, 21:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 21:34 | |
| "Of kimse bakmayacak mı içeri?" Samara'nın alına Tom geldi ve diğer arkadaşları. "Herkesin çıktığını sanmıyorum"dedi | |
|
| |
| Çimlerin Üzerinde... | |
|