| Çimlerin Üzerinde... | |
|
+19Reese Hilary Garcia Samantha Daria R. Wind Michelle Laura Whisper Sea Luna Lovegood David Kevin Malfoy Sinem Kobal Clarie Jane D. Reeser Carter R. Schwetzen G.Tarja Grenier Shakira Weasley Deborah P. Scarlett Fred Tom Weasley Rachel Krista Valancé Prof.Gökhan Özen Pelin V. Karahan Lisa Mina Lysse Jiména W. L'moné Pheobê Jane Weasley Nickholas Ryan Scofield 23 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Fred Tom Weasley Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 692 Yaş : 32 Savaş Tarafın : Londra Aile : Weasley RP Partneri : Y.O.K Kayıt tarihi : 21/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 13:49 | |
| Tom tekrar yere bakmaya başlamıştı... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 13:52 | |
| out = Bir havaya bir yere kafam karıştı bee
in = Daren şaşkınlıkla ikisini izliyordu biri havaya biri yere biri yere biri havaya bakıyordu biraz komiğine gelmişti .
"Eh ne zaman kavga ettiniz." dedi gülümseyerek. |
|
| |
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 13:54 | |
| Samara Daren'a baktı sonra Tom'a en sonunda tekrar havaya bakmaya başlayarak. "Bence pek kavga sayılmaz"dedi | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 692 Yaş : 32 Savaş Tarafın : Londra Aile : Weasley RP Partneri : Y.O.K Kayıt tarihi : 21/10/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 13:57 | |
| Tom yere bakıyordu.Hala birşey dememişti. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 13:59 | |
| Samara Tom'un sessizliği arşısında daha fazla çaba harcamamaya karar verdi. İçeride hala devam eden balo'nun sesini duyabiliyordu.Gülen eğlenen bir sürü sevgi pıtırcığı. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 13:59 | |
| dm : Hava tekrar esmeye soğumaya başlamıştı öğle olsada hava soğumuştu garip bir olaydı yasak orman kıpırdanmaya ağaçların hışırtısı artmaya başlamıştı rüzgar sankş kulağa bir şey fısıldıyordu.
in : Daren Hazal'ın üzerindeki cekedi düzelterek
"O zaman nasıl oldu?" dedi . |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 14:01 | |
| Tom konuşmamak için kendini zor tutuyordu.Yere bakıyordu... | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 14:01 | |
| Samara konuşmayı planlamıyordu. Sonra merakla "Sizde duydunuz mu?"dedi. Sanki bir ses duymuş gibiydi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 14:02 | |
| Tom,kıpırdamadı hala yere bakıyordu... | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 14:07 | |
| "Ya bir şey duydum diyorum" dedi Samara etrafına bakınarak. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 14:08 | |
| dm : Birden bir kişneme ve toynak sesleri geliyordu sanki birileri kavga ediyordu ağaçlara tak tak sesleri geliyordu bazen .
in : Daren dondurulmuş gibi durarak dinlemeye koyuldu şimdi olmazdı şimdi olmamalıydı en mutlu anında artık bütün bakanlığı buraya toplaması gerktiğini biliyordu ardından
"Duydum." dedi sessizce. |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 14:09 | |
| Tom ayağa kalktı.Sakince arkasını dönüp yürümeye başladı.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 14:11 | |
| Samara etrafına bakındı. Sesi biraz çatlak çıkıyordu :" Hey! Gidiyor musun?" dedi | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 14:13 | |
| Tom,Samara'nın sesini duyunca olduğu yerde durdu.Gene birşey demedi.. | |
|
| |
Pheobê Jane Weasley Aritmansi Profesörü
Mesaj Sayısı : 957 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : Weasley RP Partneri : ı-ıh yok valla xD aranıyor sahibi ruhumun xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/20) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 14:14 | |
| Ashley bayağı sessiz eski günleri düşünüyordu.O konuşmalardan sonra nihayet kendine gelmişti artık.Tom'un gittiğini görüyordu ''Tom geçen seferde aynı şey oldu.Hemen dur yoksa olucaklardan asla sorumlıu olmam''dedi geçen sefer çok merak etmişti kardeşini | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 14:14 | |
| Samara ayağa kalkıp Tom'a yetişti ve "Ya tamam barışalım"dedi. "Bir cüppe için biraz fazla inatçı davrandım" dedi sıkılganlıkla. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 14:18 | |
| Tom,Samara ve kardeşinin sesini duyunca ve Samara'nın sözleri üzerine:"Ben sana asla küsemem veya kızamam"dedi.Samara'ya dönmüştü ve onun gözlerine bakıyordu... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 14:19 | |
| Daren olduğu yerden ayrılmayarak biraz kafasını çevirdi onları izliyordu Fred'in aklına girerek
"Gel ." dedi . |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 14:20 | |
| Samara sonunda Tom'un hem yüzüne bakmaya tekrar başlamasına hem de söylediklerine sevinmişti. O da gülerek ona baktı. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 957 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : Weasley RP Partneri : ı-ıh yok valla xD aranıyor sahibi ruhumun xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/11/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 14:21 | |
| ''Sonunda iki inatçı beraber oldular''dedi Ashley gülerek ''Hiçbiryere gitmiyorsun Tom.oturup aranızdaki tüm sorunları hallediceksiniz.''dedi ama kardeşine asla kızmazdı.Hala elbisesiyleuğraşıyordu | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 14:22 | |
| Tom konuşmak için ağzını açtığı sırada bir anda bir ses duydu ve Samara'dan gözlerini ayırarak etrafına bakındı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 14:24 | |
| Samara "Ne oldu?" dedi etrafa bakınmaya başlayan Tom'a. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 14:26 | |
| dm : Yasak ormandaki toynak sesleri gittikçe artıyordu yada yaklaşıyordu hava esiyordu yasak ormana bakındığında sadece karanlıktaki gölgeler gözükebiliyordu.
in : Daren biraz tedirginlikle
"Çocuklar kaldığınız yeri unutmayın sonra aynı hızla devam edersiniz şimdi gitmelisiniz." dedi bu anda bile muzipliği tutuyordu yavaşca kalktı ve Hazal'ı yumuak bir yere yatırdıktan sonra asasını çıkardı. |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 14:27 | |
| Tom bir anlık bir korkuyla Samara'nın elinden tuttu ve kardeşine bakarak:"Ash hadi gel-"dedi.Hızla etrafına bakındı... | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 14:27 | |
| ''Ne ne oluyor.''dedi Ashley bu sesler onu biraz korkutmuştu | |
|
| |
| Çimlerin Üzerinde... | |
|