| Çimlerin Üzerinde... | |
|
+19Reese Hilary Garcia Samantha Daria R. Wind Michelle Laura Whisper Sea Luna Lovegood David Kevin Malfoy Sinem Kobal Clarie Jane D. Reeser Carter R. Schwetzen G.Tarja Grenier Shakira Weasley Deborah P. Scarlett Fred Tom Weasley Rachel Krista Valancé Prof.Gökhan Özen Pelin V. Karahan Lisa Mina Lysse Jiména W. L'moné Pheobê Jane Weasley Nickholas Ryan Scofield 23 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Shakira Weasley Hufflepuff 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 97 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Londra Aile : weasley RP Partneri : barış potter:) Kayıt tarihi : 28/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 11:22 | |
| shakira aşlayin yanına gitti onu bira üzgün buldu ve sordu nasılsınız diye | |
|
| |
Pheobê Jane Weasley Aritmansi Profesörü
Mesaj Sayısı : 957 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : Weasley RP Partneri : ı-ıh yok valla xD aranıyor sahibi ruhumun xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/20) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 11:25 | |
| Ashley doğruldu.Ayağı kalkıp çimenlerin üstüne oturdu ''Ooo kuzen nerelerdeydin.İyiyim işte nasıl olim.Dışardan nasıl bir halim var''dedi Shakira'ya | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 12:21 | |
| Daren biraz sersemlemiş halde uyandı Hazal daha yanında uyuyordu başucunda oturup sessizce onu izlemeye başladı . |
|
| |
Mesaj Sayısı : 957 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : Weasley RP Partneri : ı-ıh yok valla xD aranıyor sahibi ruhumun xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/11/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 12:55 | |
| Ashley dönüp Daren'e baktı.Profesör Hazal'a bakmaktan Daren Ashley'i farketmemişti bile.Birden sessizliği bozmak için ''Öhö öhö öhö''yaptı ve gülmeye başladı | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 13:02 | |
| Daren Hazal'a bakarken dalmış gitmişti bir öhö sesi ile kendine gelmişti ki sesin geldiği yöne baktığında Ashleyîn orada olduğunu görmüştü küçük bir gülümsemeyle
"Ah , merhaba , nasılsın ?" dedi. Oturduğu yerden kalkmamıştı . |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 13:08 | |
| ''Rahatsız ettim ama öyle çok dalmıştın ki ..Neyse iyim nasıl olim sen nasılsın''dedi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 13:10 | |
| Daren biraz Hazal'a baktıktan sonra
"Bundan daha iyi olabileceğimi sanmıyorum , ee Kayba ile küstünüzmü?" dedi fazla ses çıkarmadan neredeyse fısıldıyarak. |
|
| |
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 13:12 | |
| Samarada uraya geldi Daren ve Ashley'i görerek yanlarına gitti." Selam"dedi sonra biraz yüksek sesle söylediğini fark ederek sesini alçalttı. Çünkü Profesör Hazal uyuyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 13:14 | |
| ''Hiç o konuları açmak istemiyorum.Artık herşey bitti.Bıktım onun büyümüş havalarından.Bu arada merhaba Samara''dedi Ashley biraz üzgündü | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 13:16 | |
| Samara üzüntüyle başını sallayıp "Kayba ile ayrılmanıza üzüldüm gerçekten"dedi "Kayba iyi bir kuzen aslında ama pek iyi bir erkek arkadaş olamadı sana" | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 13:18 | |
| Daren gülümseyerek Hazal'ın saçını düzeltti
"Sen bilirsin Ashley ." dedi nazikçe fazla derinlere girmemesi gerektiğini iyi biliyordu. |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 13:23 | |
| ''Bilmiyorum Samara.Ya o beni iyi tanıyamadı ya ben onu.Kafam çok karışık.sadece mutlu günümü rezil ettim o kadar''dedi Ashley aklına geldikçe o anlar üzülüyordu | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 13:24 | |
| "Boşver üzme kendini. Gerçi boşvver demek belki benim için kolay ama sen yine de boşver üzülme" dedi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 13:25 | |
| Daren Ashley'in üzüldüğünü anladıktan sonra konuyu kapatmak istercesine
"Güzel görünüyorsun " dedi . Hazal'dan gözlerini alamamaya başlamıştı. |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 13:27 | |
| ''Aldıraccağımı sanmıyorum.Ama hem güzel günler hemde gün aklıma gelince kötü oluyorum işte.Neyse.''dedi ardından sessizce ''Sen baloda Tom'dan bahsediyordun.Boşwer oda öyle çocukluklar yapar işte'dedi ve güldü | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 13:29 | |
| ""Galiba bende fazla ısrar ettim giymiycem diye. Napayım inatçılığım tuttu." dedi ve o da gülümsedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 13:32 | |
| ''Senn inatçılığını kim bilmez ki.''dedi ve ardından güldü ''Bu arada kim güzel görünüo Daren''dedi Ashley hala gülüyordu ''hı bu arada Tom ne yapıodu.İnatçıda olsa sonuçta kardeşim o benm''dedi Samara'ya | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 13:33 | |
| "Tom etrafta dolanıyordu ve son derece sağlıklıydı" dedi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 13:37 | |
| out = İstiyorsan hasta yaparım yane merak etme in = Daren ikisinin konuşmasını sessz sessiz dinlerken kendisine söz verildiğini duyduğunda biraz muzipliği tuttu ardından Hazal'a bakarak "Proffesör Hazal Kaya." dedi gülerek. zaten ikisinden bahsedildiğini biliyordu ve sessiz konuşuyordu Hazal uyurkende güzeldi. |
|
| |
Fred Tom Weasley Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 692 Yaş : 32 Savaş Tarafın : Londra Aile : Weasley RP Partneri : Y.O.K Kayıt tarihi : 21/10/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 13:42 | |
| Tom elleri HERZAMANKİ gibi ceplerinde göle doğru yürüyordu.İleride kalabalığı görüncü yanlarına gitti.Birşey demeden ağaca yaslandı... | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 13:44 | |
| "Artık selamda yok galiba" dedi Samara Tom'un geldiğini görerek. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 692 Yaş : 32 Savaş Tarafın : Londra Aile : Weasley RP Partneri : Y.O.K Kayıt tarihi : 21/10/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 13:46 | |
| Tom,Samara'ya bakmayarak:"Kusura bakmayın,biraz dalgınım-"dedi.Sonra gözlerini yere çevirdi. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 13:46 | |
| Bir süre sessizlik olmuştu sessizliği Fred'in ayak sesleri bozmuş gibiydi elleri cebinde beyaz giysisi kahverengi saçıyla garip duruyor gibiydi ardından sessizliği bozarak
"Hoşgeldiniz Fred bey ."dedi sırıtarak. |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 13:48 | |
| Tom,oradaki insanların yüzüne bakmaktan çekiniyor gibi gözüksede bir süre sorna onlara baktı:"Meraba-"dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üzerinde... C.tesi Ara. 08 2007, 13:48 | |
| Samara Tom'un kendisinin suratına yine bakmadığını farkedince o da havaya bakmaya başladı. | |
|
| |
| Çimlerin Üzerinde... | |
|