25 KasımHogwarts ' ta puan durumu
gryffindor: 137
ravenclaw: 54
hufflepuff: 174
syltherin: 33
Hogwarst lı öğrencilere başarılar dilioruz...
Hogwarts ta dönem sonuna yaklaşırken en önde hufflepuff var hufflepuffle öğrencileri tebrik ediyoruz.
Öğrenci ve öğretmenler son derslerine girerken bir yandanda sene sonunu iple çekiorlar.
Bakalım gelecek yıl onlara neler getirecek ?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Reklam KöşesiDumbledore'un Ordusu sizleri beklior... Voldemort ve Ölüm yiyenlere Karşı !
__D.O. Başkanı Ronald Weasley__En güzel quidditch malzemeleri burda "Kaliteli Quidditch Malzemeleri" 'ne hepinizi bekliorum
__Amy Lynn Lee__Eski Yazılar ve Biçim Değiştirme dersine katılmayan öğrencilerimizi bekleriz..
__Pelin Karahan__Henüz Asalarını Almamış Öğrencilieri OLivander's Asa Dükkanına bekliyorum
__Hillary Duff__Tılsım/Muska dersine kydolmamış bütün öğrencileri dersime bkliorum
__Hillary Duff__Zekasına güvenenleri takımımıza bekliyoruz.SATRANÇ TAKIMI!!!
__Satranç Klübü Başkanı Lİsa Armstrong__Hadi Cadılar biz birbirimize yeteriz! CADI GÜNDEMİ
__Emma Spinley__Savaş yaklaşıyor...Eğer iyiler kazansın diyorsanız, iyilerin yanında savşmak istiyorsanız Zümrüdüanka Yoldaşlığı'na katılın...Savaşı biz kazanalım!...
__Hazal Kaya__----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Komik Köşe*Kaçan Çoraplarınızı polise testlim edin...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ünlü KöşesiBugünkü ünlümüz Celine Dion
Celine DionCéline Marie Claudette Dion (30 Mart, 1968; Charlemagne, Quebec doğumlu), Grammy, Juno ve Oscar ödülleri sahibi Kanadalı şarkıcı ve söz yazarı. Dion, o dönemdeki menajeri, sonradan ise eşi olan René Angélil'in, kariyeri için evini ipotek ettirmesiyle birlikte, genç yaşta Fransızca konuşan Kanada'da ün kazandı. 1982'de Yamaha World Song Festival ve 1988'de Eurovision Şarkı Yarışması'nı kazanarak Avrupa'nın ve Asya'nın çeşitli ülkelerinde ün kazandı. Sony Records'dan çıkan ilk İngilizce albümü "Unison" (1990) ile İngilizce konuşan dünyada sağlam bir yer edindi.
Céline Dion'un müziği çeşitli tarzlardan etkiler taşımaktadır, pop, rock, gospel ve klasik bunlar arasında sayılabilir. Sanatçı teknik olarak güçlü ve yetenekli vokaliyle dikkat çeker. 1999'da eğlence dünyasındaki işine geçici bir ara vermeden önce I'm Your Angel ve My Heart Will Go On gibi şarkılarıyla önemli liste başarıları elde etmiştir. 2002 yılında müziğe A New Day Has Come albümüyle dönen Céline Dion, 2004 yılında Dünya Müzik Ödülleri töreninde, 100 milyonun üzerinde albüm satışını yakalayan şarkıcılara verilen Chopard Diamond ödülünü aldı. Dion, şu anda Las Vegas'taki ünlü otel ve kumarhane Caesars Palace'da A New Day...Live in Las Vegas adlı kendi şovuna sahiptir. 200 milyon kopya albüm satmıştır. 2006 rakamlarına göre toplam serveti 250 milyon dolardır.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Köşe yazıları / Şiirlerİşte Hazal kayadan bir şiir sizlerle...
ARTIK ÇOK GEÇArtık çok geç kaldın
Umudumu kaybettim senden yana
Kaybettim ki başkasında aradım aşkı
Senin aşkını kaybettim
Umutsuzluk öyle acı verdi ki bana
Başkalarının gözlerinde aradım aşkı
Binlerce kez öldürdün
Binlerce dirilttin yeniden
Aşkımı kaybettin
Sen kaybettin!
Çok acı çektim günlerce, aylarca, yıllarca...
Sen hiç anlamadın
Aşkımı hiç görmedin
Artık görsende beş para etmez değeri
Çok geciktin
Artık çok geç
Senin için
Benim için
Aşkımız için
Artık çok geç...
Şiiri için
Hazal Kaya 'ya çok teşekkür edioruz...