| Baskın!! | |
|
+2G.Tarja Grenier Jiména W. L'moné 6 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Baskın!! C.tesi Ara. 01 2007, 19:02 | |
| Hazal hemen Daren'e yaklaştı."İyi misin Daren?" dedi endişeyle. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Baskın!! C.tesi Ara. 01 2007, 19:05 | |
| Daren biraz durduktan sonra dizlerinde bir acı olduğunu anladı yere düşmüştü ama başucunda Hazal'ı görünce daha mutlu omuştu aslında ama hava olsun diye yapmamşıtı acaba öyle düşünecekmiydi hiç düşünmesini istemiyordu biraz durduktan sonra güzel yüzüne bakarak
"İyiyim .Sen nasılsın?" dedi gülümsemeye çalışarak şimdi yanında Hazal olmasaydı belkide şuan yerlerdeydi. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Baskın!! C.tesi Ara. 01 2007, 19:08 | |
| Hazal endişeli bir şekilde "Daren iyi olduğuna emin misin?" dedi.Daren'in iyi olduğundan kesinlikle endişeliydi. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Baskın!! C.tesi Ara. 01 2007, 19:14 | |
| Daren biraz durdu aslında iyimiydi bilmiyordu biraz düzeldi asasını cüppesine sokarak
"Eh . Sen nasılsın ?" dedi kendisini umursamayarak aslında o daha önemliydi onun için anlıı elinin tersiyle silerek şimdi alçakgönüllülüğü tutmuştu elin terlemişti ama biraz durdu bunlar ruhemicilerin etkisiydi o kesindi başı arıyordu birden kafasının yere düştüğünü hatırladı uyuyormuydu yoksa uyanıkmıydı anlayamamıştı . |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Baskın!! C.tesi Ara. 01 2007, 19:24 | |
| Hazal Daren'in bayıldığını görünce çok endişelendi."Daren!Daren'Aç gözlerini!" diye bağırıyordu.Farkında olmadan da gözyaşları da süzülüyodu. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Baskın!! C.tesi Ara. 01 2007, 19:29 | |
| Daren gözlerini açtığında hemen yanında Hazal'ı görünce hayla uyuduğunu sanmıştı ama gerçek olduğunu anlayınca sevinci iki katına çıkmıştı elini yüzüne götürüp ağlamasını önlemek için yüzünde gezdirdi.
"Seni seviyorum." gülümsedi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Baskın!! C.tesi Ara. 01 2007, 19:33 | |
| Hazal Daren'in gözlerini açtığını gördü.Söyledikleri karşısında çok mutlu olmuştu."Bende seni seviyorum" diyerek onu öptü. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Baskın!! C.tesi Ara. 01 2007, 19:38 | |
| Daren gülümsedi ayağa kalkarak Hazal'a sarıldı ardından koluna alarak
"Özür dilerim bu sıralar gelemediğim için." kendini kötü hissediyordu onu göremediği zaman. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Baskın!! C.tesi Ara. 01 2007, 19:43 | |
| Hazal gülümsedi."Bende çok yoğundum.Dersler falan...Ama şimdi...." dedi.Daren'i acayip bir şekilde özlemişti.Ona yaklaşıp sarıldı.Sımsıkı.Tekrar "Seni seviyorum" dedi. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Baskın!! Çarş. Ara. 05 2007, 21:04 | |
| Daren ona sarılmıştı onu gerçekten seviyordubu yüzden de çok kıskanıyordu biraz tedirgin bir şekilde
"Benim kızkançlıktan delirmeme sebeb olacak bir şey yapazsın değilmi." dedi ama sonra pişman oldu çünkü ona güvenmediğini sanabilirdi. üzülmüştü ona herkezten çok güveniyordu neden böyle bir şey demişti off salak kafa dedi kendi kendine. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Baskın!! Çarş. Ara. 05 2007, 21:17 | |
| Hazal biraz üzüldü.Daren'in kendisine güvenmediğini düşündü bir an.Ama sonra silkindi.Saçmalama dedi kendi kendine.O seni seviyor dedi kendi kendine ve Daren'e döndü.
"Özür dilerim.Gailba aramızdaki güven biraz sarsılmış.Benim yüzümden...Ama emin ol bu güveni tekrar kazanmamız için eliminden geleni yapacağım.Ama hayat bize yardımcı olmuyor işte.Sadece biz şuna bakalım.Birbirimizi çok seviyoruz."
dedi.Hazal Daren'in ona duyduğu güveni sanırım kaybetmiş olduğunu düşünerek söyledi bu sözleri.Ama şuna kesin emindi:ONU ÇOK SEVİYORDU. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Baskın!! Çarş. Ara. 05 2007, 21:47 | |
| Daren birden üzülmüştü çünkü Hazal onun tahmin ettiği gibi gübenini sarmış sandı ardından daren onu öptükten sonra :
"Sana son derece güveniyorum. Ama korkum engel oluyor birazcık." dedi ardından sarıldı ve onu sevdiğini söylemişti ve elini cebine attıktan sonra .
"Eğer bir gün seni sevemediğimi anlarsan beni mezarda bulursun . Benim seni sevdiğim her gün için , benimle evlenirmisin." dedi ardından cebinden çıkardığı kutuyu açtı çok güzel parlak pırlanta bir yüzük tam karşısında duruyordu. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Baskın!! Çarş. Ara. 05 2007, 21:58 | |
| Hazal çok fazla şaşırmıştı.Bunu beklemiyordu.Ama yıllardan beri beklemişçe; "EVET!Seninle evlenirim.Seni ömrüm boyu seveceğim." diyerek Daren'i öptü.Elindeki kutuyu aldı.İçinden yüzüğü alıp parmağına taktı. "Bu yüzüğü sana sevgimi göstermek için ömrüm boyu takacağım." diyerek onu öptü. out:oh be!geldi teklif |
|
| |
| Baskın!! | |
|