| söğüt ağacının altında | |
|
+15Melis Özen Hermione Granger Emma Spinley Pheobê Jane Weasley Deborah P. Scarlett Harry Potter Nickholas Ryan Scofield Rachel Krista Valancé Carter R. Schwetzen G.Tarja Grenier Jiména W. L'moné Melodia Spinley Holly Rachel Chang Fred Tom Weasley Melissa Amy Armstrong 19 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Harry Potter Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü
Mesaj Sayısı : 952 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Potter Ailesi RP Partneri : Clémence Jamié Schwetzen Kayıt tarihi : 29/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (60/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Cuma Kas. 23 2007, 21:19 | |
| Harry ruh emicileri gördüğü anda hemen asasını çıkardı ve konsatre oldu sesiz büyü olarak
''EXPECTO PATRONUM''
büyüsünü yaptı bütün ruh emiciler karanlıkta kayboldular.
Harry bütün ruh emicileri kovduktan sonra yere yığıldı yaşıyordu ama sadece yorgun düşmüştü. | |
|
| |
Fred Tom Weasley Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 692 Yaş : 32 Savaş Tarafın : Londra Aile : Weasley RP Partneri : Y.O.K Kayıt tarihi : 21/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Cuma Kas. 23 2007, 21:20 | |
| Tom ellerini başına koydu.Yere dizlerinin üzerine çökmüştü,sanki birşeyleri duymak istemez gibi gözlerini kapayıp sıkmıştı. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Cuma Kas. 23 2007, 21:20 | |
| Daren'in patronusu bir oraya bir buraya gidiyor öğrencilere gelmesini engelliyordu ama bunun yetmeyeceğini biliyordu ve daha sinirli bir şekilde
"EXPECTO PATRONUM!!!" dedi sadece hipogrif hızlanmış birazda büyümüş tü bir süre sonra Daren'de gücünü kaybetmişti ama onun patronusu hayla herkezi koruyordu . |
|
| |
Deborah P. Scarlett Gelecek Postası Editörü
Mesaj Sayısı : 2171 Yaş : 31 Savaş Tarafın : ist Aile : Scarlett RP Partneri : Gaspard Ulliel Armstrong Kayıt tarihi : 21/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Cuma Kas. 23 2007, 21:21 | |
| out:harry hepsini kovmuşş zaten baksana | |
|
| |
Carter R. Schwetzen Astronomi Profesörü
Mesaj Sayısı : 2739 Yaş : 29 Savaş Tarafın : İzmir-Buca Aile : Schwetzen RP Partneri : Léonora Valénciâ McGaurt Kayıt tarihi : 21/10/07
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Cuma Kas. 23 2007, 21:21 | |
| Lou baygın olsa bile baygınlığında ağlıyordu...
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Cuma Kas. 23 2007, 21:22 | |
| out = Bana kalırsa Harry baya abarttın 1. sınıfta sen daha bir taneyi kendinden koruyordun |
|
| |
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Cuma Kas. 23 2007, 21:23 | |
| Samara daha fazla dayanabileceğini sanmıyordu. Sessizce ağlamaya başladı ve dizlerinin üstüne çöküp kaldı. İstemiyordu. Böyle olsun istemiyordu. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2171 Yaş : 31 Savaş Tarafın : ist Aile : Scarlett RP Partneri : Gaspard Ulliel Armstrong Kayıt tarihi : 21/11/07
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Cuma Kas. 23 2007, 21:25 | |
| pearl ağlamaya devam ediyordu ron bi daha asla ona dönmicel louis ve samarada onu yalnız bırakıcaktı karmaşıktı düşünceleri sadece diz çökmüş ağlıyordu | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 952 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Potter Ailesi RP Partneri : Clémence Jamié Schwetzen Kayıt tarihi : 29/09/07
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Cuma Kas. 23 2007, 21:26 | |
| out:olsun sizene huh neyse
in:
harry bir kaç dakika sonra kaltı
''iyimisiniz''
diye sordu. | |
|
| |
Melodia Spinley Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 765 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Godric's Hallow Aile : Spinley RP Partneri : Keşkeee Kayıt tarihi : 16/11/07
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Cuma Kas. 23 2007, 21:27 | |
| Melodia yeniden bağırdı "Expecto patronum" hala ayaktaydı fakat patronusu etrafı koruycak kadar güçlü değildi. Ancak Daren'ın ki gelinceye kadar biraz gerilemelerini sağlayabiliyordu. Ama pes etmemeye kararlıydı. | |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Cuma Kas. 23 2007, 21:27 | |
| out:gitmişş ruh emiciler millett alooo | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 765 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Godric's Hallow Aile : Spinley RP Partneri : Keşkeee Kayıt tarihi : 16/11/07
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Cuma Kas. 23 2007, 21:29 | |
| out: Daren Grace abarttın dedi öyle diyince ben gitmemişlerdir diye düşündüm | |
|
| |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
| Samara olduğu yerde ağlıyordu. Ne kadar kötü şey geçtiyse başından hepsini kronolojik sırada görmüştü. Bu sefer ağlamasını saklama çabasına girmemişti. "İyiyim ben"dedi sonra "gittiler mi "diyerek Daren'e döndü. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Daren biraz durdutan sonra içten bir gülümsemeyle etrafa baktı ve
"Tamam geçti gittiler." dedi ama sesinde hayla tereddüt vardı çünkü ruh emicilerin güzel duyguları yoktu sadece acı ve intikam gibi duyguları var olduğunu biliyordu.
out = Harry öyle tek büyü ile yapmayı istesem yapardım ve işin heyecanı kalmadı . |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2739 Yaş : 29 Savaş Tarafın : İzmir-Buca Aile : Schwetzen RP Partneri : Léonora Valénciâ McGaurt Kayıt tarihi : 21/10/07
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Cuma Kas. 23 2007, 21:31 | |
| ~out~Kardeşime kavuştıummmm( yeri kastediom) Kaldırın peniiiii!!! | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 692 Yaş : 32 Savaş Tarafın : Londra Aile : Weasley RP Partneri : Y.O.K Kayıt tarihi : 21/10/07
| Tom bir süre sonra kendine gelmiş gibiydi.Derin nefesler alıyordu.Herkesten önce ikizine döndü,sürünerek yanına gitti:"Lou iyi misin?"dedi. | |
|
| |
| Ruh emiciler gitmişti. Melodia yere çöktü. Gözlerinden yaşlar akıyordu. Neden ağlamak zorundaydı ki. Aklından kötü olaylar geçmiyordu aslında, sadece olayın şokunu yaşıyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Cuma Kas. 23 2007, 21:32 | |
| pearl dizleri üzerinde ellerini gözlerinden çekip bittimi dedi ve samaraya sarıldı | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Cuma Kas. 23 2007, 21:34 | |
| " iyi sayılırım ama hala Bbaannemizin öldürüldüğündeki çığlıkları kulağımda " dedi ve biraz doğruldu. | |
|
| |
| pearl samaradan ayrılıp sonunda dedi ve çok kötü hissediyorum dedi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Daren hemen ayağa kalkarak "Bugün yeterince heyecan yaşadınız ve bana öyle geliyorki daha çok gelecekler . " dedi bir birine bir ötekine bakarak . Ardından asasını çıkartarak biraz güçlenmiş ateşe "Glacius" diye mırıldandı ve ateş yavaşça söndü. out = Bugün yeter konuşacaksanız konuşun yarınd daha güzel yaparız. Harry'nin tek büyü ile gönderemeyeceği bir şeyler düşünecem |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Cuma Kas. 23 2007, 21:35 | |
| Melodia'nın başı dönüyordu. Bir ağacın yanına gitti ve sırtını yasladı. Bir gün içim nu kadar korku ona fazlaydı. | |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Cuma Kas. 23 2007, 21:36 | |
| Tom ikizine bakarak:"Be-ben çok korkunçtu"diyebildi.Ardından Samara'ya döndü:"iyi misiniz?"dedi. | |
|
| |
| söğüt ağacının altında | |
|