| Bir gece yarısı | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Bir gece yarısı Çarş. Kas. 14 2007, 21:28 | |
| Hava çok kararmıştı bugünlerde savaş yaklaşıyordu Ö.Y. lerin burada toplantı yappma ihtimali yükseliyordu düşünceli düşünceli Daren buraya gelip etrafı yokladı pencerenin kenarında duvara yaslanıp olabilecek şeyleri düşünmeye başladı. |
|
| |
Emma Spinley Ravenclaw 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 793 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Spinley RP Partneri : İsteyen Varmı ki?? Kayıt tarihi : 16/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Bir gece yarısı Çarş. Kas. 14 2007, 21:32 | |
| Emma Bağıran barakada bir ses duydu.Ve merakına dayanamayarak içeri girdi.Eline asasını aldı.Pencere kenarında birini gördü.Karanlıkta yüzü seçilmiyodu.Aklına ilk gelen büyüyü söyledi ne kadar anlamsız olsada "Expeliarmus" | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bir gece yarısı Çarş. Kas. 14 2007, 21:36 | |
| Daren bir an gözlerini kapattığı için gelenin sadece ayak seslerini duydu ama onun öğrenci olduğunu anlamıştı ve kendisine saldırmayacağını tahmin etmiştiki onu silahsızlandırmıştı Daren biraz gülümsedi
"Size böyle büyüler öğretiyorlarmı Emma aferin ama bunu asa benim elimdeykende yap." diyerek sırıttı ardından elini asanın gittiği yöne doğru uzattı ve asa eline geldi. |
|
| |
Mesaj Sayısı : 793 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Spinley RP Partneri : İsteyen Varmı ki?? Kayıt tarihi : 16/10/07
| Konu: Geri: Bir gece yarısı Çarş. Kas. 14 2007, 21:38 | |
| "Hogwarts da öğretmiolar.Bana Annem öğretmişti.Normalde asa sizin elinizde bu büyüyü yapıcağımı biliyordum.Ama böle karşımda birisi çıkınca bi başka oluyomuş" dedi asasını indirerek | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bir gece yarısı Çarş. Kas. 14 2007, 21:41 | |
| Daren gülümsedi "Aslında sen benim yanıma geldin ama doğaldır saldırman." diyerek tekrar yerine oturdu ardından "Safkanmısın ?" diyerek gülümsedi ve "Burası senin için fazla kötübir yer değil mi ?" |
|
| |
| Konu: Geri: Bir gece yarısı Çarş. Kas. 14 2007, 21:46 | |
| "Evet safkanım ve içerden ses geldiğini duyunca bakmak istedim" dedi gülümseyerek | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bir gece yarısı Çarş. Kas. 14 2007, 21:48 | |
| Daren "Tamam." diyerek gülümsedi ardından "Sana sadece bu büyü yetiyormu ? " dedi şuan gözleri kapalı ancak bir eli asasındaydı. |
|
| |
| Konu: Geri: Bir gece yarısı Çarş. Kas. 14 2007, 21:49 | |
| "Şimdilik yetio.Yani karanlık bi büyücüyle karşılaşmadım henüz" dedi oturacak bir yer arayarak | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bir gece yarısı Çarş. Kas. 14 2007, 21:51 | |
| "Madem buraya gelecek kadar cesaretlisin savunmayıda bilmen gerekmezmi.Yani bir kere asasını elinden düşürdükten sonra asayı tekrar eline aldığında düşürmeyecek kadar sağlam tutar bir büyücü." dedi gülümseyerek. |
|
| |
| Konu: Geri: Bir gece yarısı Çarş. Kas. 14 2007, 21:56 | |
| Emma " bi kaç tane daha büyü biliyorum ama hiç kullanma fırsatım olmadı" dedi asasına bakarak | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bir gece yarısı Çarş. Kas. 14 2007, 21:58 | |
| Daren asasını eline alarak "Mesela ne büyüleri savunma , silahsızlandırma gibi mi." dedi bugün Emma'yı geliştirmeye niyetliydi. |
|
| |
| Konu: Geri: Bir gece yarısı Çarş. Kas. 14 2007, 22:03 | |
| Emma biraz düşündükten sonra "Mesela 'Protego'" dedi "Çoğu zaman işe yarar" | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bir gece yarısı Çarş. Kas. 14 2007, 22:04 | |
| Daren ayağa kalkarak "Güzell 4. sınıf büyüsü yapmayı bir denesene." diyerek asasını eline aldı. |
|
| |
Harry Potter Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü
Mesaj Sayısı : 952 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Potter Ailesi RP Partneri : Clémence Jamié Schwetzen Kayıt tarihi : 29/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (60/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Bir gece yarısı Çarş. Kas. 14 2007, 22:06 | |
| harry oraya gelerek ''ne işin var burada emma bu saatte ve bu kişiyle'' dedi daren'ın yüzüne bile bakmıyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Bir gece yarısı Çarş. Kas. 14 2007, 22:09 | |
| "Be-Ben bi ses duymuştumda ona bakmaya geldim.Daren mış biraz konuşuyorduk.Asıl senin ne işin var burada" dedi emma Şaşkınlıkla | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bir gece yarısı Çarş. Kas. 14 2007, 22:10 | |
| out = sen benim ismimi nerden biliyon Harry
in = Daren biraz şaşırmıştı çünkü kendisinin bir seherbaz olduğunu bilmiyor gibiydi ardından "Harry asıl ikinizinde burada ne işi var demek lazım ." diyerek gülümsedi. |
|
| |
Mesaj Sayısı : 952 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Potter Ailesi RP Partneri : Clémence Jamié Schwetzen Kayıt tarihi : 29/09/07
| Konu: Geri: Bir gece yarısı Çarş. Kas. 14 2007, 22:14 | |
| harry içinden 'ya adam hala sırıtıyo şeytan diyo vur kafasına diyor' harry 'de oda yapmacık bir gülümseme atarak ''sana sormucaz heralde'' dedi sinirlenerek. | |
|
| |
| Konu: Geri: Bir gece yarısı Çarş. Kas. 14 2007, 22:16 | |
| Emma bu sorunun git gide büyüyeceğini hisseder gibiydi "Benim artık gitmeme gereiyo.Dediğiniz gibi hayli geç oldu.Sende Harry Daren la ne sorunun varsa hallet.Daha fazlada geç kalma" dei ve Bağıran barakayı terk etti | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bir gece yarısı Çarş. Kas. 14 2007, 22:18 | |
| out = senin bana ne garezin var yaa. pmde hesap soracam diye şaka yapmıştım .
in = Daren Emma'nın gidişini gördükten sonra asası elinde tekrar oturdu ve "Sana yanlış bir şey mi yaptım ." dedi "Beni biraz deli bulabilirsin." dedi bu sefer asayı elinde sıkı tutuyordu. |
|
| |
| Konu: Geri: Bir gece yarısı Çarş. Kas. 14 2007, 22:21 | |
| harry de bişey olacakmış gibi asasını çıkardı. ''evet yanlış bişey yaptın haz-''
dedi ve gerisini getirmedi. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bir gece yarısı Çarş. Kas. 14 2007, 22:23 | |
| daren merakla "Eee ." diyerek gülümsedi çünkü yaptığı yanlışı bilmek isterdi ardından da asasını cüppesinin iç cebine güvenli bir yere koydu. |
|
| |
| Konu: Geri: Bir gece yarısı Çarş. Kas. 14 2007, 22:26 | |
| harry asasını cebine koydu ''ee si yok sen hep gülümsermisin'' dedi. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bir gece yarısı Çarş. Kas. 14 2007, 22:27 | |
| Daren bu sefer gülümsemesini yüzünden silerek "Sen devamını getir gülümsemiyim." dedi birazda olsa meraklanmıştı.Ama merakını geçirebiliyordu istediği zaman. |
|
| |
| Konu: Geri: Bir gece yarısı Çarş. Kas. 14 2007, 22:30 | |
| harry biraz sakinleşerek ''üstüne vazife değil'' dedi tekrar asasını çıkardı. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bir gece yarısı Çarş. Kas. 14 2007, 22:37 | |
| Daren'ın aklına bir an işi gelmişti bakanlık burada oturup durduğunu duysa onu görevinden alabileceklerini biliyordu ve şuanda gitmesi gerekiyordu hemen ayağa kalkarak "Sonra görüşürüz." dedi ve "pup." sesi ile oradan cisimlendi. |
|
| |
| Bir gece yarısı | |
|