| Giriş Salonu | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Emma Spinley Ravenclaw 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 793 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Spinley RP Partneri : İsteyen Varmı ki?? Kayıt tarihi : 16/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Giriş Salonu Paz Kas. 04 2007, 21:13 | |
| | |
|
| |
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Giriş Salonu Paz Kas. 04 2007, 21:34 | |
| Samara girişe yeni gelmişti pearli gördü ve ona el salladı "vay canına pearl süper görünüyosun" dedi gülümseyerek | |
|
| |
pearl as Misafir
| Konu: Geri: Giriş Salonu Paz Kas. 04 2007, 21:35 | |
| hmm eşsiz bir güzel dedi pearl |
|
| |
Anonymou Misafir
| Konu: Geri: Giriş Salonu Paz Kas. 04 2007, 21:36 | |
| Ned proffesör ile buraya gelmişti etrafta Emma'yı arıyordu gözleri kendisinin kontrolü dışında baloya geldiğinde gözleri önüne değil etrafta Emma'ya bakıyordu . |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
| Konu: Geri: Giriş Salonu Paz Kas. 04 2007, 21:37 | |
| "ben mi"dedi samara resmen kızararak kıvır kıvır olmuş saçlarını sallayarak "bu saç hoşuma gitti"dedi samara sonrada ona bakıp "topuz harika olmuş yalnız"dedi pearle | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 793 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Spinley RP Partneri : İsteyen Varmı ki?? Kayıt tarihi : 16/10/07
| Konu: Geri: Giriş Salonu Paz Kas. 04 2007, 21:39 | |
| Emma kafasını uzattı.Acaba gitmesemmi diye düşündü.Çok utanıyordu.Üstünde daracık beya bi elbise vardı.Sonunda yavaş yavaş balo salonuna girdi | |
|
| |
pearl as Misafir
| Konu: Geri: Giriş Salonu Paz Kas. 04 2007, 21:39 | |
| sğaol cnm ama sen ve ben eşsiz güzeliz yani ronald ve fred yok görünürlerde demek istedim dedi pearl |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Giriş Salonu Paz Kas. 04 2007, 21:40 | |
| Profesör Hazal Kaya Her zaman dağınık bıraktığı siyah saçlarını yine salmıştı ama bu sefer öncelerine göre daha düzdü.Tek farkı siyah saçlarının arasındaki mavi saç kıvrımlarıydı.Siyah sade elbisesi üzerine tam oturmuştu.Siyah göz makyajı elbisesiyle uyum sağlamıştı.Giymeye son anda karar verdiği siyah topuklu ayakkabılarının üzerinde çok hoş ve çekici bir görünüm yakalamıştı. Gözleriyle etrafı süzdü Ned'i görünce onun yanına gitti. |
|
| |
| Konu: Geri: Giriş Salonu Paz Kas. 04 2007, 21:40 | |
| Samara pearle "ya çok kalamıycam malesef"dedi "umarım fredi görebilirim"dedi umutla | |
|
| |
| Konu: Geri: Giriş Salonu Paz Kas. 04 2007, 21:42 | |
| 3. masaya geçelim gelir onlar nasılsa dedi samara | |
|
| |
pearl as Misafir
| Konu: Geri: Giriş Salonu Paz Kas. 04 2007, 21:42 | |
| tmm dedi ve samaranın ardından 3.masaya ilerledi |
|
| |
Anonymou Misafir
| Konu: Geri: Giriş Salonu Paz Kas. 04 2007, 21:45 | |
| Ned Emma'nın geldiğini görmüştü ama görür görmez dona kalmış hiçbirşey söyliyemez olmuştu ne yapacaktı kendi kendine afallamıştı yanına gidecekti ki Proffesör Hazal Kaya yanına geliyordu ardından Ned "Merhaba proffesör." diyerek selam verdi ardından "Giysiniz çok güzel durmuş , sizin gibi." diyerek ekledi.
Ned üstüne siyah bir giysi altınada siy mavimsi bir kot giymişti . Aslında onun için başkaları değil Emma'nın düşüncesi önemliydi. |
|
| |
| Konu: Geri: Giriş Salonu Paz Kas. 04 2007, 21:47 | |
| "Mrb ned" dedi gülümsemeye çalışarak emma | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Giriş Salonu Paz Kas. 04 2007, 21:51 | |
| Profesör Hazal Kaya Emma'ya selam vererek "İzninizle ben gidiyim" dedi.Morali bozulmuştu.Her nedense çok mutsuz oldu.O hep öğrencilerine kendisini sevdirmeyi amaçlamıştı.Bunu yapamaması onu çok üzdü.Gözleri yandı.Ağladı ağlayacaktı.Kimse görmesin diye arkasını döndü. |
|
| |
Anonymou Misafir
| Konu: Geri: Giriş Salonu Paz Kas. 04 2007, 21:54 | |
| Ned Emma'nın zorla gülümsemeye çalıştığını gördü ve ardından "Bir sorunun mu var." dedi ve kendi kendine tabiki sorunu benim ama böyle yapmamalıydı ardından proffesörün gittiğini gördü ve biraz takip etti çünkü proffesör de üzülmüştü hemen yanına giderek "Proffesör noldu , bir yanlışlık mı yaptım." dedi üzüntüyle. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Giriş Salonu Paz Kas. 04 2007, 21:56 | |
| "Sorun hiç bir zaman sen değilsin.Sen eğlenmene bak." diyerek hemen arkasını döndü.Gözlerinden yaşlar boşalmaya başlamıştı. |
|
| |
| Konu: Geri: Giriş Salonu Paz Kas. 04 2007, 22:00 | |
| "Prof siz iyi misiniz" dedi saçlarını geri çekerek | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Giriş Salonu Paz Kas. 04 2007, 22:01 | |
| "Var ama siz boşverin.Her neyse ben gidiyorum çocuklar.Size iyi eğlenceler." dedi.Göz makyajı akmıştı.Hemen arkasını dönüp oradan uzaklaştı. |
|
| |
G.Tarja Grenier Sihirli Afetler Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 1103 Savaş Tarafın : bilip te napçan??XP Aile : sanne RP Partneri : Yok:) Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Giriş Salonu Paz Kas. 04 2007, 22:03 | |
| gothella hazal'ın bu davranışlarına anlam veremiyordu ama sallamadı... | |
|
| |
| Konu: Geri: Giriş Salonu Paz Kas. 04 2007, 22:03 | |
| Emma mutsuz mutsuz samara ve pearl in bulunduğu masaya yöneldi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Giriş Salonu Paz Kas. 04 2007, 22:04 | |
| out: sallasan şaşarım zaten |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1103 Savaş Tarafın : bilip te napçan??XP Aile : sanne RP Partneri : Yok:) Kayıt tarihi : 16/09/07
| Konu: Geri: Giriş Salonu Paz Kas. 04 2007, 22:05 | |
| out:sorunca yok bişi diosn nereye gittin geliim bare... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Giriş Salonu Paz Kas. 04 2007, 22:05 | |
| out:boşver umrundada değil.Alay konusuda oldum zaten.boşver sen eğlenmene bak. |
|
| |
| Konu: Geri: Giriş Salonu Paz Kas. 04 2007, 22:07 | |
| out:yok cnm boşver tek ardşm sensin...zati hadi hadi biyere gitde RP yapalım dime yane...zati ne eğlencem be pooter varken bu okulda bn eğlenenemm:D | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Giriş Salonu Paz Kas. 04 2007, 22:08 | |
| Profesörlerin yemek masası olur mu? |
|
| |
| Giriş Salonu | |
|