| Bir kerecik Seni seviyorum deseydi... | |
|
+18Samantha Daria R. Wind Miley Lynn Weasley Rochelle Emilie Simpson Gabriella J. Armstrong David Kevin Malfoy Pheobê Jane Weasley Melodia Spinley Lisa Mina Lysse Prof.Gökhan Özen G.Tarja Grenier Fred Tom Weasley Clarie Jane D. Reeser Lucius Malfoy Pelin V. Karahan Carter R. Schwetzen Dr.Eren Bakıcı Jiména W. L'moné Emma Spinley 22 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Emma Spinley Ravenclaw 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 793 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Spinley RP Partneri : İsteyen Varmı ki?? Kayıt tarihi : 16/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Bir kerecik Seni seviyorum deseydi... C.tesi Kas. 03 2007, 22:39 | |
| Suan dersteyiz.yanimda dünya tatlisi bir kiz oturuyor.Yüzüne bakmaya kiyamiyorum.onu ne kadar çok sevdigimi bilmiyor.o benim en yakin arkadasim. beni sadece arkadasi olarak görüyor.nedenini bilmiyorum ama kendimden çok utaniyorum...
Evdeydim arayip erkek arkadasiyla tartistgini ve bana ihtiyaci oldugunu söyledi sonra bize geldi.bana siki sıkı sarilip agladi.suan dizimde uyuyor saçlarini oksayip
ogül yüzünü doya doya seyrettim.ben onu o kadar çok severken o beni sadece arkadasi olarak görüyor.nedenini bilmiyorum ama kendimden çok utaniyorum...
Onunla çocukluktan beri arkadasiz.8. siniftayken birbirimize söz vermistik lise sonda mezuniyet balosuna gidecek esimiz olmazsa beraber gidecektik.beni aradi ve erkek arkadasinin hastalanip gelemeyecegini söyledi ve beraber gidebilir miyiz diye ordu.
kabulettim onu evinden aldim.balodaki en güzel kiz oydu.bembeyaz elbisesiyle tipki bir melek gibiydi..gece boyu dans ettik.kollarimdayken hep ayni seyi düsündüm onu çok seviyordum .gece sonunda onu evine biraktim.beni yanagimdan öpüp en iyi arkadasi oldugumu söyledi.onu gerçekten çok seviyorum
Aradan yillar geçti.. simdi o canimdan çok sevdigim melegimi topraga veriyorum. özel esyalarinin arasidan kara kapli bir defter çikmisti bana verdiler.okuyup okumamakta kararsizdim.açtim. bu bir günlüktü ve bir sayfasinda söyle yaziyordu... suan dersteyiz ve yanimda dünya yakisiklisi bir çocuk oturuyor.yüzüne bakmaya doyamiyorum.onu ne kadar çok sevdigimi bilmiyor.beni arkadasi olarak görüyor.erkek arkadasim oldugu yalanini söyleyerek ve sürekli onunla ilgili yalanlar uydurarak yaninda olabiliyorum.onu canimdan çok seviyorum.bana bir
kerecik SENI SEVIYORUM deseydi dünyalar benim olurdu... | |
|
| |
pearl as Misafir
| Konu: Geri: Bir kerecik Seni seviyorum deseydi... C.tesi Kas. 03 2007, 22:41 | |
| ayyy allahım ne bu ağlıcam yha çikolatama gidip seni sevi,yorum demem lazımm |
|
| |
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Bir kerecik Seni seviyorum deseydi... C.tesi Kas. 03 2007, 22:43 | |
| benmi taşkalpliyim ya kaç sitede okudum slaytını izledim hala tık yok bende | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bir kerecik Seni seviyorum deseydi... C.tesi Kas. 03 2007, 22:47 | |
| çok beğenmiştim okuyunca bunu |
|
| |
Anonymou Misafir
| Konu: Geri: Bir kerecik Seni seviyorum deseydi... C.tesi Kas. 03 2007, 23:10 | |
| |
|
| |
Dr.Eren Bakıcı Hogwarts Şifacısı
Mesaj Sayısı : 78 Yaş : 29 Savaş Tarafın : erenin olduğu her yerden Aile : şimdilik yok RP Partneri : yok Kayıt tarihi : 08/11/07
| Konu: Geri: Bir kerecik Seni seviyorum deseydi... Perş. Kas. 08 2007, 23:34 | |
| tüylerim diken diken oldu yaa tşk | |
|
| |
Carter R. Schwetzen Astronomi Profesörü
Mesaj Sayısı : 2739 Yaş : 29 Savaş Tarafın : İzmir-Buca Aile : Schwetzen RP Partneri : Léonora Valénciâ McGaurt Kayıt tarihi : 21/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Bir kerecik Seni seviyorum deseydi... Cuma Kas. 09 2007, 16:42 | |
| Çok güzel Yaz bence..Deseymiş keşke.. | |
|
| |
Pelin V. Karahan Hogwarts Müdüresi, Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2358 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Tarafsız! Aile : KARAHAN RP Partneri : ~James Compton~ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
| Konu: Geri: Bir kerecik Seni seviyorum deseydi... Paz Kas. 11 2007, 15:56 | |
| bn bu tip şeyleri okuyunca çok duygulanıorm yaaaa bi kerede buna benzer bişey okumuştumm | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2739 Yaş : 29 Savaş Tarafın : İzmir-Buca Aile : Schwetzen RP Partneri : Léonora Valénciâ McGaurt Kayıt tarihi : 21/10/07
| |
| |
Lucius Malfoy Ölüm Yiyen
Mesaj Sayısı : 46 Yaş : 31 Savaş Tarafın : UNDERWORLD Aile : Mal foy ailesi RP Partneri : ne yazikki Kayıt tarihi : 29/10/07
| Konu: Geri: Bir kerecik Seni seviyorum deseydi... Ptsi Kas. 12 2007, 18:23 | |
| bu yazdığınız bir gerçek hem de benim gerçeğim | |
|
| |
Clarie Jane D. Reeser Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 944 Savaş Tarafın : En karanLık En Ateşli YerlerDen ;) Aile : POTTER... RP Partneri : HYR YOK... Ruh Halin : Kayıt tarihi : 11/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (10/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Bir kerecik Seni seviyorum deseydi... Salı Kas. 13 2007, 22:16 | |
| ayy yazıkk bnde sölliiemedim ama neyse yazık yaa | |
|
| |
Fred Tom Weasley Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 692 Yaş : 32 Savaş Tarafın : Londra Aile : Weasley RP Partneri : Y.O.K Kayıt tarihi : 21/10/07
| Konu: Geri: Bir kerecik Seni seviyorum deseydi... C.tesi Kas. 17 2007, 22:48 | |
| guselmiss | |
|
| |
G.Tarja Grenier Sihirli Afetler Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 1103 Savaş Tarafın : bilip te napçan??XP Aile : sanne RP Partneri : Yok:) Kayıt tarihi : 16/09/07
| Konu: Geri: Bir kerecik Seni seviyorum deseydi... Paz Kas. 18 2007, 17:50 | |
| oo zati şuanda bnd kankamla kavga ediom fazla duygusal geldi... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
| Konu: Geri: Bir kerecik Seni seviyorum deseydi... Paz Kas. 18 2007, 20:28 | |
| ben neden etkilenmiyorummmm... Hepiniz etkilenmişiniz ama ben üzülmedim bile bendemi problem varr? | |
|
| |
G.Tarja Grenier Sihirli Afetler Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 1103 Savaş Tarafın : bilip te napçan??XP Aile : sanne RP Partneri : Yok:) Kayıt tarihi : 16/09/07
| Konu: Geri: Bir kerecik Seni seviyorum deseydi... Paz Kas. 18 2007, 20:30 | |
| bnd ama o sırada duygusallmşmştm | |
|
| |
Prof.Gökhan Özen Dükkan Sahibi
Mesaj Sayısı : 308 Savaş Tarafın : LondRa Aile : Özen Ailesi Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 17/11/07
| Konu: Geri: Bir kerecik Seni seviyorum deseydi... Paz Ara. 02 2007, 21:51 | |
| ağlamamak için kendimi zorr tutuyorumm... | |
|
| |
| |
| |
Lisa Mina Lysse Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 988 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Karanlık Sokaklar Aile : Lysse RP Partneri : Emilie Lysse(Aslında bir Lucas'a asla hayır demem) Kayıt tarihi : 29/10/07
| Konu: Geri: Bir kerecik Seni seviyorum deseydi... Ptsi Ara. 03 2007, 17:39 | |
| Olabilir anka yakışıklı veya güzel olursa neden olmasın burası fazla duygusallaştı bende ağlıycaktım az kalsın. komik bişi söliyebilir miyim?
BENİ SEVEN VARSA SÖLESİN SONRA BÖLE OLMASIN! | |
|
| |
Melodia Spinley Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 765 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Godric's Hallow Aile : Spinley RP Partneri : Keşkeee Kayıt tarihi : 16/11/07
| Konu: Geri: Bir kerecik Seni seviyorum deseydi... Ptsi Ara. 03 2007, 19:27 | |
| Çok duygulandım ya, daha önce çok daha acıklı bişey okumuştum ve hüngür hüngüer ağlamıştım | |
|
| |
Clarie Jane D. Reeser Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 944 Savaş Tarafın : En karanLık En Ateşli YerlerDen ;) Aile : POTTER... RP Partneri : HYR YOK... Ruh Halin : Kayıt tarihi : 11/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (10/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Bir kerecik Seni seviyorum deseydi... Paz Ara. 16 2007, 02:05 | |
| | |
|
| |
Pheobê Jane Weasley Aritmansi Profesörü
Mesaj Sayısı : 957 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : Weasley RP Partneri : ı-ıh yok valla xD aranıyor sahibi ruhumun xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/20) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Bir kerecik Seni seviyorum deseydi... Cuma Ara. 21 2007, 09:45 | |
| Çok güzel çok sağol ama ben duygusuzumdur onun için beni fazla tınlamıyo | |
|
| |
| Konu: Geri: Bir kerecik Seni seviyorum deseydi... Cuma Ara. 21 2007, 19:32 | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 957 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : Weasley RP Partneri : ı-ıh yok valla xD aranıyor sahibi ruhumun xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/11/07
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| Bir kerecik Seni seviyorum deseydi... | |
|