| Ne Kadar Güzelsiniz | |
|
+10Shakira Weasley Nickholas Ryan Scofield Fred Tom Weasley Amy Lynn Lee Melodia Spinley Hermione Granger Dr.Eren Bakıcı Jiména W. L'moné G.Tarja Grenier Carter R. Schwetzen 14 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Anonymou Misafir
| Konu: Ne Kadar Güzelsiniz C.tesi Kas. 03 2007, 01:11 | |
| Ne kadar güzelsiniz - Biliyorum... Onun için bu yaşta evliyim - Pardon yenge
mekan Haydarpaşa -pardon saati sorablir miyim -şurda kocaman yazıyor göremiyor musun
Adam kızın oturduğu masaya yaklaşır yanındaki boş sandalyeyi tutar ve dil sürçmek suretiyle.. -Boş musunuz -Hayır arkayı beşledik gör müyon mu -Ben sandalye için sormuştum -Ben sizi yalnız bırakayım o zaman
Tanışmak isteyen erkek kızın masasında birşey arar gibi yapar.Kültaplasını kaldırır altına bakar vs. aranır da aranır. sonunda kız dayanamaz ve sorar - ne arıyorsunuz siz - sizinle tanışmak için güzel bir bahane arıyordum, ama bulamadım - bunun üzerine benim aaaaayy çok tatlısınnn mı demem gerekiyo - eeööö e tabi olabilir - defol!!
-Daha önce tanışmış mıydık yavrum -Sanmam hayvanat bahçesine gitmeyi sevmem -Hönk
- Pardon tanışabilir miyiz - Sebep - eeöö - eee - güzelsiniz desem - bu benim sorunum desem - pardon abla
- Tanrım... Sizi daha önce tanımalıydım - Ben o kadar vakit kaybını göze alamazdım - Nasıl - Naş diyorum kısa ve öz!
- Yalnızmıyız - Sorduğun soruyla çelişme - nası - hem çoğul hem yalnız olamayız dimi ama.. - öhmm pardon - ne o bayım.. zeki mi geldim
- İlk görüşte aşka inanır mısınız - .... - İnanmıyosanız çıkıp bi daha gelicem de - ay yesinler sempatik şey - ehehe - dövecem ama bak!!
- Merhaba nasılsın - - Şaşırdın mı - - Ben Varol.. - Yokol!!!
Kız köpek gezdirmektedir; - ehhehe ne sevimli şey... Isırır mı - Parcalar bile..
- Ne güzel gözleriniz var - Lens onlar - eööe olsun yine de güzel - ha sonuna kadar zorlucam şansımı diyosun.
- sizi birine benzetiyor gibiyim - siyah kuşak var bende.... asıl ben seni benzetebilirim
-Kabalığımı maruz görün. bu kadar güzel olmayı nasıl başarıyorsunuz -makyaj. -hayır hayır bu cenabı allahın bir güzelliği olmalı -bilemiyorum allahla işim olmaz. - ! -kaçar-
- pardon bayan bişey sorabilirmiyim - tabii.. - bu ne güzellik - hangisi..
-pardon saatiniz var mı acaba --yok maalesef... -bende var... -iyi güle güle kullan
- pardon saatiniz var mi acaba - yok, maalesef. - aliriz - yemezler
-merhaba, saat var mı -ne -saat diyorum. -eee -kaç olmuş acaba -ne oldu randevun mu var. -yoo. -o halde niye soruyorsun -merak ettim de -bi git be!!
- Pardon isminizi öğrenebilir miyim - Naapcan - Kalbime kazıycam, kimse unutturamasın diye - Ha çok romantiğim diyosun - Evet... - Peki embesilliğini gizleyebilecek bi özelliğin var mı. |
|
| |
Carter R. Schwetzen Astronomi Profesörü
Mesaj Sayısı : 2739 Yaş : 29 Savaş Tarafın : İzmir-Buca Aile : Schwetzen RP Partneri : Léonora Valénciâ McGaurt Kayıt tarihi : 21/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Ne Kadar Güzelsiniz C.tesi Kas. 03 2007, 11:14 | |
| Yha güzel, emeğine sağlık ama Geyikteki topic'ler çoğalıyor yha. | |
|
| |
Anonymou Misafir
| Konu: Geri: Ne Kadar Güzelsiniz C.tesi Kas. 03 2007, 12:25 | |
| |
|
| |
G.Tarja Grenier Sihirli Afetler Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 1103 Savaş Tarafın : bilip te napçan??XP Aile : sanne RP Partneri : Yok:) Kayıt tarihi : 16/09/07
| Konu: Geri: Ne Kadar Güzelsiniz C.tesi Kas. 03 2007, 12:51 | |
| | |
|
| |
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Ne Kadar Güzelsiniz C.tesi Kas. 03 2007, 22:40 | |
| güzelmiş.... ben denedim bunların çoğunu gerçi en çok tutan Kabalığımı maruz görün. bu kadar güzel olmayı nasıl başarıyorsunuz -makyaj. -hayır hayır bu cenabı allahın bir güzelliği olmalı -bilemiyorum allahla işim olmaz. - ! -kaçar- tam olarak bu değil ama benzeri | |
|
| |
Anonymou Misafir
| Konu: Geri: Ne Kadar Güzelsiniz C.tesi Kas. 03 2007, 23:15 | |
| |
|
| |
Dr.Eren Bakıcı Hogwarts Şifacısı
Mesaj Sayısı : 78 Yaş : 29 Savaş Tarafın : erenin olduğu her yerden Aile : şimdilik yok RP Partneri : yok Kayıt tarihi : 08/11/07
| Konu: Geri: Ne Kadar Güzelsiniz Perş. Kas. 08 2007, 23:22 | |
| | |
|
| |
Hermione Granger Hogwarts Şifacısı
Mesaj Sayısı : 422 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : yok RP Partneri : Aranıyorr :) isteyen öm atabilir. :) Ruh Halin : Kayıt tarihi : 28/10/07
| Konu: Geri: Ne Kadar Güzelsiniz Perş. Kas. 08 2007, 23:23 | |
| | |
|
| |
Dr.Eren Bakıcı Hogwarts Şifacısı
Mesaj Sayısı : 78 Yaş : 29 Savaş Tarafın : erenin olduğu her yerden Aile : şimdilik yok RP Partneri : yok Kayıt tarihi : 08/11/07
| Konu: Geri: Ne Kadar Güzelsiniz Perş. Kas. 08 2007, 23:24 | |
| ewt ama hiçbirini denemedim gerçekten bu sözlerden birini söyleyince karşındaki cvp bile veremez | |
|
| |
Anonymou Misafir
| Konu: Geri: Ne Kadar Güzelsiniz Cuma Kas. 09 2007, 15:50 | |
| cevap verir ne vereceği yazılı zaten |
|
| |
Melodia Spinley Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 765 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Godric's Hallow Aile : Spinley RP Partneri : Keşkeee Kayıt tarihi : 16/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Ne Kadar Güzelsiniz Paz Kas. 18 2007, 22:09 | |
| Süper ama daha önce okumuştum | |
|
| |
Amy Lynn Lee 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 1193 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Lee ailesi RP Partneri : yoq... Kendimi mesleğime verdim x) Kayıt tarihi : 30/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Ne Kadar Güzelsiniz C.tesi Kas. 24 2007, 23:20 | |
| süpper yha paylaşım için saol | |
|
| |
Fred Tom Weasley Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 692 Yaş : 32 Savaş Tarafın : Londra Aile : Weasley RP Partneri : Y.O.K Kayıt tarihi : 21/10/07
| Konu: Geri: Ne Kadar Güzelsiniz Paz Kas. 25 2007, 18:33 | |
| | |
|
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Ne Kadar Güzelsiniz Paz Kas. 25 2007, 23:28 | |
| | |
|
| |
Shakira Weasley Hufflepuff 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 97 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Londra Aile : weasley RP Partneri : barış potter:) Kayıt tarihi : 28/10/07
| Konu: Geri: Ne Kadar Güzelsiniz Paz Ara. 16 2007, 11:15 | |
| | |
|
| |
Pheobê Jane Weasley Aritmansi Profesörü
Mesaj Sayısı : 957 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : Weasley RP Partneri : ı-ıh yok valla xD aranıyor sahibi ruhumun xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/20) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Ne Kadar Güzelsiniz Paz Ara. 16 2007, 14:13 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ne Kadar Güzelsiniz Paz Ara. 16 2007, 14:48 | |
| süper yhaw sağol Allah senden razı olsun Allah tuttuğunu gümüş yapsın Allah ne muradın varsa versin. |
|
| |
Clarie Jane D. Reeser Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 944 Savaş Tarafın : En karanLık En Ateşli YerlerDen ;) Aile : POTTER... RP Partneri : HYR YOK... Ruh Halin : Kayıt tarihi : 11/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (10/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Ne Kadar Güzelsiniz Paz Ara. 16 2007, 18:48 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ne Kadar Güzelsiniz Paz Ara. 16 2007, 19:28 | |
| |
|
| |
Clarie Jane D. Reeser Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 944 Savaş Tarafın : En karanLık En Ateşli YerlerDen ;) Aile : POTTER... RP Partneri : HYR YOK... Ruh Halin : Kayıt tarihi : 11/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (10/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Ne Kadar Güzelsiniz Paz Ara. 16 2007, 19:34 | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 957 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : Weasley RP Partneri : ı-ıh yok valla xD aranıyor sahibi ruhumun xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/11/07
| Konu: Geri: Ne Kadar Güzelsiniz Cuma Ara. 21 2007, 09:19 | |
| Bu arada uyarı yapalım Daren tökiş pliz değil turkısh please hıh | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2739 Yaş : 29 Savaş Tarafın : İzmir-Buca Aile : Schwetzen RP Partneri : Léonora Valénciâ McGaurt Kayıt tarihi : 21/10/07
| Konu: Geri: Ne Kadar Güzelsiniz Cuma Ara. 21 2007, 12:04 | |
| Hahaha ayni kapiya cikiyor zaten. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ne Kadar Güzelsiniz Cuma Ara. 21 2007, 15:22 | |
| o ingilizceyi düzgün kullansın biz türkçeyi düzgün kullanıyoruz zaten | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Ne Kadar Güzelsiniz Cuma Ara. 21 2007, 15:26 | |
| I'ts twenty_fife past two. hesabı canikom | |
|
| |
| Ne Kadar Güzelsiniz | |
|