| Göl Kenarında | |
|
+18Sea Luna Lovegood Rihanna Wizard Melodia Spinley Fred Tom Weasley Senta Weasley Hermione Granger Pheobê Jane Weasley Clarie Jane D. Reeser Melissa Lilith Armstrong Barış Potter Jiména W. L'moné Pelin V. Karahan Emma Spinley Bill C.Weasley G.Tarja Grenier Carter R. Schwetzen Nickholas Ryan Scofield Harry Potter 22 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Kas. 23 2007, 23:21 | |
| out : tam o sırada dm Dm= Hava zifiri karanlıktı kimse kimseyi göremezdi bu saatte tabi 1 metra kadar dibinde değilse yavaş yavaş yağmur başlamıştı hafif çizeyen yağmur yüzlerini ıslatıyordu. |
|
| |
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Kas. 23 2007, 23:23 | |
| Samara inadına başka tarafa bakmaya çalışıyordu sonra "Sen çok fazla ne biliym işte " "Yarın bir gün tikinin birinin yanıma gelip 'senin için üzüldüm canıımm. Tom seni seviyor sanmıştıkk.. O kızla ne yapıyordu bilmiyoruuuum.' demesini istemiyorum"dedi | |
|
| |
Fred Tom Weasley Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 692 Yaş : 32 Savaş Tarafın : Londra Aile : Weasley RP Partneri : Y.O.K Kayıt tarihi : 21/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Kas. 23 2007, 23:25 | |
| Tom yüzü kızarmış bir şekilde:"şey bu olmuycak emin olabilirsin.."dedi.Sesi güven verir gibi çıkıyordu.Yağmurun başladığını görünce kıza doğru yaklaştı ve dudaklarına yapıştı..
out:HERKES RAHATLADI GALİBA!!=)) | |
|
| |
Melodia Spinley Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 765 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Godric's Hallow Aile : Spinley RP Partneri : Keşkeee Kayıt tarihi : 16/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Kas. 23 2007, 23:26 | |
| out: Oley. Ne güzel taktik veririm ama. Öp öp | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Kas. 23 2007, 23:29 | |
| Samara kendini geri çekti. Sonrada "Öyle olmayacak Tom ikimizde biliyoruz"dedi sonra "En iyisi boşver olur mu?"dedi Samara ve sonrada Tom'un yüzüne bakmayarak "ben gidiyorum" dedi ve ordan hızlı adımlarla uzaklaştı. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 692 Yaş : 32 Savaş Tarafın : Londra Aile : Weasley RP Partneri : Y.O.K Kayıt tarihi : 21/10/07
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Kas. 23 2007, 23:30 | |
| Tom olduğu yere çakılmış gibiydi.Kısa bir süre sonra:"SENİ SEVİYORUUM!!diye tekrar bağırdı.Yüzü ıslanmıştı... | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Kas. 23 2007, 23:32 | |
| Samara Tom'un dediklerini duydu ve durdu. Sonraysa koşarak oradan uzaklaştı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Kas. 23 2007, 23:33 | |
| Tom arkasına döndü.Samara'nın durduğunu farkedince içinde birşeyler hissetti ama koşarak gittiğnide ise elleriyle yüzünü kapadı. | |
|
| |
Sea Luna Lovegood Ravenclaw 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 81 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Fransa Aile : Lovegood RP Partneri : yok Kayıt tarihi : 29/09/07
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Kas. 23 2007, 23:34 | |
| Sea koşarak yanından geçen kzıa baktı.Yağmur hızlanmıştı.Tom'a yaklaşarak: "HEY!!Delirdin mi içeri girsene"dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Kas. 23 2007, 23:36 | |
| Tom birinin ona seslendiğinin farkındaydı.Ama umrunda değildi,içinden ilk defa bir kız için ağlamak geçiyordu.Yağmur üzerine vurdukça iyice kötüleşiyordu.. | |
|
| |
Deborah P. Scarlett Gelecek Postası Editörü
Mesaj Sayısı : 2171 Yaş : 31 Savaş Tarafın : ist Aile : Scarlett RP Partneri : Gaspard Ulliel Armstrong Kayıt tarihi : 21/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Kas. 23 2007, 23:37 | |
| out:haha hande bu iki oldu beni geçtin umarım oluruz gene elti | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 81 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Fransa Aile : Lovegood RP Partneri : yok Kayıt tarihi : 29/09/07
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Kas. 23 2007, 23:37 | |
| Sea çocuğa yaklaşıp: "Hadi ama kalk hasta olucaksın!!"dedi. Sesinde şevkat dolu bir ton vardı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Kas. 23 2007, 23:38 | |
| Tom başını kaldırmadı,ıslanmak istiyordu.Sakince yağmurun sesini dinliyordu şimdi.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Kas. 23 2007, 23:39 | |
| Sea umursamaz bir tavırla: "Pekala sen bilirsin!!Burda hastalanmak isteyen bellki sensin.."dedi. Koşarak okula girdi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Kas. 23 2007, 23:41 | |
| 1 SAAT SONRA***
Tom hala sağnak halde yağan yapmurun altında soğuktan neredeyse donmak üzereyken başını kaldırdı.Gözleri bulanık görüyordu.Ayağa kalktı,yavaş adımlarla yürümeye başladı.Arkasına dönüp göle baktı,biraz sonra titremeye başlamıştı.Yavaş adımlarla şatoya girdi. | |
|
| |
Carter R. Schwetzen Astronomi Profesörü
Mesaj Sayısı : 2739 Yaş : 29 Savaş Tarafın : İzmir-Buca Aile : Schwetzen RP Partneri : Léonora Valénciâ McGaurt Kayıt tarihi : 21/10/07
| Konu: Geri: Göl Kenarında Cuma Kas. 23 2007, 23:45 | |
| Lou penceren dışarı bakarken dışarda Tom'un yağmurun altına yatıp ıslandığını gördü.Hemen şemsiye alrak dışarı çıktı.Tom'un yanına gelerk " Tom hadi uyan " deid. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 24 2007, 00:03 | |
| dm = Yağmur yavaş yavaş azalıyordu ve çiselercesine damlacıklar düşmeye başladı şimdi hava iyice kararmıştı yağmurda kesilmişti ama yasak ormandaki hışırtılar hayla kesilmemişti. |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 24 2007, 13:11 | |
| Tom koşarak gene buraya gelmişti.Ara sıra öksürüyordu.Yağmur hala durmamıştı.Yüzüne vuran damlalara aldırmadan göl kenarına geldi:"hata bende.."diye bağırdı.Yere bir tekm€ savurdu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 24 2007, 13:13 | |
| Samara Tom'un peşinden gelmişti. Daha doğrusu buraya gelebileceğini tahmin etmişti. Sonra Tom'Un arkasından ona seslenerek "Geberip gideceksin buralarda. Havaya baksana"diye bağırdı | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 24 2007, 13:14 | |
| Tom kıza dönerek:"UMRUMDA DEĞİL.."dedi.Sonra tekrar göle döndü ve ellerini ceplerine koydu.Tekrar hapşurdu. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 24 2007, 13:15 | |
| dm : Yağmur yavaş yavaş kesiliyordu yerini hafif rüzgara birakmıştı arada bir gölden su sesleri geliyordu hava da açılmış güneşin ışığı yavaş yavaş ortamı ısıtıyordu . |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 24 2007, 13:16 | |
| "AMA BENİM UMRUMDA!" dedi Samara demesemiydi acaba. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 24 2007, 13:19 | |
| Tom yağmurun durduğuna sevinmemiş gibi gözüküyordu.Samara'ya döndü:"GENEDE UMRUMDA DĞEİL.."dedi.Sonra yavaş adımlarla okula doğru yürümeye başladı.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 24 2007, 13:20 | |
| Samara Fred'i kolundan tutup "Bana kötü davranmayı bırakır mısın?"dedi süngüsü düşmüş bir şekilde | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında C.tesi Kas. 24 2007, 13:21 | |
| Tom :"Bunun için bir sebep lazım,ama gerek yok"dedi.Cevabını beklemeden okula girdi.
out:çıkmm lazm byy=)) | |
|
| |
| Göl Kenarında | |
|