Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu

4. Dönem 23 Haziran'da başlıyor!

AnasayfaPortalliGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Göl Kenarında

+18
Sea Luna Lovegood
Rihanna Wizard
Melodia Spinley
Fred Tom Weasley
Senta Weasley
Hermione Granger
Pheobê Jane Weasley
Clarie Jane D. Reeser
Melissa Lilith Armstrong
Barış Potter
Jiména W. L'moné
Pelin V. Karahan
Emma Spinley
Bill C.Weasley
G.Tarja Grenier
Carter R. Schwetzen
Nickholas Ryan Scofield
Harry Potter
22 posters
Sayfaya git : Önceki  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Sonraki
YazarMesaj
Misafir
Misafir

Göl Kenarında - Sayfa 9 Empty
MesajKonu: Geri: Göl Kenarında   Göl Kenarında - Sayfa 9 Icon_minitimeC.tesi Kas. 03 2007, 00:39

"Boşver uzun hikaye, hem seni sıkmak istemem" diyerek Ned'in elindekilerini aldı parşömene tüy kalemiyle imzasını attı.
Anonymou
Misafir

MesajKonu: Geri: Göl Kenarında   Göl Kenarında - Sayfa 9 Icon_minitimeC.tesi Kas. 03 2007, 00:44

Ned gülümsiyerek "Gizli bir şey değilse benim için sorun yok anlatın lütfen." dedi ve dinleme komutuna girdi.Çantasını kapatarak kenara koymuştu.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Göl Kenarında   Göl Kenarında - Sayfa 9 Icon_minitimeC.tesi Kas. 03 2007, 00:45

"Harry'nin içine voldemort girdi ve harry ile benim öpüşmemi sağladı." dedi profesör mutsuz bir surat ifadesiyle.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Göl Kenarında   Göl Kenarında - Sayfa 9 Icon_minitimeC.tesi Kas. 03 2007, 00:51

"Noldu sustun" dedi profesör.
Anonymou
Misafir

MesajKonu: Geri: Göl Kenarında   Göl Kenarında - Sayfa 9 Icon_minitimeC.tesi Kas. 03 2007, 00:52

Ned biraz şaşırdı ve Voldemort lafını duyunca biraz irkildi ardından"Lütfen o kelimeyi söylemeyin ." dedi hiç gülmemişti komik bir durum değildi .
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Göl Kenarında   Göl Kenarında - Sayfa 9 Icon_minitimeC.tesi Kas. 03 2007, 00:55

"Pekala söylemem" dedi profesör.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Göl Kenarında   Göl Kenarında - Sayfa 9 Icon_minitimeC.tesi Kas. 03 2007, 00:57

"Ee yenisin galiba burda"
Anonymou
Misafir

MesajKonu: Geri: Göl Kenarında   Göl Kenarında - Sayfa 9 Icon_minitimeC.tesi Kas. 03 2007, 00:59

Ned biraz utanmıştı ama genede merakı'nın önüne geçemiyordu ve "Sizin okul zamanınızı anatabilirmisiniz." demişti başını öne eyerek.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Göl Kenarında   Göl Kenarında - Sayfa 9 Icon_minitimeC.tesi Kas. 03 2007, 01:06

Profesör Hazal "Ben okul zamanında profesör değil Quidditch kaptanı olmak isterdim seçmelerin yapılacağından bir gün önce kolumu kırdım ve seçmelere katılamadım.Nedense her seçmede bir yerimi kırmışımdır." dedi eski günlerini hatırlamanın verdiği bir tebessümle.
Anonymou
Misafir

MesajKonu: Geri: Göl Kenarında   Göl Kenarında - Sayfa 9 Icon_minitimeC.tesi Kas. 03 2007, 01:09

Ned biraz gülümsedi ardından "Yazık olmuş. Çok şanssızmışınız."diyerek gülümsedi ama birinin böyle şanssız olabileceğini bilmiyordu ardından K.S.K.S. dersinin ödevi aklına gelmişti ve "Size uğursuzluk büyüsü yapılmış olabilirmi?" dedi şimdi suratında endişeli bir hal vardı.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Göl Kenarında   Göl Kenarında - Sayfa 9 Icon_minitimeC.tesi Kas. 03 2007, 01:10

"Bak ben bunu hiç düşünmemiştim. Ama pek sanmıyorum kim yapar ki bunu bana" dedi profesör düşünceli bir biçimde.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Göl Kenarında   Göl Kenarında - Sayfa 9 Icon_minitimeC.tesi Kas. 03 2007, 01:10

"Bak ben bunu hiç düşünmemiştim. Ama pek sanmıyorum kim yapar ki bunu bana" dedi profesör düşünceli bir biçimde.
Anonymou
Misafir

MesajKonu: Geri: Göl Kenarında   Göl Kenarında - Sayfa 9 Icon_minitimeC.tesi Kas. 03 2007, 01:14

Ned "Belli olmaz herkez yapabilir belkide ailenizi sevmeyen birileri vardır.Olamazmı.?" demişti şimdi beynini zorluyordu bu büyünün panzehirini etkisini geçirebilecek ne var diye.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Göl Kenarında   Göl Kenarında - Sayfa 9 Icon_minitimeC.tesi Kas. 03 2007, 01:14

"Her neyse bırakalım bunları"
Anonymou
Misafir

MesajKonu: Geri: Göl Kenarında   Göl Kenarında - Sayfa 9 Icon_minitimeC.tesi Kas. 03 2007, 01:18

Ned susmuştu acaba çok mu soru sormuştu biraz kendine kızdı sivri dili herzama başına bela açmıştı acaba buradada açacakmıydı belkide açmışt bile ama o farkında değildi ardından "Çok mu soru sordum ." diyerek sırıttı.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Göl Kenarında   Göl Kenarında - Sayfa 9 Icon_minitimeC.tesi Kas. 03 2007, 01:19

"Yok sadece ben biraz yorgunum ama sormak sitediğin başka soru varsa sor"
Anonymou
Misafir

MesajKonu: Geri: Göl Kenarında   Göl Kenarında - Sayfa 9 Icon_minitimeC.tesi Kas. 03 2007, 01:22

Ned biraz güldü çünkü onun sorularından çok kişi bıkmıştı ve dinlemekten kaçmayı isterlerdi "Garip ." diye mırıldandı biraz şaşırmıştı ardından "Sabırlısınız. Herhalde" dedi "Aslında bir şey daha sorucam." dedi aklına güzel bir şey gelmişti.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Göl Kenarında   Göl Kenarında - Sayfa 9 Icon_minitimeC.tesi Kas. 03 2007, 01:23

"Sor tabi canım" dedi prof.
Anonymou
Misafir

MesajKonu: Geri: Göl Kenarında   Göl Kenarında - Sayfa 9 Icon_minitimeC.tesi Kas. 03 2007, 01:25

"Güzelliğinizi nerden aldınız.Çok güzelsiniz." demişti Ned'e anidan böyle cümleler gelirdi . Kafasını bu sefer kaldırıp Proffesörün yüzüne baktı.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Göl Kenarında   Göl Kenarında - Sayfa 9 Icon_minitimeC.tesi Kas. 03 2007, 01:26

Profesör "Teşekkür ederim Ned" biraz utanmıştı."Ben en çok gözlerimi beğeniyorum ve gözlerimin rengi olan gri ailemin hiçbirinde yoktur."
Anonymou
Misafir

MesajKonu: Geri: Göl Kenarında   Göl Kenarında - Sayfa 9 Icon_minitimeC.tesi Kas. 03 2007, 01:28

Ned aniden Proffesörün gözlerine bakakakldı çünkü hiç farketmemişti gri renklerini ve ardından "Gerçekten ben farketmedim ama gözlerinizde çok güzel." dedi . Gerçektende alemin hiçbirinde gri göz görmemişti şu ana kadar.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Göl Kenarında   Göl Kenarında - Sayfa 9 Icon_minitimeC.tesi Kas. 03 2007, 01:30

"Teşekkür ederim:)" dedi profesör hafiften kızararak.
Anonymou
Misafir

MesajKonu: Geri: Göl Kenarında   Göl Kenarında - Sayfa 9 Icon_minitimeC.tesi Kas. 03 2007, 01:33

Ned proffesörün biraz kızardığını gördü vede sustu. Artık daha akıllıca bir yol bulmuştu sorularından bıktırmamak için ardında "Şakadan anlarmısınız?" demişti.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Göl Kenarında   Göl Kenarında - Sayfa 9 Icon_minitimeC.tesi Kas. 03 2007, 01:34

"Şakalara bayılırım ama ben çok yoruldum.İzin verirsen artık gidiyim"
Anonymou
Misafir

MesajKonu: Geri: Göl Kenarında   Göl Kenarında - Sayfa 9 Icon_minitimeC.tesi Kas. 03 2007, 01:35

"Bende onu diyecektimde söyleyemeiştim bende gidecem" diyerek parşömeni çantasına koydu ardından çantasını sırtına alarak ayağa kalktı.

Göl Kenarında
9 sayfadaki 40 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Sonraki
 Similar topics
-