| Dr.Hermione Granger'in Muayene Odası | |
|
+17Gabriella J. Armstrong Michelle Laura Whisper Deborah P. Scarlett Melis Özen Reese Hilary Garcia Melissa Lilith Armstrong Jiména W. L'moné Clarie Jane D. Reeser Holly Rachel Chang Gülçin Chang Lisa Mina Lysse Pheobê Jane Weasley Bill C.Weasley Harry Potter Prof. Amy Bluff Hermione Granger Pelin V. Karahan 21 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Dr.Hermione Granger'in Muayene Odası C.tesi Ocak 19 2008, 00:44 | |
| Hazal ve Daren evlerine gittiler... |
|
| |
Hermione Granger Hogwarts Şifacısı
Mesaj Sayısı : 422 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : yok RP Partneri : Aranıyorr :) isteyen öm atabilir. :) Ruh Halin : Kayıt tarihi : 28/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Dr.Hermione Granger'in Muayene Odası Salı Ocak 22 2008, 18:33 | |
| Dr.Hermione öğrencileri beklemeye başladı.Tam 33 dakika gecikmişlerdi.Aşı malzemelerini hazırlayıp tekrar beklemeye başladı. | |
|
| |
Melis Özen Hufflepuff Sınıf Başkanı
Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 33 Savaş Tarafın : ...Bilmem... Aile : Özen ailesi RP Partneri : BiLL C. Weasley Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 17/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (20/100)
| Konu: Geri: Dr.Hermione Granger'in Muayene Odası Salı Ocak 22 2008, 18:35 | |
| Isabella koşarak hastane kanadına geldi.Dr.Hermione içerdeydi fakat gelen öğrenci yoktu henüz ''Geç kalmadım ya''diye sordu Dr Hermione'nin yanına gelerek. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 422 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : yok RP Partneri : Aranıyorr :) isteyen öm atabilir. :) Ruh Halin : Kayıt tarihi : 28/10/07
| Konu: Geri: Dr.Hermione Granger'in Muayene Odası Salı Ocak 22 2008, 19:22 | |
| Dr.Hermione "Yok canım geç kalmadın.Zaten 1 saat olmasına rağmen daha öğrenciler gelmedi." dedi. | |
|
| |
Deborah P. Scarlett Gelecek Postası Editörü
Mesaj Sayısı : 2171 Yaş : 31 Savaş Tarafın : ist Aile : Scarlett RP Partneri : Gaspard Ulliel Armstrong Kayıt tarihi : 21/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Dr.Hermione Granger'in Muayene Odası Salı Ocak 22 2008, 19:59 | |
| Pearl aşı olmak için Dr. Hermione Granger'ın muayene odasına gelmişti:''Merhaba Dr. Granger aşı olmak için geldim' 'dedi.Aslında korkmuyorda değildi vücuduna iğne batırılması düşünmek bile istemiyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Dr.Hermione Granger'in Muayene Odası Salı Ocak 22 2008, 20:01 | |
| Dr.Hermione "Merhaba canım.İlk gelen öğrenci sensin.Merak etme acımayacak" dedi ve ilacı iğneye koyduktan sonra Pearl'ın kolunu açıp aşısını yaptı. | |
|
| |
Deborah P. Scarlett Gelecek Postası Editörü
Mesaj Sayısı : 2171 Yaş : 31 Savaş Tarafın : ist Aile : Scarlett RP Partneri : Gaspard Ulliel Armstrong Kayıt tarihi : 21/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Dr.Hermione Granger'in Muayene Odası Salı Ocak 22 2008, 20:02 | |
| Pearl'ün korktuğu kadar kötü değildi.''iyi günler Dr.Granger'' deyip oradan ayrıldı. | |
|
| |
Michelle Laura Whisper Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 2151 Savaş Tarafın : Hogwarts=) Ruh Halin : Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: Dr.Hermione Granger'in Muayene Odası Salı Ocak 22 2008, 21:46 | |
| Pearl'ün ardından Hazal da aşı olmak için Dr.Hermione'nin muayene odasına girdi, ortalıkta her revirde bulunan nahoş bir ilaç kokusu ve sıcaklık vardı. Gözleriyle Dr. Hermione'yi aradı ve masasının üzerindeki iğneleri kontrol ettiğini farketti. "Merhaba Dr. Hermione, ben de aşı olmak için gelmiştim." dedi. Küçüklüğünden beri birçok kez aşı olduğu için, aşıdan korkmuyodu. Fakat her seferininde canının acıyacağı endişesi, onda bir ürperti yaratıyordu. Dr. Hermione'nin büyük masasının üzerine sıralanmış boy boy iğneleri görünce de, biraz heyecanlanmıştı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Dr.Hermione Granger'in Muayene Odası Salı Ocak 22 2008, 22:27 | |
| Dr.Hermione,Hazal'ın biraz olsun ürperdiğini anlamıştı."Tamam canım şimdi aşını yapıyorum." diyerek iğneyi hazırladı ve Hazal'ın aşısını yaptı. | |
|
| |
Michelle Laura Whisper Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 2151 Savaş Tarafın : Hogwarts=) Ruh Halin : Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: Dr.Hermione Granger'in Muayene Odası Salı Ocak 22 2008, 22:32 | |
| Dr. Hermione, Hazal'ın korktuğunun aksine hiç acıtmadan yapıvermişti Hazal'ın aşısını. Aşı işlemi tamamen bittikten sonra, Hazal ayağa kalktı, "Teşekkürler Dr.Hermione, iyi günler..." dedi ve muayene odasından yavaş adımlarla ayrıldı. | |
|
| |
Gabriella J. Armstrong Slytherin 2. sınıf öğrencisi
Mesaj Sayısı : 129 Yaş : 29 Savaş Tarafın : Her yerden veya hiçbir yerden Aile : Armstrong Ailesi RP Partneri : şimdilik yok Kayıt tarihi : 21/01/08
| Konu: Geri: Dr.Hermione Granger'in Muayene Odası Salı Ocak 22 2008, 22:58 | |
| Gabby bugün aşı olunacağını biliyordu.O yüzden hastane kanadına geldi.Aşı olanlar dışarı çıkıyorlardı.Gabriella onların yüz ifadesinden o kadar da canını acıtmayacağını anladı.Yüzünde korku,endişe benzeri hiçbir ifadeye yer vermeden içeri girdi. -İyi günler,aşı olmak için geldim dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Dr.Hermione Granger'in Muayene Odası Çarş. Ocak 23 2008, 17:33 | |
| Dr.Hermione, " Tamam canım kolunu aç lütfen." dedi gülümseyerek ve iğneyi hazırlayıp öğrencinin aşısını yaptı. | |
|
| |
David Kevin Malfoy Hogwarts Müdür Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 1921 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Death Eaters Aile : Malfoy RP Partneri : aranmıyor! Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 15/12/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
| Konu: Geri: Dr.Hermione Granger'in Muayene Odası Perş. Ocak 24 2008, 17:47 | |
| David biraz heyecanlıca Dr.Hermione'nin odasına girdi. Aşı olmaya gelmişti. "Merhaba Dr. Hermione" dedi. | |
|
| |
Dr.Eren Bakıcı Hogwarts Şifacısı
Mesaj Sayısı : 78 Yaş : 29 Savaş Tarafın : erenin olduğu her yerden Aile : şimdilik yok RP Partneri : yok Kayıt tarihi : 08/11/07
| Konu: Geri: Dr.Hermione Granger'in Muayene Odası Perş. Ocak 24 2008, 17:54 | |
| Dr.Eren aşı gününe biraz geç kalmıştı.Hastane kanadından içeri girdi.Öğrencilerin Dr.HErmione'nin odasına geldiğini tahmin ederek Dr.HErmione nin kapısını çaldı ve içeri girdi.HErmione'ye "MErhaba kusura bakmayın geciktim." dedi ve HErmione'nin yanına gelip kendi de hazırlandı. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1921 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Death Eaters Aile : Malfoy RP Partneri : aranmıyor! Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 15/12/07
| Konu: Geri: Dr.Hermione Granger'in Muayene Odası Perş. Ocak 24 2008, 17:55 | |
| David hala beklemekteydi. İki kişiler ama bana aşı yapan yok diye dülşündü. | |
|
| |
| Konu: Geri: Dr.Hermione Granger'in Muayene Odası Perş. Ocak 24 2008, 18:08 | |
| Dr.Hermione "David birazdan aşını yapacağım." dedi ve iğneyi hazırlayıp David'in aşısını yaptı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Dr.Hermione Granger'in Muayene Odası Perş. Ocak 24 2008, 18:12 | |
| David hiç acımadı diye düşündü ve teşekkür edip Dr.Hermione'nin odasından ayrıldı. | |
|
| |
Almina Lysse Gryffindor 4. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 415 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Lysse RP Partneri : şu an yok.... Kayıt tarihi : 08/01/08
| Konu: Geri: Dr.Hermione Granger'in Muayene Odası Perş. Ocak 24 2008, 18:15 | |
| Flora biraz ürkerek Dr.Granger'in odasına girdi biraz korkuyordu ama çaktırmamaya çalışıyordu Dr.Granger'in yanına gitti ve ona;
"-Ben aşı olmaya geldim Dr.Hermione" dedi ve zoraki gülümsedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Dr.Hermione Granger'in Muayene Odası Perş. Ocak 24 2008, 18:38 | |
| Dr.Hermione iğneyi hazırlayıp Flora'nın aşısını yaptı.Gülümseyerek "Bitti canım." dedi. | |
|
| |
Almina Lysse Gryffindor 4. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 415 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Lysse RP Partneri : şu an yok.... Kayıt tarihi : 08/01/08
| Konu: Geri: Dr.Hermione Granger'in Muayene Odası Perş. Ocak 24 2008, 18:50 | |
| Flora'nın hiçte korktuğu gibi geçmemişti hatta hiç acımadı bile.
"Çok teşekkürler Dr.Hermione" dedi ve gülümsedi.
odadan yavaşça koluna baka baka çıktı. | |
|
| |
Anahi Colucci BANLI!!
Mesaj Sayısı : 109 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Fransa Aile : Colucci RP Partneri : İstemiyorum!!! Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Geri: Dr.Hermione Granger'in Muayene Odası C.tesi Ocak 26 2008, 16:46 | |
| İçeri Anahi girdi. Aşı olunduğunu gördü. Bu aşı kokusuydu. ''Aman Tanrım!'' dedi ve bayıldı. Aslında aşıdan korkmuyordu ama bu koku... | |
|
| |
| Konu: Geri: Dr.Hermione Granger'in Muayene Odası C.tesi Ocak 26 2008, 16:55 | |
| Dr.Hermione,kapıdan öğrencinin geldiğini gördü.Fakat öğrenci içeri gelince bayılmıştı.Onu içeri alıp bir yere oturttu. | |
|
| |
Anahi Colucci BANLI!!
Mesaj Sayısı : 109 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Fransa Aile : Colucci RP Partneri : İstemiyorum!!! Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Geri: Dr.Hermione Granger'in Muayene Odası C.tesi Ocak 26 2008, 17:07 | |
| Anahi yavaş yavaş ayılıyordu. Ayıldığında başında doktor vardı. ''Şu aşıyı bir an önce vurun lütfen bu kokuya dayanamıyorum.'' dedi ve kolunu uzattı | |
|
| |
| Konu: Geri: Dr.Hermione Granger'in Muayene Odası C.tesi Ocak 26 2008, 18:50 | |
| Dr.Hermione "Tamam canım yapıyorum." dedi ve aşısını yaptı. "Canım istersen göle git biraz hava al." dedi gülümseyerek. | |
|
| |
Anahi Colucci BANLI!!
| Konu: Geri: Dr.Hermione Granger'in Muayene Odası C.tesi Ocak 26 2008, 19:57 | |
| ''Haklısınız. Teşekkür ederim.'' der Anahi Dr. Harmonie 'ye. Ve göl kenarına gider. | |
|
| |
| Dr.Hermione Granger'in Muayene Odası | |
|