2 KasımHogwarts da puan durumu;
gryffindor:19
ravenclaw:25
hufflepuff:30
syltherin:41
Hogwartslı öğrencilere başarılar dilioruz....
okul açılışı adına düzenlenen baloya sadece 2 gün kaldı öğrencileri ve profesörleri büyük bir heyecan dalgası sardı
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Reklam KöşesiE.R.İ.T. e başvurun ev cinlerinin korunmaya ihityacı vardır
__E.R.İ.T. başkanı Pearl Aslee Simpson__Düello klübüne hepiniz davetlisiniz
__Düello Klübü Başkanı Ronald Weasley__Dumbledore'un Ordusu sizleri beklior
__D.O. Başkanı Ronald Weasley__En güzel quidditch malzemeleri burda "Kaliteli Quidditch Malzemeleri" 'ne hepinizi bekliorum
__Amy Lynn Lee__Eski Yazılar ve Biçim Değiştirme dersine katılmayan öğrencilerimizi bekleriz..
__Pelin Karahan__Henüz Asalarını Almamış Öğrencilieri OLivander's Asa Dükkanına bekliyorum
__Hillary Duff__Tılsım/Muska dersine kydolmamış bütün öğrencileri dersime bkliorum
__Hillary Duff__Zekasına güvenenleri takımımıza bekliyoruz.SATRANÇ TAKIMI!!!
__Satranç Klübü Başkanı Lİsa Armstrong__---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Komik Köşe* Saatin Çalışıormu?
-Evet
-Bnimlkinede bir iş bulsana :-)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ünlü KöşesiBu haftaki ünlümüz Avril Lavigne
Avril LavigneAvril Ramona Lavigne Whibley (d. 27 Eylül 1984, Ontario, Kanada), Kanadalı Rock şarkıcısı, müzisyen ve söz yazarı. Dünya çapında yirmialtı milyon kopyadan fazla albüm satmıştır. 2006 yılında Canadian Business adlı dergiye göre Lavigne'in Hollywood'da yer alan en zengin yedinci Kanadalı olduğu söylenmiştir.
Avril Lavigne'in ailesi Quebec kökenli olduğundan, şarkıcının ismi de Fransızca'daki gibi (avril laviny olarak) telaffuz edilmektedir. Avril, Fransızca'da Nisan, Lavigne (la vigne) de üzüm, bağ anlamına gelmektedir. Ailesinin Fransız kökenli olmasına karşın Avril Lavigne hiç Fransızca bilmemektedir.
Avril Lavigne, Belleville-Ontario Kanada'da doğdu. Babası Fransa, annesi Ontario doğumludur. Anne ve babası katolik olduğundan Lavigne de bir katolik gibi büyütülmüştür. Avril'in müzik yeteneği ilk kez henüz iki yaşındayken, kilise şarkılarını söylerken annesi tarafından farkedildi. Aile, Lavigne 5 yaşındayken Napanee-Ontario'ya taşındı.
Avril Lavigne Bir Performansı Sırasında1998 yılında Lavigne bir müzik yarışmasını kazandı ve bunun üzerine yine kendisi gibi Kanadalı bir şarkıcı olan Shania Twain ile beraber ilk büyük konser turnesine çıktı. Twain'in Ottawa konserinde What Made You Say That adlı şarkıda, şarkıcıya eşlik etti.
İlk profesyonel menajeri olan Cliff Fabri onu ilk kez Kingston Ontario'daki bir kitapçıda şarkı söylerken keşfetti. Lennox Community Theatre'da bir performansı sırasında ise Kanadalı yerel bir şarkıcı olan Steve Medd tarafından farkedildi ve Medd'in 1999 yılında çıkmış olan Quinte Spirit albümünde yer alan Touch The Sky adlı şarkıda ona eşlik etmesi için teklif aldı.
16 yaşındayken, Arista Records adlı müzik firmasının bir temsilcisi olan Ken Krongard, şirketin patronu Antonio "L.A." Reid ile görüşmesi için Lavigne'i davet etti. Reid, Avril ve arkadaşlarını New York'da dinleyip beğenince Avril'in ilk albümü kaydedildi ve tamamlandı.
Birkaç resim
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Röportaj Bölümü
Bu bölümümüz çok yeni bir bölüm bir gün köşe yazısı bir gün röportaj yapıcaz demiştim
Emma Spinley bizlerle paylaşıyor
İlk Röportajı Müdiremizle Yapmış Emma
Amy Bluff Röportajı
Emma:İlk önce bizimle röportaj yaptığınız için çok teşekkürler. Bize biraz Hayatınızdan Bahsedebilirmisiniz?
Amy:büyücü ailenin tek kızı olarak büyütüldüm bu yüzden benm için herşeyin en iyisini istediler... bunun içinde en ii büyücü okulu olan hogwarts a gnderdiler ... okulu
Gryffindor binasından 1.likle bitirdim ve 2 yıl sonra müdire oldum:D
Emma:Peki ne kadardır okulun müdürüsünüz?
Amy:5 yıldır
Emma:Gerçekten Mesleğini Çok seven Birisiniz.Şu aralar Aileniz nerde peki?
Amy:ailem londrada yaşıyo ama onlarla okul işleri nedeni ile pek sık görüşemiyorum
Emma:Burdada Biz Aileniz Olduk.Yaşamınızdan Memnun olmadığınız oldu mu?
Amy:burda bu kadar mutluyen sizce memnum olmayabilirmiyim?? tabiki hayrr
Emma:Yeni Öğretim yılı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Amy:ben bu yıla çok ii başladık... hemen hemen bütün dersler başladı ve bütün öğrenciler çok derslerede çok başarılı ve aktif... ve umarım bütün yıl hep aynı olurlar ve başarı seviyeleri yükselir...
Emma:Bazı veliler hogwarts ın çok güvenli olmadığını düşünüyor siz ne diyorsunuz?
Amy:ya o konu hakkında bişi diyemem çünkü herkesin kendi düşüncesi ... ama bence en güvenli okul bizim okul çünkü profesörlerimizin hepsi birbirinden başarılı ve alanlarında isim sahibiler.. ailelerinde bunu bildiğini dşünüyorum ama eğer hala okulumza karşı güvene sahip değillerse gelip oklumuzu yakından görebilir:D
Emma:Sakıncası yoksa özel bir soru sorabilir miyim.Evlenmeyi Düşünüyor mususnuz?
Amy:şuanda öle bi düşüncem yok ama ilerde ne olacağı belli olmaz
Emma:Bize zaman Ayırdığınız için Çok teşekkür ederiz.Son olarak söylemek istediğiniz bir şey var mı?
Amy:asıl ben teşekkür ederim... umarım herkes için güzel bir yıl olur ... ve burda öğrencilere bişey sölemek istiyrum lütfen bütün öğrenciler derslere katılsın ve çalışsınlar ...
herkese mutlu ve büyülü seneler
Röportajı için
Emma Spinley'e teşekkür ederiz..