| Harry Potter ve Melez Prens__6. Film | |
|
+13Pénolopé Tiffany Weasley Melissa Lilith Armstrong David Kevin Malfoy Michelle Laura Whisper Fred Tom Weasley Barış Potter Harry Potter Pelin V. Karahan Hillary Duff Jiména W. L'moné Melissa Amy Armstrong Nickholas Ryan Scofield Amy Lynn Lee 17 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Amy Lynn Lee 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 1193 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Lee ailesi RP Partneri : yoq... Kendimi mesleğime verdim x) Kayıt tarihi : 30/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Harry Potter ve Melez Prens__6. Film Perş. Ekim 25 2007, 19:59 | |
| Filmin Mevcut Durumu
Filmin senaryosu tamamlandı ve oyuncular şu sıralar okuma provaları yapıyor. Çekimler ise Eylül 2007'de başlayacak. Filmin Yapım AşamasıBeşinci filmin yönetmenliğini yapan David Yates, 3 Mayıs 2007'de Sci Fi Wire'a verdiği demeçte altıncı filmin de yönetmenliğini üstleneceğini duyurmuştu. Böylece ilk iki filmi yöneten Chris Columbus'dan sonra iki Harry Potter filmi çeken ikinci yönetmen David Yates olacak. Filmin çekimleri Eylül ayında başlayacak. Ekim ayında yapılacak olan gece çekimleri için bazı mekanlar belirlendi. Sırlar Odası filminde Harry'nin Dobby'yi özgür bıraktığı sahneden hatırlayabileceğiniz Lacock Abbey manastırı bunlardan biri. Ayrıca çekimler boyunca High Street ile Church Street kapatılacak ve George Inn dışındaki otobüs durağı set alanı olarak kullanılacak. Oyuncular beş gün boyunca akşam üzeri 5'den sabaha karşı 5'e kadar çalışacaklar. Çeşitli Notlar:
- İlk filmden veri serinin yapım tasarımcılığını yapan Stuart Craig, bu filmin en önemli mekanları olarak niteleyebileceğimiz Mağara ve Astronomi Kulesi'nin tasarımlarını 2007 Şubat ayında tamamladı.
- Şu sıralar yapım ekibi İskoçya'daki Cape Wrath civarında Mağara sahnesi için uygun bir mekan arıyor.
- Yapımcı David Heyman ve yönetmen David Yates senaryoyu son kita Ölüm Yadigarları'na göre yeniden düzenlediklerini belirtti.
- Beşinci film Zümrüdüanka Yoldaşlığı'nın müziklerini yapan Nicholas Hooper, bu filmin de soundtrack albümünü hazırlayacak.
- 1 Temmuz 2007 tarihinde yapılan Lavender Brown seçmelerine yaklaşık 7000 genç kız katıldı. Adayların canlandırmaları istenen sahne: Madam Pomfrey, Hermione ve Ron ile olan hastahane kanadı bölümüydü.David Yates, finale kalan son beş kızı Rupert Grint ile öpüştüreceğini ve hangisinin daha uyumlu olacağının bu şekilde belirleneceğini söyledi.
- İkinci filmde Tom Riddle'ı oynayan Christian Coulson, geri dönmek konusunda gönüllü olsa da, yönetmen David Yates, 30 yaşında olan oyuncunun bu rol için fazla yaşlı olduğunu söyledi. 9 Temmuz 2007'deki Zümrüdüanka Yoldaşlığı Amerika galasında konuşan Yates, bu için uygun bir oyuncu bulduklarını açıkladı: "... Riddle'ı oyanayacak enteresan bir oyuncu buldum. Şimdilik kim olduğunu söyleyemem - daha erken." Seçmelerde adaylardan canlandırmalarını istedikleri sahne, Riddle'ın Horace Slughorn'a Hortkuluk'ları sorduğu bölümdü.
- David Yates'in yakın arkadaşı olan Bill Nighy, "Harry Potter'da oynamayan tek İngiliz oyuncu bir ben kaldım" diyerek şaka yoluyla da olsa bu filmde rol almak istediğini belirtmişti. David Yates ise, eğer senaryonun son halinde Rufus Scrimgeour, kadroda yer alacaksa, bunu Bill Nighy'ın canlandıracağını söyledi.
Çekim Yerleri
- Cape Wrath, İskoçya
- The Angel Street, Lacock Abbey
- Church Street, Lacock Abbey
Filmin ÖzetiBüyücüler dünyasında devam eden kargaşa artık Muggle'ların dünyasını da etkilemeye başlamıştır. Harry Potter, Hogwarts'taki altıncı yılını Feci Yorucu Büyücülük Sınavlarına hazırlanarak geçireceğini düşünmektedir. Artık Quidditch takımının da kaptanıdır. Ancak Diagon Yolu'ndaki okul alışverişi sırasında Draco Malfoy'un bir şeyler çevirdiğini fark eder. Lord Voldemort'un geçmişiyle ilgili pek çok bilinmeyen ortaya çıkarken bir yandan da Malfoy'un neyin peşinde olduğunu öğrenmeye çalışan Harry'yi yine zor günler beklemektedir. Oyuncu Kadrosu
Harry Potter | Daniel Radcliffe Ron Weasley | Rupert Grint Hermione Granger | Emma Watson Draco Malfoy | Tom Felton Ginny Weasley | Bonnie Wright Neville Longbottom | Matthew Lewis Remus Lupin | David Thewlis Luna Lovegood | Evanna Lynch Nymphadora Tonks | Natalia TenaGösterim Tarihleri21 Kasım 2008 Adaylıkları
Henüz yok. ÖdülleriHenüz yok. Teaser ve FragmanlarıHenüz yayınlanmadı. Alıntıdır | |
|
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Harry Potter ve Melez Prens__6. Film Perş. Ekim 25 2007, 20:06 | |
| paylaşım için saol kankaaa :D | |
|
| |
Melissa Amy Armstrong 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 1060 Savaş Tarafın : istanbul Aile : Armstrong RP Partneri : Y.O.K. Kayıt tarihi : 20/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Harry Potter ve Melez Prens__6. Film Perş. Ekim 25 2007, 20:07 | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1193 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Lee ailesi RP Partneri : yoq... Kendimi mesleğime verdim x) Kayıt tarihi : 30/09/07
| Konu: Geri: Harry Potter ve Melez Prens__6. Film Cuma Ekim 26 2007, 18:37 | |
| - Ronald Weasley demiş ki:
- paylaşım için saol kankaaa :D
bişi diil :D qanqa | |
|
| |
| Konu: Geri: Harry Potter ve Melez Prens__6. Film Cuma Ekim 26 2007, 18:38 | |
| - Lisa Armstrong demiş ki:
- Süperr çok sağol...
bişi diil cnm bnim gibi hp fanlarını bilgilendirmekten zevk alıorum bnde | |
|
| |
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
| Konu: Geri: Harry Potter ve Melez Prens__6. Film C.tesi Ekim 27 2007, 19:39 | |
| şu lavender brown'u çok merak ediyorum nasıl bi şey acaba ?? paylaşım için çok teşekkürr :D | |
|
| |
Hillary Duff 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 557 Yaş : 34 Savaş Tarafın : İzmir Aile : Yok RP Partneri : yok Kayıt tarihi : 07/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Harry Potter ve Melez Prens__6. Film C.tesi Ekim 27 2007, 20:33 | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Harry Potter ve Melez Prens__6. Film C.tesi Ekim 27 2007, 22:28 | |
| - Prof.Hillary Duff demiş ki:
- paylaşım için saol
bişi diil | |
|
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
| Konu: Geri: Harry Potter ve Melez Prens__6. Film C.tesi Ekim 27 2007, 23:58 | |
| oha yaa taa seneye kadar beklicezz | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Harry Potter ve Melez Prens__6. Film Paz Ekim 28 2007, 12:07 | |
| yaaa 1 sene yaaa nası geçicekk |
|
| |
| Konu: Geri: Harry Potter ve Melez Prens__6. Film Paz Ekim 28 2007, 13:07 | |
| aynen yaa nesı beklicez bi senee ya bu filmi bırak bn 7. filmi bile merak ediom kim bilir o kaç sene snra çıkar | |
|
| |
| Konu: Geri: Harry Potter ve Melez Prens__6. Film Paz Ekim 28 2007, 19:10 | |
| - Prof.Amy Lynn Lee demiş ki:
- aynen yaa nesı beklicez bi senee ya bu filmi bırak bn 7. filmi bile merak ediom kim bilir o kaç sene snra çıkar
bndee | |
|
| |
Pelin V. Karahan Hogwarts Müdüresi, Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2358 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Tarafsız! Aile : KARAHAN RP Partneri : ~James Compton~ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
| Konu: Geri: Harry Potter ve Melez Prens__6. Film Ptsi Ekim 29 2007, 14:00 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Harry Potter ve Melez Prens__6. Film Ptsi Ekim 29 2007, 14:10 | |
| bişey diil | |
|
| |
Harry Potter Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü
Mesaj Sayısı : 952 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Potter Ailesi RP Partneri : Clémence Jamié Schwetzen Kayıt tarihi : 29/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (60/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Harry Potter ve Melez Prens__6. Film Paz Kas. 04 2007, 02:17 | |
| | |
|
| |
Barış Potter Hufflepuff 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 332 Yaş : 30 Savaş Tarafın : londra Aile : Potter RP Partneri : Shakira Weasley Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 29/10/07
| Konu: Geri: Harry Potter ve Melez Prens__6. Film Paz Kas. 04 2007, 16:13 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Harry Potter ve Melez Prens__6. Film Çarş. Kas. 07 2007, 21:53 | |
| kitap elimde ama bir türlü melez prensinin kim olduğunu öğrenemedim sanki okuyunca tekrar başa dönüyorum uzun geliyor melez prensi kim acaba |
|
| |
| Konu: Geri: Harry Potter ve Melez Prens__6. Film Çarş. Kas. 14 2007, 17:28 | |
| ohooosen biraz geride kalmışsın biz yedinci kitabı bitirdik sn altıdasın ama altıncı kitapta güzeldir ii okumalar oekde uzun sayılmaz yha hele beşinci kitaptan snra bayaa kısa kalıo istersen melez prens in kim olduğunu söleyebilirim | |
|
| |
Fred Tom Weasley Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 692 Yaş : 32 Savaş Tarafın : Londra Aile : Weasley RP Partneri : Y.O.K Kayıt tarihi : 21/10/07
| Konu: Geri: Harry Potter ve Melez Prens__6. Film C.tesi Kas. 17 2007, 22:52 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Harry Potter ve Melez Prens__6. Film Paz Kas. 18 2007, 00:27 | |
| hermione granger karakterini emma watson oynamak istemiyordu.haberlerde ben harry potter'la tanındım.artık oynamıcam diyodu.hatta ona aldığı paranın 2 katını teklif etmişler.4 trilyon mu neymiş.kız kabul etmemiş.ama baktım.şükürler olsunki oynuyor.ronu sadece ona teslim edebilirim.ama kim lavenderi oynarsa gider londraya onu öldürüp gelirim. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Harry Potter ve Melez Prens__6. Film Paz Kas. 18 2007, 13:36 | |
| |
|
| |
| Konu: Geri: Harry Potter ve Melez Prens__6. Film Paz Kas. 18 2007, 21:01 | |
| | |
|
| |
Michelle Laura Whisper Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 2151 Savaş Tarafın : Hogwarts=) Ruh Halin : Kayıt tarihi : 24/12/07
| |
| |
| Konu: Geri: Harry Potter ve Melez Prens__6. Film Perş. Ara. 27 2007, 18:36 | |
| lavenderı oynucak kız belli olmuş millet | |
|
| |
| Harry Potter ve Melez Prens__6. Film | |
|