| Hayko Cepkin | |
|
+11Michelle Laura Whisper Lisa Mina Lysse Carrion Crawler Clarie Jane D. Reeser Lucius Malfoy Senta Weasley G.Tarja Grenier Nickholas Ryan Scofield Amy Lynn Lee Melissa Amy Armstrong Jiména W. L'moné 15 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Hayko Cepkin Salı Ekim 23 2007, 16:27 | |
| Hayko Cepkin, (doğum 11 Mart - 1978, İstanbul) Ermeni asıllı Türk vatandaşı piyanist, müzisyen. Liseden sonra 2 yıl mimar sinan üniversitesi'nde şan eğitimi aldı. 2 sene timur selçuk çağdaş müzik merkezi'nde şan, solfej ve armoni dersleri aldı. 1 sene akademi istanbul'da piyano eğitimi gördükten sonra profesyonel müzik yaşantısına 1997 yılında klavyeci olarak başladı. Sırasıyla öztürk, Ogün Sanlısoy, Aylin Aslım, Koray Candemir ve Demir Demirkan gibi isimlerle sahneyi paylaştı. Çalıştığı isimlerin bazılarının albümlerinde de düzenlemeci kimliğiyle yer aldı. En son Murathan Mungan'ın söz vermiş şarkılar adlı albümünde aylin aslım'ın seslendirdiği "kimdi giden" adlı bir yeni türkü bestesi olan parçayı düzenledi. Bu sırada evinin odasında kaydettiği bestelerini hayata geçirme kararı aldı. 2005 yılı içinde "Sakin olmam lazım" adlı albümü ile alternatif müzik piyasasında yerini aldı. Daha sonra 2OO7 de tanışma biti albümüyle sevenleriyle buluştu.Müziğe daha sert devam eden Hayko(kendi tabiriyle)türü bozuk tarzıyla açık olduğuna inandığımız yoluna devam ediyor.Bu albümü korku-gerilim temasıyla oluşturan Hayko'nun yeni albümünde 5taneintro,10tane parça+bonus bulunuyor.Profesyonelstüdyo kaydıyla yaptığı albümünün promosyon dönemi devam etmekte... Hayko Cepkin'in grubu gitarda Umut Töre, bas gitarda Poyraz Kılıç ve davulda Murat Cem Ergül'den oluşmaktadır. resimler | |
|
| |
Melissa Amy Armstrong 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 1060 Savaş Tarafın : istanbul Aile : Armstrong RP Partneri : Y.O.K. Kayıt tarihi : 20/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Hayko Cepkin Salı Ekim 23 2007, 16:28 | |
| Bayılıyorum bu adama sesi şarkıları çok güzel paylaşım için sağol | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
| Konu: Geri: Hayko Cepkin Salı Ekim 23 2007, 16:29 | |
| bende çok severim paylaşım içinde bişey değil canım herzaman | |
|
| |
Amy Lynn Lee 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 1193 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Lee ailesi RP Partneri : yoq... Kendimi mesleğime verdim x) Kayıt tarihi : 30/09/07
| Konu: Geri: Hayko Cepkin Salı Ekim 23 2007, 17:15 | |
| Bnde Severim bu adamı paylaşım için saol son resim süper | |
|
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Hayko Cepkin Salı Ekim 23 2007, 18:10 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Hayko Cepkin Çarş. Ekim 24 2007, 16:43 | |
| bnde hayko dinlerim resimler ve bilgi için tşk. |
|
| |
| Konu: Geri: Hayko Cepkin Çarş. Ekim 24 2007, 18:27 | |
| bişi değil | |
|
| |
G.Tarja Grenier Sihirli Afetler Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 1103 Savaş Tarafın : bilip te napçan??XP Aile : sanne RP Partneri : Yok:) Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Hayko Cepkin Çarş. Ekim 31 2007, 22:54 | |
| o adammsn be hayko ve samara ve hykocular... | |
|
| |
Senta Weasley Ravenclaw 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 88 Yaş : 30 Savaş Tarafın : HOGWARTS Aile : YOK RP Partneri : YOK Kayıt tarihi : 20/10/07
| Konu: Geri: Hayko Cepkin Paz Kas. 11 2007, 16:01 | |
| EVET ÇOK GÜZEL ŞARKILARI VAR BAŞTA PEK SEVMEMİŞTİM ŞİMDİ SÜPER GELİO SAOL GÜZEL PAYLAŞIM | |
|
| |
Lucius Malfoy Ölüm Yiyen
Mesaj Sayısı : 46 Yaş : 31 Savaş Tarafın : UNDERWORLD Aile : Mal foy ailesi RP Partneri : ne yazikki Kayıt tarihi : 29/10/07
| Konu: Geri: Hayko Cepkin Ptsi Kas. 12 2007, 18:03 | |
| valla öldürseler ben o adamı dinlemem benim tipim değil bir kere | |
|
| |
| |
| |
G.Tarja Grenier Sihirli Afetler Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 1103 Savaş Tarafın : bilip te napçan??XP Aile : sanne RP Partneri : Yok:) Kayıt tarihi : 16/09/07
| Konu: Geri: Hayko Cepkin Cuma Ara. 14 2007, 22:31 | |
| psiko biraz ama süper şarkıları hele o böürmelerr(brutal lütfen) | |
|
| |
| Konu: Geri: Hayko Cepkin Cuma Ara. 14 2007, 23:03 | |
| o böğürmeleri canlı izlemen lazım... bütün salon inledi resmen! Güzeldi... gerçi o günden sonra boyun, kafa ve kol kalmadı bende... | |
|
| |
Clarie Jane D. Reeser Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 944 Savaş Tarafın : En karanLık En Ateşli YerlerDen ;) Aile : POTTER... RP Partneri : HYR YOK... Ruh Halin : Kayıt tarihi : 11/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (10/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Hayko Cepkin Ptsi Ara. 17 2007, 00:10 | |
| eskiden dinliodum ama şimdi pek görmüom ortalıkta... | |
|
| |
Carrion Crawler Hufflepuff 2. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 32 Savaş Tarafın : İzmir Aile : Yok RP Partneri : Müzik Kayıt tarihi : 29/12/07
| Konu: Geri: Hayko Cepkin Paz Ara. 30 2007, 13:24 | |
| Boşluk Ne eğri ne doğru Gücüm kalmadı Ellerimden uçtu Biri almadı Yüce dağlar aştım Yine olmadı Ne çiçekler gördüm Tadı almadım
Görmez oldu gözüm Elimde tutmaz Bıraktığın herşey yerinde durmaz Görmez oldu gözüm Elimde tutmaz Söylediğin yalan yerini bulmaz
Bedduadır sana bütün sözlerim İnanmazsan ama yolunu gözlerim
Görmez oldu gözüm Elimde tutmaz Bıraktığın herşey yerinde durmaz Görmez oldu gözüm Elimde tutmaz Söylediğin yalan yerini bulmaz 777 Bir düşündük bin ah işittik Her geçen gun incitildik Tütsü yaktık temizlendik Dumanından zehirlendik Yalanlarla avutulduk Zor yollarla durdurulduk Bir kadeh içtik keyiflendik İlaçlarıyla uyutulduk
Yalnız kaldım bu şehirde Bana sorsan döndük dehlizlere Tutsak kaldık içimizde Uyansak da yokuz yerimizde
Ucurumun kenarında Bizi iten rüzgarında Çok güvenli değil ama Düşmemek için tutun bana
Yalnız kaldım bu şehirde Bana sorsan döndük dehlizlere Tutsak kaldık içimizde Uyansak da yokuz yerimizde
Akıllanıyor akıllanıyor fikrim Akıllanıyor akıllanıyor zihnim Akıllanıyor akıllanıyor fikrim Akıllanıyor az kıllanıyor zihnim Ben Gideyim Ah çeker bu yürek ah canım Sen bilmezsen kim bilir Zor zamanlar gördüm ah canım Söyleyemem dert benimdir Su gibidir berakktır bu gönül Kana kana iç iyi gelir Kor alevler yaktı bu gönül Söndürmeye kim gelir Ateşini gördüm yandım yanında kor ettim Yalanını bildim bak en sonunda öğrendim Ateşini gördüm yandım yanında kor ettim Yalanını bildim bak en sonunda öğrendim Çok sevmeyi isterdim ah canım Yol vermedin ben neyleyim Tuz basmadan yarama ah canım Görünmeden ben gideyim Ateşini gördüm yandım yanında kor ettim Yalanını bildim bak en sonunda öğrendim Ateşini gördüm yandım yanında kor ettim Yalanını bildim bak sonunda öğrendim Bertaraf Et Altı üstü 5 metreydi, dertlerinin birikimi Belki biter dedin amma sen kaparsan gözlerini Bertaraf et her şeyini kıymetini kısmetini Belki yarın gelir amma bugün seni sevmedi ki
Altı üstü 5 metreydi, dertlerinin birikimi Belki biter dedin amma sen kaparsan gözlerini Bertaraf et her şeyini kıymetini kısmetini Belki yarın gelir amma bugün seni sevmedi ki Bilmezsin Etme gönül kendine Yar için geçtiyse, giysen üstün değişmez Gör, kendin değilsen Yine yolun başında beyaz kefen giydiysen gel Umrun umrumdur göremezken
Örtü örttüm üstüne yar teni inceyse Üşür sandım kendine, yol uzun geldiyse Bil ki durur başında geceleri beklerken ,gel Umrun umrumdur, göremezken Eller Aldı Eller aldı gözlerimi Görmez oldum yüzlerini Kim sorduysa duymam dedim Susar gönlüm gör güzelim
Yok kimse görmesin yüzümü Yok kimse duymaz sesimi
Eller aldı gözlerimi Görmez oldum yüzlerini Kim sorduysa duymam dedim Susar gönlüm gör güzelim
Eller aldı yüreğimi bilmez oldum gerçeğimi Kim bulduysa yokum dedim Bundan sonra gör böyleyim
Yok kimseler Kimse duymasın beni Sensiz yalnızlığımda Bir of çeksem Yine olmaz İnat ettim sensiz yalnızıım aaah.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Hayko Cepkin Paz Ara. 30 2007, 14:23 | |
| 777, eller aldı ve yalnız kalsın çok severim ben Özellikle 777'nin sözlere bayılıyorum, adam ne yazacağını biliyo | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1060 Savaş Tarafın : istanbul Aile : Armstrong RP Partneri : Y.O.K. Kayıt tarihi : 20/10/07
| Konu: Geri: Hayko Cepkin Paz Ara. 30 2007, 18:26 | |
| - Samara Armstrong demiş ki:
- 777, eller aldı ve yalnız kalsın çok severim ben
Özellikle 777'nin sözlere bayılıyorum, adam ne yazacağını biliyo Aynen bayılıyorum 777'nin sözlerini ilk kez bi canlı performansını izlemiştim tvde ondan beri bitiyorum o şarkıya onun dışında son kez,yalnız kalsın,sıkı tutun ve fırtınam da iyidir.Aslında adamın tüm şarkıları güzelde en sevdiğim bunlar... | |
|
| |
Lisa Mina Lysse Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 988 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Karanlık Sokaklar Aile : Lysse RP Partneri : Emilie Lysse(Aslında bir Lucas'a asla hayır demem) Kayıt tarihi : 29/10/07
| Konu: Geri: Hayko Cepkin Ptsi Ara. 31 2007, 19:45 | |
| Ben bu adama hastayım!!!!!!!!Ama ablma göürnce korkuyo+gece rüyasına girmiş korkudan!!
Bertaraf Et süper+Zaman GEçti! | |
|
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| |
| |
Michelle Laura Whisper Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 2151 Savaş Tarafın : Hogwarts=) Ruh Halin : Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: Hayko Cepkin Cuma Ocak 11 2008, 21:29 | |
| haykonun bütün şarkılarını severim paylaşım içn tşk ;] | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 988 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Karanlık Sokaklar Aile : Lysse RP Partneri : Emilie Lysse(Aslında bir Lucas'a asla hayır demem) Kayıt tarihi : 29/10/07
| Konu: Geri: Hayko Cepkin C.tesi Ocak 12 2008, 21:24 | |
| Adam Saçlarını Gözdenin Ayhan abisinin arkadaşının kardeinin mi kuaföründe yaptırıomuş arkim görmüşş. | |
|
| |
Mary Kate Olsen Hufflepuff 2. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 7 Yaş : 29 Aile : Yok RP Partneri : Yok Kayıt tarihi : 15/01/08
| Konu: Geri: Hayko Cepkin Salı Ocak 15 2008, 14:53 | |
| Adamın Tipine Hayranım Ztn Sesi Tartışılmaz Sonra Görüşelim,Boşluk,Bertaraf Et,Yalnız Kalsın,Ölüyorum..... Çoook Süper Bi Adam | |
|
| |
| Konu: Geri: Hayko Cepkin Çarş. Ocak 16 2008, 21:03 | |
| - Cho Chang demiş ki:
- Adam Saçlarını Gözdenin Ayhan abisinin arkadaşının kardeinin mi kuaföründe yaptırıomuş arkim görmüşş.
memleket il sınırları içinde mi tam adres istiyorum aslında hiç gerek yok... ben yeterince canlı gördüm kendisini (Burda hava aıyorum mümkünse vooov vaaaay, inanamıyorum! gibi şeyler diyebilirsiniz ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Hayko Cepkin Perş. Ocak 17 2008, 15:47 | |
| WAAAAOOOOVVWWW İNANMIYORUUUUUMMMMMMMMMMM NERDE GÖRDÜÜNNNN???????? (Nasılım?) | |
|
| |
| Konu: Geri: Hayko Cepkin Perş. Ocak 17 2008, 19:06 | |
| | |
|
| |
| Hayko Cepkin | |
|