| -Domuz Kafası-Gündüz Uğrayışı- | |
|
+4Fred Tom Weasley Lisa Mina Lysse Emma Spinley Harry Potter 8 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: -Domuz Kafası-Gündüz Uğrayışı- Paz Kas. 04 2007, 20:56 | |
| Profesör Hazal Kaya balo hazırlığını tam bitirememişti. Her zaman dağınık bıraktığı siyah saçlarını yine salmıştı ama bu sefer öncelerine göre daha düzdü.Tek farkı siyah saçlarının arasındaki mavi saç kıvrımlarıydı.Siyah sade elbisesi üzerine tam oturmuştu.Siyah göz makyajı elbisesiyle uyum sağlamıştı.Giymeye son anda karar verdiği siyah topuklu ayakkabılarının üzerinde çok hoş ve çekici bir görünüm yakalamıştı.
Ned'e kaymak birasını getirdi."Al canım, afiyet olsun" dedi yüzündeki hoş gülümsemesiyle. |
|
| |
Anonymou Misafir
| Konu: Geri: -Domuz Kafası-Gündüz Uğrayışı- Paz Kas. 04 2007, 21:00 | |
| Ned proffesörün hazırlığını gördükten sonra hayran olup kalmıştı ve "Teşekkür ederim." diyerek bir yudum aldı ardından "Eyvah! Baloyu unuttum , Gitmem gerek proffesör siz gelmeyecekmisiniz ." dedi ve kayak birasından biraz daha içti ayaklanmıştı. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: -Domuz Kafası-Gündüz Uğrayışı- Paz Kas. 04 2007, 21:01 | |
| "Tek başıma pek gitmek istemiyorum ama giderim.O kadar hazırlandım da..." |
|
| |
Anonymou Misafir
| Konu: Geri: -Domuz Kafası-Gündüz Uğrayışı- Paz Kas. 04 2007, 21:06 | |
| "Bu güzelliği baloda görmek isterim. " dedi ardından "Ben uçarak gidecem beraber gidelimmi ? acaba.." dedi Ned gülümsiyerek ardından kaymak birasınından içti. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: -Domuz Kafası-Gündüz Uğrayışı- Paz Kas. 04 2007, 21:06 | |
| "Olabilir tabi neden olmasın" dedi gülümseyerek. |
|
| |
Anonymou Misafir
| Konu: Geri: -Domuz Kafası-Gündüz Uğrayışı- Paz Kas. 04 2007, 21:09 | |
| Ned gülümsiyerek "Tamam hadi." dedi ve ardından dışarı çıktı süpürgesine bindi "Hadi gidelim ."diyerek sırttı. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: -Domuz Kafası-Gündüz Uğrayışı- Paz Kas. 04 2007, 21:10 | |
| "Pekala" diyerek süpürgesine bindi. |
|
| |
Anonymou Misafir
| Konu: Geri: -Domuz Kafası-Gündüz Uğrayışı- Paz Kas. 04 2007, 21:13 | |
| Ned uçarak domuz kafasından uzaklaşmaya başladı domuz kafası gittikçe küçülüyor ufacık bir nokta gibi gözüküyordu gölün üzrinde hızlanmaya başlamıştı.
rp out = göl kenarında devam. |
|
| |
Lisa Mina Lysse Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 988 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Karanlık Sokaklar Aile : Lysse RP Partneri : Emilie Lysse(Aslında bir Lucas'a asla hayır demem) Kayıt tarihi : 29/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: -Domuz Kafası-Gündüz Uğrayışı- Cuma Ara. 21 2007, 12:22 | |
| Cho ilk günden işini aksatmamak için Domuz Kafasına geldi ve barmenlik yerinedeki sandalyesine oturdu. | |
|
| |
Fred Tom Weasley Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 692 Yaş : 32 Savaş Tarafın : Londra Aile : Weasley RP Partneri : Y.O.K Kayıt tarihi : 21/10/07
| Konu: Geri: -Domuz Kafası-Gündüz Uğrayışı- Cuma Ara. 21 2007, 13:20 | |
| Tom elleri ceplerinde canı sıkkın bir şekilde içeri girdi.Cho'yu tek gördüğü için yanındaki sandalyeye oturdu:"Selam..."dedi.Sesi bitkin çıkıyordu. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 692 Yaş : 32 Savaş Tarafın : Londra Aile : Weasley RP Partneri : Y.O.K Kayıt tarihi : 21/10/07
| Konu: Geri: -Domuz Kafası-Gündüz Uğrayışı- Cuma Ara. 21 2007, 13:26 | |
| Fred bir anda masadan kalktı:"Ahh üzgünüm gitmek zorundayım..."dedi.Hızlı bir şekilde ordan gitti... out:ya çok yavaşsın snaırım,yada çıktın siteden byy | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 988 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Karanlık Sokaklar Aile : Lysse RP Partneri : Emilie Lysse(Aslında bir Lucas'a asla hayır demem) Kayıt tarihi : 29/10/07
| Konu: Geri: -Domuz Kafası-Gündüz Uğrayışı- Cuma Ara. 21 2007, 13:43 | |
| rp out pm atsaydın keşke geliyorum die ben ne biliyim belki gelmezsin sandım. | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: -Domuz Kafası-Gündüz Uğrayışı- Perş. Ara. 27 2007, 17:03 | |
| | |
|
| |
Melissa Lilith Armstrong Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 337 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Pff sanane yha... Aile : ARMSTRONG AİLESİ RP Partneri : Keşke olsaydı... Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 23/09/07
| Konu: Geri: -Domuz Kafası-Gündüz Uğrayışı- Cuma Şub. 08 2008, 20:54 | |
| ''Ah, lanet olsun! Bir kere de dökülmeseniz n'olur?'' sonbaharın gelmiş olduğu, havada uçuşan sapsarı yapraklarından her harikulade belliydi.Sert rüzgarın ilikleirne işlemiş olduğu Dakota, rüzgarın önüne katıp sürüklediği, saçına yapışmış olan bir yaprağı alırken mırıldandı.''Bu sefer çabuk geliyorsun sonbahar.'' çok üşüdüğünü hissederken, gözü bir tabelaya ilişti.''Domuz Kafası, uzun zamandır gidememiştim...'' İçerideki boğucu havayı, dışarıdaki sert soğuğa tercih eden Dakota, etraftaki tozlu masaları incelerken, oturacak yer aramayı da ihman etmemeişti. Biraz ileride gözüne ilişen bir masaya, sandalye çekerek oturdu ve soğuktan kızarmış olan burnuna dokundu.''Gerçekten üşümüş olmalıyım...'' diye söylendi kendi kendine.Burnunun koku almayı biraz d aolsa ertelediği, etraftaki pis kokuyu hissetmediğindne anlaşılabiliyordu.Bir süre hiçbirşey demedne atrafı izledi... | |
|
| |
Lily Blue Allen Gryffindor 2. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 29 Savaş Tarafın : Privet Drive Aile : Weasley RP Partneri : Yok Kayıt tarihi : 06/02/08
| Konu: Geri: -Domuz Kafası-Gündüz Uğrayışı- Cuma Şub. 08 2008, 21:04 | |
| Lily incecik cübbesiyle Hogsmeade de dolaşıyordu.Sonbahrın Getirdiği soğuk bir Rüzgar esti.Bu Rüzgar Lily'nin iliklerine kadar işlemişti.Üç süpürgeye gidene kadar iyice hasta olacaktı.Ansızın yukarıdan sarkan "Domuz Kafası" yazılı tabelayı gördü.Hakkında çok şey duymuştu buranın.Ama iyicede üşüyordu.Sonunda Dayanamayıp içeri girdi.Girer girmezde daha fazla kendini tutamayarak hapşırdı.İçerisi çok boştu.Gözleriyle bir Hogwarts öğrencisi aradı.Sonunda gözüne bir kız ilişti.Yavaşya yanına gidip: "Acaba oturabilir miyim?" dedi usulca | |
|
| |
Melodia Spinley Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 765 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Godric's Hallow Aile : Spinley RP Partneri : Keşkeee Kayıt tarihi : 16/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: -Domuz Kafası-Gündüz Uğrayışı- Cuma Şub. 08 2008, 21:14 | |
| Melodia üşümüş bir şekilde koşarak domuz kafasından içeriye girdi. Üzerinde siyah bir pantolon, çingene pembesi bir mont, siyah-pembe eldivenler atkı ve bere vardı. İçeriye girdiği zaman Dakota'yı gördü ve bir çığlık attı. "Dakota!!" diye. Herkesin ona baktığını görünce ise sustu. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 337 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Pff sanane yha... Aile : ARMSTRONG AİLESİ RP Partneri : Keşke olsaydı... Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 23/09/07
| Konu: Geri: -Domuz Kafası-Gündüz Uğrayışı- Cuma Şub. 08 2008, 21:18 | |
| Yalnızlık epey canını sıkmıştı.Bir umut, göz ucuyla kapıya bakıyor, gelen bir tanıdık olur mu diye bekliyordu.Parmaklarıyla ritim tutmaya çalışırken, bir ses duymuştu.
"Acaba oturabilir miyim?"
Başını büyük bir hevesle sesin geldiği yöne doğru çevirdi.Evet, sonunda yalnızlık sona ermişti.''Tabii oturabilirsin.''
Kız oturduktan sonra Dakota hemen elini uzattı ve söze başladı.''Merhaba, ben Dakota... Dakota Lily Armstrong.Dakota uzun ve zor geliyorsa Lily'de diyebilirsin.Ama Dakota adındna daha çok hoşlanıyorum.'' içindne fazla konuştuğu şüphesine kapılırken, gülümseyerek kıza bakmaya devam ediyordu. Birden bir kız çığlığı duydu ve korkarak kapı girişine doğru hızla başını çevirdi.Ama gelen kişiyi gördüğünde endişeli ifadesinin yerini, kocaman bir tebessüm almıştı. ''Ah! Mel, seni çok özledim.'' sevinçle kızın boynuna atlarken herkesin onlara baktığını farkederek, Melodia'dan ayrıldı.''Gelsene...'' diyerek onu oturdukları masaya doğru çekiştirmeye başladı. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 29 Savaş Tarafın : Privet Drive Aile : Weasley RP Partneri : Yok Kayıt tarihi : 06/02/08
| Konu: Geri: -Domuz Kafası-Gündüz Uğrayışı- Cuma Şub. 08 2008, 21:22 | |
| ''Tabii oturabilirsin.'' demişti kız.Lily de hemen oturmuştu.Oturur oturmazda elini uzatarak: "''Merhaba, ben Dakota... Dakota Lily Armstrong.Dakota uzun ve zor geliyorsa Lily'de diyebilirsin.Ama Dakota adındna daha çok hoşlanıyorum.'' demişti Lily tam elini uzatıp kendi anlatacakken "Dakota "diye bir çığlık Domuz Kafasında yankılanmıştı. "Sanırım Arkadaşın" dedi Lily Gülümseyerek | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 765 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Godric's Hallow Aile : Spinley RP Partneri : Keşkeee Kayıt tarihi : 16/11/07
| Konu: Geri: -Domuz Kafası-Gündüz Uğrayışı- Cuma Şub. 08 2008, 21:37 | |
| Dakota'nın çekiştirmeleriyle beraber Melodia da masaya oturmuştu. "Seni çok özledim." dedi ona. Sonra masadaki diğer kız farketti ve ona elini uzatarak "Merhaba, ben Melodia." dedi gülümseyerek. | |
|
| |
| Konu: Geri: -Domuz Kafası-Gündüz Uğrayışı- Cuma Şub. 08 2008, 21:38 | |
| Dakota, gülümsemesi daha da büyürken cevapladı.''Evet arkadaşım.'' göz ucuyla Melodia'ya baktı.''Bende seni çok özledim.Eee Mel, nasıl gidiyor?''
Tatilde göremediği ve çok özlediği birçok arkadaşı vardı.Ve Melodia'da bu gruba dahildi.Bir yandan da tanışamadığı kıza bakarak gülümsemeyye çalışıyordu.
''Seninle de bir türlü tanışamadık...'' dedi kollarını kavuşturup kızı süzmeye çalışırken. | |
|
| |
| Konu: Geri: -Domuz Kafası-Gündüz Uğrayışı- Cuma Şub. 08 2008, 21:45 | |
| ''Seninle de bir türlü tanışamadık...''
"Tanışalım Öyleyse...Ben Lily Blue Allen.İster Lily İster Blue de.Sanırım adaşızda.Neyse Gryfindor 1. sınıf öğrencisiyim." demişti bir solukta. "İkinizlede tanıştığıma memnun oldum Dakota ve Mel... Hapşuu!!" cümlesini tamamlayamamıştı Çünkü Yine Hapşırmıştı. | |
|
| |
| Konu: Geri: -Domuz Kafası-Gündüz Uğrayışı- Cuma Şub. 08 2008, 21:55 | |
| "Çok yaşa!" dedi Melodia gülümseyerek. Sonra montunu, eldivenlerini, beresini ve atkısıı çıkardı. | |
|
| |
| Konu: Geri: -Domuz Kafası-Gündüz Uğrayışı- Cuma Şub. 08 2008, 21:55 | |
| Dakota, ceplerini karıştırmaya başlamıştı.Annesinin zorla cebine tıkıştırdığı mendili arıyordu.''İşte buaradasın...'' diye söylendi kendi kendine.Mendili çıkartık Lily'e uzatırken bilmiş bilmiş söylendi.''Grip salgını... buralarda olduğunu duymuştum.Bu arada mendil sende kalabilir Lily.'' yanında mendil taşımayı hiç sevmeyen birine göre bu teklif oldukça normal sayılırdı.
Parmaklarıyla oynarken gözü kolundaki saate takıldı.Eve erken geleceğine söz vermişti ve artık gitmesi gerekiyordu.Her ne kadar bu sözcükler ağzından istemeyerek de çıkıyor olsa, gitmesi gerekiyordu.''Tekrar tanıştığıma memnun oldum Lily.'' dedi kızın elini dostça kavrarken.''Hoşçakal Mel, sonra görüşürüz ve kendine iyi bak_!'' Melodia'yı kucakladıkran sonra, hiç çıkarmadığı montunu düzelterek eldivenlerini giydi.
Dışarı çıktığında kendini buz kütlesine düşmüş gibi hissetmişti.Çünkü içerisinin sıcağı tüm bedenine hakimken, donduruu soğuğa teslim olmak pek de hoş birşey sayılmazdı. | |
|
| |
Angel Emilie Armstrong Gryffindor Sınıf Başkanı
Mesaj Sayısı : 125 Savaş Tarafın : Ölüm Yiyen Aile : Armstrong! RP Partneri : ♥ღBiri gider,biri gelir!ღ♥ Kayıt tarihi : 06/04/08
| Konu: Geri: -Domuz Kafası-Gündüz Uğrayışı- C.tesi Nis. 19 2008, 15:58 | |
| Angel Karanlık Sofra'nın kapalı olduğunu duyunca buraya gelmişti.Orayı daha çok sevsede burasıda onun gelmeyi sevdiği bir yerdir.Üç Süpürge'ye gittiğinde etrafında sahte gülücüklerle dolaşan cesurcuklar onu fazlasıyla bayar.Sonunda düşüncelerinden sıyrıldığında içerisinin gerçekten karanlık olduğunu fark ederek sevindi.Aslında canı Ateş Viskisi istesede ailesi ona sadece kendi gözetimlerinde izin veriyorlardı.Angel mecburen Kaymak Birası istedi.Hem arkadaş hemde sevgili bakımından çok yalnızdı. | |
|
| |
| -Domuz Kafası-Gündüz Uğrayışı- | |
|