| söğüt ağacının altında | |
|
+17Shakira Weasley Fred Tom Weasley Melissa Amy Armstrong Carter R. Schwetzen Sea Luna Lovegood Bill C.Weasley Emma Spinley Beyonce Weasley alns armstrong Hillary Duff Nickholas Ryan Scofield Harry Potter Pelin V. Karahan Amy Lynn Lee Jiména W. L'moné G.Tarja Grenier Prof. Amy Bluff 21 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Emma Spinley Ravenclaw 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 793 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Spinley RP Partneri : İsteyen Varmı ki?? Kayıt tarihi : 16/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 24 2007, 21:08 | |
| "Ya gitmeyelim dedim işte" | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 793 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Spinley RP Partneri : İsteyen Varmı ki?? Kayıt tarihi : 16/10/07
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 24 2007, 21:09 | |
| "Üf tamam bi hatadır oldu özür dileriz" | |
|
| |
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 24 2007, 21:09 | |
| "tamam o zaman "dedi "hepimiz bi şey demişiz bu arada size iyi eğlenceler "dedi ve louisin ardından yürümeye başaldı | |
|
| |
pearl as Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 24 2007, 21:11 | |
| inanmıyorum yha bayada cesaretliler dedi pearl dünde aynısı olmuştu louis tam zmnında gelip mahvetmişti herşeyi |
|
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 24 2007, 21:11 | |
| "dinlemenize gerek yoktu nasılsa öğrenirdiniz" | |
|
| |
pearl as Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 24 2007, 21:12 | |
| |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 24 2007, 21:12 | |
| Tamam hadi bende yatmaya gidiyorum tekrar çok özür dilerim | |
|
| |
Carter R. Schwetzen Astronomi Profesörü
Mesaj Sayısı : 2739 Yaş : 29 Savaş Tarafın : İzmir-Buca Aile : Schwetzen RP Partneri : Léonora Valénciâ McGaurt Kayıt tarihi : 21/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 24 2007, 21:13 | |
| 'nese hadii bayy' dedi ve uzaklaştılar. | |
|
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 24 2007, 21:14 | |
| "sonunda yalnız kaldık" dedi ron | |
|
| |
pearl as Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 24 2007, 21:14 | |
| evet dedi pearl rona bakıp muzipce gülüyordu |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 24 2007, 21:18 | |
| saat geç olmuştu yatakheneye gitsem ii olur dedi kendi kendine "pearl saat geç oldu bn gitsem ii olur snde git etrafta fazla dolaşma bu satte" dedi | |
|
| |
pearl as Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 24 2007, 21:19 | |
| tmm ben samaranın yanına gidicem dedi rona |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 24 2007, 21:23 | |
| "tamam ozaman iigeceler" yapsammı acaba die düşündü tokat yemekten korkuyordu snra kendine hakim olamadı ve ... ıslak ve yumuşak die düşündü ron bi yandan da gülümsüyordu yanaklarının kızardığını hissetti | |
|
| |
pearl as Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 24 2007, 21:25 | |
| pearl şakınlıktan ölüyordu bir an duraksadı bişey yapamadı ve sonra kendine geldi ve geriye çekti kendini iyi geceler ron gitmem lazım dedi ve samaranın yanına doğru koşar adımlarla yürüdü |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 24 2007, 21:27 | |
| ron hala gülümsüyordu Pearl ın arkasından "ii geceler" die bağırdı ve ıslık çala çala yatakhaneya doğru ilerledi | |
|
| |
Fred Tom Weasley Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 692 Yaş : 32 Savaş Tarafın : Londra Aile : Weasley RP Partneri : Y.O.K Kayıt tarihi : 21/10/07
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Perş. Ekim 25 2007, 21:00 | |
| Fred üzerinde yağmurluğu ile yavaş adımlarla göle doğru yürüdü.Ağaçların sık olduğu yerlerden birine gidip ağacın altına oturdu ve gölü izlemeye başladı. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Perş. Ekim 25 2007, 21:05 | |
| samara boş sınıftan çıkıp göle bakan bir ağacın altına oturdu başını dizlerine dayadı. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 692 Yaş : 32 Savaş Tarafın : Londra Aile : Weasley RP Partneri : Y.O.K Kayıt tarihi : 21/10/07
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Perş. Ekim 25 2007, 21:08 | |
| Fred ağacın yan tarafına doğru baktı.Birinni geldiğini farkedince karanlıkta bir süre baktı,sonra ses tonu hafif halsiz bir şekilde: "Küs müyüz?"dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Perş. Ekim 25 2007, 21:11 | |
| samara başını kaldırmadan omzunu silkti "bilmem bende onu sorcaktım aslında"dedi kırgın bir tonda | |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Perş. Ekim 25 2007, 21:13 | |
| Fred halsiz sesiyle: "Yok,yani hayır..."dedi. Sonra Samara'ya bakmadan göle bakarak: "Sana söylemeliyim sanırım..bir knou hakkında danışıcam aslında sana-"dedi. Kelimeler birbirine girmişti sanki,halsizce göle baktı. | |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Perş. Ekim 25 2007, 21:18 | |
| "sor"dedi samara ruh gibi bir sesle .üşümeye başlamıştı cüppesine biraz daha sarıldı. | |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Perş. Ekim 25 2007, 21:19 | |
| Fred halsizce: "Bahsettiğim kız benim artık çok yakın arkadaşım..ona nasıl açılıcam!!"dedi. Kısa süre sonrada ekledi: "Sanırım çıktığıda var.."dedi. Ses tonu meraklı bir şekilde dğeişmişti. | |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Perş. Ekim 25 2007, 21:24 | |
| Samara Fred'e bakmadan "Onunla konuş o zaman belki yalan söylemiştir sana ,belki öyle biri yoktur belki o da seni.." Samara lafını tamamlamadı kendi söylediği yalanları düşünüyordu. Dün gece çok düşünmüş Ron ve Louis'in dalga geçmek için öyle bir kız olduğunu söylediğine inanıyordu artık. Yapılacak tek şey artık Fred'e yardım etmekti. | |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Perş. Ekim 25 2007, 21:26 | |
| Fred kıpırdamadan dinliyordu: "Beni sevmiyor,eminim sevmiyor.."dedi. Sonra ellerini başının arasına aldı: "Sanırım tek çare vazgeçmek"dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Perş. Ekim 25 2007, 21:32 | |
| Samara fredin bir elini tutup "Ona söyledin mi? Seviyordur belki"dedi SonraFred'in Elini tuttuğunu farkedince elektrik ççarpmış gibi geri çekti. Samara titrek bir sesle "Bence sen çok iyi birisin, komiksin .ne bileyim işte " tekrar göle döndü. | |
|
| |
| söğüt ağacının altında | |
|