| söğüt ağacının altında | |
|
+17Shakira Weasley Fred Tom Weasley Melissa Amy Armstrong Carter R. Schwetzen Sea Luna Lovegood Bill C.Weasley Emma Spinley Beyonce Weasley alns armstrong Hillary Duff Nickholas Ryan Scofield Harry Potter Pelin V. Karahan Amy Lynn Lee Jiména W. L'moné G.Tarja Grenier Prof. Amy Bluff 21 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Emma Spinley Ravenclaw 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 793 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Spinley RP Partneri : İsteyen Varmı ki?? Kayıt tarihi : 16/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 24 2007, 17:02 | |
| "Bende Emma Spinley" dedi glümseyerek. | |
|
| |
Melissa Amy Armstrong 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 1060 Savaş Tarafın : istanbul Aile : Armstrong RP Partneri : Y.O.K. Kayıt tarihi : 20/10/07
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 24 2007, 17:05 | |
| ''Tanıştığıma memnun oldum Emma.'' dedi Lisa. | |
|
| |
Emma Spinley Ravenclaw 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 793 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Spinley RP Partneri : İsteyen Varmı ki?? Kayıt tarihi : 16/10/07
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 24 2007, 17:08 | |
| "Benim şimdi gitmem gerekiyor.Ama sonra görüşürüz" dedi ve yürüyerek oradan ayrıldı | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1060 Savaş Tarafın : istanbul Aile : Armstrong RP Partneri : Y.O.K. Kayıt tarihi : 20/10/07
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 24 2007, 17:11 | |
| Lisa ''Peki sonra görüşürüz''dedi ve bir süre Emma'nın ardından baktıktan sonra ağaca yaslanıp gölü seyretmeye başladı. | |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 24 2007, 17:30 | |
| Lisa bir süre orda gölü seyretti.Bir süre sonra üşüdüğünü farketti hava soğumuştu.Yavaşça ayağa kalktı ve oradan ayrıldı. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 24 2007, 19:23 | |
| Kate'in içerde cnı sklmıştı çkıp brz hava alsm ii olur die düşündü ve gl kenarına ilrliip söğüt ağacnn altına oturdu |
|
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 24 2007, 19:26 | |
| ron dışrı çıktı söğüt ağacının altına gitti orda birini gördü yoo olamaz die düşündü eet kate ordaydı aslında onunla konuşmak istediği bişi vardı yanına gitti ve "kate" dedi | |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 24 2007, 19:28 | |
| Lisa akşam olunca tekrar dışarıda gezmeye karar verdi.Göl kenarına geldi.Şans eseri söğüt ağacının altında yine biri vardı ama bu sefer tanımadığı biriydi hatta tanımadığı birileriydi.Yanlarına yaklaştı.''Meraba ben Lisa oturabilir miyim?'' dedi.
En son tarafından Çarş. Ekim 24 2007, 19:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 24 2007, 19:28 | |
| Kate bu sesi tanodu lütfen o olasın die düşündü arkasını dndü ama ewt Ron'du bu |
|
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 24 2007, 19:29 | |
| "sninle konuşmak istediğim bişi var kate"dedi | |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 24 2007, 19:31 | |
| Out:Pardon siz konuşun ben yokmuşum gibi cevap yazıldığı için silemedim. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 24 2007, 19:33 | |
| ''tamm konuşalım''dedi ama konuşmaa ne grk vardı ki bitmişti işte ayrlmışlardı |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 24 2007, 19:35 | |
| "farkındaım ayrıldık bitti ama bn sninle küs kalmak istemiorum kate" "arkadaş kalalım diorum" çok sıradan bişi sölemişti farkındaydı ama duyguları böleydi kate i kaybetmek istemiordu | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 24 2007, 19:37 | |
| ''demk arkadş kalalım öle mi o kadar şydn sonra bu mümkn mü sence??'' |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 24 2007, 19:41 | |
| "okadar şey mi?" "yapma allahaşkına ne olduki aramızda okadar şey dediğin belki bi kaçkez sni öpmüş olabilirim ama bu okadar büyütülcek bişi diil bak bn sna sadece fikrimi söledim arkadaş kalalım dedim istemiosan istemiorum de bitsin insanlık yapalım dedik yaranamadık siz kızlar! bi türlü çözemedim hayat felsefenizi kötü bişi deedimki bn arkadaş kalalım dedim" "nese kate unut gitsin olurmu unut!" "düşman olmak istiosan düşmanın olurum merak etme" | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 24 2007, 19:42 | |
| ''yha sana inanamıorum yha demk bişi yaşamadık öle mi thmn etmelidm zaten bn hiç sevmedin öle diil mi sadece ölesine bişi di diil mi'' |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 24 2007, 19:45 | |
| "bilmiorum kate snden etkilenmiştim ama gerçek bişimiydi bimiorum bitti işte sninde dediğin gibi bitti" "şimdi diorumki arki kalalım ama anladığım kadarıyla böle bişi mümkün diil" "bn sadece okulda küskün olduğum biri olsun istememiştim ama görüorumki sn bnimle aynı fikirde diilsin" | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 24 2007, 19:47 | |
| ''tamm o zamn arkadş kalım bnde sana karşı hissettiklerm konusnda emn diildim'' |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 24 2007, 19:50 | |
| "tamam ozaman"dedi tokalaşmak için elini uzattı ve yüzüne zoraki bi gülümseme yerleştirdi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 24 2007, 19:53 | |
| Kate elini sıkmaa gerk dymadı ''tamm bk yeni sewgilin seni bklio blki ona gerçktn aşksındır ha görüşürz''dedi ve klakıp Hogsmade'e doru ilerlemee bşladı
En son tarafından Çarş. Ekim 24 2007, 20:00 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 24 2007, 19:56 | |
| ron elli havada orada ölece kaldı "çok umrumdaydııı !!!" die bağırdı arkasından sonrada umarım duymamıştır die düşündü çünkü daha yeni barışmışlardı tabii buna barışma denirse hala havada olan elini aşağı indirdi ve gölü izlemeye koyuldu | |
|
| |
pearl as Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 24 2007, 19:57 | |
| pearl samaraların yanından ayrılıp ronun yanına geldi ve iyimisin ron dedi |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 24 2007, 20:01 | |
| "eh işte ama seni görünce daha ii oldm" dedi gülümseyerek | |
|
| |
Carter R. Schwetzen Astronomi Profesörü
Mesaj Sayısı : 2739 Yaş : 29 Savaş Tarafın : İzmir-Buca Aile : Schwetzen RP Partneri : Léonora Valénciâ McGaurt Kayıt tarihi : 21/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 24 2007, 20:02 | |
| Louis Pearl'ü Ron'un yanına giderken gördü ve arkasından gitti ve onları ilerdeki çalının arkasından izlemeye başladı. | |
|
| |
pearl as Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 24 2007, 20:03 | |
| sevindim dedi pearl ve rona bakıp ona kocaman bir gülümseme attı |
|
| |
| söğüt ağacının altında | |
|