| söğüt ağacının altında | |
|
+17Shakira Weasley Fred Tom Weasley Melissa Amy Armstrong Carter R. Schwetzen Sea Luna Lovegood Bill C.Weasley Emma Spinley Beyonce Weasley alns armstrong Hillary Duff Nickholas Ryan Scofield Harry Potter Pelin V. Karahan Amy Lynn Lee Jiména W. L'moné G.Tarja Grenier Prof. Amy Bluff 21 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Bill C.Weasley Slytherin Sınıf Başkanı
Mesaj Sayısı : 410 Savaş Tarafın : Ölümyiyen Aile : WEASLEY RP Partneri : ♥♥ Melis Özen♥♥ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 20/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Salı Ekim 23 2007, 18:32 | |
| kayba şaşkın şaşkın bakıyordu "prof.haal iyi misiniz efendim"dedi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Salı Ekim 23 2007, 18:33 | |
| "Sanırım, sanırım iyiyim" dedi Profesör Hazal Kaya."İlgilendiğiniz için teşekkür ederim" |
|
| |
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Salı Ekim 23 2007, 18:36 | |
| çok kötü görünüyordunuz prof: en iyisi içeri girin siz yada st:mungo ya gitmelisiniz samara telaşlanmıştı | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 410 Savaş Tarafın : Ölümyiyen Aile : WEASLEY RP Partneri : ♥♥ Melis Özen♥♥ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 20/10/07
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Salı Ekim 23 2007, 18:36 | |
| "birşey değil efendim"dedi kayba ve sonra samarayla birlikte eski yerlerine geri döndüler | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Salı Ekim 23 2007, 18:37 | |
| umarım bir şeysi yoktur dedi samara kaybaya | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Salı Ekim 23 2007, 18:37 | |
| "Ben en iyisi birşeyler içmeye kafamı dinlemeye ihtiyacım var." dedi.Birden başında bir ağrı hissetti ve elini ağrıyan yerine götürdü.Eline bakınca kanı gördü.Sonra üç süpürgeye doğru yol aldı. |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Salı Ekim 23 2007, 18:39 | |
| samara kaybaya geliyorum ben birazdan dedi ve hogwartsa doğru yola koyuldu | |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Salı Ekim 23 2007, 18:44 | |
| kaybada çanasından kulaklaklarını çıkarttı ve dinlemeye baladı | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Salı Ekim 23 2007, 20:22 | |
| Kate göl kenarında oturuodu cnı çok sıkılmıştı |
|
| |
Carter R. Schwetzen Astronomi Profesörü
Mesaj Sayısı : 2739 Yaş : 29 Savaş Tarafın : İzmir-Buca Aile : Schwetzen RP Partneri : Léonora Valénciâ McGaurt Kayıt tarihi : 21/10/07
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Salı Ekim 23 2007, 20:25 | |
| Louis üç süpürgeden çıktı ve dolaşa dolaşa söğüt ağacına geldi.Dolaşırken ilerde uf'layan bir kız gördü.Yanına giderek' meraba ben Louis Weasley' dedi ve elini uzattı. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Salı Ekim 23 2007, 20:28 | |
| Kate Louis'i daha önce hiç görmemişti onun gülümsemesi karşısında dayanmadı ve o da gülümseyerk ''mrb bnde KAte seni daha önce hiç görmemiştim''dedi |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2739 Yaş : 29 Savaş Tarafın : İzmir-Buca Aile : Schwetzen RP Partneri : Léonora Valénciâ McGaurt Kayıt tarihi : 21/10/07
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Salı Ekim 23 2007, 20:30 | |
| 'tanıştığıma memnun oldum Kate.Bende hiç görmemiştim seni ama namını duymuştum' dedi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Salı Ekim 23 2007, 20:32 | |
| ''yha demk namımı duydun nası duydun peki'' |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Salı Ekim 23 2007, 20:34 | |
| ' namını Ronald ile duymuştum..'dedi çekinerek. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Salı Ekim 23 2007, 20:39 | |
| ''yha demk öle''dedi bya bi bozlmuştu ayrılmşlardı ama bu ona tahmn ettii kadar acı vermemşti |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Salı Ekim 23 2007, 20:42 | |
| 'bozulmadın dimi ben sadece öle duydum seni, aslında güzel kızsın neden bıraktı ki eni anlamadım' dei Louıs. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Salı Ekim 23 2007, 20:45 | |
| ''boşver ya bn artık umursamıorum sanımrım saol bu arada'' |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Salı Ekim 23 2007, 20:47 | |
| 'önemli değil, iltifattı sadece'dedi . | |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Salı Ekim 23 2007, 20:54 | |
| 'Ya Kate ben gidiyorum tamam dolaşıyorudum, devam edeyim hadi görüşürüz'dedi ve ordan uzaklaştı. | |
|
| |
Emma Spinley Ravenclaw 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 793 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Spinley RP Partneri : İsteyen Varmı ki?? Kayıt tarihi : 16/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 24 2007, 16:38 | |
| Emma söğüt ağacna yaslandı.Muggler ın ipod dedikleri cihazı eline aldı.Ne kadar garip diye mırıldandı.Kulaklıkları kulağına takdı.Rastgele bir şarkı açtı.Şarkı nın ismiyse "my heart wil go on" | |
|
| |
Melissa Amy Armstrong 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 1060 Savaş Tarafın : istanbul Aile : Armstrong RP Partneri : Y.O.K. Kayıt tarihi : 20/10/07
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 24 2007, 16:49 | |
| Lisa hava almak için bahçeye çıkmıştı göle doğru geldi.Etrafına bakarken söğüt ağacının altında birinin olduğunu gördü sohbet etmek için yanına geldi.Yaklaştıkça onun Emma olduğunu gördü.Henüz tam olarak tanışmamışlardı ama en azından aynı binada olduklarını biliyorlardı.Lisa Emma'nın yanına oturdu ve''Meraba nasılsın?'' diye sordu.Emma'nın elinde birşey vardı.Ondan çıkan kablolar kulaklarına takılmıştı.Lisa bunun bir muggle eşyası olduğunu anlamıştı ama daha önce hiç görmediği birşeydi. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 793 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Spinley RP Partneri : İsteyen Varmı ki?? Kayıt tarihi : 16/10/07
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 24 2007, 16:52 | |
| Emma yanına biri geldiğini ancak 1-2 dk da anladı."mrb pardon duymadım şuna bir baksana ipod diyo buna muggle lar ama şarkı dinlemesi çok zevkli" dedi gülümseyerek | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1060 Savaş Tarafın : istanbul Aile : Armstrong RP Partneri : Y.O.K. Kayıt tarihi : 20/10/07
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 24 2007, 16:54 | |
| Lisa Emma'nın elinde kine daha dikkatli bakmaya başladı.''çok garip birşey öyle değil mi?'' dedi kafasını kaldırıp Emma'ya bakarak. | |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 24 2007, 16:55 | |
| "Kesinlikle ilginç.Neyse" edi ipod u cebine koyarak."Seni daha önce görmüşmüydüm???" | |
|
| |
| Konu: Geri: söğüt ağacının altında Çarş. Ekim 24 2007, 16:59 | |
| Lisa gülümsedi.''Evet daha önce görüşmüştük aslında ama sadece aynı binada olduğumuzu öğrenecek kadar ben şans eseri senin ismini duymuştum ama sen benim kini bilmiyosun sanırım'' dedi ve elini uzatarak''Adım Lisa Murder'' diye ekledi. | |
|
| |
| söğüt ağacının altında | |
|