| DUYURULAR | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Amy Lynn Lee 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 1193 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Lee ailesi RP Partneri : yoq... Kendimi mesleğime verdim x) Kayıt tarihi : 30/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: DUYURULAR Paz Ekim 21 2007, 15:32 | |
| Dersle İlgili Önemli Olayları Sınav Tarihlerini Ödevlerin Veriliş Tarihlerini Ödevlerden Aldığınız Notları Burda Yayımlayacağım
Önemli Duyuru : Ödevlerinizi Ödevler adlı bölüme yapacaksınız
Önemli Duyuru : Ödevlerinizi beğenirsem binanıza +puan veririm
Önemli Duyuru : Ödev notlarınız O,B,U,Z,F,İ olarak değerlendirilecek
O : Olağan Üstü B : Beklenenin Üstünde U : Uygun Z : Zayıf F : Felaket İ : İfrit
En son tarafından Salı Ocak 08 2008, 19:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
| |
Amy Lynn Lee 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 1193 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Lee ailesi RP Partneri : yoq... Kendimi mesleğime verdim x) Kayıt tarihi : 30/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: DUYURULAR Paz Kas. 04 2007, 17:18 | |
| Ödev Konusu : Telefon Veriliş Tarihi : 28 Ekim Teslim Tarihi : 4 Kasım
Öğrenci Notları :
Melodia Spinley : O (Olağan üstü) Ashley Isabella Weasley : 0 (Olağan üstü) Ashley Olsen : B (Beklenenin üstünde) Ronald Weasley : B (Beklenenin üstünde) Samara Armstrong : B (Beklenenin üstünde) Cho Chang : B (Beklenenin üstünde) Lisa Armstrong : U (Uygun) Emma Spinley : U (Uygun)
Not : Samara Armstrong , Ronald Weasley , Ashley olsen ve Cho Chang in ödevleri için binalarına + 5 puan veriorum Melodia spinley ve ashley ısabella weasley in ödevleri içinde binalarına + 10 puan | |
|
| |
Carmen Elizabeth Garcia Muggle Bilimleri-Sihir Tarihi Profesörü & Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 479 Yaş : 37 Savaş Tarafın : Ölümyiyorummm..Kötüyüm ben kötüyümm x)) Aile : Garcia Ailesinden Olmanın Ayrıcalığını yaşıyorumm :P RP Partneri : Carter R. Schwetzen Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/02/08
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: DUYURULAR Paz Şub. 10 2008, 10:25 | |
| Arkadaşlar ; Prof.Amy Lynn Lee 'nin görevini bırakmak zorunda kalmasından dolayı yeni Muggle Bilimleri Profesörünüz benim.Umarım iyi anlaşırız...
Derse kayıt yaptıran öğrenciler derslerinizi ihmal etmemeniz önemle rica olunur.Eğer yıl içinde 3 kez derse girmezseniz İ(İfrit) ile notlandırılan bir karneye sahip olacaksınız. Bu yüzden derslerinizi ihmal etmeyin. | |
|
| |
Carmen Elizabeth Garcia Muggle Bilimleri-Sihir Tarihi Profesörü & Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 479 Yaş : 37 Savaş Tarafın : Ölümyiyorummm..Kötüyüm ben kötüyümm x)) Aile : Garcia Ailesinden Olmanın Ayrıcalığını yaşıyorumm :P RP Partneri : Carter R. Schwetzen Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/02/08
| Konu: Geri: DUYURULAR Çarş. Şub. 13 2008, 22:01 | |
| Derslerde rp yapıcakmışız .. Galiba.. Eğer yanlış anlamadıysam =)) | |
|
| |
| Konu: Geri: DUYURULAR Çarş. Şub. 27 2008, 17:23 | |
| Gezi hakkındaki görüşleriniz buraya :
| |
|
| |
Rochelle Emilie Simpson Eski Yazılar & Zihinbend Profesörü
Mesaj Sayısı : 1213 Savaş Tarafın : Hogwarts!!!=) Aile : Simpson ailesi RP Partneri : Sean Faris !! =) Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 20/01/08
| |
| |
| Konu: Geri: DUYURULAR Perş. Şub. 28 2008, 21:19 | |
| bencede çok iyi olur ... gerçi daha sormadım ama olsun | |
|
| |
| Konu: Geri: DUYURULAR Ptsi Mart 03 2008, 18:32 | |
| Ders Saatleri: Sabah: 09-30 ile 11-30 arası Öğlen:12-30 ile 17-30 arası OUT:Sabah ve öğlen arasında çok saat farkı var ama ben bu saatlerde online olabiliyorum ... Ayrıca buna uymak zorunlu değildir..İsteyen istediği saatte ders rpsi yapabilir ben sadece online olduğum saatleri yazdım... | |
|
| |
Eleana Lisa B'Lady Ravenclaw 1.sınıf öğrencisi
Mesaj Sayısı : 3 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Tarafsızım Daha.. Aile : B'Lady RP Partneri : Aranıyor Sahibi Kalbiminnn!! Kayıt tarihi : 03/06/08
| Konu: Geri: DUYURULAR Salı Haz. 03 2008, 11:13 | |
| | |
|
| |
Pelin V. Karahan Hogwarts Müdüresi, Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2358 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Tarafsız! Aile : KARAHAN RP Partneri : ~James Compton~ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
| Konu: Geri: DUYURULAR Salı Haz. 03 2008, 11:48 | |
| Hayır bütün dersler seçmeli yine eski sistem canım ama başvurular tatilde olucak..Duyurlar bölümünde açıcam. | |
|
| |
| DUYURULAR | |
|