| Quidditch Takım Seçimleri | |
|
+9Pheobê Jane Weasley Bill C.Weasley Lisa Mina Lysse Melissa Amy Armstrong Emma Spinley Pelin V. Karahan Jiména W. L'moné Shakira Weasley Harry Potter 13 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Quidditch Takım Seçimleri Paz Ekim 21 2007, 12:10 | |
| Okul açıldığında Quidditch Yarışmaları için takım oluşturulacak.Eğer Quidditch Takımına girmek istiyorsanız okul başladığında Uçuş Derslerine düzenli bir şekilde katılmanız ve Quidditch hakkında yeterli bilgiye sahip olmanız gerekmektedir.Bunun için 4-5 ders almanız yeterli olacaktır.4-5 ders sonrası seçmeler başlayacaktır.Seçmelerde burada olacaktır.
.....Profesör Hazal Kaya.... |
|
| |
Harry Potter Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü
Mesaj Sayısı : 952 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Potter Ailesi RP Partneri : Clémence Jamié Schwetzen Kayıt tarihi : 29/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (60/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Quidditch Takım Seçimleri Paz Ekim 21 2007, 12:15 | |
| ben arayıcı olabilirmiyim bide takım kaptanı | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Quidditch Takım Seçimleri Paz Ekim 21 2007, 12:17 | |
| "Canım okul açıldıktan sonra derslerime katılman lazım" dedi.Ama senin başarılı olabileceğine inanıyorum ve okullar açılsın bakalım belki seçilirsin:) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Quidditch Takım Seçimleri Paz Ekim 21 2007, 14:45 | |
| "ARKADAŞLAR Quidditch YARIŞMASI YAPABİLMEMİZ İÇİN HER BİNADAN 7 KİŞİ OLMASI GEREKİYOR.HEMDE ARALARINDAN SEÇİM YAPABİLMEM İÇİNDE 7 KİŞİDEN FAZLA KİŞİ GEREKİYOR.EĞER Quidditch YARIŞMALARI OLMASINI İSTİYORSANIZ ARKADAŞLARINIZI UÇUŞ SINIFINA KAYDOLMALARINI İSTEYİN.AKSİ TAKDİRDE Quidditch FALAN OLMAZ" DEDİ PROFESÖR HAZAL KAYA ÜZÜNTÜYLE. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Quidditch Takım Seçimleri Paz Ekim 28 2007, 20:20 | |
| ben vurucu olamk istiyorm |
|
| |
Shakira Weasley Hufflepuff 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 97 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Londra Aile : weasley RP Partneri : barış potter:) Kayıt tarihi : 28/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Quidditch Takım Seçimleri Paz Ekim 28 2007, 21:08 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Quidditch Takım Seçimleri Paz Ekim 28 2007, 21:42 | |
| |
|
| |
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Quidditch Takım Seçimleri Paz Ekim 28 2007, 21:44 | |
| bu arada bende vurucu olmak istiyorum | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 952 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Potter Ailesi RP Partneri : Clémence Jamié Schwetzen Kayıt tarihi : 29/09/07
| Konu: Geri: Quidditch Takım Seçimleri Paz Ekim 28 2007, 22:01 | |
| ben kaptan ve arayıcı olmak istiyorum | |
|
| |
Pelin V. Karahan Hogwarts Müdüresi, Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2358 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Tarafsız! Aile : KARAHAN RP Partneri : ~James Compton~ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
| Konu: Geri: Quidditch Takım Seçimleri Ptsi Ekim 29 2007, 12:03 | |
| ya 4-5 ders sonrası seçilcek şimdiden yazmayın | |
|
| |
| Konu: Geri: Quidditch Takım Seçimleri Ptsi Ekim 29 2007, 18:39 | |
| aman sonra başvurmadı demesinlerde biz şimdiden başlıyalım | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Quidditch Takım Seçimleri Çarş. Kas. 07 2007, 14:50 | |
| Jack Sessizce Geldi Ve ''Artık Baloda Bitti Ne Zaman Açılacak'' Dedi ßen Snick Tutucu Olmak İstiyorum Dedi Dha a İlk Olacağı İçin Adları Daha Bilmiyordu |
|
| |
Anonymou Misafir
| Konu: Geri: Quidditch Takım Seçimleri Çarş. Kas. 07 2007, 15:17 | |
| ya Hazal proffesör daha başlamıyo diyo hayla yazıyosunuz Proof.'um kitlermisiniz ? |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Quidditch Takım Seçimleri Çarş. Kas. 07 2007, 23:47 | |
| Tamam KİLİT 4-5 ders geçsin konuyu açacağım. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Quidditch Takım Seçimleri Paz Kas. 11 2007, 20:05 | |
| 17 KASIM CUMARTESİ GÜNÜ QUİDDİTCH TAKIM SEÇMELERİ OLACAKTIR.UÇUŞ DERSİNE KATILAN ÖĞRENCİLERİ SEÇMELERE BEKLİYORUM |
|
| |
| Konu: Geri: Quidditch Takım Seçimleri Paz Kas. 11 2007, 21:53 | |
| cumartesi mi tmm ama biraz sonra olsa süper olurdu | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Quidditch Takım Seçimleri Cuma Kas. 16 2007, 22:11 | |
| Quidditch Seçmeleri için Başvuru:
Ad: Soyad: Yaş: Bina: Süpürge: Aile Geçmişi: Özgeçmiş: Quidditch Takımında Olmak istediği oyuncu:
bunları yazmanız yeterli.
En son tarafından Cuma Kas. 16 2007, 22:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
| Konu: Geri: Quidditch Takım Seçimleri Cuma Kas. 16 2007, 22:33 | |
| Ad:harry Soyad:Potter Yaş:11(rp de) Bina:Gryffindor Süpürge:ateşoku Aile Geçmişi:=Özgeçmiş:Harry anne va babası öldükten sonra eniştesi,teyzesi ve kötü kalpli kuzeni ile aynı evde yaşamak zorundadır.Teyzesi,eniştesi ve kuzeni Harry'e her zaman kötü davranırlar.Bir gün Harry'e bir mektup gelir ve o mektupla bütün hayatı değişir.Harry özel yetenekleri olan bir çocuktur ve bu yüzden Hogwarst Cadılık ve Büyücülük okulunda okumaya hak kazanmıştır.Harry okula gittiğinde çok yakın arkadaşlar edinir.Harry birçok büyü öğrenmekle birlikte ailesi ile ilgili de birçok sırrı öğrenir.Anne ve babasını aslında trafik kazasında değilde Voldemort adında kötü bir büyücü tarından öldürüldüğünü,anne va babasının kaldığı yeri onların en yakın arkadaşlarından olan Peter'ın söylediğini ve daha birçok sırrı öğrenir.Harry'nin Hogwarts'ta geçirdiği yıllarda Voldemeort ile birçok kez karşı karşıya gelmiş ve her defasında onu yenmiş hayatta kalmayı başarmıştır.Tabi buna öğretmenleri ve arkadaşları da yardımcı olmuştur.
Quidditch Takımında Olmak istediği oyuncu:takım kaptanı ve arayıcı(snitch yakalıyor)
En son tarafından Cuma Kas. 16 2007, 22:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Quidditch Takım Seçimleri Cuma Kas. 16 2007, 22:36 | |
| harry son eklediğimide yazar mısın |
|
| |
| Konu: Geri: Quidditch Takım Seçimleri Cuma Kas. 16 2007, 22:40 | |
| yazdım ne zaman açıklancak | |
|
| |
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Quidditch Takım Seçimleri Cuma Kas. 16 2007, 22:41 | |
| Ad: Samara Soyad:Armstrong Yaş:11 Bina:Slytherin Süpürge:Ateşoku Aile Geçmişi: Bakanlık'a hakim ve aile üyelerinin çoğu karanlık tarafı destekliyor. Özgeçmiş:Samara bir safkan ailenin ikiz kızlarından bir ve şu an Hogwarts 1. sınıf öğrencisi. Quidditch Takımında Olmak istediği oyuncu:Vurucu | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Quidditch Takım Seçimleri Cuma Kas. 16 2007, 22:42 | |
| yarında katılım olacak yarın saat 00:00 da |
|
| |
Emma Spinley Ravenclaw 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 793 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Spinley RP Partneri : İsteyen Varmı ki?? Kayıt tarihi : 16/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Quidditch Takım Seçimleri Cuma Kas. 16 2007, 22:51 | |
| Ad:Emma Soyad:Spinley Yaş:11(rp de) Bina:Revanclaw Süpürge:Gümüşok Aile Geçmişi: :Emma nın annesi ve babası çok saygın büyücülerden. Ama ikiside hoswarts da okumamış.Bu okulla gelmesinide çok sevdiği dayısı söylemiş.Üstelik safkanlardır ama asla karanlık tarafa geçmezler Özgeçmiş: İnanılmaz çılgın bir kız.Ona şu ana kadar hiçkimse söz geçirememiş.Okullardan ve kurallardan nefret ediyor.Ama oldukça eğlenceli zeki cesur biri. .Muggle, büyücü bir sürü arkadaşı var. Daha 6 yaşındayken bir muggle ı çok sinirlenip fareye çevirmiş.Başı bakanlıkla derde bile girmiş Quidditch Takımında Olmak istediği oyuncu:Arayıcı | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Quidditch Takım Seçimleri C.tesi Kas. 17 2007, 11:04 | |
| Ad:Jack Soyad:Weasley Yaş:11 Bina:Hufflepuff Süpürge:Nimbus 2000 Aile Geçmişi:Weasley;İyi Bir Soydan Gelen Bir Aile.Genellikle Tüm Aktivelere Katılan Ve İyi Bir Büyücü Ailesi Olan Bu Aile En Tanındık Ailelerden Biridir.Karanlık İşlerdede Hiç Bir Payları Yoktur Özgeçmiş:Çok Çalışkan Bir Genç.Herşeye Hevesli,İstekli Bir Genç Azıcık Çılgın Azıcık Özenik Bir Büyücü,, Quidditch Takımında Olmak istediği oyuncu:Adını Tam Bilmesemde Snick Tutucu |
|
| |
Melissa Amy Armstrong 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 1060 Savaş Tarafın : istanbul Aile : Armstrong RP Partneri : Y.O.K. Kayıt tarihi : 20/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Quidditch Takım Seçimleri C.tesi Kas. 17 2007, 14:12 | |
| Ad:Lisa Soyad:Armstrong Yaş:11(rpde) Bina:Ravenclaw Süpürge:Gümüşok Aile Geçmişi:Aile üyelerinin çoğu karanlık taraftan... Özgeçmiş:Lisa safakan bir aileden.Armstrong malikanesinde kuzenleriyle beraber yaşıyor.Çalışkan zeki bir kız olan Lisa hogwartsta 1. sınıf öğrencisi Quidditch Takımında Olmak istediği oyuncu:Vurucu | |
|
| |
| Quidditch Takım Seçimleri | |
|