| # PRoF. Francesca S. Grace # | |
|
+13G.Tarja Grenier Senta Weasley Michelle Laura Whisper Melodia Spinley Fred Tom Weasley Prof. Amy Bluff Jiména W. L'moné Nickholas Ryan Scofield Bill C.Weasley Sea Luna Lovegood Melissa Amy Armstrong Hillary Duff Amy Lynn Lee 17 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: # PRoF. Francesca S. Grace # C.tesi Ekim 20 2007, 22:26 | |
| ~ K A R A K T E R B E L G E S İ ~
Adı: Francesca Veronika Kızlık Soyadı: Shcwetzen Soyadı: Grace Yaşı: 20 Cinsiyeti: Cadı Mesleği: Hogwarts Müdiresi / Ravenclaw Bina Sorumlusu Mezun Olduğu Okul: Hogwarts Mezun Olduğu Bina: Slytherin Anadili: İtalyanca Aksanı: Milano İtalyancası
##############################################
Özgeçmiş: /...27 Mayıs'ta İtalya'nın Roma şehrinde doğdu.2 yaşında ailesi ile birlikte Milano'ya taşındılar.3 yaşında İtalyanca dersleri almaya başladı.4 yaşında İtalyanca hem konuşabiliyor hem de yazabiliyordu.5 yaşından itibaren şuanda konuşabildiği diller olan Fransızca, İngilizce ve Yunanca dersleri gördü.Fransızca için, Marsilya'ya; İngilizce için, Londra'ya; Yunanca için Atina'ya gitmiştir.Francesca'nın; babasının Uluslararası Sihirsel İşbirliği Dairesi Başkanı olmasından kaynaklanan dil sevdası hâlen devam etmektedir.6 yaşından, annesinden Aritmansi dersleri; profesörlerden Sihir Tarihi, Simya, Uçuş, Kehanet dersleri aldı.4 yaşında uçmaya başlaması uçuş dersleri için faydalı oldu...\
#####################################################Kullandığı Asa: Siyahın MatemiKullandığı Süpürge: Gümüşok Evcil Hayvanı: 3 kırmızı, 2 turuncu yusufçuk Fiziksel Özellikleri: Saç Rengi: Siyah & MaviSaç Şekli: Düz & Uzun Göz Rengi: Gri / Buz Mavisi Boy: 1.75 Kilo: 50/...Uzun, düz, siyah ve mavi karışımı renginde saçları vardır...\/...Gözlerinin rengi buz mavisine çalınmış gri rengindedir...\ /...Güzelliğin gücünü iyi bilir...\ /...Kendini oldukça güzel bulmaktadır. Ama bunu çok fazla dile getirmez ve güzelliği saplantı haline getirmez...\################################################## Görünüş:##############################################Kişisel Özellikleri:/...Adelet olmazsa olmazıdır. Adeletsizlikten nefret eder...\/...Hırslı bir yapısı vardır.İstediği herşeyi hırsı ile başarır...\/...Bir insana haketmediğinden fazla değer vermez...\/...Mükemmeliyetçidir.Kolay kolay tatmin olmaz...\/...Herkese eşit davranır, davranmayanı uyarır...\ /...Hakkı yenilmişse kesinlikle mücadele eder...\ /...Ölen ikiz erkek kardeşini çok sevmektedir...\ /...Asla alçakgönüllü olamaz.Övgüye bayılır...\/...Üstün ve kurnaz bir zekaya sahiptir...\ /...Çok çabuk sinirlenir, sabırlı olamaz...\/...Kitap okumak vazgeçilmezidir...\/...Babasına çok düşkündür...\##########################################################
(+)||||| Sevdikleri |||||(+) Doğruluk /...Doğruluk sonsuzluğun güneşidir. Nasıl olsa doğar...\Güç /...Hepimizde baskalarına katlanacak güç vardır...\ Hayat /...Hayat, yaşantı aramak değil, kendimizi aramaktır...\Konuşmak /...Kelimelerin gücünü anlamadan, insanların gücünü anlayamazsınız...\ Dost /...İyi dostu olanın aynaya gereksinimi yoktur...\ Düşünmek /...İsterseniz yanlış düşünün, ama her durumda kendi kafanızla düşünün...\ Çalışmak /...Devler gibi eserler bırakmak için, karıncalar gibi çalışmak lazım...\Adalet /...Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere er geç varır...\ Akıl /...Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır...\ Bilgi /...Bilgi bir ışık gibidir. Onu kullanırsanız daha parlak olur, kullanmazsanız söner...\Eğlence /...Bir miktar eğlence olmadıkça; hiçbirşeyi başaramazsınız...\ Hırs /...Hırs, bir sandalın yelkenini şişiren rüzgara benzer; fazlası gemiyi batırır, azı da gemiyi olduğu yerde tutar...\ Hayal /...İnsanlar ancak hayalleriyle yaşar ve biraz yaşamaya başlayınca tüm hayallerini kaybederler...\ Cesaret /...Kıyıyı gözden kaybetmeye cesaret etmedikçe insan yeni okyanuslar keşfedemez...\Umut etmek /...Umutla yolculuk etmek, gidilecek yere varmaktan çok daha güzeldir...\
(-)||||| Sevmedikleri |||||(-) Adaletsizlik /...Geciken adalet,adaletsizliktir...\Haksızlık /...Haksızlık önünde eğilmeyiniz, o zaman hakkınızla birlikte şerefinizi de kaybedersiniz...\Hata yapmak /...Hatayı açıkça görmek insanı harekete geçirir. İnsan ancak düştüğünü fark ederse ayağa kalkabilir...\ Geç kalmak /...Hayat geç kalanları hiç affetmez...\ Pişmanlık /...Hiçbir zaman çıktığın kapıyı hızlı çarpma. Geri dönmek isteyebilirsin...\#############################################
|||||Aile Geçmişi ||||| Aile İtalyan kökenlidir.Bu yüzden ana dilleri İtalyanca'dır.Francesca'nın annesi Aritmansi Profesörü, babası da İtalya Sihir Bakanlığı'nda Uluslararası Sihirsel İşbirliği Dairesi Başkanı'dır.Yıllardır safkanlıklarını korumuşlardır.Aile çağlar boyu Ravenclaw binasına seçilmiştir.Büyü dünyasında zekaları ile yer edinmişlerdir.Ailedeki bireyler en az üç dil bilmektedirler.Yabancı dillere yatkınlıkları çok konuşulmuştur.Francesca'da ailenin geleneği haline gelen yabancı dil sevdası vardır.Küçük yaşına rağmen içinde dört dil barındırmaktadır.
}~/...L E J A N T ...\\\\\\\\\\\\\\\\~{
# Dostları # Nickholas Ronald Scofield[Bu aralar iyi anlaşıyoruz; nazar değmesin diyelim yoksa yine bir kavgaya tutuşuruz diye korkuyorum. İyi çocuktur; severim kendisini] Prof. Pelin Özen[Kendisini pek bi severim; o da bilir ]Prof.Avril Lavigne[Demet'im benim yha...Biricik yengem ] Prof. Daren Grace[Benden 1 yaş küçük bile olsa çok iyi anlaşıyoruz Emre'yle ]
Prof.G.Tarja Grenier[Yıllar önce kaybettiğim ikiz kardeşimmiş meğer ]
Dr.Hermione Granger[Çok tatlıdır kendisi...Afra'm xD Başlangıcımız kötüydü ama şimdi bitaneyiz ]
Carter Rodolphus Schwetzen[En meşhur enisthem; kendisi pek severim ]
# İyi Arkadaşlar #
Prof.Gökhan Özen[Melisacığımın pek muhterem eşi ] [Enişte yha yakında çocuk bekliyoruz haberin olsun]# Arada Sadece Selam Olanlar # Prof.Amy Bluff[Çok konuşmadık ama tanışmışlığımız var] Prof.Carmen Alice Way [Bir selamım var sadece]
Prof.Hannah Montana[Sihir Tarihi görevini verdim ama verir vermez ortalıktan kayboldun be güzelim...]# Gözde Öğrencilerim # # Sevdiğim Öğrenciler #Lisa Armstrong[Bina sorumlusu olduğumda sende sınıf başkanıydın.Görevlerini çok iyi yerine getiriyorsun ] Emma Spinley[Kanımın ısındığı öğrencilerimden birisin ]Fred Tom Weasley[Başlangıç yok; Gelişme berbat; sonunu bende bilemiyorum ]Ginny Weasley[Sevdim seni ] Breeze Angelina Simpson[Çok sıcak kanlısın; hemen ısındım sana ] Dakota Lily Armstrong[Arslan'ın sitesindeki kankam olduğunu yeni öğrendimNe güzel günlerdi yha...Sınavlar hariç(Özellikle Arslan'ın )]Miley Lynn Weasley[Kanım ısındı.Çok canayakın davranıyorsun herkese.Sevdim seni ] # Ailesi #Prof. Daren Grace[Tekrar karşılaştık iyi mi?Çok tatlısın yha...] Morwen S. Culnámo Grace[Dünyalar tatlısı kızım...Arslan'ın sitesinden yine kankam.İki turuncu kafa eğlenip gidiyorduk.Ama bi baktım burda kızımsın ]! ! ! Carter Rodolphus Schwetzen ! ! ![Benim tek ve öz kardeşim... xDKardeşlerin kardeşi; canım yha...Enisthe dediğim birine artık kardeş diyorum hade hayırlısı.Arslan yha kardeş mi olduk şimdi de seninle xD]
En son Francesca V. S. Grace tarafından Ptsi Nis. 21 2008, 21:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 38 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: # PRoF. Francesca S. Grace # C.tesi Ekim 20 2007, 22:35 | |
| |
|
| |
pearl as Misafir
| Konu: Geri: # PRoF. Francesca S. Grace # C.tesi Ekim 20 2007, 22:35 | |
| benide bi yere ekleyebilirsin istersen... |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: # PRoF. Francesca S. Grace # C.tesi Ekim 20 2007, 22:36 | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: # PRoF. Francesca S. Grace # C.tesi Ekim 20 2007, 22:40 | |
| |
|
| |
pearl as Misafir
| Konu: Geri: # PRoF. Francesca S. Grace # C.tesi Ekim 20 2007, 22:42 | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: # PRoF. Francesca S. Grace # C.tesi Ekim 20 2007, 22:45 | |
| bişi değil canım |
|
| |
Amy Lynn Lee 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 1193 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Lee ailesi RP Partneri : yoq... Kendimi mesleğime verdim x) Kayıt tarihi : 30/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: # PRoF. Francesca S. Grace # Paz Ekim 21 2007, 12:44 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: # PRoF. Francesca S. Grace # Paz Ekim 21 2007, 12:59 | |
| |
|
| |
Amy Lynn Lee 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 1193 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Lee ailesi RP Partneri : yoq... Kendimi mesleğime verdim x) Kayıt tarihi : 30/09/07
| Konu: Geri: # PRoF. Francesca S. Grace # Paz Ekim 21 2007, 13:09 | |
| | |
|
| |
Hillary Duff 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 557 Yaş : 34 Savaş Tarafın : İzmir Aile : Yok RP Partneri : yok Kayıt tarihi : 07/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: # PRoF. Francesca S. Grace # Paz Ekim 21 2007, 13:17 | |
| | |
|
| |
Melissa Amy Armstrong 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 1060 Savaş Tarafın : istanbul Aile : Armstrong RP Partneri : Y.O.K. Kayıt tarihi : 20/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: # PRoF. Francesca S. Grace # Paz Ekim 21 2007, 17:56 | |
| | |
|
| |
Sea Luna Lovegood Ravenclaw 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 81 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Fransa Aile : Lovegood RP Partneri : yok Kayıt tarihi : 29/09/07
| Konu: Geri: # PRoF. Francesca S. Grace # Paz Ekim 21 2007, 19:21 | |
| sevdiğin öğrencilere atarsan sevinirim... | |
|
| |
Bill C.Weasley Slytherin Sınıf Başkanı
Mesaj Sayısı : 410 Savaş Tarafın : Ölümyiyen Aile : WEASLEY RP Partneri : ♥♥ Melis Özen♥♥ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 20/10/07
| Konu: Geri: # PRoF. Francesca S. Grace # Paz Ekim 21 2007, 21:26 | |
| benide eklersen sevinirim | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: # PRoF. Francesca S. Grace # Salı Ekim 23 2007, 18:58 | |
| |
|
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: # PRoF. Francesca S. Grace # Salı Ekim 23 2007, 19:06 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: # PRoF. Francesca S. Grace # Salı Ekim 23 2007, 19:09 | |
| sen sölemeden ekledim ben zaten seni:) |
|
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
| Konu: Geri: # PRoF. Francesca S. Grace # Salı Ekim 23 2007, 19:09 | |
| biliorum bnde onu diorum bni eklemişsin | |
|
| |
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
| Konu: Geri: # PRoF. Francesca S. Grace # Salı Ekim 23 2007, 19:37 | |
| enide eklermisin | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: # PRoF. Francesca S. Grace # Perş. Ekim 25 2007, 22:42 | |
| ekledim canım |
|
| |
Melissa Amy Armstrong 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 1060 Savaş Tarafın : istanbul Aile : Armstrong RP Partneri : Y.O.K. Kayıt tarihi : 20/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: # PRoF. Francesca S. Grace # Paz Ekim 28 2007, 20:01 | |
| Profesör ben size daha öncede yazmıştım ama eklememişsiniz acaba ekleyebilir misiniz? | |
|
| |
Prof. Amy Bluff 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 409 Yaş : 31 Savaş Tarafın : LoNdRa Kayıt tarihi : 16/09/07
| Konu: Geri: # PRoF. Francesca S. Grace # Çarş. Ekim 31 2007, 20:31 | |
| bende eklermisn | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: # PRoF. Francesca S. Grace # Çarş. Ekim 31 2007, 20:51 | |
| |
|
| |
Prof. Amy Bluff 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 409 Yaş : 31 Savaş Tarafın : LoNdRa Kayıt tarihi : 16/09/07
| Konu: Geri: # PRoF. Francesca S. Grace # Çarş. Ekim 31 2007, 20:53 | |
| saolll cnmmm | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: # PRoF. Francesca S. Grace # Paz Kas. 11 2007, 12:21 | |
| |
|
| |
| # PRoF. Francesca S. Grace # | |
|